poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego tak wstydzicie się PiS-u ?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego tak wstydzicie się PiS-u ?

A czemu ja nic nie widziałem ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

więcej takich zadań a uczinów w mechaniaku przybędzie haha

hahahaha misiek2lo a teraz chwal sie, ze to sam wymysliles i myslales, ze bedzie na egzaminie, a nie wyszlo ;p

Mam pytanko :] Czy jest gdzies w Łomży miejsce gdzie mozna podlaczyc samochod pod komputer??Chodzi mi o wykrycie bledow. Czy musze jechac do salonu toyoty??? Moze wie ktos gdzie moge cos takiego dostac i ile to kosztuje?? Z gory dzieki:]

Jak myślicie,co bardziej opłaca się zakupić motorolę e398 czy motkę e 1000,lub cos o podobnej cenie i parametrach technicznych.Prosiłbym też o opinię użytkowników,tegoz sprzętu,bo facet w komisie mówił mi że te modele to sie sypią i nie warto sie w nie bawić a moze ktoś chciałby sprzedac to prosze o wiadomość. lukaszw1984@wp.pl z góry dziękuję :)

mieszkaniec7 zamknac to powinni przed nosem twojej matce jak przyjechala na porodowke takiego buca jak ty rodzic !!!!!!!! LAJZO !!!

napoczatku chciałem ci sprzedac moja ale jak sie zastanowiłem jakie to go**o to sie rozmysliłem bo bys mnie nachodził:D zebym oddał pieniadze
ogolnie nie polecam (e398) słaby aparat, nowa bateria nie trzyma dłuzej niz dwa dni;/ ma problemy z połaczeniem z kompem i wogole dno;/ ten telefon robi ogolnie tylko dobre wrazenie. ale jezeli dalej bedziesz zainteresowany to napewno sie dogadamy:)
pozdrawiam

kupie malucha do 200 zł tel 503967796

Abo zrobić.

lukaszdz podaj mejla to sie odezwe do Ciebie i zobaczę co to jest ok?Dzięki

JEAN - LOUIS SCHERRER

PARIS

DIABOLO

PIÓRO WIECZNE

Nr SW 9922

Eleganckie pióro wieczne koloru czarnego.

Przystosowane do naboi atramentowych.

Stalówka ze stali nierdzewnej.

Skuwka wkręcana.

Zapakowane w czarne etui w skórzane paski.

Długość pióra bez skuwki 12 cm, średnica 1 cm.

http://www.wrzuta.pl/obraz/z8GwgNV82c/pioro2
http://www.wrzuta.pl/obraz/6rqj5t8aJE/190563111_1

Sprzedam w cenie 80 zl . GG: 756233
Nowe pioro, nieuzywane.

VipeR nie chodzi o to jak wyglada czy ile ma lat, wazniejsze jest to ze NAPEWNO odpowie za swoj czyn.

Jaka masz Toyote ? Z nimi na ogół nie ma problemów, wkońcu japończyk. Jeżeli auto zachowuje się w porządku to po co jeździć i szukać problemów ? Lej paliwo i do przodu, aby koła się kręciły.

.

składam hołd chłopakom 17 - 28 lat w ten dzień zwycięstwa, tym, którzy zginęli na naszej ziemi, Polskiej ziemi. Oni tu nie chcieli być (NKWD stało na straży), ich nie obchodził Stalin, Lenin, Dzierżyński (Polak), oni tu musieli być, bo NKWD. I tym chłopcom (rusinom, białorusinom, czeczenom, kazachom, kirgizom, ormianom, azerom, gruzinom.......) nie ważne, tu zgineli i im chylę czoła. To nie ich wina. Wina Roosvelta(Trumana), Churchila. Co dla USA i WB taka Polska .......

Hm a powiedz mi w jaki konkretny sposób Roosvelt i Churchil przyczynili się do ich śmierci bo nie bardzo rozumiem ??

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Hm, no cóż. Widzisz mocium panie trzeba wrócić się do 37 roku poprzedniego wieku. Francja, WB pozwoliły na ..........., a weź se kuźwa pierwszy lepszy podręcznik do historii. Koło i p.. się w czoło, kup se wiadro wazeliny i jak nasze pączki właź se w d......... dla zachodu. Kup złom typu F-16, wyślij w Afgan swojego syna. A w zamian połóż się na dywan i podziękuj podwójnemu DD Buschowi.

czy to znaczy że on go raz potrącił, a potem cofając przejechał?

Można prosić o jakieś wyjaśnienia ?

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

No własnie a jezdza ci dłubiący w nosach i jedzący pestki ?

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Powinien dostać za to dożywocie. To było morderstwo z premedytacją. I jeszcze próbował zastraszyć świadków

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Tor W dole tabeli nic się niezmianią, zmienia się tylko w górnej cześci ligowej tabeli bo jezeli Arka i Górnik zajmą miejca wyzej niz ostatnie 2 to spadają ostatnie 2 narazie jest to Pogoń I Wisła P. I oprócz nich jeszcze Arka i Łęczna wiec wtakim wypadku awansują 4 zespoly z naszej ligi i niema to nic zwiazanego z nasza sytułacją w tabeli oprócz tego ze niema juz pozliwości spaść bezpośrednio, ewentualnie mozemy jeszcze spaść po barażach CZEGO NIKT SOBIE NIERZYCZY :D

Oj trzeba by zbadać czy ty KrzyzaK nie złamałeś prawa. Haków na nas szukasz? Fuchę w CBA za takie numery masz od ręki.

Ja pewnie jestem na szarym koncu :D hehe... zaledwie kilkanascie postow mam :P

Mieczkoś ma racje z tym sztuczkami.... a jeszcze większą rację ma z tym: "idz na czczo" :D :D :D :D

o nie nie:)
mój dzień na pewno różni się od Twojego:)

allegro.pl

Bardzo dużo jest okazji. Do 300 zł jak dobrze trafisz to i z gazem kupisz jakąś zapalniczkę.

róbmy swoje

Do przerwy prowadzimy 1:0 bramka 35 minuta Rozkwitalski! OBY TAK DALEJ

Co wy się w ciemni chowaliście ? Samolotu, helikoptera nigdy nie widzieliście ?

a ja wezme za darmo terenówke może byc jeep, nissan wsio rybka a najlepiej z szoferem

zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by pic

Marcin jak nie chce Ci się gadać, to nie gadaj.

Doskonale rozumiem dlaczego.
Ja jeszcze raz napiszę, bo sam nie potrafisz chyba czytać. Lekarze sami powinni zadbać o porządek w służbie zdrowia. Tak aby społeczne pieniądze były dobrze wydatkowane. A nie szantażują społeczeństwo bo chcą kasy.
Każdy chce, wiele osób skończyło studia i w ich mniemaniu sie należy. Każda praca jest odpowiedzialna , każda stresująca z kim by się nie rozmawiało. Pytam jeszcze raz czy coś się zmieni jak dostaniecie kasę?

A tak na marginesie to w takich miasteczkach jak Łomża, to właśnie ląduje ciemnota( w tym i po medycynie, skończonej za przysłowiowego cielaka). Ludzie którzy mieli coś do powiedzenia, coś znaczą , są zdolni zostają przeważnie w ośrodkach akademickich.

To jest właśnie podejście łomżyńskich lekarzy: tylko , kasa, kasa od ciemnoty, a o czym oni beda rozmawiać z ciemnotą. Pewnie no o czym jak ledwo pozaliczali studia i maja problemy z diagnozą, a z kulturą też(dzieci chłopo-robotników) . Chodzą sie bujają alfy i omegi.
I tu się z Marcinem zgodzę nikt sie nie będzie leczył , bo nie macie ani wiedzy , ani kultury, co udowadniasz swoim postem .
Kto trochę rozgarnięty, to jedzie do Białegostoku lub Warszawy , bo jak zapłaci to przynajmniej bedzie wiedział na co jest chory.

W Afryce leczą szamani, w Ameryce murzyni. Może porozmawiamy o Polsce. Co?

wtedy pytałem również czy to nie wina łącza, na którym stoi serwer - zaprzeczyli:)

u mnie wszystko działa =D na szczęście, ale nie mam vectry

wtedy to my byśmy taki text napisali... a ona pewnie by płakała ze spłonął jej dorobek/rodziców..itd itp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org