Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A moze by tak prezydent miasta Lomza? |
Nie zamkną. Skoro jest przestępcą to niech siedzi. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A moze by tak prezydent miasta Lomza? |
Dla zainteresowanych: zestawienie polsko-ukraińskiej oferty - http://pl.wikipedia.org/wiki/Euro_2012 Już wiadomo, ze mecz otwarcia bedzie organizowany na Stadionie Narodowym w Warszawie, natomiast finał prawdopodobnie w Kijowie.
|
|
gorzej ze konsekwencje tego poniesie Nasz ŁKS,ciekawe jakie z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
BIG NJ co ty pierd****?! Zamknij mordę i siedź.
|
|
a czesto tam chodzisz??
|
|
zna ktoś może dobrego i niedrogiego fachowca? Parę lat temu musiałam skorzystac z pomocy "fachowca", który za samą robociznę zażyczyuł sobie 80zł. Pralka jest w miarę nowa, ma 3 lata. A pewnie zdechła w niej pompa, bo woda nie odpływa. Pozdrawiam serdecznie. AM.
|
|
Czy fasada kamienicy pod nr 10 nie jest podobna.
|
|
w Łomży możesz kupić tylko bułki i chleb, nic więcej. Kiedyś za 19.90 sprzedawali w Tesco czy coś podobnego a i jeszcze w empikach sprzedają ... a więc powodzenia.
|
|
nie jestem pewien, ale w ist chyba widzialem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
No w IST też powinni mieć w końcu mają osiedlówke w CSa
|
|
Jest to w pewien sposób nie do pojęcia dla mnie, że Białystok razem z władzami województwa nie protestują, że EURO 2012 nie odbędzie się w "Rzymie" północy. Pamiętając sprawne wydawanie oświadczeń w różnych kwestiach, drogownictwa szczególnie, ale nie tylko, nie mogę znaleść oburzenia, że pominięto tak ważne miasto. Wszystkie (prawie) drogi muszą prowadzić przez to miasto, a tu ani stadionu, ani drogi. Wielkie niedopatrzenie, i myślę że włodarze województwa powinni to nadrobić. Podlaskie było już terenem nadmorskim, może być także Rzymem północy z Stadio Olimpico na ul.Słonecznej 1.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |