Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska bez Polaków |
Oj znawcy przedmiotu, zwłaszcza terrorysta. Żadna z tych dziewczyn nie ma na imię Laura ani Ela. Jak, to zostawię dla siebie. Bardzo miłe dziewczyny, a i laseczki niczego sobie:) Ja się tym dziewczynom nie dziwię, że czasem nie mają ochoty na szczery uśmiech, choć uśmiechają się nadzwyczaj często. Jak im się trafi kilku łuchów albo buraków od rząd, w dodatku każdy z nich jest prawie jak Casanowa i dziwi, czemu się jeszcze nie rzuciły mu w ramiona. A lokal jest świetny, ma swoją atmosferę i chyba świat musi się zawalić, żeby wyszedł z mody.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska bez Polaków |
|
Adall,masz tu chyba jakis specjalny układ? Bo chyba to nie ,,los,, ze nasze dwa tematy się tak zbiegły.Ten mój który jest zamieszczony to drugi.Pierwszy nie wskoczył.W jego miejsce wskoczył Twój. Musisz przyznać że ciekawe co?.))))
|
|
JA Ci polecam Kamińskiego. NAprawde spoko, mily sympatyczny facet. Zawsze zapytal jak tam mi idzie, czy instruktor ok i fajnei tlumaczyl na wykładach. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
MAM DOBRĄ NOWINĘ .... NASZE KOCHANE MONDEO Z WIDEOREJESTRATOREM DZIŚ ZOSTAŁO SKASOWANE NA UL.NOWOGRODZKIEJ. CO PRAWDA TO TYLKO PRAWY BOCZEK ALE PEWNIE ZE 2 TYGODNIE BĘDZIE SIĘ ROBIŁO.
|
|
o ktorej godzinie te mondeo zostalo skasowane?? sorki za off-topic
|
|
Do wowo,odnośnie bikerów-czy już wiadomo,kiedy odbędzie się rozpoczęcie sezonu motocyklowego? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
faaajne Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Cześć, minigolf jest otwarty, płacisz 4 zł od osoby. A w których godzinach to nie wiem, ale pewnie od 10.
|
|
siarak dzięki za info, a jeszcze mam jedno pytanie, czy kije to tam można wyporzyczać czy trzeba mieć swoje ?
|
|
tak piszą o Łomży i ŁKSie: http://sport.wp.pl/kat,1742,wid,8789650,wiadomosc.html
|
|
I tu odwołuję się do Rady Miasta ,że powinna wstrzymać budowe Centrum Handlowego ''Narew''
|
|
Ludzie! Kur#@ Mać ile jeszcze czasu będziecie to kaleczyć ? "Nigdzie Nie Spadnie" ??? Co to znaczy ? W jakim to języku ?? Nauczcie się, że ŁKS NIGDY nie spadnie, a nie "nigdzie"...
|
|
Tor.... ale czemu ma płacić ten 1% ??? ...wszyscy finansują prpagandę państwa? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
ja też nie widzę problemu oby faktycznie nie spadł i już będzie ok,a czy "nigdy" czy "nigdzie" to nieistotne :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tvp 1 i 2 w ramach abonamentu skutecznie stresuje wszystkich reklamami _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Dobry stres dodatkowo motywuje:)
|
|
Kefas: Zapewne ten 1% mógłby złożyć jakiś wniosek, ze nie posiada Tv ani radia.
|
|
polecam gruszfelda obok 1 lo !!!
|
|
loco i nemo ( a może ten sam, bo widzę że się nawet treści nie chciało zmieniać) Jeśli panorama miasta zrobiona z powietrza z różnych ujęć to też bzdetne zdjęcia, to zrób lepsze i postaraj się lepiej promować swoje miasto w internecie o ile jesteś z Łomży. Pochwal się swoimi dziełami dotyczącymi miasta, pewnie będą "duuuużo" lepsze. Chętnie bym je obejrzał i ocenił. Ktoś, kto to robił to robił z własnej pasji na własny koszt i postarał się o to aby i inni mieli możliwość obejrzenia tych zdjęć. Natomiast przez Was przemawia albo zazdrość albo (bez urazy) głupota. Ja tych zdjęć nie robiłem, natomiast otrzymałem link od znajomych z Australii, którzy z Łomży wyemigrowali przed wieloma laty, i są nimi bardzo zachwyceni. Z ciekawością ogląda się zdjęcia Łomży z dawnych lat, umieszczone na jednym z łomżyńskich portali. Te zdjęcia za wiele lat również nabiorą tej samej wartości, bo prędej czy później przejdą do historii miasta. Rozumiem krytykę pomiędzy np. wykonawcą a zlecającym wykonanie pracy, i która nie spełniła jego oczekiwań, ale w tym przypadku? Postarajcie się i Wy coś zrobić dla tego miasta a nie tylko krytykować. Parafrazując powiedzenie pewnego prezydenta, pewnego duuuużego kraju dodam: Nie czekaj aż Łomża zrobi coś dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niej. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Wszystko fajnie, zlinczować chłopaka.... ale zamiast środków doraqźnych może jakieś wychowawcze?? A nikt nie pomyśłał, że on ze wstydu może zacząć pić?? Pociąg do % bierze się u młodych ludzi z frustracji, braku akceptacji czy to w rodzinie czy wśród kolegów, wychowaniu w patologii, mówię oczywiście o piciu do "zgonu", to musi mieć jakieś podstawy! Może warto pomóc a nie dobijać? Natomiast Bezcenna walczy o "rynek", jak jeszcze z rok czy więcej temu zaszedłeś do sklepu to ludzie bili się o gazetkę, a teraz leży na tej półeczce i leży..... i leży....
|
|
Możecie mi polecić dobry salon kosmetyczny w Łomży (chodzi mi o eksperta w oczyszczaniu np. twarzy). A może wiecie gdzie jest teraz salon "Yoko cosmetics"? czekam na info:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |