Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podatek od tłuszczu? |
niektórzy się wypowiadają jakby wiedzieli o nim wszystko a to gów*** prawda... nie wiecie nic :P pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podatek od tłuszczu? |
kozak zamknij kibel lolu. w dupie byłeś gówno widziałeś. jak dobrze pamiętam to lokal jest sławka. a przez jakiś czas był wynajęty staśkowi a później danielowi. "ja" chyba tak to było ostatnio. ale po co tu wogóle debatować jak to siury 16 letnie tu piszą.
|
|
Wpisz 'Hey Now Now' - to tytuł. Jak coś to wchodźcie na www.reklamy.tv Tutaj są tytuły wszystkich reklam ;)
|
|
Witam nie wiem za bardzo gdzie mogę zgłosić się z tym problemem dlatego spróbuje tutaj. Jestem strasznym amatorem z j. niemieckiego i nie umiem przetłumaczyć tekstu(nawet ze słownikiem :| ) . Proszę o pomoc. WeiBt du, was mir im Urlaub passiert ist? Ich war mit meinen Eltern in Florida. Wir haben einen hypermodernen Wasserpark mit vielen Rutshen, Weelen- und Schwimmbecken besucht. Die ganze Zeit shon musste ich dringend auf die Toilette, konnte aber auf dem riesigen Gelande keine finden. In meiner Verzweiflung habe ich beschlossen, ausnahmweise in eines der Becken zu pinkeln - in der Hoffund, niemand siecht das. Ich habe gerade erleichtert im Wasser gestanden, da habe ich hinter mir plotzlich ein wildes Geschrei gehort. Eine Gruppe kleiner Kinder hat am Beckenrand gestanden, und alle haben mit ihren Fingern auf mich gezeigt. Ich habe an mir herunter gesehen und m it Entsetzen festgestellt, dass das Wasser im mich herum violett war. Das war aber peinlich. Der pool war mit einer Chemikalie versetzt, die sich vervarbt, solbald jemand hineinpinkelt. Kurzdarauf ist auch ein BAdemesiter gekommen und hat gesagt, dass ichumgehend den Park verlassen soll. Gott sein Dank ist mir so was nicht zu hasuse in unserem Freribad passiert. DAs vergesse ich nie. róbmy swoje
|
|
Oj gdybym mógł to z miejsca tu i teraz, jak widzę TV Wazelina Filipkowski ( za Łomżę to ten paaaaan niech płaci) - a za to że jestem skazany na TV Wazelina Kasa Filipkowski od Vectry będę żądał odszkodowania. Nie życzę sobie Daj Pan Kasę oglądać wypocin w roli głównej imć Pana Daj Mi Kasę Filipkowskiego.
|
|
Idioto nie używaj nazwisk jak piszesz na publicznym forum to po pierwsze!! A po drugie kup se okulary bo źle widzisz Pozdro
|
|
Not Found The requested URL /old/biuro/kontakt.htm was not found on this server. Apache/1.3.33 Server at www.dami.pl Port 80 Filip to twoja działka nic dziwnego, że nas tak traktują. róbmy swoje
|
|
Przez te całe rozduchiwanie sprawy, (małego incydentu) istnieje groźba, że zamkną nam stadion..... http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1&k1_id=2&k2_id=2&dzial_id=6&news_id=188788 a na tym straci i klub i kibice Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest, Łomże trzeba szanować, Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
niom, koffam cie Bimbo !
|
|
Nie ma to jak budowlanka :) he pozdrowienia dla pani Lewańczuk :)
|
|
super, wybudują nam może lotnisko co się ciagnąć będzie od czerwonego boru? he żenada może jeszcze spytam co budują u mnie za domem? aa to moj sąsiad kanalizcje wymienia ;)
|
|
086 219 42 58 tanie koszty przewozu, miła obsługa
|
|
pffff toc nie w warszawie
|
|
a czego tam nam to? piniedzy za duzo? rudolf tez chce pomink
|
|
potrzebuje desek, dobrych, ale lepszych, takich co sie na glowach nie łamą
|
|
wymien na lepszy model
|
|
polecam HP1410
|
|
Wiedzialem , ze zwyciezymy, ruskim na gólu zagrac chcieli poprostu i nas wybrali
|
|
ja nie umiem plywac , ale corke z checia zapisze tym bardziej, ze lato sie zbliza
|
|
gdyby nie zachowanie "kibiców" to ochrona by siedziała na swoim sektorze i nic by się nie działo to tyle nie chodze na mecze ŁKS ale nie nie zabrania mi to komentowania sytuacji które zaszły na meczu i jeśli uważacie że zwykli ludzie którzy traktują mecz jako rozrywkę i idą na stadion pooglądać mecz a nie "darcie piz.dy" i najeba.nych wieśniaków w kominiarkach a nazywacie ich "piknikiem" i traktujecie jako podrzędną klasę to najwyższa pora żeby zamknąć was w klatkach - może powybijacie się nawzajem - tego wam życzę pozdro
|
|
Jestem przeciwny takim wybrykom i uwazam ze nie poprawią one naszego wizerunku jako 2-ligowego klubu i jako miasta ŁOMŻA,jednak dyskusja odbiega od tematu i pojawiają się w niej niepotrzebne nazwiska,zwłaszcza jeśli sa adresowane pod wpływem bezpodstawnego wzburzenia.Powiedzmy prawdzie w oczy że ŁKS ŁOMŻA jest podzielony!! Na nas obserwatorów internetowych,gości na stadionach,sledzących afery w gazetach typu "Kontakty" i ludzi których pasją jest kibicowanie.Nie zrozumiemy ich jesli ich nie poznamy!To że nałoza na nich kare i nie beda mogli wejsc na stadion zwisa im,bo mimo wszystko beda dopingowac swoja druzyne spod bram ŁKSU.Więc "obserwatorzy" i "krytycy" zamilczcie!Chociaż nalezy tępić huliganstwo na polskich boiskach... Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |