Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile spadnie Platformie? |
Ciekawe kiedy go złapią ? Nie ma zadnych wieści ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile spadnie Platformie? |
w kazdym hyba zostaje troszke dziecka ja jak mialam okazje z mila checio obejrzalam Pszczółkę Maje i kubusia puchatka a teraz tez bym niepogardzila tym ale niemam od kogo pozyczyc ehhh szkoda
|
|
Koniec meczu. Niestety - skromna porażka 0:1
|
|
złapali go: http://wiadomosci.onet.pl/1530071,11,item.html z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ciekawy ranking. Kto jest nr wśród piszących to było wiadomo już bardzo dawna. Mimo że ostatnio nie udziela sie tak często jak kiedyś (w kżzdym razie z tego miejsca pozdrawiam! :) Dodam od siebie jeszcze tylko tyle: Nie liczy sie ilość, ale jakość .
|
|
Ludzie nie macie juz o czym rozmawiac?? tylko ogownach i kto ile nabil sobie postow??ehh z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Hej Kiernek wysłałem Ci na maila (którego znalazłem na Twojej stronie) skrypt w php... w C++ niestety dziś niemoge wysłać... ale pewnie w C to byś sam napisał.... Ciekawe jak by wzrosło obciążenie serwera 4lomza gdybyśmy tak z 5.. albo 15 takich skryptów włączyli ;-) Sprawdzamy ???? :-P Kiernek pewnie chce sprawdzić kto jest 51... żeby browara się napić :D
|
|
Nie znam żadnego przepisu który by zabraniał publikowania numerów rejestracyjnych. Można nawet publikować zdjęcia samochodów (tak żeby nie było widać twarzy kierowcy). Tylko swoja drogą nie wiem czy to odniesie jakiś skutek, ludzie się chwalą np. zdjęciami z fotoradarów, więc może ktoś będzie również z siebie dumny, że sie znalazł na takiej liście.
|
|
No właśnie. Która budowla w Łomży może poszczycić się mianem najwyższej ? Łomżyńska Katedra ? Kościół Miłosierdzia Bożego czy Wieża Ciśnień ? Wieżowce w okolicach ulicy Małachowskiego a może nowo budowany kościół na południu ? Posiada ktoś jakieś sensowne informacje na ten temat ? Aha, pamiętajcie - najwyższy, nie najwyżej położony budynek w Łomży.
|
|
po 1- bez sensu po 2- czuubek jak tak bardzo sie tym przejełes to podziel sie z nami jakimis numerami..lol
|
|
Oczywiście, że nie chodzi o matkę rodziecielkę a o tę, która go wychowywała przez jakiś czas i pozwoliła na to, by w samopas uczęszczał po ruchliwych ulicach. Ja nic nie wiem o matce rodziecielce.
|
|
mieszkam obok w bloku i wiem napewno ze matka tego chlopczyka nie zyje.a kobieta o ktorej mowicie to jego macocha.wogole nie interesuje sie dziecmi bo strasznie pije.ja zebym mial taka zone to bym ja pogonil zdomu.
|
|
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35239,4110195.html po meczu z Ruchem
|
|
Oczywiście winny jest kurs euro do złotówki. Przebicie 4:1 sprawia, że dla prawdziwych obywateli Unii (zarabiających w euro czy funtach) Polska jest tania jak barszcz i to ich zasobność sprawia, że ceny (nie tylko nieruchomości zresztą) starają się dorównać ich zarobkom. Oczekujących na obniżki muszę zasmucić: nie doczekacie się. Musiałyby je poprzedzić obniżki cen nieruchomości i płac w strefie euro. To oczywiście jest nierealne. Rozwiązaniem byłyby zarobki i ceny w Polsce w wysokości odpowiadającej równowartości zarobków i cen w strefie euro. Siła nabywcza spawacza czy pielęgniarki w Polsce byłaby wówczas taka sama jak w Niemczech lub tylko niewiele mniejsza. Ale to też nierealne. Wyjaśnienie jest proste. Eksporter, który mógłby sprzedać w Polsce produkt za 5 zł, sprzeda go w Reichu za 5 euro (cztery razy drożej), jednocześnie zamiast zapłacić pracownikowi 1500 euro brutto, zapłaci mu 1500 zł (cztery razy mniej). W sumie ma 4×4=16-krotne brzebicie na istnieniu tego durnego kursu waluty. Większość polityków i ludzi finansjery ma albo firmę eksportową, albo udziały w takiej firmie. W ich interesie jest więc utrzymanie kursu kosztem robienia dziadów z obywateli unijnych pracujących w Polsce. Z drugiej strony jeśli nagle euro zaczęłoby kosztować 1 - 1,5 zł, dwa miliony emigrantów zarobkowych i kolejne cztery miliony ich krewnych w kraju podniosłoby lament, że ich 1000 euro miesięcznie jest teraz w Polsce g...o warte. Z tego samego powodu w Polsce politycy, przedsiębiorcy i bankowcy nie dopuszczą do wprowadzenia euro. Ludzie sugerują się cyframi, a nie jednostkami. Dzisiaj robole bez większego szemrania biorą 800 zł do łapy, bo jest to dla nich 800 zł, a nie równowartość 200 euro. Po zmianie waluty te 200 euro dostaliby fizycznie do łapy, więc albo wybuchłaby rewolucja, albo płaca musiałaby dogonić unijne minimum i ssanie robola by się skończyło. Z roku na rok grupa Polaków korzystających na pogłębiającym się dziadostwie pozostałej części rodaków będzie nadal rosnąć. Wzrośnie też siła lobby zainteresowanego utrzymaniem tego stanu rzeczy. Ergo, szansa na to, by zarabiając w złotówkach (na etacie) kupić sobie mieszkanie jest zerowa i taka pozostanie jeszcze przez baaaardzo długie dziesięciolecia. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Kefas: pomysł bardzo dobry.... Ptysiu91 ma racje, bo w sumie duzo osob z tego rankingu juz nie pisze... Jak zawezic statystyki do ostatniego roku to TOP50 bylaby zupelnie inna mi sie wydaje.... A teraz mam inny pomysl co do tego forum i niewiem czy sie przyjmie... Chce zrobic powiadomienie na gadu-gadu(i inne komunikatory, ewentualnie mail) o nowych postach. Na duzych forach to sie przyjmuje - jak trwa godzine sprawdzenie czy ktos napisal cos w tematach ktore nas interesuje... a tu jest male forum w sumie.... Uzytkownik wybieralby z jakich tematow, lub od ktorych autorow... lub poprostu powiadomienia z calego forum chcialby dostawac. Wtedy jak ktos napisze jakis post to na gg dostanie wiadomosc, ze ten autor w tym temacie napisal "cos tam". Inna opcja jest to, ze ktos bedzie mogl otrzymywac powiadomienie jak obojetnie kto napisze jakas fraze na forum tzn. jak ktos napisze np: "kefas" na forum to.... Kefas dostanie powiadomienie, ze ktos napisal "kefas" na forum :-) Jest to fajne z jednego powodu.... zawsze bedzie sie wiedzialo, ze ktos nas obgaduje na forum, bo czasem ktos nas obgaduje na forum, a jak nie zagladalismy tu dlugo to nawet o tym nie wiemy...
|
|
mieczkoś997 - spokojnie, nikt Ci nie każe tego czytać. zabójcę policjanta to byś ścigał, ale o zabójcy dziecka już cicho - sza. smutne ale najważniejszy NEWS: "Prokurator Wilk zapowiada, też że w najbliższych dniach ujawni dane osobowe i wizerunek Seweryna W" ZAJEFAJNIE. co ciekawe w newsie piszą też,że szczeniak groził świadkowi. żebym to ja był tym świadkiem, a on coś by do mnie mruknął to ja nie wiem co by się stało Prokuratorze Wilk - czekam na portret i dane, może go kiedyś będe mijał na ulicy
|
|
Przeciek był na egzaminach gimnazjalnych w dzień pisania egzaminu matematyczno-przyrodniczy o 6 rano były odpowiedzi w internecie. .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Byłem poza Łomżą. Słyszałem jak leciał. Z uwagi na niski pułap chmur nic nie mozna było dostrzec. Ale przelatywał 2 razy. Być może faktycznie F-16 .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |