wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czyżby czarne chmury nad imperim p.Rydzyka

wybralem dwa jednego stolika bo reszta sie nie nadaje albo zamazane albo ciemne kolezanka nam sie nie spisala :(
ale mimo to jej dziekujemy :)

[img=http://img253.imageshack.us/img253/3121/pok2ws1.jpg]

Zapraszam na poniedzialek na 19:00

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czyżby czarne chmury nad imperim p.Rydzyka

niezdecydowanym proponuje udac sie pod semafor :]]

szary...widac, ze nie ogladales tv...TK:prawo dziala do przodu...czyli nie bedzie mozna sie ubiegac o zwrot...

pozdrawiam...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

http://img86.imageshack.us/img86/2860/dscn1876qv7.jpg

dzis ok. 5 podtopiona st lomza.

karamba o ktorej barmance mowisz tej co sie pomylila z profesja?
Uwazam ze nie ma konkurencji dla klubu 54 gdyz ma on swoich stalych klientow-bywalcow ludzktorzy nie tylkoi przychodza sie tam uwalic ale sympatykow tego lokalu w ten klimat trzeba sie wczoc.

Czlowieku wez sie zastanow co piszesz-"kelnerki-damy-kelnerzy(czy ochroniarze)-supermeni i do tego czarny szef.....rozmawiales kiedyklwiek z tymi ludzmi, znasz ich chociaz troche ze masz prawo ich oceniac czy ci wyglad zewnetrzny nie pasuje bo moze sam masz w h.. kompleksow, mysle ze powinienes troche nerwosolu zarzyc!Bo sam juz sie gubisz w swoich zeznaniach!!!

:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Firma Netster ul. Wojska Polskiego 119
tel. 216-90-38 z tego co wiem maja nadajnik na Nowogrodzkiej

w domu pewnie...

Zbych

no nie wiem czy chciałbys goostav aby Ciebie ktoś sfotografował w sytuacji dla Ciebie niezręcznej i opublikowała na pierwszych stronach gazet. Byłbyś z tego zadowolony? Takie sprawy załątwia się w rodzinach, a nie na forum publicznym

skoro barmanka według ciebie udaje wielką damę to może powinieneś jej o tym powiedzieć :) a nie zaraz wyjeżdżać z oceną całego lokalu...

to jest klub bilardowy więc nie przychodzi tam 15letnia młodzież chcąca wypić pierwsze w życiu piwo tylko ludzie, którzy mają chęć pograć w bilard.
Zgadzam się z poprzednikiem. klub ma swój klimat i jak go nie poczujesz to nie musisz na siłę tam chodzić.
proste.
pzdr.

mamusia nie wytlumaczyla synkowi ze nie tzeba TYLE pic ?? wydaje mi sie ze to jest dobra przestroga dla innych a rodzice powinni sie interesowac troche dziecmi i nie bylo by teraz pretnesji do ludzi. A co do " klincz" nie wstydzil sie pic z kolegami to niech nie wstydzi sie teraz stawic temu czola.
Fajnych ma kolegow jak zostawili go na lawce :) gratuluje znajomosci.

Zbych

EWELINA A "LODY" BYŁY?????BUHEHHEHEHE

ja - niedzielni kierowcy to już inny problem hehe

Zbych

w tabeli 9 miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Witam. Czy otwarty jest ten minigolf przy skateparku ? Jesli tak to w jakich godzinach i po jakiej cenie, mozna sobie tam pograc ?

Witam,

Przyznam , że nie wiem, jak jest z aktywnością młodzieży szkolnej. To zależy o czym dokładnie mówimy, o jakiej formie aktywności ? Jeżeli chodzi o aktywność, którą my, jako Ruchu Aktywnej Młodzieży, reprezentujemy, nie jest ona ani szalenie wysoka, ani zbyt niska, jednak cały czas rośnie. Młodzi ludzie działają bardzo chętnie, gdy pokrywa się to z ich oczekiwaniami, zaintersowaniam, co jest sprawą oczywistą, ale ponadto, gdy widzą (osobisty) sens tego działania i szybko mogą na tzw, " własnej skórze" poczuć jego wyniki. To prowadzi do podjęcia kolejnych działań, bo z doświadczenia już jest wiadomo, że coś się już raz udało, stąd może udać się i po raz drugi.
Że działania młodzież potrafi zainicjować, to już wiadać chociażby po grupach harcerskich, które, o ile mi wiadomo, pięknie się rozwijają. Na młodzież się od dłuższego czasu narzeka, jakoby brakowało jej aktywnośći. Myśle, że jak gdyby się troche różnorodnym działaniom młodych ludzi dokładniej przypatrzeć, moglibyśmy dojść do innych wniosków.

Pytanie, czy młodzież jest aktywna, pozostawami więc bez jasnej odpowiedzi.
Może na tym forum uda się nam sprawdzic, jak to z tą aktywnością jest. Piszcie, co robicie w swoich szkołach, a jeszcze lepiej, co poza nimi ?
Może jakieś zwariowane pomysły na mlodzieżową działalaność ?
Pozdrawiam,

zapisz się w obu będziesz miał większe szanse...

Dobranoc (choć to nie ten wątek - patrz: "Sen" Alllinki :))

Czasami krótkie, czasami z deczka przydługie - zima ciągnie się niebożebnie, a wiosna zasuwa z prędkością światła...

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Posporzątaj piwnicę na święta i pozbądź się rupieci. Podaruj szkole nieużyteczną płytę od 486 lub nawet 386, jednomegabajtowe SIMy, Kartę grafiki z 0,5 MB RAMu na pokładzie - cokolwiek, co ma już dzisiaj znaczenie wyłącznie eksponatu do gablotki.
Mile widziana będzie także jakaś Atarynka czy Commodorek (nawet niesprawny, nikt go i tak nie będzie odpalać).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org