Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłanka Platformy Obywatelskiej Iwona Guzowska została oskarżona o wyłudzenie |
taa, po pijaku wszystko nie dziala.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłanka Platformy Obywatelskiej Iwona Guzowska została oskarżona o wyłudzenie |
prosze o kontakt
|
|
Re: Posłanka Platformy Obywatelskiej Iwona Guzowska została oskarżona o wyłudzen |
The Game: i masz rację, pogadaj ze swoimi znajomkami, oni tam na pewno kogoś mają, czy to w USA, czy w Irlandii, a na mur beton w WB. Jest mały warunek, kesz na miesiąc pobytu za dach nad głową (mniej więcej tyle trwa rejestracja) i do pracy. Stosunek w zarobkach. 7 lat pracy w Polsce do 1 roku pracy w uczciwym kraju (po odtrąceniu podatków, ichnich zusów i bez karmienia pań z urzędu pracy). Aha tam załatwiłem pracę tylko dla brata, tak mu funtami oczy zarosły, że nie chce mnie biedaka znać. Nie mam mu za złe, wysłałem jemu ostatnio tuszonkę wieprzową. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: Posłanka Platformy Obywatelskiej Iwona Guzowska została oskarżona o wyłudzenie |
Gazela masz racje wstyd jak diabli było mocne postanowienie, chęci, i co i wszystko z dymem poszło, co z tego, że ograniczyłam palenie potrafię nawet w dzień do 14.00 godz. nie palić a potem to od kolegi się poczęstuje albo od siostry, która też pali nie paliłam 3 lata aż mnie pewna sytuacja życiowa przerosła i zaczęłam ;( szkoda, że nie ma już tej pani, która prowadziła w eskulapie odwykówkę dla palaczy ręce kładło się na metalową płytkę na głowę jakaś obręcz i do prądu mi pomogło na 3 lata podobno najbliższa taka odwykówka to jest w Białymstoku chyba, że może ktoś z was wie gdzie się przeniosła może jest gdzieś w Łomży. Spróbuje jeszcze leku o nazwie ZYBAN, co maro1527 polecił. Oddam królestwo za pstryk żeby nie palić nic.
|
|
Nastepne 15.04.07 bar Eljot godzina 19:00 Zapraszam :D
|
|
-no co pan zrobisz nic pan nie zrobisz ...
|
|
Co z Kalu??!! Padl ofiara sedziego i bramkarza gosci...
|
|
Toć sędzia skorupowany był.... ;/;/ A Kalu...szkoda go;/ Ale mam nadzieje ze wszystko wporządku będzie
|
|
24-25 kwiecien...
|
|
chyba że ewentualnie taniej by ci było kupić parę drzewek wyciąć je i zrobić z nich deski mój sąsiad tak zrobił bo jemu wyszło o wiele taniej nawet licząc transport do tartaku i z tartaku pod dom
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |