wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekcja wiedzy o PiS

sklep Demart

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekcja wiedzy o PiS

Kacperek89 nie bądź tak nieużyty.

Jak mam już zdjęcia w komputerze, obrabiam ich programem xnview do odpowiedniego rozmiaru i przenoszę adres zdjęcia na program Fotosik, można zmniejszyć zdjęcie do miniaturki, można wybrać i w pełnym rozmiarze. Następnie klikam wyślij w tym programie i pokazuje się adres url który przenoszę na forum bez żadnych tagów.
Niezbyt fachowo to opisałem, ale w ten sposób zamieszczam zdjęcia na forum.
Pozdrawiam

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ok w sumie racja :)
moje GG: 4678774
pozdrawiam i tym razem czekam na info:)

ja tez bym zobaczył ale go nie widac

Temat juz byl, wystarczy poszukac.

Mam małe pytanko : możecie polecić kogoś, kto nieźle projektuje wnętrza mieszkalne, a przy tym jest w miarę terminowy? Chodzi mi o kogoś, kto wyczaruje coś klimatycznego, ale niekoniecznie za masę kasy. (Mam na myśli nie tyle honorarium, co wydatki na wykończenie, meble itp.)

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Napisz, proszę, coś więcej na forum, tzn. jakie warunki trzeba spełnić, ilość zajęć, koszty itp.

Od niedzieli w klubie 54 zostanie wstawiony stolik do pokera, wiec teraz bedzie mozna codziennie pograc.Blindy do ustalenia przez graczy.Wszystkie informacje w barze

z tym ciastkiem halina to juz przesadziiiiiiiiiiiiiiiiiiilas
lepiej jadac z kremem rureczki;niz codzien suche buleczki

statystyki to mozna o kant................wychodzi;ze/jezeli robilyby to codziennie,zakladam,np tylko w lomzy,okolo 2500 kobiet?/
dzis byloby o wiele cieplej,niz jest.wiecie ile to energii cieplnej.

a i rachunek mi sie nie zgadza co drugi facet i co szosta kobieta?
to z kim faceci to jeszcze robia?

hehe, też mnie to zawsze zastanawiało - może z innymi facetami :)

"szal niszczenia wszystkiego co polskie"
wow, pewnie ze byli tacy debile wtedy, podobnie jak i dzis sa debile robiacy architektoniczne potwornosci czesto gwaltem na zabytkach

pozatym za wczesnej komuny watpie by byly srodki i czas na pieczowita odbudowe , ale to tak tylko na marginesie, jasne ze zbrodni architektonicznych bylo duzo

ale z tym szalem zniszczenia? troche przypomina mi to mimo wszystko gadke przeciwnikow palacu kultury ktorzy mowia tylko o przesladowaniu i sztucznym narzuconym stylu a nie wiedza ze Lew Rudniew jezdzil z ekipa po Polsce by podpatrzec i wpiac w styl budowli polskie watki, w styl notabene nie bedacy sztucznym symbolem rezimu jak niektorzy twierdza, lecz modyfikacja starej szkoly wiezowco nowojorskich i chicagowskich
zreszta, sztuczny styl, Waszyngton to dopiero sztuczny styl...

co do lomzy raza mnie bardzo kwiatki typu bloki obok starego rynku itp
mimo wszystko jednak zwrocmy uwage na to ze czesto dziwny trafem tego co komuna zepsula nie jestesmy dzis w stanie naprawic

nie mowimy tez slepo o niszczacej komunie, wiele budowli w Polsce odbudowano wlasnie wtedy. Dzis tez dzieja sie rzeczy wolajace o pomste
wezmy kaufland, to jest dopiero klocek z wielkiej plyty, chcialbym widziec obiekt na miare stokrotki a tu... blee

W chojnach jest dobry i niedrogi lakiernik...polecam sam robilem samochod tam i jestem zadowolony

frotka napisała - cyt: Mam małe pytanko : ...................................................................., a przy tym jest w miarę terminowy?

Ja-snie-Pan w odpowiedzi pisze .... cyt: "poczekaj na numer od makmarca,prawdopodobnie chodzi mu o grazyne.
robi dziewczyna w tym juz zzzzzzzzzzz chyba 15lat? to wie co robi?i byla zawsze ¨zawalona robota"
Doskonale to ujęłeś......zawsze zawalona robotą....., zawsze nieterminowa.

róbmy swoje

Na naszych terenach była bardzo silna opozycja i była ona bardzo tajna.Opozycja ta walczyła o polskość .Komuna w żaden sposob nie potrafiła się do niej dobrać..Postanowiła zacząc od architektury.Perełki pozamieniała w chlewy.
W łeb zachodzę czemu tak łagodnie obeszła się z Wrocławiem,Krakowem,Gdańskiem i tak se tłumaczę, że tam nie było opozycji..Itd. Itd.

A oranżada w proszku, a serwatka w słoikach na śmietanę jako "szampan", a otwarcie "jedynki" na Reymonta? Gdzie nas zgonili, a wiece 1-majowe, a ... gofry z pudrem, dworzec z szambem jako publiczne WC? No i "Satyr", "Mini" "Pyza", "Trupek" , "Stokrotka" "Bona", "Kameralna", "Mazowiecka" i te dance nigt? No i nieodżałowany "Szeryf", kto go pamięta?

zapraszam po odbiór dowolnej ilości zdzich@unitechnik.pl

żyleta z karta kibica kosztuje 21pln <szok>

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

tam nie straszy po 21:00 tam sie tyLko spotyKaja dziewczyny z chŁopakami ehehehe ze samochod sie trzesie to nie znaczy ze duch ;p

a co po Pyk Pyk musiałes ucieka he znam to!!

Zginęły mi trzy pojazdy: wózek (składak) - stał w klatce na I piętrze, motor (jawa) i samochód (Skoda) z parkingu. Niestety, jak kamień w wodę. Sprawa przez policję we wszystkich przypadkach została umorzona. Życzę Ci więcej szczęścia.

A mi skardziono juz pare radi z samochodu o cb radiu niewspomne wyjechalem z karju do angli myslalem ze tu nie karda a tu pare tygodni temu nawigacje satelitarna tomtom zwineli z samochodu naszczescie byla ubezpieczona to kaske zwrocili ale za zamek w samochcodzie juz nie. Wiec zlodziejstwo jest na calym swiecie.

to nie cuda tylko ekonomia.
Grupa cwaniaczków wykupiła za grosze tereny na planowanej trasie przebiegu ViaBaltica od Białegostoku prawie do Suwałk. Hektar nieużytków kupiony za 2tys zł wart jest teraz 20tys lub więcej.
Należałoby sprawdzić, kto w ciągu ostatnich 8-9 lat (wtedy podjęto decyzję o przebiegu trasy) kupił grunty na planowanym jej przebiegi i ... wszystko byłoby jasne. Potem po 2 lata i przepadek majątku - to byłoby Prawo i Sprawiedliwość a tak to tylko kartoflisko.

Bogunow, napisz im obiektywy jakie masz, bo samo body zdjec nie robi:)
i niech towarzystwo dalej ciuła do skarpety:)

Pozdrawiam

Przykre ale prawda :(

Oj Piecia Piecia nie popisałeś się!!!

nasz konserwator zabytkow zle sprawuje swoja funkcje

Tu jest więcej szczegółów dla zainteresowanych:

http://www.kamil.paralotnie.pl/szkolenie.php?d=1&p=2

Znam wielu co już z lęku wysokości się wyleczyli a ziemia zaczęła mocno palić w stopy.
Heja

A mi sie pomysł z pomnikiem ławeczką podoba, zresztą wcale on nie wyklucza budowy fontanny, tylko trzeba będzie architekta miejskiego z jajami żeby przeforsować budowę fonatnny na rynku.

Nie wiem ile takich rowerów jeździ po Łomży ale widziałem pewnego "Pana" w dresie ortalionowym i czapce z daszkiem (dresy i czapka raczej w kolorze czarnym, no może ciemny granat). Owego "Pana" widziałem na ul. Spokojnej (jechał od strony ul. W. Polskiego). Rozglądał się nieco nerwowo a wygląd tylko dodał podejrzeń. Może warto się rozejrzeć w tamtych rejonach.
Oczywiście zaznaczam, że może być to prawowity właściciel ale rozejrzeć się nie zawadzi.

popieram Pontifex Mal ma racje :)

Do cavalera

Nie stałem na tych drogach i nie liczyłem, bo zrobiły to odpowiednie firmy. Ja natomiast od kilku już lat uważnie śledziłem sytuację na naszych drogach, szczególnie w byłym województwie łomżyńskim. Teraz też jest prowadzony pomiar natężenia ruchu na drogach. Wystarczy poczytać wiadomości dotyczące naszego regionu.

118-112 dla NAS;)

koniu a co myślałeś,że w UK nie ma złodzieji? :D

witam poszukaj w domku cudów na rogu wyszynskiego tam mozesz cos znalesc,pozdrawiam

Siemanko znak toś jakąś www z bardzo dobrą i sprawdzoną instrukcją jak zrobić by grac na za darmo na darmowych serwerach w W.O.W-a, piszcie jak najszybciej bo chce pograć. Tylko bez głupich komentarzy.

nie no..nawet w święta wy chcecie obstawiać... ehh xD

Podaje spis łomżyńskich nadajników wraz z numerami cid. Może się komuś przyda.

ERA:
2304 - Szosa Zambrowska -maszt
2301 - ul. Rządowa 1a - Hotel Polonez
2951 - kościół ul.Kard.Wyszyńskiego 11
2647 - maszt enerfetyczny przy BP
2948 - komin MPEC
PLUS:
5956 - teren browaru ul.Poznańska
1248 - komin MPEC
1337 - al. Legionów / Polowa - maszt przy ZE Łomża
Orange:
1403 - ul. Rządowa 1a - Hotel Polonez
1400 - maszt Centertela Szosa Zambrowska
1402 - kościół ul.Kard.Wyszyńskiego 11
1401 - komin MPEC

nie lubię polityki a tym bardziej polityków !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org