Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znany dziennikarz Igor Janke wyrzucony z Radia TOK FM ! |
Szkoda tylko trochę pacyfikacji Czeczenii, ale każdy władca ma jakieś młodzieńcze fascynacje....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znany dziennikarz Igor Janke wyrzucony z Radia TOK FM ! |
Witaj Ptysiu! Fajny temat, interesujący. Podłączam się do tego. Teraz nie mam zbytnio czasu, ale spróbuje odpowiedzieć na dwie zagadki. :) Otóż jeśli chodzi o foto nr. 1, to myślę, że jest to zniszczony budynek na rogu ul. Zjazd i Rybaki. Mam nawet pewne podstawy by być przekonanym. Zaś fotografia nr. 3 to raczej nie Stary Rynek, a dawny Zambrowski Rynek ( obecny Pl. Niepodległości ). Czy ta kamienica z lewej strony nie przypomina Ci ( Wam ) kamienicy, która stoi do dzisiaj i mieści się w niej m.in. Pizzeria Diavolo i sklep Paradise? W dodatku zdięcie jest wykonane z niższego wiele położenia, a teren ten taki właśnie jest. Może się mylę....???? Pozdrawiam.
|
|
sciagnij alternatywe BearShare - BetterShare, rozni sie tylko tym, ze BetterShare jest w 100% darmowe bez zadnych adaware i spybotow :) :)
|
|
jelcynowka:)
|
|
Rubik 19 moze chociaz bys napisal na jakim kanale byla puszczana ta audycja. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
biorąc pod uwagę tak znaczną ilość śiljedzi powinno ono być przeniesione nad morze (Arktyczne!) i przemianowane na śiljedzioangielsk
|
|
i jak modul? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |