czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny Augustyniak zainterpelował ;)

We wtorek, w siedzibie Oddziału Dziecięcego Miejskiej Biblioteki Publicznej, w ramach imprez zimowych - Ferie 2004 - z dziećmi spotkał się redaktor Waldemar Bohdanowicz. W czasie godzinnego spotkania, ubrany w charakterystyczny i oryginalny arabski strój sudański, opowiadał o czteroletnim pobycie w tym, jakże dla nas egzotycznym kraju.

http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2072&mode=thread&order=0&thold=0

Kto to ?? juz gdzies slyszalem to nazwiako , co to za facet
to ten od nas z Zambrowa? ze szpitala?,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny Augustyniak zainterpelował ;)

Ja Ja Jazdaaaa!!! Ziomy - nie ma to jak dobra vixa w Atomie - biale rekawiczki na łapki, pixa pod jezyk, wegorz bialego w nosek i dj Tales nakreca!!!!!!!!!!
I w gwizdek ile siłłłł je je je!!!!!!!!!!!!

No a jakby zabrakło kreatywnych ideii co do ałtfitu na nastepną sobotnia imprezke zawsze można kliknąć na http://www.wiejskie-techno.prv.pl/ to jest portal prawdziwego klabera.

Fil da bejz pipol

Interesują mnie Wasze opinie na temat wszystkich sklepów komputerowych w Łomży, a mianowicie na temat cen i obsługi w tych sklepach.

Paweł przed rozpoczęciem jakiegoś wątku, zorientuj się czy nie był juz on obecny na forum. Cofnij się na poprzednie strony i poszukaj tematu, który mówi dokładnie o tym, czego szukasz. Myślę, że nic się nie zmieniło od czasu tamtych postów.

T i g e r

MrS mówisz o temacie SIMMTECH'a? Czy jeszcze o jakimś innym? Bo poza simmtech'em nic innego nie znalazłem :( Możesz dać jakieś dokładniejsze wskazówki jak znaleźć ten temat?? Z góry dziękuję.

kobiety wola stale zwiazki, faceci natomiast jako "zwiazkofoby" wola luzne "przyjaznie". To oczywiscie niedotycczace wszytskich generalizowanie.

zastanawia mnie jednak czy lepiej z dziewczyną/chłopakiem chodzic czy lepiej żyć w luznej przyjaźni , a może wogóle chodzi tu tylko o sex?Czlowieku wiesz co wez sproboj wogole na poczatek tego i tego i sie sam przekonasz. Te twoje pytanie to bez kitu ale zalosne jest.

Co ty czlowieku opowiadasz?
Przeczytaj w slowniku kto to jest pedofil i wtedy sie wypowiadaj!
Takich plotek slysze 3000 dziennie!!!
Pozdro

Hoł, Hoł ,Hoł

Dołanczam się do opini kolegów, że obsługa jak i cały sklep Simtech jest do bani. Polecam wszystkie inne sklepy aby nie Simtech.

Milosc pomiedzy mezczyzna a kobieta? Buahahaha dobre. To jest mozliwe pod warunkiem ze ten mezczyzna to gej. Tego kto mysli inaczej nazwalbym naiwnym.

witam

to że o czymś słyszycie, nie musi wcale byc prawdą. uważajcie co mówicie, bo mozecie ranić tym innych ludzi. to że dzieci wychodzą smutne z przedszkola nie znaczy przecież że są molestowane, do jasnej...

bez przesady, plotki nie jednemu zniszczyły już życie, więc trochę powagi, ludzie

michnik, sprawdź te plotki a dopiero potem zarzucaj temat na forum

pajacyk, nie wyskakuj z tekstami o których prawdopodobnie nie masz pojecia

pozdr.
k.

he he... dobry pomysł. następnym razem pomacham czyms i niech się bujają

:))

Boze skad w ludziach tyle nienawisci? Ja pierdole jak ktos lubi jezdzic samochodem to nie znaczy ze jest jakims "bujancem"!

Panowie -odnośnie piesków przepis powstał x lat temu i stanowi prawo w tym mieści, o prawie sie nie dyskutuje.Co się tyczy zasadności noszenia kagańców, dołożył bym obowiązek noszenia dla coniektórych niekoniecznie czworonogów. to tyle na dziś.

ludzie to mają problemy...

co mnie obchodzi jakiś 'bujaniec' w swojej bryczce, niech sobie jeździ jak nie ma nic lepszego do roboty, póki nie robi nikomu krzywdy oczywiście

niech sobie Statoil zarabia na paliwie, McDonald's na frytkach, mechanicy tez niech sobie dorobią i wychodzi na to że ich bujanie nie jest takie złe ;))

pozdr.

Czołem

Mam nadzieję , że ten post zainteresuje kierownictwo US w Łomży.

Jak wszyscy wiedzą skaładamy zeznania i tłumy ludzi pobierają druki , tymczasem ktoś "mądry" w US wymyślił , że druki te bądą podawać pracownicy z okienek.
Po jaką cholerę angażować w to pracowników - przecież to tylko zajmuje im czas , w którym mogliby obsługiwać ludzi składających zeznania i zmniejszyłyby się kolejki.
O ile pamiętam dwa lata temu druki były wyłożone i nie było problemu.

Ktoś kto tak zorganizował pracę nie powinien dostać premii.

Podobno to dla ograniczenia liczby pobieranych druków - tymczasem przy mnie podchodzi facet do okienka i prosi o 20 formularzy , a pracownik bez pytania podaje gosciowi te druki.

Jeszcze raz pytam po co takie utrudnianie życia wszystkim???

Jeśli zdarzy się , że przeczyta to kierownik (dyrektor?) US , to proszę o interwencję i uświadomienie pracownikom , że ludzie nie jedzą tych druków , tylko zużywają do przygotowania zeznania, i jeśli wydaje się 2x więcej druków niż przyjmuje zeznań , to znaczy że ludzie albo popełniają błędy , albo zachowują sobie kopie swich zeznań - i dobrze, bo każdy może zostać do US wezwany i musi wiedzić na czym stoi.

Myślenie nie boli.

Pozdrawiam

Pres chyba chodzili Ci o przyjazn:) miedzy kobieta a mezczyzna co:)?

"Gazeta Łomżyńska" z 1920 r. informowała, że 28 maja 1920 r. miało być zwołane zebranie dotyczące przyjęcia nowego statutu. Autorowi nie udało się odnaleźć informacji o odbyciu tego zebrania członków, a także informacji o jego postanowieniach. Dnia 7 lutego 1922 r. Wojewoda Białostocki zatwierdził statut Towarzystwa Wioślarskiego w Łomży w nowej wersji. Pominięto w nazwie przymiotnik Łomżyńskie i przyjęto nazwę Towarzystwo Wioślarskie w Łomży. Od tego czasu wśród społeczeństwa funkcjonowały obydwie nazwy.

Studia Łomżyńskie nr V cdn. .........................................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

cze
jak ktos sie podlaczy to niech napisze jak to wyglada (parametry)

Witam
Typowego sklepu modelarskiego dawno juz nie ma. Pojedyncze modele znajdziesz moze w Smyku-Kajtku, ew. w jakims innym sklepie z zabawkami. Natomiast nie masz co liczyc ze znajdziesz tam jakas porzadna farbe, moze jakies pojedyncze olejne Humbrole. Jak potrzebuje czegos porzadnego, akrylowych Citadeli, czy tez akcesoriow, jade do Bialego albo Olsztyna. Niestety, malo to popularne i kosztowne hobby.
klaniam sie nisko

Krzysztof "Indar" Babinski
ChZŁ

Zapewne słyszeliście o Ostrołęckim "WAMPIRZE". Ostatnoio byłem w Ostrołęce zauważyłem tam dziwną atmosferę, która tam panuje. Wieczoram jest mało samotnie chodzących po mieście osób, na każdym kroku ludzie o tym rozmawiają o nim - jak wygląda, gdzie mieszka itd. jednym słowem PANIKA.

"Wypowiadajcie się"

POZDRO 600 ! :D

"od zawsze tu, na zawsze tu"

Witam. Nikomu niepolecam Łomżyńskiego sklepu simmtech, ale szczeże moge polecić Białostocką filie tego sklepu w C.H. MARKO jest tam super obsługa znająca się na kompach, naprawde ogromny wybór i ceny są super np. płyta ABIT NF7 jest o 60 zł tańsza niż w Łomży. Wiem bo kupiłem właśnie tam taką płyte, pozostałe żeczy tez są dużo tańsze.

Ja mam wykupioną całoroczną kartę. W tym roku jest koloru czerwonego. Jeżeli macie machać , to machajcie kartonikiem czerwonym.

Jest to extra zabawa dla kazdego, niebede duzo pisal ale podaj wam strony. Namawiam wszystkich do przejzenia tych oto stron.

www.military.pl
http://wmasg.pl/index.php
http://gielda-asg.prv.pl/

*Dokladniejsze informacje pod numerem gg. 3052230
*Chętnych prosze o kontakt przez gg. 2849328

!CZEKAM NA WASZE ZGŁOSZENIA !

:-C

Pod tym adresem jest jego zdjecie http://www.fun.from.hell.pl/2004-02-06/fantazja.jpg

Hmmm..... faktycznie, lepiej nie mówić czegoś od tak sobie, ale skoro już taki głos się pokazał może są ku temu podstawy? Nie chcę oczywiście nic sugerować , po prostu mnie to zainteresowało.

:-C

do kaschia

a podaj gdzie w drechu nie wpuszcza takiego - to olewał bede wtedy drechow bo nie bedzie gdzie pojsc zeby nie spotkac smietanki 'ulicznej'

POZDRO

A ja uważam że do atomu za bardzo dużo wchodzi osob poniżej 15 roku życia. Mam wrażenie jak bym był w podstawówce. Pozatym ok. Mogliby jeszcze klimtyzację zainstalować bo za duszno jest tam i smierdzi w całym lokalu a latem to już nie wspomnę jak jest. No ale żyjemy w Łomży a szeżej w Polsce. Tu nikt nie myśli o klimatyzacji tu wszyscy wolą $$ :(

Oczywiscie ze nasz odwieczny wróg -Białystok. Ludzie z Łomży to tylko marionetki, tak więc "... młodzi pod broń /mała/ ojczyzna wzywa ! "

ELO I CO WSZYSCY OPUSCILI TA STRONKE

józek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org