poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O tym powinni wiedzieć smoleńscy prokuratorzy !!

dziewięcioletni chłopczyk ? hm komunii nie doczekał, jestem przekonana że jest wielu którzy znają bydlaka i wiedzą gdzie jest...cały wieczór szalał na małacha i osiedlu szkoda tylko że w momencie gdy widzimy wariata nikt nie reaguje dopiero po tragedii. Mam 9 letnią córkę może to kolega z klasy to przykre

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O tym powinni wiedzieć smoleńscy prokuratorzy !!

A kilka postów wcześniej napisał:
WOMBAT:
"On już sam się ukarał , bo do końca życia będzie żył ze świadomością ,że zabił dzieciaka"
Wiec ja nie wiem o co mu chodzi... Poprostu walnął głupotę.Racjonalnie myślący człowiek wiedziałby,że taki numer nie przejdzie.Policja dysponuje teraz takimi "zabawkami" że wszystko mozna sprawdzić i ustalić.Nawet głupich odcisków tego niby złodzieja by nie było,a samochód sam sie nie ukradnie.Pozatym nie można z tragedii robić sobie żartów.Wombat myśl co piszesz nastepnym razem!

Zbych

kondolencje z wyrazami wspolczucia [']

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pytanie pomocnicze-Pani Szrama, to ta o wątpliwej reputacji nawet wśród tutejszych lumpów, stała bywalczyni podsklepowych rewirów?

Żadne słowo już nie pomoże dziecku, które poniosło śmierć. Nie wiem jak to wyglądało. Nie chcę się w to zagłębiać i osądzać o winie.

Chcę napisać o czymś znacznie ważniejszym.
Otóż matka tego chłopca ma jeszcze dwoje dzieci, dwie córeczki poniżej 10 roku życia, które tak samo jak chłopiec chodzą gdzie chcą, jak chcą i kiedy chcą. Obecnie włóczą się po ulicy Wesołej od czasu do czasu wpadając do domu zobaczyć czy wytrzeźwiała już ich matka (chcę napisać, że matka nie zaczęła pić od śmierci chłopca, kobieta jest alkoholiczką, która powinna się leczyć). Ostatni obraz matki sprzed zaledwie 15 minut. Chodzi w niezmienionych spodniach zalanych moczem i czymś więcej co można określić jako kau. Chodzi a raczej lata jak samolot w czasie turbulencji.

Dziewczynki napewno są głodne. Niedługo wieczór i co z nimi będzie?

Publicznie składam donos na Panią S.
Moim zdaniem powinno jej się ograniczyć znacznie prawa rodzicielskie lub wogóle je zabrać. Jest jeszcze ojciec, ale to już wogóle porażka.

Mam nadzieję, że zajmie się tym ktoś kompetentny i jakoś zareaguje.
Jeśli znajdzie się ktoś taki to proszę śmiało pisać albo na forum albo bezpośrednio na maila.

Ludziom trzeba pomagać. To nie jest jakiś beznadziejny ludzki kaprys.

mieczkoś997:

Jest jak jest...
A czy to, z czego to wynika jest racjonalne ? Nie wiem...

P.S. Zawsze przecież można zamknąć oczy i tego nie widzieć.

Wróbelek ćwirek .... ojej .... Łomża schodzi na psy

Zbych

Zaminowac teren można w razie wojny ...... tam jest plaża i w wakacje się kąpie majka :|

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Trabant czyli FORD KARTON z silnikiem 1.6 turbo :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja pier**** .. co to gowno może zrobić z człowiekiem i jego życiem..dzięki Bogu mając 18lat paliłem zioło tylko raz..więcej nie zamierzam

cytuję Cię: Autor: Wesoly_Romek

a juz napewno jest to trudne w Płocku gdzie się walczy o utrzymanie... A tymbardziej ze przyjszedł Czesław do zespolu kompletnie nieznając zawdoników...

No to co się stało??? CUD NAD WISŁĄ?? Kompletnie nie znał zawodników i co zrobił ??
Odpowiedź brzmi: po prostu drużyna zremisowała. On oglądnął ich mecz. Oj dzieci, dzieci. Zadam Ci następujące pytanie.......: czy nowy trener ŁKS-u jest winien porażki z RUCHEM ??

Zbych

Niesamowite.... mam 1 profil w 1szej dziesiątce, jeden w 2giej i 1 w 3ciej . :D

KrzyzaK - propozycja: mógłbyś zrobić podobny ranking z ostatniego roku?

Dużo się nie napracujesz dodając modyfikację do wybierania przedziału czasowego, a dane będą aktualniejsze.

Pozdrawiam!

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org