Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bojówki Pisowskie na forum sypia głupim tematem za tematem |
Przesadzacie, telewizja publiczna jest jaka jest, ale nie wierzę, że nigdy jej nie oglądacie.(Mecze,skoki,wiadomosci itd. kazdy znajdzie cos dla siebie) Bimbo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bojówki Pisowskie na forum sypia głupim tematem za tematem |
To jak Ty jeździsz ??? Bez urazy, ale ja też nie szaleję po mieście i widzę, że za mną auta przejeżdżają jeszcze spokojnie więc chyba coś jest nie tak. Choć faktem jest, że mogłyby być lepiej spasowane.
|
|
Wczoraj wieczorem juz o tym wspominano w mediach,ale dzis nie slychac bylo o jakiejs wielkiej aferze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.allegro.pl/item177106492_lina_dl_ok_15_m.html Takie cuś też tam dostanę?
|
|
czuubek jak nie jestes debilem, to jestes slepy...ja nie mowie o polskiej polityce (choc i tu jest zmiana, ze nie rzadzi juz "uklad okrągłostołowy" sitwa) ale o Polsce jako kraju, ulicach, miastach, ludziach. Naprawde nie widzisz kolorowych blokow, dobrych samochodow, 38 milionow (!!!!!) komorek, pelnych koszykow w supermarketach, itd. Oczywiscie sa ludzie ktorzy nadal klepia biede (90 % z nich na wlasne zyczenie, vide: alkohol i lenistwo), ale poziom zycia w Polsce sie podniosl i nie mozna temu zaprzeczyc, bo CIe nazwe wlasnie debilem wtedy... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Widzieliście ta reklame?? Motyw sciagniety z bilboardów Łomży Export - znaki w zbozu :)
|
|
Co będzię w budynku byłego Leder Price ??? Słyszałem, że TESCO albo Carrefur??
|
|
zarowno linke stalowa jak i "takie cos" dostaniesz w sklepie na dmowskiego przy tym małym ryneczq nie wiem jak on dokłądnie sie nazywa.
|
|
Na 100% będzie biedronka na TESCO i Carrefur za mała powierzchnia
|
|
Proponuję zapoznać się ze zdjęciami naszego miasta. Ktos zrobił piękną promocję miasta i włożył dużo serca w to co robił. Proponuję na forum podziękować autorowi zdjęć. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=361634 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=326423 Przyjemnego oglądania.
|
|
A ja wiem z pewnych źródeł że będzie to Biedronka ;-)
|
|
Zigur ma rację. Nie ma synchronizacji. Jadąc w dół sikorskiego też trafisz na czerwone :-) proponuje sprawdzić ;-]
|
|
widzialem na "cieplowni" maszt z kilkoma nadajnikami radiowymi ale niejestem jeszcze pewiem czyje one sa osobiscie polecam Intertor tel. 505 506 326 512kb/s / 256kb/s (dl/up) 50zł abonament przyloczenie 200-250zł (sprzet na własnosc) lacze wyciaga na max mozliwosci, nic sie nie muli jak kiedys ping do www.4lomza.pl: Statystyka badania ping dla 213.241.71.198: Pakiety: Wysłane = 10, Odebrane = 10, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 9 ms, Maksimum = 14 ms, Czas średni = 11 ms transfer wewnatrz sieci: 3424kb/s ping wewnatrz sieci: Statystyka badania ping dla 192.168.0.241: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 1 ms, Maksimum = 3 ms, Czas średni = 1 ms koziol0
|
|
czekasz na info to podaj gg albo e-mail , nikt na forum nie będzie robił darmowej reklamy salonom kosmetycznym ;)
|
|
ja mówię, rób co chcesz, jak chcesz, mów ile wlezie i co ci ślina na język przyniesie, pod warunkiem, jak rano, czy się golisz, czy myjesz zęby, czy też się malujesz... jak tam zobaczysz siebie, jest ok, jak świńską mordę, to się mocno zastanów. A jak powiedział S. Mrożek ".....k..rwa to nie zawód - to jest charakter....." dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Pytanko, do którego? Księdza. pytałem się i się nie dowiedziałem, wielu się pytałem, masz rację, nie kłamią, ale prawdy, żaden kapłan mi też nie powiedział. kawę na ławę i będzie ok. I podejrzewam nie będzie takich postów. Ale też chcę ślubować ubóstwo i takimi "osiołkami" jeździć. Nie wierzysz? Idź pod pałac biskupi od ul. Sadowej. Same "rzęchy", Fiaty 126p, "osiołki megane mercem poganiane", a, że osiołki to i skórą obite, no bo to osiołka taka natura. A te hacjendy wokół kościołów, to dla chwały? milionów, te ornaty złotem skrojone szaty, orderami opięte księdza Jankowskiego z Gdańska nędze. Nie zazdroszczę i nie ględzę chcę, żeby czuli naszą nędzę.
|
|
Gazela zapewne widziała maisto Kopernika..:) Szkoda życia na spanie...:) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
,,zółty napoj w torebce ;)) hehe mnie sie przypomina, że po wypiciu tego napoju torebkę napełniało się wodą i gdy w SP4 wszyscy wracali z boiska do szkoły to rzucało się z łazienki, na scisnięty w wejsciu tlum dzieciarni. tak się robiło w KAŻDEJ łomżyńskiej szkole, hehe'' Tez to pamietam Ptysiu80 bo sie uczylam w tej podstawowce:D:D
|
|
myślę ze na pewno płaci więcej podatków niż ty
|
|
GSG9 niom podaj przykłady. Nigdy nie widziałem, aby o.o. Rydzyk, który "ratował" stocznię gdańską się rozliczył z "cegiełek", nie widziałem, aby H.Jankowski pokazał "marmurowe glazury", natomiast widziałem H.Jankowskiego w orderach (po ojcu z wermahtu?), widziałem w Toruniu biedę o.o. Rydzyka, ja też chcę ślubować ubóstwo i w takiej nędzy żyć jak łoni. A ludzie nie mają za co żyć. Jezus musiał pokazać swoją boskość, aby ludzi wyżywić, a o.o. Rydzyk pokazuje jak z tego żyć.
|
|
często i gęsto twardy chleb jest lepszy od miękiego ciacha...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ksiądz i podatki, dobry żart hahaha
|
|
Ktoś z Nas słucha tego typu muzyki... Polecam wszystkim, a że muzyka ta wywodzi się z dancehallu i zawiera elementy hip hopu i muzyki latynoskiej to trafi pewnie do odbiorców powyższych stylów muzycznych. Do moich ulubionych wykonawców należą Daddy Yankee i Don Omar a także Las Guanabanas. Dodam jeszcze, że większość utworów wykonywana jest oczywiście w języku Hiszpańskim, a gatunek ten pochodzi z Portoryko. Dla zainteresowanych wklejam linki do kilku kawałków z płyty Superstars of Reggaeton 2005. Zapraszam do zapoznania się z nimi, a może ktoś umie tańczyć perreo ? ;) http://rapidshare.com/files/23621336/01-rupee_and_daddy_yankee-tempted_to_touch__remix_.mp3 http://rapidshare.com/files/23621555/02-las_guanabanas-vente_vamos_a_bellakea.mp3 http://rapidshare.com/files/23621774/03-wisin_y_yandel-chokale_el_booty.mp3 http://rapidshare.com/files/23621849/09-daddy_yankee-solo.mp3 http://rapidshare.com/files/23621984/12-angel_and_khriz-ven_bailalo__meren-ton_.mp3
|
|
ja mam nawt procka 166 MHz
|
|
a co to jest ?
|
|
tylko nie reggeaton.. cała moja szkoła tego słucha ;/ dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
U mnie jest ATARI kompletne z grami na kasetach i pewnie jeszcze na chodzie prócz tego kilka drobiazgów też się znajdzie . Jakieś grafy ,sieciówki i procki .
|
|
Czy wie ktoś coś może jak to było kiedyś z czarownicami w Łomży??
|
|
No to ja teraz coś wżuce kliknijcie w linki :D poniżej http://img75.imageshack.us/img75/5194/p1010296bs9.jpg http://img158.imageshack.us/img158/2836/p1010297vh5.jpg http://img182.imageshack.us/img182/7522/p1010298oq9.jpg
|
|
Prosze o namiary. Z góry dziekuje.
|
|
Jak to co? :) Jutro jest Prima Aprilis, zwykły joke... Bimbo
|
|
Romi - ja mam gdzieś kartę graficzną 1MB na ISA. Jak znajdę, to dam znać.
|
|
Do obrazków używasz znacznika (img)(/img) (nawiasy kwadratowe)
|
|
Bardzo Ci współczuję i mam nadzieję że się odnajdzie ,osobiście uważam że takich s****li należy wieszać publicznie dla przestrogi. Mi notorycznie rozkradają samochód. Boczną listwę skradziono mi już 11 razy !!!!!!!!! więc jeżdżę już bez listwy bo szkoda mi kasy wywalać w błoto , skoro kupuję a za parę dni i tak już jej nie mam o znaczkach nawet nie wspomnę, podobnie jak anteny , których już straciłem 6. raz mi wykręcili wydech co kosztuje zdecydowanie więcej. Mojemu koledze natomiast porysowali cały samochód z obu stron po całej długości i na dokładkę poprzebijali mu koła. Ale cóż policja umarza sprawy z powodu niskiej szkodliwości społecznej więc kradną co mogą i gdzie mogą. Jedyna rada to dorwać takiego w bagażnik i do lasu tam mu gnaty połamać może by nauczył się że nie rusza się czyjejś własności. Ja osobiście nie wiem jak można coś ukraść , jest wiele rzeczy , na które mnie nie stać ale to nie powód bym je kradł innym. Człowiek pracuje stara się odkłada by coś sobie kupić a przychodzi taki h** i mu to odbiera. Bieda i brak pracy nie usprawiedliwia kradzieży ale to wynosi się już z domu.
|
|
Przegrywamy tylko 5 głosami !
|
|
1 glos;)
|
|
Wiedziałem ,że jak zamieszczę temat tu to pomożecie :) W tej chwili jest już 120 : 112 dla nas ;)
|
|
W środę 4 kwietnia zagramy mecz w Gliwicach, czy ktoś wie, gdzie można śledzić relację na żywo minuta po minucie??? Czy będzie taka relacja na stronie Piasta?? za info z góry dzięki!!! Łomża to jest potęga Łomża najlepsza jest Łomżę trzeba szanować Łomża nasz ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
AMD Turion to konkurencja dla Intel Core Duo wiec Celeron sie nie umywa do niego.
|
|
130:119 Dla ŁKS-u
|
|
też już kiedyś pisałem że to lipny pomysł ale jak tak bardzo tego chcą to niech budują to za własną kasę a nie za współną, stać ich na to...
|
|
Czy warszawiak nie mógł zatrzymać się wcześniej i przepuścić autobus MPK, który właśnie chciał się włączyć do ruchu z przystanku? Pozdrawiam. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
koło ratusza jest xero w TV Łomża. Chyba najtaniej - 50 gr strona.
|
|
Witam. Znajomy opowiedzial mi dzisiaj historyjkę: Dawno dawno temu... :-) Rzecz się dziala dzisiaj na przystanku autobusowym na przeciwko szkoły drzewnej - koles ok 45 lat jechał sobie spokojnie na swoim rowerze i, no wlasnie i to jest zastanawiajace. Jakis rosły małolat z daszkiem do tyłu zatrzymal goscia i kazal mu: "wyp... z roweru bo mu przyp....li". Poszarpali sie tak przez chwilę i całe szczęscie ze 10 podjechała bo małolat stwierdził - cytuje: A ch...j Ci w du...e pojade autobusem. Podobno było pare osób na tym przystanku i co??? zero reakcji, więc mam takie małe pytanko czy takie zachowania stały sie juz normą, małolaci robią co chcą???. Totalna znieczulica .
|
|
Złemu_człowiekowi odpowiem,że ten widoczek ze "starej" książki jest mi "staremu człowiekowi" znany osobiście.To jest widok Pl. Żeglickiego z drugiej połowy lat 70. I te drzewa na Starym Rynku napewno nie wycięła komuna ale stało się to już za Wolnej Polski! Dlaczego? Nie wiem!Faktem jest, że wówczas , tzw. fontanna to był śmietnik. A rynek to było miejsce aktywności drobnych pijaczków i cygańskich wróżek. Czy to jednak powinien być wystarczający powód, żeby wyciąć drzewa i praktycznie całą zieleń na rynku? A co do Hanki Bielickiej, to rzecz jasna jestem za tym ,żeby ją uhonorować pięknym pomnikiem! Widzę ją w swoim wielkim kapeluszu, uśmichnietą , właśnie na ławeczce , przy fontannie, wita nas i gości miasta . Może na Starym Rynku a może na planowanym deptaku na Ul. Długiej?! A może na już ładnie wyremontowanej Farnej? A tak sobie siedzi Tuwim na ul. Piotrkowskiej w Łodzi. http://www.netencyclo.com/pl/%C5%81aweczka_Tuwima. Deklaruję, że dołożę się do pomnika Pani Hani w wysokości...jednomiesię cznego zasiłku dla bezrobotnego( chyba około 500 zł!?) . A może by tak wzorem Łodzi zrobić z ul. Długiej łomżyńską Aleję Gwiazd?! Przecież i u nas jest wielu wybitnych Łomżan, których gwiazdy warto byłoby ku pamięci zachować!
|
|
noone napisz czy sa jakies zmiany dotyczace nastepnych rozgrywek?
|
|
Co ma robić kierowca autobusu kiedy chce się włączyć do ruchu, a żaden z jadących samochodów nie ma zamiaru jego przepuścić, a rozkład goni? Pozdrawiam.
|
|
Wyniki z 02.04.2007 KE -13 Artek -11 Lichom -9 Lejkers -7 RA -6 Sissko -5 Peter -4 Turok-3 Spawn -2 Videk -1 Pawel .P -0
|
|
Napewno zmieniamy miejsce bo troche malo ludzi:( mysle ze 3 spotkanie zagramy piatek-niedziela gdzie dokladnie napisze penie jutro. Jezeli frekfecja bedzie taka sama w nowym miejscu to rozegramy max 3 spotkania jeszcze z czego 3 finalowe bo nie ma sesu liga 10 osobowa...
|
|
popieram odpowiedz wyzej sepsa w łomzy czy gdziekolwiek była juz dawniej,małe dzieciaki na oiomie głownie przez to umierali tylko teraz ci niedoje....dziennikarze pisza bo jak zwykle nie maja o czym
|
|
oo to dziś ten mecz? eh myslalem ze w Wielką Sobotę;]
|
|
a czemu ten Twój kolega temu Panu nie pomógł ??
|
|
|
''Może ktoś ją tu do nas przywiózł??'' A moze w jakichs hurtoweniach zbyt dlugo leza jakies szczepionki? Nigdy nie zapomne, jak w firmie zaszczepiali nas przeciwgrypowo. A ja, ktory mialem zima lub jesienia zwykle jakies lekkie ''witaminkowe'' przeziebienia, przelezalem na L4 tydzien czasu po tym ''lekarstwie''. I nie zapomne ataku smiechu, ktorego dostala pani doktor, gdy jej powiedzialem o tej szczepionce. Od tamtej pory, gdy nas szczepili, klamalem ze jestem na antybiotyku i konsekwentnie wyrzucalem szczepionki do kosza. I ZYJE!!!
|
|
Korzenie wypychaly asfalt, bo musialo byc cos nie tak z podlozem. Jestem przekonany, ze gdyby wzial sie za to jakis fachowiec to nie byloby klopotu. Przy pniach drzew mozna by zrobic takie specjalne drenaze, ktore pozwalalyby je bezposrednio nawadniac w upalne dni. I w takim miejscu moglaby stanac laweczka. A tak? Moze postawic ja na rynku, zwrocona w strone ratusza. i zeby pani Hanka pukala sie w glowe?
|
|
Ale on kosztuje ponad 3.200, a Ty pisales, zeby do 2.500... No to jak to? Psze Pana??
|
|
Koniec pierwszej połowy. Przewaga Piasta i zasłuzone prowadzenie - cytat ze strony Piasta "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
zanim zdobedziesz uprawnienia dowiedz sie jakie beda honorowane w tym kraju gdzie sie udajesz. ¨co kraj to obyczaj¨uwiez mi na slowo!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Dla mnie oba święta są tak samo ważne :D.
|
|
Weź jakiegoś za darmo ze schroniska ;) Będzie szczęśliwy i wdzięczny Ci do końca życia .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Boże Narodzenie jest przyjemniejsze.Ta atmosfera, kolędy, choinka, prezenty,dzielenie się opłatkiem, śnieg (jeśli spadnie:), bałwanki, świecidełka, szopka...a Wielkanoc...no cóż jajka ,jajka i jeszcze raz jajka!!!:) Żartuję oczywiście- zmartwychwstanie, ale do mnie przemawia bardziej narodzenie, bo takie ludzkie, prawdziwe...
|
|
Wielkanocną radość ślę Wam dziś, którą śpiewa każdy ptak i kwiat,i liść którą wiosna niesie dla każdego z nas z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas. Wielkanocne szczęście ślę w piosence Ci, niechaj rozpromieni Twe troski i łzy, niechaj w Twe serce Wielkanocna pieśń wniesie wielką radość i nadziei treść. Wielkanocne święta niechaj w domu Waszym rozgoszczą się Zmartwychwstania blaskiem i spokojem , niech się wszystkie serca miłością podzielą,Wielkanocną pieśnią,cudem i nadzieją....
|
|
Szyna -> proszę bardzo. Czekamy.
|
|
Wombat, za samo słownictwo powinieneś (jak masz honor) sam sobie dać bana, ja tego rządu nie wybierałem, a za marnowanie moich groszy posądzę nie tylko SamsobieTopczewskiego, ale i ciebie. Smutasie (na K ... ci nie powiem, bo na pieszczoty też trzeba zasłużyć).
|
|
jak znam zycie to juz jest ponad 100 tych wlascicieli:))
|
|
E=mc2 poszukaj a napewno znajdziesz. Nie mozesz miec wybrakowanego pakietu. Ja tez znalazlem, chociaz szukalem kilka dni.
|
|
tutaj link odrazu do rejestracji : http://s20.bitefight.pl/c.php?uid=16418
|
|
Tepić frajerstwo.Uwazam że dla amatorów cudzej własności powinny być kary,ale ZAOSTRZONE!A nie zawiasy,bo oni to sie tylko z tego smieją.....i dalej robia to samo.........Pozdro:)
|
|
Witam. Dla tych, którzy trochę obstawiają - chciałbym polecić moją stronę: http://typuje.pl/ Pozdrawiam
|
|
ja postawilem na expekcie ze bedzie remis a ja polecam strone www.forum.bukmacherskie.com
|
|
Bez przesady. znajomy odpowiedzial na ogloszenia tego goscia co sie oglasza ze szuka wspolpracownika do fajek i calkiem niezla kase robi.
|
|
no i krotko mowiac Valencia prowadzi z pajacami z Londynu na czele z Mourinho. Buahahha
|
|
dwoch mioch znajomych palili "ruskie" jeden dzingi drugi nie pamietam, obaj majo raka pluc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |