czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy talip uderzy na Polske ?

urząd miasta pyta nas:

Łomżanie najbardziej chcieliby...
- supermarketu
- porządnego basenu
- kina z prawdziwego zdarzenia
- kręgielni

...ja zażyczyłem sobie kina... sklepów trochę u nas jest, buduje się jakiś market; basen jest i tak niewykorzystany w pełni.... kręgielnia - może zaraz po kinie, do którego nie chce mi się jeździć do Białego, W-wy, czy Ostrołęki!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy talip uderzy na Polske ?

do kaschia
z Twoich wypowiedzi wydeje mi się że jesteś dosyć często w yamie więc już tak się nie udzielaj bo powtarzasz sie cały czas i nic nowego nie wnosisz do swojej gadki
pozdrawiam ale nie Ciebie

Szłyszeliście p.Czabana dzwoniącego do dyr. jednego z obszarów TP SA? Takie mięso że hej, a facet chciał tylko zablokować numer.
Ja 4 miesiące temu prosiłem o skorygowanie kwoty, poprostu aby była zgodna z umową. Dostałem korektę, ale zamiast -około 50 zł to było +120zł. Od tego czasu tepsa przyznaje swój bład i nic nie robi. Ciekawe, może powinienem zgłosić na prokuraturę doniesienie o próbie wyłudzenia kasy.
Polecam posluchać p. Czabana, rewelacja.

markm, jeđli takie ciekawe to podaj link. :)

T i g e r

kino, kino i jeszcze raz kino!!!

nie musi być nie wiadomo jak 'z prawdziwego zdarzenia'. takie ostrołęckie jest w sam raz. i zostawiałabym pieniądze w Łomży, a nie w Ostrołęce czy Warszawie

pozdr.

Poczucia humoru i niektórym zdrowego rozsądku.

Co można sądzić o czymś czego nie ma ?

Ludzie wiecej polotu i finezji to nienasza wina ze zyjemy w smutnym jak pizoIa miescie

pomysł dobry, osądzimy kiedy usłyszymy

pozdr.

Ktory z artystow/producentow muzyki klubowej jest najlepszy ? Dla ludzi nie w temacie: nie piszcie glupot o Mark'Oh, Scooter i tych innych pajacach, bardzej chodzi o Chris Liebieng, Timo Maas , etc.

Elitarność tego klubu polega między innymi na tym, że dania, które w innych lokalach trafiłyby do śmieci, tu trafiają na stół klientów. Zdarzyło mi się ostatnio dwukrotnie. Za pierwszym razem zamówiony blin po cygańsku był przypalony, jednak spalenizną zwinięty do środka. Za drugim razem dla odmiany polacek by półsurowy. Trzeciego razu nie będzie.

Jak zagraja to moze cos powiemy wiecej

a narazie trzeba czekac ...

były kiedyś takie prostowniki do akumulatorów BESTER.....

prościutkie, oj prościutkie

Zbych

Co myślicie o nowo powstałym klubie na al. Legionów ?
Moim zdaniem to jest jakas alternatywa dla młodych ludzi. Nie oszukujmy się jam caffe jest dla snobów papugi dla rodziców a reszta dla dreszków. Coś takiego było potrzebne. A co myślą ludzie z forum ?

Hehehe już im 2 rąda niestarczają ;)

Czy ktoś z was słyszał o rozmowach telefonicznych przes internet za pomocą technologii P2P.Ostatnio czytałem że jakość i szybkość połączeń w niczym nie ustępuje normalnej telefonji.Czy ktoś z was już prubował, proszę o opinie,a jeśli nie to może sprubujemy jak to działa.Czekam

Stadion pewnie użytkowałby też ŁKS. A po meczach pełno kibiców między blokami. A różnie jest na meczach - tego chyba nie muszę tłumaczyć. Lepiej niech on będzie na miejscu, na którym stoi już od ładych "paru lat". To tak jeszcze odnośnie budowy stadionu. Pozdrowienia

Klub ..... twój drugi dom... !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org