Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teoria spisku spotyka podatny grunt. |
moze nie wiem wszystkiego ale wiem duzo... nie bede wspominal o bracie i o szwagrze... ale wiem duuzo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teoria spisku spotyka podatny grunt. |
24.04 raczej nic ciekawego ne bedzie sie dzialo bo bedzie konkurs teorytyczny, z przepisów ruchu i nie tylko dla zawodnikow. 25.04 dopiero bedzie mozna ogladac szalejące furki ;) Wie ktos moze w jakim dokladnie miejscu bedzie rajd w lasku jednacz. ??
|
|
popieram 4HuGo x) ja tez niedługo (za tydzień) kończę te szkołę ;) < II LO!!>napewno jest warta polecenia! ale niestety nie dla wszystkich! polecam tym, którzy chcą się naprawdę czegoś nauczyć, przeżyć coś wartościowego i nauczyć się co to jest Kultura,przez duże K!, bo niestety nie wszyscy gimnazjaliści to wiedzą...
|
|
.
|
|
Następnym elementem będzie wprowadzenie elektronicznych obroży. Jak tylko atmosfera będzie zbyt gorąca to szef Delty naciśnie guzik i porażenie prądem....... i porażenie...... i porażenie. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. ...Fajny pomysł, naprawdę fajny pomysł. Najpierw kibice... przepraszam pajace, potem kierowcy (lub inna grupa społeczna) a na koniec całe społeczeństwo. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. Tak Adolf robił z Żydami... Wszędzie zainstalujmy kamery, tak setki kamer. Big Brother World. Tego chcecie? Do kolegów po szalu: nie ma co się wdawać w polemiki z ludźmi, którzy o kibicach wiedzą tyle ile przeczytali w Współczesnej ewentualnie tyle ile im w partii powiedziano. Oni zawsze będą wiedzieć lepiej. Zresztą jakaś drużyna siatkarska awansowała do II ligi. Niech się tam wykażą wszystkowiedzący. Jeden w miarę normalny post w tym temacie, który nie jest dziełem kibica to post mieczkosia... Może głupio to zabrzmi ale z Ciebie to może być w przyszłości dobry policjant. Szkoda, że do tej pory z takim się jeszcze w swoim życiu nie spotkałem... PS. Wsuwajcie pestki - z pewnością piłkarzom będzie się przy tym lepiej grało. (vide hydrotwór)
|
|
Kup sobie neostradę, zmień dziewczynę, idź na spacer
|
|
Raczej - cześć Jelcyn Bez wspominania o pamięci
|