Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Njagorszy scenariusz dla Polski komorowski prezydentem |
Dzisiejszy mecz zakończył się remisem. Ale nie to mnie w tej chwili interesuje. Jak zwykle kibice się popisali. Wogóle po co nam nowy stadion ? Zostanie zniszczony, zanim go zdążą wyremontować. Kibice zamiast siedzieć stali brudnymi buciorami na nowiutkich siedzeniach . Dlaczego stadion jest dostępny tylko dla kibiców w czasie meczu i dla piłkarzy? Gdy chciałam sobie pobiegać okazało się, że stadion nie jest dostępny dla wszystkich jak to było kiedyś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Njagorszy scenariusz dla Polski komorowski prezydentem |
z ta grupa przestepcza to troche przesada-wielkiej grupy to nie było moze jakas grupka albo kółko,a z drugiej strony ciekawy jestem kto z tych przydupasow jego tez padł na glebe 0 6 rano
|
|
mam głupie pytanie sciezka jest jednokierunkowa od Poznanskiej? jesli taka ma byc to przynajmniej mogliby dociagnac ja do uczelni PWSIiP :d Wówczas byłoby to ułatwienie dla studentów
|
|
ogólnie to mecz był słaby,kopanina i chaos wręcz... no ale ważne że nie w plery
|
|
Mecz z JAGĄ szmatĄ. Kibiece zniszczyli ogrodzenie. Bili sie miedzy sobą ŁKS-iak z ŁKS-iakiem?? Czy to normalne?? Chcemy ładnego stadionu a tu tacy go niedługo zniszcza!! Jak tu cokolwiek robić jak i tak to bedzie zniszczone!! NIe szanują swego stadionu !!!
|
|
Racja!! Oglądałem w TV mecz,nawet piłkarz ŁKS-u krzyczał aby przestali. Nie tak wyglądają kibice.
|
|
zawsze muszą jakiś przypał zrobić to normalne
|
|
Ja byłem i sie bili !!!!!!! Jeden dostał strzała bo skakał do tamtego co prowadzi młyn. Kowalski krzyczał żeby przestali. A Łks pewnie poniesie karę pieniążną :( I może mecz bez kibiców :(
|
|
Biernaczento napisał: Oglądałem w TV mecz i dodał... Nie tak wyglądają kibice No tutaj to się z tobą koleżko zgadzam w 100%. Tyle wiesz, ile oglądniesz w TV, hehe...
|
|
idioci, durnie, gamonie, pajace, pacany, polglowki, przyglupy, polmozgi i prostaki to WY wszyscy, ktorzy nie przyszliscie na mecz ! Przed telewizorem lub klawiatura kazdy madry ! JEB**C INTERNETOWYCH CHULIGANOW !! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Brak słów banda debili i gamoni jak był remont stadionu to jakie były postanowienia ze będziemy dbać o stadion .Kupa patałachów która nie dba o nic najlepiej połamać zniszczyć i zabawić się w Kononowicza "NIc Nie będzie" .I wy się uważacie za kibiców śmiech
|
|
A co z serwisem np. tym ze Starego Rynku??
|
|
witam To prosze wrzucic te zdjęcia na forum lub podrzucić linka do nich. p.s. Czy i wam chodzi 4lomza.pl fatalnie? Mimo dobrego łącza wszystko sie wiesza lub baaardzo powoli otwiera.......
|
|
Postępowanie prokuratorskie, i aby innym zaoszczędzić problemów.
|
|
Pracowałem w serwisie troche czasu wiec mógłbym zobaczyć co z tą pralką. Jesli ogłoszenie nadal jest aktualne prosze zadzwonic pod nr 663 722 547
|
|
Mecz wcale nie był słaby. Nasi piłkarze pokazali się z bardzo dobrej strony, obrona grała bardzo dobrze, trochę zabrakło skuteczności. Bardzo dobrze zagrał Strugarek, strzelił bramkę i kilka razy strzelał ładnie na bramkę Jagi. Bzdęga miał pecha i trafił w słupek. Mało brakowało i strzeliłby bramkę na 2:1 dla nas. Przemysław Mądry też ładnie grał. Adamski był chyba z 8 razy faulowany przez piłkarzy Jagi, ładnie grał w środku pola, wyprowadzał kontry. Na pochwały zasługuje też Kamil Ulman. Dobrze spisywał się w meczu. Wyszedł zwycięsko z akcji, gdy był sam na sam z Sotirovicem. Brawa należą się całej drużynie!!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
""po pierwsze flaga Jagi to "Niezależnie co się zdarzy, Jaga wita gospodarzy" czyli nie gadaj tu, że byli dla nas mili czy cos"" - nie rozumiem tego tekstu na fladze. To zle czy dobrze ze tak mieli napisane ? ja odbieram to jakby chciali nas przywitać, wkoncu my bylismy gospodarzami. No tak czy nie ?
|
|
Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura
|
|
na Al Legionów 60A obok Asaja tam jest sklep i komis zarazem sprzętu komputerowego
|
|
jezeli ktos chociaz odrobinke wiecej słyszał bądz wie to doskonale wie, że nie zamkną ani barbadosu ani alibi itd... Z tego co ja wiem to barbados jest na brata Pana Sławka (Zdzisława) o ile się nie myle a alibi ma jeszcze jednego właściciela a są jeszcze inne miejsca w łomży :) pozdrawiam
|
|
a te bluzgi jednych kiboli na drugich - dno.
|
|
wszystkiego najlepszego!!!! Bimbo !
|
|
mozliwe, ze gdzies przy kominku...tego jeszcze nei wiadomo... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Co buduje sie kolo BP? Bimbo !
|
|
w sumie moze byc,tylko troche nudny bo przez caly filmik dwa tricki na przemian sa pokazywane :)
|
|
KFC przenoszą z Polowej
|
|
Nie wiecie co piszecie. Za jakiś czas to ja z kumplami opanujemy Łomże. Jak usłyszycie o Cwanym tzn. o mnie to będziecie spier*** haha
|
|
5 burdeli a w tym jeden na kółkach ...
|
|
koniu ten tir na 3 auta to najwiekszy jaki masz?? Mi potrzeba na 6-7 samochodow:/ InMyDreams dzieki za info napewno sprawdze:]
|
|
Witam Jak duże to są auta - osobowe dostawcze - jakie wymiary DOKŁADNE - uszkodzone czy nie??? Jeżeli tak to jak mocno? Skąd i dokąd masz przewiwź te auta? Kiedy? w jakim przedziale czasowym? Czy zapewniasz załadunek i rozładunek? cena za 6 sztuk ok. 9100-9300 kontakt maxmc@poczta.fm511 203 328 tel.+48511 203 328
|
|
z tym 'amatorem nimickiego' to chyba ściema... tobie się po prostu nie chce lekcji odrabiać ? Bimbo !
|
|
wałeczki ktore biaga kartke trzeba przeczyscic skoro krzywo wciaga kartke to pewnie z jednej strony sie wałek slizga i nie bierze rownomiernie
|
|
czuuubek A ty przypadkiem nie przeniosłeś sie z TV Łomża do firmy Pana B. która przejęła umowe z TVP 3?
|
|
Powiedz mi Matko Polsko gdzie wychowywałaś dzieci swe ... ? Ty dzisiaj płaczesz a one smieją się. Czesc z nas chce zostac w Kraju i tu życ za te 800 zł (chociaz z tego co widac to juz tyle nie placą a nieco wiecej) Może nigdy nie zarobimy takich pieniedzy jak za granicą, ale.... są tez inne wartości.
|
|
Ale onkologię moglibyście sobie darować :/
|
|
Na skate park bedą ich wozić autobusem 10 lub 8 na sztuczną nawierzchnię i do tego 3 korty. W hotelu ŁKS-u może wstawią TV z pilotem i zmienią prysznice na nowsze. No i parking pod hotelem też pomieści bardzo dużo aut, max z 12 szt. No ale za to ten naprzeciwko komis z traktorami może zarobi, kasując po 10 zł od auta. Jest rzeka piłkarze będą mogli powędkować jak ich nie złapią wodniacy i nei wlepią mandatu. Ogólnie jest super :P róbmy swoje
|
|
Już najwyższy czas na jego powrót do Łomży. Dawno mówiłem, że nie wolno go sprzedawać za grosze bo to wartościowy zawodnik. Gdybyśmy postępowali jak trener Liverpool w stosunku do Dudka to byśmy byli jedną nogą w O.E. W du*pie tam zawodnicze ambicje. Za nogę kablem do stołu i odwiązywać tylko na mecze. Teraz się cieszymy, że połowa drużyny pięknie gra w lepszych ekipach. Cieszymy się, że trener spi*przył w najbardziej stresowym dla drużyny terminie przed końcem rozgrywek. Słuchamy newsów i radocha nas ogarnia jak to się naszym u rywali powodzi. Boguski mógł z powodzeniem występować w pierwszoligowym ŁKS Łomża !!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Kaczyńscy udają takich prawych i sprawiedliwych,a tak naprawdę to dwóch zawistnych karzełków,którzy dostali na plery trochę pał od zomo i teraz się chcą mścić za wszelką cenę.WSZELKĄ! Ja wiem,że przeszłość należało by rozliczyć,owszem. Nawet trzeba.Ale teraz bardziej od tego co było 20-30 lat temu interesuje mnie to,co będzie za tyleż samo wprzód. Co mi z lustracji na siłę,jeśli pomimo uczciwej pracy i dobrego wykształcenia nie jestem w stanie zarobić tyle,ażeby żyć godnie. Ja chcę Polski,w której młody człowiek "wychodzi" z domu rodziców i uczciwą pracą zarabia na własne mieszkanie,na własną rodzinę i wszystko co mu w życiu potrzebne już na dłuuuuuugo przed emeryturą.Co z tego,że ktoś rozliczy komunę,jak ja nie będę mógł się w tym czasie rozliczyć z codziennych rachunków? I nic nie wskazuje na to,że będzie lepiej.Gdyby nie szamac i 3 miliony mu podobnych nie wyjechało z tego kraju w poszukiwaniu lepszego jutra,to nawet by sobie obecny rząd nie mógł spadku bezrobocia przypisać. Nam potrzeba zmiany prawa i "kilku" naprawdę dobrych ustaw + plus konkretnych ludzi z wizją do ich wdrażania,a nie licytacji na stołki z półgłówkami z Samoobrony czy LPR-u .Zamiast usilnego zaglądania do akt trzeba ludziom w oczy spojrzeć i ich wysłuchać,bo w końcu coś im obiecali.Póki co nie dzieje się nic,co można było by nazwać rozwojem tego kraju.Takie jest moje zdanie niestety :/ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Każdemu się może zdarzyć
|
|
Zgadzam się w pełni z SxxxK. Jeśli chodzi o tłumaczenie filmów (bo na tym głównie się skupiłem zaczynając ten wątek) to nie raczej nie powinno to być traktowane jako przestępstwo. Jak dla mnie to funkcjonariusze znaleźli sobie 'łatwy cel' do schwytania, a potem medialnie ten sukces rozdmuchali, aby 'uciszyć' nieudany desant w mieszkaniu pani Blidy. Co prawda z tym nielegalnym oprogramowaniem to z pewnością Mieczkoś997 masz rację - jest to pewna odmiana złodziejstwa (jeśli pliki są przechowywane dłużej niż 24h od momentu zapisu na hdd/płycie z danymi, a przeważnie tak właśnie jest), ale idąc takim tropem to znaczna część społeczeństwa polskiego poszłaby siedzieć! Powstałby kolejny problem: jak zbudować paredziesiąt placówek więziennych, że o drogach i mieszkaniach to już nawet nie wspomne (podejrzewam że kary finansowe nakładane na piratów niewiele by pomogły w tej sprawie) . Problem samego piractwa zapewne się rozwiąże gdy płace Polaków zbliżą się do zarobków mieszkańca Europy Zachodniej (czyli raczej nie prędko). Można jeszcze aczkolwiek, niektóre utwory/filmy/seriale względnie tanio zakupić i ściągnąć/obejrzeć z serwisów internetowych, ale jakoś tak do końca ta forma u większości internautów się nie przyjęła.(...)
|
|
Brzeczyszczykiewicz z Tobą to mógł bym podyskutować bo reprezentujesz najbardziej odpowiednie myślenie. Dyżury to oczywiście dodatkowe pieniądze, ale właśnie chodzi o to że społeczeństwo za przeproszniem czepia sie tego, że za dodatkowa pracę dostajemy dodatkowe pieniądze. Oczywiscie, że to wina systemu. Jednak system można zmienić w ciągu 2 lat, a a Pan Religa potrzebuje na to 8 lat (swoją drogą ciekawe dlaczego???). Nie chcę nikogo poniżać ani nikim gardzić. Składki są jakie są - a że są małe to nic nie poradzę. Tylko swoją droga ciekawe ile pieniędzy ze składek zdrowotnych jest marnowanych po drodze kiedy te pieniądze tak sobie wędrują po rządzie. Do tego nikt nie ma żadnych pretensji do rządu - tylko najlepiej do lekarzy prawda???? "-------Co ma być to będzie-------" To prawda, że co ma być to będzie. Ale to również od nas zależy co będzie, więc należy nad tym pracować. Pozdrawiam
|
|
Zrozumialy, ale nieprecyzyjny. Moze ktos pomyslal np. ze autor mial stluczke i chce zapytac o jakas rade... Wchodzi i dowiaduje sie, ze byla jakas stluczka kolo stadionu. Jednak mozna sie zdenerwowac, bo naprawde nie kazdego obchodza takie plotkarskie tematy. Gdyby to jeszcze cos powaznego sie stalo, ale moze jednemu sie wgniotl lewy blotnik, a drugiemu stlukl reflektor... No darujcie... Gdyby autorka zechciala chociaz dac bardziej opisowy temat, powiedzmy "Byla stluczka przy stadionie" albo "Widzialam stluczke", to bym wiedzial o co chodzi i nie zagladal nawet. Niech sobie tematy beda, mi nie przeszkadzaja. Ale troche porzadku by sie przydalo. A niektorym po prostu brakuje chyba umiejetnosci wlasciwego sformulowania mysli lub checi, co skutkuje chocby nic nie mowiacymi tytulami i zamieszaniem. Jeszcze jak forum wolno dziala i sie strona odpala 2 minuty, to naprawde moze irytowac. Ja obiecuje, ze nie bede czytal, tylko dajcie mi szanse z grubsza zorientowac sie przed wejsciem, ze dany temat mnie nie interesuje ;) Niestety nie sadze, aby takie apele pomogly, zawsze sie znajdzie ktos, kto i tak zrobi po swojemu.
|
|
a bym zapomnial odnosnie twojego pytania, kto im broni.... policjantom np broni ustawa. fajnie maja nie? powiedz co bys zrobil zaradny ;)
|
|
psilocyber a Ty myślisz ze po co były te naloty policji na szpitale?? Nie spodobalo sie to Wam jakos i zrobiliscie z tego straszną afere!Jestescie skorumpowaną i wiecznie niezaspokojoną grupą zawodową której zaproponowałbym przepadek mienia a nie podwyżki ! Tyle mojego zdania w tym temacie. Pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
psilocyber a jak napisal prawde to co? wszystkich policja straszysz... ale jesli faktycznie w trakcie strajku pielegniarki musza oceniac kto sie kwalifikuje do pomocy albo tej pomocy odmawia sie ludziom pilnie jej potrzebujacym, a przy tym zwyczajowo za lapowe nie ma problemu z leczeniem, to faktycznie ktos sie ta sprawa powinien zajac. szczerze to ja sie zaczynam zastanawiac, czy ty naprawde jestes lekarzem, czy tylko masz radoche z robienia tu dymu? bo szczerze, to chcialbym wierzyc, ze nasi lekarze prezentuja jednak wyzszy poziom... ale dedukujesz ostro... jak ktos ma w nicku 997 i strony policyjne w podpisie, to ja bym w zyciu nie wpadl ze moze byc policjantem albo chce nim zostac... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Marcin pyskowki i ublizanie sa, bo niestety taka forme wypowiedzi wprowadza tu Twoj kolega po fachu - psilocyber. Swoja droga naprawde chcialbym watpic, ze on jest lekarzem, przy tym poziomie wypowiedzi - 100% pyskowki, 0 tresci merytorycznych. Przyszedl i od razu rozkrecil dym, przez co chyba uwstecznilismy sie w dyskusji. Marcinie dyzurow sie nie czepiamy. Chodzi o to, ze sa one czescia pracy w szpitalu. I nie mozna tego porownac do zalozenia prywatnej firmy, bo Ty biorac dyzur, nie musisz zakladac dzialalnosci, placic zusu, szukac sobie klientow i ponosic ogolnie ryzyka prowadzenia dzialalnosci. To tak jakby firmy dawaly mozliwosc pracownikom dorobic na nocki, za stawke razy iles (nie wiem jaka, bo nikt nie chce napisac). Uwierz mi albo nie, ale pewnie malo kto by nie skorzystal. Natomiast czepianie sie wychodzi, bo psilocyber wrzuca tu, ze kazdy se moze dorobic, ale lekarz jest inteligentny i zaradny, a inni widac nie - z tego wynika. A ze nie kazdy moze dorobic, to juz tu opisalismy, niektorym zabraniaja tego ustawy, wiec sprawa jest trudna, bo zarabiaja jeszcze mniej, a dorabiac im nie wolno. Chyba widzisz tu roznice? Nawet nauczyciel nie moze dac korepetycji swoim uczniom, nie wspominajac nawet zeby policjant chcial dorobic w swoim fachu (np. w ochronie) - im wogole nie wolno dorabiac gdziekolwiek. W urzedach tez nie moga chyba prowadzic dzialalnosci powiazanej umowami handlowymi z urzedami? Lekarz moze leczyc swoich pacjentow prywatnie i nic mu za to nie grozi. To nie jest czepianie, ale chyba nie mozesz nie dostrzec tu obiektywnie korzystniejszej sytuacji lekarza? Pan machajacy lopata nie moze miec tyle co lekarz, przyznaje i nawet nie probuje zaprzeczac. Zreszta tyle nie ma. Ale tak jak juz Brzeczyszczykiewicz i inni wczesniej pisali, co zrobic z faktem, ze mnostwo ludzi po studiach pracuje za marne pieniadze? Na logike im tez sie nalezy. A ze takie czasy? I co z tym zrobic? Caly kraj ma strajkowac? To niedlugo zaczniemy trawe wpier.... jak w Koreii Płn. Czy zarobicie wiecej prywatnie? Marcin, skad ci starzy ludzie wezma kase na wizyty u Was ?? A mlodzi sie nie lecza tak czesto... Do tego zaplacicie zusy, podatki, kupicie sprzet (?), bedzie trzeba moze powalczyc o klienta, bo okaze sie ze nie czekaja w kolejkach jak w szpitalu... I wierzysz, ze zarobisz wiecej pracujac 8 godzin 5 dni w tygodniu? Myslisz, ze ludzie z wlasnymi dzialalnosciami tyle pracuja? A co z lekarzami, ktorym specjalizacja nie pozwoli na prowadzenie gabinetu? Pojda z torbami? Naprawde nie doczekalem sie tu odpowiedzi od psilocybera... Moze Ty mi napiszesz, jak wyobrazasz sobie te prywatne praktyki, po odejsciu ze szpitali? Mam tu na mysli np. w ilu miejscach bedziesz pracowal? Skad wezmiesz sprzet (podobno strasznie drogi), jakie przewidujesz stawki powiedzmy za godzine/wizyte/zabieg (nie wiem) przykladowo? Biorac pod uwage oczywiscie lomzynskie realia. Ciekawi mnie to, bo ja podejrzewam, ze rozowo wcale byc nie musi. Dodatkowo jak np. wygladalaby kwestia ewentualnych odpowiedzialnosci za bledy? Wiadomo, ze teraz w szpitalach jest to w miare lagodne, ale przy wlasnej dzialalnosci moze byc problem. Co do lubienia pracy i kompleksow... Ja tam zadnych nie mam, a prace swoja owszem lubie i dlatego tez nie protestuje z powodu wynagrodzen, mozesz mi wierzyc nizszych niz Twoje, a tez po studiach jestem. No ale mlody jeszcze, mysle ze to sie zmieni z czasem ;) Moze dlatego nie rozumiem takiego podejscia? Jak mi sie praca nie podoba, to szukam innej. No i wlasnie nie rozumiem przeliczania zycia ludzkiego na pieniadze, nie wazne jakie i targowania tym, ze jak za malo zarobie to ktos umrze. Zrozum tylko problem w tej calej sytuacji. Pracujesz w budzetowce. Tu komus trzeba zabrac, zeby Tobie dolozyc... I pytanie komu, jak inni maja moze jeszcze gorzej? Dlatego dziwi mnie zacietosc sporu, po mimo wszystko wytargowanych od rzadu podwyzkach (praktycznie 100% w 3 lata) i wciaz slychac ze to smieszne pieniadze... A co maja powiedziec inni? Ja rozumiem, ze chcesz zarabiac wiecej. A czy Ty widzisz druga strone medalu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |