Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propaganda |
Bogunow. Czy możesz napisać jaki aparatem robiłeś te zdjęcia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propaganda |
|
BIG_NJ poruszył poważną kwestie.W niedziele człowieka mieszkajacego w tym mieście dopada nuda i nie wie gdzie łep schować chwilami(przynajmniej ja i spora grupa moich znajomych tak mamy)Darujcie sobie wypowiedzi typu nachlac sie i leżeć.Jeżeli macie spaprany światopogląd nie narzucajcie go innym.Mówie do inteligentnych i normalnych:jezeli macie jakieś pomysły, piszcie.
|
|
Canonem 20D
|
|
Wesoly_Romek napisał(a): > jesli ktos ma to prosze o link do bramki :D http://www.wrzuta.pl/film/2YfRusxAml/rafal_boguski_1-0 Prosze.
|
|
Siema!Od nas pewnie ze trzy osoby przyjda!Mam jeszce pytanie,czy po odpadnieciu z gry beda tworzone jakies stolki do gry np z blindami 1/2zl ?
|
|
O ile dobrze pamietam było to Skaldowie - Wszystko mi mowi ze mnie ktos pokochal
|
|
kolumb DZIĘKUJE!
|
|
I jak zwykle można liczyć na bogunowa. Ten to dopiero ma OKO! Dzięki za coś miłego dla oka mego, krótkowzrocznego:)) Bimbo !
|
|
Witam wychu, spróbuj na tej stronie: http://www.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=69&wiosna=1&id_klub=1208 Pozdrawiam.
|
|
Ja rowniez dodaje tu wyrazy uznania - to naprawde udane zdjecia. Widze tez, ze tym razem to macie tam wiosne nawet wczesniej niz np. ja i bella, bo u nas ostatnio wszystko, ni stad ni z owad, pod dosc gruba powloka sniegu ...:(. Cos sie chyba pokielbasilo z tym 'global warming' - no? A co do tych bocianow, *bello*, to cosik mi sie tak wydaje, ze te skubance wyniosly sie stamtad hen daleko na poludnie - chyba az gdzies w okolice Krakowa - a to oby niedlugo juz wykonac takie juz tradycyjnie powierzone im zadanie ...:). Moze wlasnie dlatego ostaly nam sie w dolinie Narwii 'tylko' te zurawie, czaple i masa gesi ..:). Och, well... wychu Bimbo !
|
|
Dzieki Ptysiu i Macku - wiedzialem ze zawsze na Was moge liczyc. Jednak nadal takie male ...'ale'. Otoz czy nie przydatnym w opisie poszczegolnych zawodnikow bylby takze numer koszulki danego zawodnilka? Otoz kiedy lapczywie ogladam zdjecia z poszczegolnych meczow, trudno mi sie nieraz polapac kto jest kto - a majac zdjecia i numery pod reka, wszystko byloby juz jak na dloni. Czyz nie? Wlasnie chyba dwa lata temu takie grupowe zdjecie (III-cio ligowej wtedy) druzyny LKSu ktos tu na forum udostepnil. Moze i tym razem takie cos da sie zrobic? Z gory dziekuje, wychu Bimbo !
|
|
Wychu............ "bocianów Ci u nas dostatek". Ino jeszcze nie przyleciały z północnej Afryki. Zapewne przemierzają już jednak te tysiące kilometrów w drodze do przyjaznej im Polski. bogunow: fiu, fiu. Sprzedałeś więc swojego 300D ? A co to za super zoom? Czyżby nowy nabytek? Zdjęcia cudne, jak zresztą większość, które robisz w tematyce krajobrazów. Pozdrowienia. Bimbo !
|
|
ADALL - ten "super zoom" to nic specjalnego. Szkło całkowicie manualne z mocowaniem na M42, ogniskowa 500mm, i ciemne jak diabli bo f:8. Bimbo !
|
|
Gdzie w Łomży ? Po zimie przydało by się obmyć z soli i czyms popsiukać coby metale nie powracały do pierwotnego stanu :-)
|
|
przykoszarowa...o ile sie ugadasz to popryskaja barankiem podwozie(guma) ale to trwa jakies 2 dni...dlaczego? dokladne wymycie samochodu, osuszenie ...nastepnego dnia popryskac barankiem i wyschnac to musi...okolo 200 zl Bimbo !
|
|
sędziowania pana "Cweliny" zostawmy bez komentarza ;] liczy się wygrana :D
|
|
ja mam wiecej inf na ten temat...rajd mial sie odbyc w srode 21 marzec...ale w powody braku czasy na zaproszenia(rajd ma byc ogolnoszkolny o ile wszystko pojdzie zgodnie z planem)po zaproszeniu wszystkich szkol w lomzy kupieniu nagrod ma sie odbyc rajd mechaniaka....polowa kwietnia:) jestem informowany co jakis czas w sprawie dokladniejszej daty. pozdrawiam:d
|
|
Bardzo ładna bramka Boguskiego. Brawo Rafał !!!!!!! Tak trzymaj !!!!!!!!
|
|
Telefony zaczynaja sie na 791
|
|
Jaka liga?? Profesjonalna?? Ahaha najbardziej zabawne stwierdzenie dnia...Gdzie Ty widzisz profesjonalizm??!! Goliat Śląsk z o wiele wyzszym budzetem i nazwiskami w skladzie przyjedza bic Dawida ŁKS z malutkim budzecikiem i chlopakami "glodnymi pilki" i co ??i ...ZONK. Dawid pokazal jak sie walczy, a pewny siebie Ślaśk zasłanai sie brakiem podstawowych graczy ehehe. Profesjonalizm?? Sedzia wyciagal kartki jak czarodziej kroliki z kapelusza dla ŁKS-u, a dla Ślaska wyczarowal rzut wolny :)...I to ma byc PROFESJONALIZM?? Boczny pokazuje swoje a glowny swoje - tak to jest wlasnie profesjonalna stronniczosc sedziowska. TAKI PROFESJONALIZM TO TYLKO W PZPN!!!
|
|
http://lks.lomza.pl/ Nowy adres e-mail dla kibiców Z uwagi na dużą ilość listów, jakie otrzymujemy od Kibiców, stworzyliśmy skrzynkę mailową przeznaczoną tylko na taką korespondencję. Prosimy więc, aby wszystkie listy w sprawach kibicowskich kierować na adres: kibice_lks@wp.pl.
|
|
Jeślibyś miał Linuksa użyj opcji w programie Kaffeine w opcji "Plik->Transmisja sieciowa->Wyślij strumień transmisji" Po tym ustawiasz port i rodzaj kodowania. Są również jeszcze inne bardziej wyspecjalizowane programy na Linuksie np. VLC również znany pod Win
|
|
Pamiętam kiedyś to czat był na strocne z kamerka online Ps. a co ile sekund jest klatka co 3 ?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |