Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zniknęły telefony z Tupolewa. |
Oczywiście 2 Moje nicki w pierwszej 50 xDxD (tego nie liczę )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zniknęły telefony z Tupolewa. |
Bartes="śledczy" i "+polak+" ? KrzyZak - skąd masz te info? Ile postów jest na dzień i miesiąc?
|
|
Kononowicz heh
|
|
...zaparcia ;]
|
|
Oddam Bialystok w dobre rence np. Lukaszenke, za Lwow
|
|
To nie moje ale gdzies wyczytalem ze B-stok to kilka wsi polaczonych asfaltem. To chyba oddaje ducha tego miasta. Znam pare fajnych osob z B-go, ale generalnie to miasto nie wykorzystuje swoich mozliwosci. Troche wieksza dziura od Lomzy, ktora jednak bede dazyl sentymentem bo 5 lat tam siedzialem na studiach...
|
|
NIe na stolach do bilarda tylko na stolikach do pokera
|
|
fLoorek napisał(a): > Bartes="śledczy" i "+polak+" ? > > KrzyZak - skąd masz te info? Ile postów jest na dzień i miesiąc? Już tak skrupulatnie od 3 lat spisuję na kartkę informacje (z ok 10000 profili) o ilości postów ;-) Program napisałem co mi takie rzeczy liczy. Pobieżnie sprawdziłem kto dużo "bluzga".... Może jakieś zakłady ???? ;-) BTW: Na forum zarejestrowanych jest ok 8000 osób z czego przynajmniej raz odezwało się 3676. Jeżeli się mylę to proszę Redakcję o sprostowanie ;-)
|
|
Duża wieś :D hehe
|
|
ale świrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrostwo ........ dajcie ludzie spoquj :/
|
|
cytuję "Witam wszystkich na forum W pierwszych słowach bardzo dziekuje za opinie na ten temat jak również słowa,które utwierdziły nas że są jeszcze na świecie ludzie mający współczucie i szczere serca.Jestem osobą bardzo blisko związaną z chłopcem miał na imię Damian za pięć dni miał mieć urodziny a w czerwcu iść do komunii.Damian był wspaniałym chłopcem pełnym zycia,w jego oczach zawsze lśniła iskierka nadzieji na lepsze jutro.Jako malutki chłopczyk stracił mamę a teraz połaczył sie z nią.Miesiąc temu jego babcia też została potrącona przez samochód do dnia dzisiejszego lezy w szpitalu w ciężkim stanie.Wszyscy przezywamy te tragedię po wielokroć.Jeszcze raz dziękujemy Pogrążona w smutku rodzina Nie zapomnijcie o naszym Damianie!!!!!! Pilnujcie jeszcze bardziej swoje dzieci bo nic i nikt im życia nie zwróci a żadna kara nie będzie współmierna utraty własnego dziecka i bliskich.Kto ma prawo odbierać życie tak niewinnym istotom,które nawet nie zaczęły tak naprawde żyć. Pozdrawiam"
|
|
raczej spokojna ze mnie kobita, ale... urzad skarbowy, o jakich to wartosciach piszesz, ktore za granica przestaja istniec? nigdy nie zarobisz tyle, ile za granica, ale i tyle nie wydasz przeciez koszta utrzymania sa tu duzo wyzsze niz w polsce a slogany Wombat ,nieprzemyslane hasla rzadzacych, ktore nigdy nie zostana tak naprawde zrealizowane, bo sa tak glupie, ze brak slow, ida w swiat i przynosza polsce wstyd oczywiscie nie rozumiem postawy opisywanych przez Ptysia osob, przyjaciol latwo jest stracic, tak, jak i te zarobione, dzieki zapewne ciezkiej pracy, dolary a wiec i jedno, i drugie trzeba szanowac, chociaz do pieniedzy nie warto sie zbytnio przywiazywac, wiadomo, roznie to bywa z kasa, a przyjazn warto zawsze pielegnowac ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie jezdze motorem...:P
|
|
Czy w Łomży jest jakiś serwis , który naprawia kosiarki? Proszę o pomoc!!! Pozdrawiam
|
|
niezłomny gosć ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |