wtorek, 22 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czeczeni kontra Polacy. To już prawdziwa wojna

pomimo , że nie lubie kotow ___________________ to taka "lachudra" jest u mnie DDDDD.)))) 4 m-ce .Skurczybyk znika na 1-2-3 dni a ja "odchodze od rozumu" gdzie się podzial?? Zawsze wraca. Jest niepowtarzalny , inteligentny , cwany , "miziak" i czekam do 12 w nocy aby jego wpuścic. Mam problem___________poniewaz od lipca nie bedzie mnie w Lomzy i Polsce i szukam kogos o szerokim i dobrym sercu aby zaopiekowal sie "moim obiezyświatem".Nie wiedzialm ,że koty sa tak inteligentne !----gdy osiade w Polsce na stale ---to "mój Amor" bedzie seniorem zwierzynca > ktory planuje zalozyc. oczywiscie ze jamnior , bernardyn i wodolaz takze będa i jest to bezdyskusyjne.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czeczeni kontra Polacy. To już prawdziwa wojna

witam,
kiedy wreszcie ludzie powiedza dosc na stawianie swiatyn ?
kiedy ludzie wreszcie sie ockna i sobacza ze zamykaja im szpitale, szkoly, a emerytury sa nedzne jak cholera, kiedy zobacza ze nic w tym kraju sie nie rusza do przodu tylko wkolko stoi w miejscu albo cofa sie do przeszlosci ?

obudzcie sie ludzie i pomyslcie o przyszlosci i nie mowa tu o kolejce przed brama w niebiosach...tylko waszych dzieciach i wnukach
pozdrawiam

Witam
Ten wóz transmisyjny i osoby sie w nim znajdujace są jak sępy żadne sensacji,to jak wyscig szczurów-kto szybciej i wiecej wiadomosci przekaze i jakie to zrobi wrazenie na widzach.Nic poza tym.

Ciekawi mnie czemu przybywa świątyń, kiedy nie przybywa wiernych ?

Potrzebne nam są nowe miejsca pracy, a nie kolejne świątynie.

tak, zapomnialem :)
a co do tego z kad pisze to masz host podany na tacy.

i tu nie chodzi o jezyk tylko o to co sie dzieje, zeby sie tak nie dzialo nie musialbym spierda...z pieknego kraju jakim jest polska.

szkoda ze piekny kraj a ludzie wrecz odwrotnie...chciwi, zawistni i slepi.

jednym slowem CIEMNOGROD z ptactwem na czele, cos czuje ze te kaczatka sie przemmienia nie w pieknego labedzia a w czarna WRONE i niestety to nie bedzie bajka z happy endem.

wypowiedz sie matole a nie si czepiasz pisowni.
pozdrawiam

W pełni się zgadzam, brak słów na to co się dzieje w tym kraju!

Ja nie mam nic wspolnego z zadna Rampa,
owszem raz spadlem z rampy i skrecilem noge, ale juz sie czuje dobrze bo to dawno bylo.
Od tego czasu boje sie wysokich ramp i teraz to nawet schodkow wysokich nie mam tam gdzie mieszkam.

A jak moge o cos zapytac bo ciekawy jestem - jak przenosiliscie ta lige z rampy to jakims samochodem ciezarowym czy osobowym? Znaczy czy duza ta liga byla?

Terrorysta, masz racje ze ja za bardzo grac nie umiem, ale w koncu sie o Ciebie wypytalem w barze i te dwie dziewczyny powiedzialy mi ze ty jestes bardzo kulturalny chlopiec i chetnie pomagasz w nauce w pokera.

Orientuje sie moze ktos ile kosztuje kurs na KAT. C i w jakim osrodku mają najlepsze samochody na tą kategorie?? Pzdr

co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz

zdaje sie ze 20 maja mial byc drugi rajd mistrzostw lomzy w KJS, wie ktos gdzie beda próby ? itp?

widocznie masz mały zasób słów :p

Dzieki za dobre rady - "Kufelek", "Pod Gruszą" ???????? No tak a człowiek naiwny pisze i myśli, że naprawde ktoś coś poradzi....

Człowiek naiwny bo nie umie zaplanować własnego wieczoru panienskiego tylko po ludziach pyta...

Borys-50

Z kim Lechia ma zgodę, a z kim kosę ?

zgadza się ;)
20 maja
mam nadzieję, że będzie więcej załóg z Łomży niż ostatnio.

blekitna ostryga he he he , dobre

I czego sie bulwersujecie przyglupki? Z tego co mi wiadomo, jedynym kosciolem finansowanym z budzetu jest chyba tylko swiatynia opatrznosci. Ten kosciol tak jak i wiekszosc, to przedsiewziecie finansowane przez kosciol z datkow wiernych, wiec nie interesujcie sie nie swoja kasa.

Kiedys byli tacy co o wszystko obwiniali Zydow, dzisiaj moda sie zmienila i obwinia sie kosciol. Zajmijcie sie czyms konstruktywnym zamiast nieustannie zgrywac debili na forum.

Borys-50

Dodam tylko, ze ciagle jakies przyglupki pragna zaistniec na forum, jedni bluzgaja na policje, inni na ksiezy. Charakter ten sam, metody te same.

Ch.. wam do tego co robia inni, pilnujcie siebie.

Borys-50

Czy znana jest już lista zawodów, które są uprawnione do wcześniejszej emerytury?

nigdzie nie mogłem znaleźć...

dziękuję i pozdrawiam!

Borys-50

moze tu cos znajdziesz
http://gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,52983,3778709.html
pozdrawiam

dziękuję:)

Borys-50

wszystko sie zgadza :) szczegoły na stronie: http://www.al.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=1

loosac wyskoczyłeś z "kasą" a tu przecie nie o to chodzi, nie rozumiesz ?!!

Borys-50

...taka ich praca. Gdyby 'wiadomości' były nudne to kto by to oglądał ?! Kazali im przyjechać i zrobić program, to przyjechali i robią.

kobieta chciała się poradzić bo liczyła na czyjąś dobrą radę, na wasze opinie o klubach....ehhh
moim zdaniem nieważne gdzie ale z kim

the thruth tracker

Właściciele napisy.org zostali wczoraj zatrzymani przez policję, a wśród nich mieszkaniec woj. podlaskiego.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4138386.html

Po tej akcji wiekszośc serwisów zawiesiła swoja działalność. Z tych 'wiekszych stron' nie ma zamiaru wycofywać się Hatak.pl - strona z polskimi napisami do seriali, oświadczyli to twórcy.

Tylko w Polsce takie jazdy robią. Zamiast prawdziwych złodziei łapać...

...proste pytanie. Czy jest nam potrzebna nadmierna (już!) ilość świątyń ?! A jeśli tak to w jakim celu ?, bo do modłów wystarczą aż nadto te które są.

mieczkoś997 moim zdaniem większą szkodę wyrządzają złodzieje i bandyci grasujący na ulicach niż ci, którzy udostępniają zdecydowanie zbyt drogie (jak na nasze zarobki) filmy czy muzykę. A co do aresztowania twórców napisów do filmów to już lekka przesada, to już nie można w ramach wolontariatu filmów tłumaczyć? Przecież nie wszyscy znają angielski, duński czy rosyjski.

Napiszę jeszcze jedną rzecz...

Jakiś czas temu KOMENDA GŁÓWNA POLICJI wydała płytę z muzyką orkiestry policyjnej... Na mieście rozdawała płyty za darmo... i co ???? Nie uiściła odpowiednich opłat z tego tytułu, że wydała płytę... Dlaczego?! Bo niewiedziała!!!! Że pomimo tego, że za darmo to musi stawkę minimalną 1 zł za płytę oddać.... czy za darmo oddaje czy nie....

To ludzie od napisów też mogą teraz powiedzieć, że niewidzieli.... ja bym tak powiedział... bo niewiedziałem :P

wedlug PIS chyba w przeszlosci.
zastanowcie sie jaka macie przyszlosc, wy i wasze dzieci.
pozdrawiam

mieczkos ty spoleczniaku tym razem sie z toba zgodze, policja tu nic nie zawinila. po prostu jak ktos juz wczesniej napisal ze policja nie sciga pedofili w sieci tylko tych co pisza napisy, otoz nie rozumiem tego wcale. pedofilia uwazana jest za zlo i zazwyczaj wywoluje negatywne odczycie, ale tylko wsrod "normalnych" tzn ktorzy nie sa pedofilami i nie kozystaja ze stron posiweconych pedofilli, natomiast jak policja zaczela scigac ludzi piszacych napisy to wiekszosc ludzi jest tym zbulweroswana. otoz wiekszosc tych ludzi sama korzysta z tych stron wiec wzniosek sam sie nasuwa. wszelkie pretensje do policji za to ze wypelnia swoj obowiazek spowodowane sa tylko i wylacznie glupota osob ktore maja takiepretensje. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4138386.html wystarczy spojzec na ten artykul, pierwsze zdanie " Policjanci zatrzymali dziewięć osób..." kolejne "... Policja zarzuca im, że tłumaczyli dialogi z filmów i >>>>>>>NIELEGALNIE <<<<<<< zamieszczali je na znanym portalu internetowym "
A wszystkocojest w tymkraju NIELEGALNE jest scigane przez policje, wiec trzeba sie zastanowic co powinno byc legalne a co nie. a z tym to juz nie do policji tylko troche wyzej...

jeden jezdzi z Pania K.H.

Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego
gdzie: Hotel Baranowski w Piątnicy
godzina rozpoczęcia: 10:00:00

10.00 - zbiórka na stacji paliw Orlen Al. Piłsudskiego
12.00 - parada motocykli ulicami Łomży
12.30 - msza św. w katedrze
13.30 - przejazd do Hotelu Baranowski w Piątnicy.
Impreza otwarta na wolnym powietrzu, koncert zespołu POLITYKA, konkursy, grilowanie.

Można było dac jakas reklame ;P

Tak impreza, jakis zespol przyjedze to jajkami obrzuca, i na kiego tutaj cos robic ?!

przeciez to sa komplementy dla Ciebie ;>

loosac piszesz "...Malachit, a po kiego CH... wciskasz nos w nie swoje sprawy?" - to się odbywa w kraju którego jestem obywatelem więc jaka to nie moja sprawa ?!

Moim skromnym zdaniem.... to wieczór panieński jako, że impreza niecodzienna to powinna być zrobiona bardziej niecodziennie....
Wydaje mi się, że imprezy w lokalach typu "yama" itd odpadają... codziennie możemy się tam pobawić...

Tak jak Malachit mówi: jakieś ognisko w urokliwym miejscu... tylko trzeba pamiętać, że jak pogoda się popsuje to, żeby impreza się nie skończyła... Ja np: byłem na różnych imprezach... mile wspominam te z Baranowskiego w Piątnicy... za hotelem mieliśmy ognisko(miejsce jaknajbardziej urokliwe.. wystarczy się wieczorkiem tam przejechać).. było całkiem miło.. a jak zaczęło padać to prznieśliśmy się pod grill... a później do środka... a później..... jacuzzi... dla mnie bomba... :-)

Wiem też, że na przeciwko Baranowskiego.. bliżej Marianowa też jest coś podobnego i że jest fajnie....
Ja np: nie zrobiłbym takiej imprezy w lokalach, gdzie w sumie się mogę bawić co tydzień...

To jest moja opinia....

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Przeiwdywana jest jakas relacja tv lub w radio meczu ??

rondo może i jest najbezpieczniejszym skrzyżowaniem, ale czy mikroskopijnej wielkości jak te dwa przy teatrze lalek?

a nie sądzę że to przy ul. Żeromskiego będzie większe

Rondo tak ale szersze!

też kończyłem tyle że raczej daaawno....

Bimbo

Wesoly_Romek poszukaj na forum na www.lks.4lomza.pl tam sa napewno :]

To był najwspanialszy mecz na tym stadionie.
Widowisko, jakie stworzyli nam piłkarze ŁKS-u, bramkarz LECHI i kibice obu trybun pozostanie w pamięci wszystkich, którzy tam byli na wiele lat.

WIELKIE gratulacje dla piłkarzy ŁKS-u

WIELKIE gratulacje dla kibiców za doping i oprawę

Chcąc być obiektywny to muszę też pogratulować bramkarzowi LECHI bo to, co robił między słupkami było..........

Oto bohaterowie tego meczu

[URL=www.fotosik.pl][/URL]

Bimbo

Fajnie było by w niedzielne popołudnie przejść się na meczyk pomiędzy drużynami osiedlowymi, pograć lub popatrzeć jak grają znajomi z osiedla na ładnie przygotowanych boiskach.

Bimbo

DamianE03 nie męcz się pisaniem na tym forum o takich rzeczach jak młodziężowa szkółka piłkarska, stworzenie kilku boisk bo i tak się tym nikt ważny niestety nie zainteresuje, ważniejsze jest budowanie kolejnych rond na ulicach, budowanie kosciołów itp. Oczywiście uważam że masz świetny pomysł. Uważam, że trzeba inwestować w młodzież!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org