Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzwonisław Komórkowski na prezydenta ? :-) bez żartów ludzie..:-))) |
Ptysiu80 (---.lom.netster.pl) Data: 05-05-07 13:01 Znacie takich ludzi ?Ja znam kilku i wiem jedno. Zmienili się nie do poznania, hehe. Chamscy, gburni i "co to nie oni" a z butów nadal słoma wystaje... Oczywiście z "zielonymi" zarobionymi w "ham-eryce" obnoszą się na lewo i prawo... ptysiu ale z ciebie burak!!! zal ci dupe sciska ze albo brak ci odwagi zeby gdzies wyjechac i zarabiac albo zazdroscisz innym ze wyjechali... hameryce piszesz, a ciebie chyba to najbardziej boli ze ktos zarobil wiekszy hajs przez miesiac niz ty siedzac w lomzy i napie rdala jac na nocki w browarze !!! granice otwarte, jedz dziekolwiek, niekoniecznie do stanow, ale jedz zarob i zobaczysz jak to bie sie w bance po pie rdoli skoro jestes idiota !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzwonisław Komórkowski na prezydenta ? :-) bez żartów ludzie..:-))) |
MOwicie w tej chwili o drugiej zonie ojca Damianka.!!!!!!!!!!!!! Podaje informacje wam prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety to malzenstwo nie przetrwalo bo ta kobieta zostawiala dzieci i nie wracala przez dlugie dni i noce.Ta kobieta zostawiala ojcu Damianka swoje wlasne dzieci a on mimo wszystko sie nimi zajmowal i nadal to robi.Nie prawda jest ze mieszkaja na wesolej gdyż mieszkaja na osiedlu poludnie.Ta kobieta nie pierwsze dzieci zostawila,potwierdzam ze zasluguje na pozadna kare!!!!!!!!!!! Ale nie oczerniajcie Ojca Damiana.Mało tego Damian mial rodzenstwo siostre prawie dorosla i brata.Ojciec sie dziecmi zajmowal nalezycie. Jesli potrzebny jest wam lincz to zlinczujcie kobiete ktora podjela sie wychowania i opieki nad Damianem i jego rodzenstwem. W chwili nieszczescia dobijacie ojca i jego pozostale dzieci!!!!!!!!!! Miejcie rozsadek i nie łaczcie tej kobiety z rodzina Damianka!!!!!!!!!! Wiem co mowie ,malo tego skoro takie informacje posiadacie dlaczego nie pomogliscie wczesniej temu czlowiekowi tylko teraz robicie z tego goracy temat. Czy kazdy z was ma rodzine o jakiej marzyl.???????????????????? Uważam że takie brednie wypowiada ten co sam nie jest ani odpowiedzialny ani rozsadny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam
|
|
Witam wszystkich ponownie Jak wszystkim wiadomo juz doskonale ze ten temat nabral duzego rozglosu jesli chodzi o smierc Damianka. Jednakże nie omieszkano również oczernić rodzine tego chłopca!!!!!!!!!!!! Zajżyjcie na nowy temat dotyczacy tego wypadku. Nie tylko w tym temacie jest rozmowa o Damianku. Prosze o rozsadek!!!!!!!!!!! Nie łaczcie kobiety ktora juz od jakiegos czasu nie nalezy do tej rodziny. Pozdrawiam
|
|
http://sport.onet.pl/74325,1248759,1530305,wiadomosc.html niekorzystnie dla ŁKSu ułożyły się wyniki dzisiejszych meczów w II lidze Trener Jakołcewicz nieźle wypadł w debiucie trenerskim. Jego nowy zespół Wisła Płock zremisowała na wyjeździe z Cracovią 2:2 Trenerze gratuluję Panu!!!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
"Ptysiu80" Trzeba by zapewne w "PRAWO BUDOWLANE" zerknąć i rozgraniczyć budynki od budowli. Te pierwsze typu pospolity kołchoz łatwo zinwentaryzować po ilości pięter. Nie wiadomym jest oczywizda katedra, etc. Pozostałe może ktoś ambitny pomierzy. Pozdrowienia. Ciekawy temat. rudy błazen z druhem
|
|
to może jeszcze należy dodać najlepszego trenera w I i II lidze w II lidze to napewno trener Jakołcewicz, jak jeszcze prowadził nasz ŁKS
|
|
a propo tematu, jesli ktos czytal news na stronie glownej pewnie zauwazyl ze sprawcy wypadku grozi.....uwaga....... 12 lat! ( smiechu warte ) :|
|
|
taa "grozi" mu do 12 lat, znajac zycie dostanie jakies 8/10, a wyjdzie po 5... Bimbo !
|
|
może ktoś wie co to za zespół wydał nutkę chyba pod tytułem america/amerika?!?!. ostatnio można było ich usłyszec na eska music awards 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z góry dzięki
|
|
napewno to czesciowo zasluga naszego bylego trenera. przeciez on decyduje kto wychodzodzi w pierwszej 11 , opracowuje taktyke , ustawia zespol defensywnie badz ofensywnie wiec napewno jest w tym remisie duzo zaslugi Czesia uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
poszukaj w goglach w teledyskach tytulu amerika
|
|
Czy 3000pln za m2 - mieszkanie do remontu kapitalnego w bloku na Bohaterów Monte Cassino to wygórowana cena?
|
|
razorlight-america
|
|
niee Bimbo !
|
|
trener w I lidze; Orest Leńczyk trener w II lidze: Czesław Jakołcewicz jako trener naszego ŁKSu
|
|
A Agent pierwszy otrzyma za symboliczną złotówkę, ceny dopiero się zatrzymają jak w ameryce, kiedy ludzie będą mieszkali pod mostami i w kartonach, ogłoszone wtedy też będzie że doszliśmy wreszcie do prawdziwej gospodarki wolnorynkowej (kapitalistycznej) przecież cały czas bierzemy przykład i pobieramy nauki od ameryki.( włazimy im w d....pe ) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ale lol z ciebie :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oj Panowie cienka wiedza wasza widzę słabi z was doradcy bez obrazy ale te radia co wy polecacie to same Szumofony .Ja polecam ci taki sprzęt który jest sprawdzony sam je używam Radio Unident 520 to samo co President bardzo dobre radio do samochodu http://allegro.pl/item192530075_cb_radio_uniden_pro_520_xl_wtyk_gwarancja_12mies_.html Antena Sirio ML-145 Bardzo dobra antena ładnie na niej radio odbiera i dobrze sciąga http://allegro.pl/item193100972_nowa_antena_sirio_ml_145_warszawa_sklep.html Ja mam taki zestaw i jestem wpełni zadowolony a miałem już parę radi od 90 roku
|
|
Myślę, że to ściema. W Szczecinie trochę kombinują co niektórzy przy Pogoni, więc potrzebna była jakaś sensacyjna wiadomość. W dodatku nikt chyba nie jest na tyle głupi z naszych działaczy i biznesmenów, aby ŁKS przenosić do Szczecina. Bezsens. ?!
|
|
Cytat: "Tylko w Polsce takie jazdy robią. Zamiast prawdziwych złodziei łapać..." Odp : "w mieszkaniach podejrzanych funkcjonariusze zabezpieczyli komputery stacjonarne i laptopy z nielegalnym oprogramowaniem oraz prawie 2000 płyt z pirackimi filmami" A co nie nazwałbyś tego złodziejstwem??
|
|
a jednak napiszę co myślę. Szmac pytasz, kiedy wreszcie ludzie powiedza dosc na stawianie swiatyn ? jakoś nie zauwazyłeś, że to ludzie, społeczeństwo te świątynie buduje, państwo dokłada w nielicznych wyjątkach, np. Świątynia Opatrzności Bożej, co nie jest dziwne, bo ma być darem od Narodu a teraz trochę ostrzej tyle pier...cie o wolności, tolerancji, więc jak już napisał loosac, ch.. wam do tego, że Katolicy chcą budować Kościoły z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
TAK, zmusi mnie pewnie do tego sytuacja finansowa :) :P
|
|
Ciekawe , doprowadzą szpital do bankructwa , czy nie? Jeżeli tak , to może do Białego do pracy będą dojeżdżać. Może tak będzie lepiej.
|
|
Mieczkoś997, a może jemu chodziło o przekaz kodowany ? Tzn chciał dać do zrozumienia, że Łomża to wieś, bo wypasają konie :P
|
|
Hmm nie wiedziałem że tylko na wsi mają konie :| ale coż... jeżeli koń kojarzy mu się tylko ze wsią to zwracam honor haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |