Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raporty o stanie zdrowia, w tym psychicznego, kandydatów na prezydenta – kiedy ? |
pana sławka?dobrze ze nie napisałes jasnie wielmożnego mego boga i władce ja poddany nawet gdy pierdzi w wieziene mury modłe bede swe do niego wznosił....co za pajace...albo dzieci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raporty o stanie zdrowia, w tym psychicznego, kandydatów na prezydenta – kiedy ? |
nie napisal prawdy, Barnados jest na Sławka a Zdzisław to kuzyn a nie brat, jak nie jestescie pewni to nie piszcie glupot, od dupy strony zawsze wychodza dobre bajki
|
|
Re: Raporty o stanie zdrowia, w tym psychicznego, kandydatów na prezydenta – kie |
zreszta nie Barbados a Atlantic, dodam tylko z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Re: Raporty o stanie zdrowia, w tym psychicznego, kandydatów na prezydenta – kiedy ? |
ale Wy wszyscy jesteście mądrzy, na wszystko widzicie tylko jedno rozwiązanie "zamknąć zadymiarzy i chuliganów" bo taki schemat wam dyktują media, które o sprawie wiedzą tyle co nic, lub chcą pokazać sensację, ze zniszczeń na sumę 100-300zł zrobiła się wielka afera nadmuchana przez pijaczków z gazety w, kilku urzędasów (którzy wcześniej wypieli dupy w stronę kibiców) i internetowych wszechwiedzących. Szkoda czytać takich inteligentnych komentarzy opartych na relacji w tv. Zarząd klubu popisał się samodzielnością w podejmowaniu decyzji. Dam im propozycję, żeby na następnym walnym zebraniu wybrali szefa delty na prezesa ŁKS, bo przecież on i tak ma więcej do powiedzenia niż ten dziadziuś S.K. .
|
|
Pontifex Mal, kibic0: nic nie usprawiedliwia niszczenia wlasnego stadionu, palenia szalikow. normalni sie tak nie zachowuja. bylo wielu kibicow na mlynie ktorzy sie tak nie zachowywali a chyba kibicowali calkiem aktywnie. mozecie sciagnac relacje ktora byla pokazywana w tv, tam dokladnie widac jak sie zachowuja te przyglupy. widac tez plomien ktory buchnal gdzies w strone kibicow i rzeczywisice to sie nie powinno wydarzyc i gdyby nie szaliki to by sie nie wydarzylo (aczkolwiek nie chce mi sie wierzyc ze ochroniarz zrobil to specjalnie). ja bym z tym poszedl do klubu..
|
|
Re: Raporty o stanie zdrowia, w tym psychicznego, kandydatów na prezydenta – kie |
Gdyby prawo Twoje nie było moją rozkoszą, zginąłbym już w nieszczęściu moim. Nigdy nie zapomnę przykazań Twoich, bo w nich dajesz mi życie. Psalm 119,92-93
|
|
No i co z tego wynika ??
|
|
kfs - tzn kurczak frytki sajgonki ! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Mam pytanko :] Chce sciagnac z Anglii kilka samochodow i poszukuje lawety. Wie ktos gdzie mozna wynajac lawete i ile mniej wiecej moglo by to kosztowac?? Z gory dzieki
|
|
Koszt transportu to 1600zl do polski - warszawa posiadam tira na 3 auta z greenford -london kontakt autoprzemas_m@wp.pl 0044778 323 39 95 0 693 624 278
|
|
To trzeba było się zapytać mordy nie masz. Restauracje budują. Nie będzie to żadna sieciówka.
|
|
Zablokowali. I dobrze!
|
|
hmm pewnie już zajęty piesunio :( a bym z checią wziął dla swojej córeczki ...
|
|
Po pierwsze primo Malaski nie ma nic do tego!A po drugie to kazdy mecz rzadzi sie swoimi prawami!A juz ku"""'' wa nie pamietacie jak nas Jaga przywitala w Bialymstoku?Teraz macie pretensje ze my ich pojechalismy!Po Hu" osoby ktore nie maja pojecia o kibicowaniu wogole sie wypowiadaja?
|
|
pffffffff nie ma to jak nowogrod
|
|
Mogli by w Lomzy stworzyc oddzial IPNu, wiecej bysmy wiedzieli o swojej historii, bo czego totam w bialymten IPN? Jak oni nic nie robia z komunistami bialostockimi co robili zle Polakom po wojnie
|
|
http://www.rzuceniepalenia.pl/ polecam, dobra stronka, duzo ludzi znajomych mozna spotkac co takze rzucaja palenie
|
|
i tak cię koffam, z języczkiem
|
|
"gdyby nie zachowanie "kibiców" to ochrona by siedziała na swoim sektorze i nic by się nie działo to tyle" - człowieku puknij sie w głowę, na jakim swoim sektorze ochrona by siedziała? Każdy kto chociaż raz był na meczu piłkarskim doskonale wie że ochrona stoi na przeciw sektora. W środę ochrona prowokacyjnie zrywała szaliki i waliła gaśnicą gdzie popadnie. Spójrz na zdjęcia z www.um.lomza.pl tam doskonale widać że pół sektora jest zapaskudzone tą dziwną substancją, którą wielu normalnych ludzi, nie mających nic wspólnego z zajściami dostało po oczach. Jeśli nie byłeś na meczu to masz niewiele do powiedzenia bo nie widziałeś całej sytuacji. I już ci mówiłem, sam zamknij sie w klatce i odetnij sobie dostęp do neta, tak zrobisz ogromną przysługę dla osób czytających to forum a w nim twoje "obiektywne komentarze"
|
|
Nie rzucaj człowieku! To najpiekniejszy nałóg pod Słoncem :D
|
|
Heh jeszcze w Łomzy nam brakuje wspolpracowaników SB :D Nasze miasto jest i tak sławne z najgorszych sku...syństw i na tym poprzestańmy :)
|
|
Kto jest w posiadaniu podręcznika do języka angielskiego Upstream pre-intermediate (różowa)? Chętnie ją od kogoś kupię.
|
|
hehe dokładnie,coś kręcisz Terrorysta nie masz gg w tych czasach..bo boisz sie wirusow..ok..to napisz od kumpla czy dziewczyny:P to powiem Ci jak zalozyc to konto bo to duzo tlumaczen..
|
|
bocja - proszę bardzo: http://i17.tinypic.com/352ohdx.jpg Piątnica w latach 40-tych XX wieku. Po II Wojnie Światowej. Postaram się jeszcze poszukać. Powinienem mieć przynajmniej jeszcze jedno.
|
|
kasiulkam15 jak to jest język "prawdziwego" kibica, to ja wolę takiego w ogóle nie poznać. DamianE03 nie byłem na meczu, ale wspomniałeś że delta was prowokowała. To czy należy ulegać prowokacjom ? nawet jeżeli ceną będzie niszczenie własnego stadionu.
|
|
zmien panocku gacie, wywietrz chaupe i bedzie alles klar hueheeeee ;]]]] kiwka leszczu !
|
|
<urzad skarbowy> hmm.. a jaki moglbys mi polecic?
|
|
kocur117 odinstaluj i jeszcze raz spróbuj zainstalować.
|
|
http://90minut.pl/news.php?id=543862
|
|
ja mam chetnie sprzedam moje gg to 8182645
|
|
ja pisałem ten temat pisałem to co wiem to co za pewne kazdy z nas wie,ale niestety przystaje na to, uzyłem imion i nazwisk fakt troche przegiełem ,nie znosze lekarzy korupcja panoszenie sie wywyższanie jest po prostu skandaliczne,załatwic sobie miejsce na oddziale zabieg to są koszta ktore nfz nie pokrywa,lekarze żadaja podwyzek?!skandal!!!!!fakt faktem młodzi nie zarabiaja tyle ile powinni po tak ciezkich studiach i za taka odpowiedzialnosc powinno byc troche lepiej,ale ci starzy wyjadacze ktorzy potracili zeby na medycynie oczywiscie zaraz wstawili nowe złote zarabiaja krocie,kontrakty prywatna praktyka lewizna to sa zarobki ok 10tys miesiecznie ale co my mamy w zamian-opryskliwosc i przede wszystkim nieudulnosc byłem swiadkiem jak lekarzem z długa praktyka nie potrafi przeprowadzic resuscytacji!!!ich błedy sie mnoza tak jak pieniadze na koncie,oczywiscie nie wszyscy sa tacy znajda sie wyjatki(cały czas pisze o naszym szpitalu),niedługo wymysle jakąs zreczna historyjke o naszym szpitalku kochanym
|
|
to , że w IST grają po lanie w Csa nie znaczy, że ktokolwiek ma tam oryginalną gę - równie dobrze wszyscy moga jechać na generatorach kluczy mam dla Ciebie radę - BIG_NJ: NIGDY nie kupuj żadnej gry, która ma klucz do grania w sieci z drugiej ręki! choćby nie wiem jak Ciebie zapewniał sprzedający, że tylko on znał, ble,ble wejdz na allegro, a jeszcze lepiej na ceneo.pl albo skąpca i zobaczysz gdzie będzie taniocha. na 2 dzień kurier zapuka i będziesz grał
|
|
fakt ma rację. tego mieszkania nie dostaje się za darmo, w większosci ludzie płacili przez wiele lat czynsze. no i dalej będą płacić ale już na swoim swoim a nie na swoim spółdzielnianym.
|
|
fakt ma oczywiscie racje . Przerazeni sa roznej masci biurokraci ,ktorzy nic innego nie potrafia robic jak tylko pierdziec w spoldzielcze stolki .
|
|
Drugoligowe derby województwa podlaskiego rozegrane w ubiegłą środę zakończyły się wynikiem 1:1 satysfakcjonującym, co zrozumiałe, tylko stronę gospodarzy. To chyba jeden z nielicznych pozytywnych aspektów tego spotkania. Przejdźmy do konkretów. Kilka faktów. Fakt pierwszy. Pewna (kilkunasto-kilkudziesięcioosobowa) grupa kibiców z Białegostoku posiadająca WAŻNE bilety na to spotkanie nie została wpuszczona do sektora gości. Powód -"widzi mi się" "Delty" - białostockiej firmy ochroniarskiej obecnej od pewnego czasu na meczach w Łomży. Fakt drugi. Od zeszłej środy wiadomo już, że na stadionie ŁKS-u na czas trwania meczu "panem i władcą" jest wyżej wymieniona "Delta". Nie klub (a ściślej - zarząd ŁKS-u) a właśnie "Delta". Właściwie to zarząd nie miał w środę nic do powiedzenia. Kibicom ŁKS-u (mimo wcześniejszych obietnic współpracy) nie pozwolono wejść na murawę, tak jak było to do tej pory czynione, aby rozwiesić swoje flagi. Fakt trzeci. Zdecydowanie najważniejszy. Firma "Delta" została zatrudniona do obstawiania drugoligowych meczów Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Jakie są tego skutki ? Pogardliwe traktowanie sympatyków "Biało-Czerwonych" przy wejściu na stadion (podczas kontroli). Prowokacje, m.in. na ostatnim meczu. Przypomnijmy - kibice ŁKS-u podpalili kilka sztuk szalików Jagiellonii. Podobnie zresztą uczynili na tymże meczu fani Jagi. Z tą oczywiście różnicą , że na płocie spłonęły barwy ŁKS-u i klubu z Wizny. Palenie szalików choć dla wielu może wydawać się dziwne a wręcz niezrozumiałe to zwyczaj od lat panujący na europejskich stadionach. Szaliki spaliłyby się i na tym wszystko pewnie by się zakończyło. Niestety, pracownicy "Delty" zapragnęli zostać głównym aktorem środowego spotkania. Zaczęli gasić płonące barwy. Niestety początkowo robili to tak nieudolnie (zacięła się... gaśnica), że wywołali donośne salwy śmiechu u sympatyków ŁKS-u z trybuny "Kamiennej". Żarty się skończyły, gdy ochroniarze podeszli do płotu z zamiarem zerwania szalików Jagi. "Delta" zrywając częśc szalików wygięła ogrodzenie do siebie... Sam fakt zrywania barw wywołał reakcję zagorzałych fanów ŁKS-u. Kontrakcją "Delty" stało się w tym momencie użycie sprężonego gazu. Niestety, firma "ochroniarska" po raz kolejny nie popisała się tego dnia. Gaz skierowany w stronę palących się jeszcze szalików wszedł w reakcję z ogniem powodując duży płomień (jest to doskonale widoczne w transmisjii TV z tego spotkania). Dzięki Bogu nikt tym razem nie ucierpiał... Szczerze mówiąc prowokacją "Delty" jest nawet ubiór jej pracowników, którzy wyglądają tak jakby dosłownie za chwilę mieliby wyruszyć na front.. Wnioski. Chuligani z "Delty" do wymiany. Co do zarządu. Niestety, tutaj już chyba nic nie pomoże. Niewpuszczenie kibiców z Białegostoku i fakt, że na własnym obiekcie są gośćmi ("rządzi" ochrona) jest po prostu kpiną... No cóż, trzeba żyć dalej...
|
|
Kto w naszym mieście naprawia i konserwuje rzeczy skórzane (klejenie pęknięć, przetarć i rozdarć)?
|
|
ADALL to chyba oc****les zeby krytykowac trenera, a ty robilbys prawie za darmoche to co on? az me ma wieksza i lepsza oferte to nie zato ze "przezimowal" tylko za dobre wyniki z druzyna ktora wszyscy skazywali na pozarcie w 2 lidze. 10 ŁKS Łomża 25 7 8 10 26-35 29 I nie ma znaczenia czy jest koniec , srodek czy poczatek sezonu -zmiana trenera moze nastapic zawsze (patrz Wisla Krakow:) ) "Poklask dla klienta" bedzie zawsze za dobra robote i nie myl euforii ze zwyczajnym ludzkim podziekowaniem. Jerst nam przykro ze odchodzi ale psy to wieszaj na dzialaczach a nie na trenerze. Swoja droga to w LKS LOMZA zawsze bedzie ciezko, ze wzgladu na male zainteresowanie ze strony sponsorow , (nie liczac Browar Lomza -dzieki!! ) ale male kroki juz sa urzymac sie w 2 lidze (a za rok w 1! :) ) takze dolaczam sie do Podziekowan dla Pana trenera i mam nadzieje ze nastepca nie zaprzepasci PANA i DRUZYNY dorobku. DZIEKI!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czubek i van looser wyglądacie mi na pedałów. Tak jak już ktoś wyżej napisał - lepiej uważajcie na siebie...
|
|
ŁKS gol no kocham cię, a gdzie się umówimy? Ja proponuję tfoją bezgraniczną łaczkę prześwietnej inteligencji, w której widzisz bezgraniczne samouwielbienie narcyzmu umysłowego swej inteligencji graniczącej niemalże z osiągnięciem podobnym, co bym się nie mylił, nirrwany. Kumasz czaczę?
|
|
można zrobić duplikat. koszt około 25zł dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
amen _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Pax Grzegorzom, a Polakom życzę aby "pięć piw proszę" nie zakłóciło sielanki majowej. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
kiedyś kiedyś deklarowałeś, że wstępujesz do Policji! A jątrzysz jak te "pięć piw proszę". Może jednak zajmiesz się jako "burek" porządkiem na forum, a nie siać nienawiści wobec ogólnego forum. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32306,wid,8833081,wiadomosc.html zmiana trenera w Wiśle Płock
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |