czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Roberta Czapli

Co Was do jasnej cholery obchodzi kto, kiedy, i za ile tankuje swój samochód? To tylko i wyłącznie jego sprawa! Nie macie już chyba swoich spraw i innych, mądrzejszych tematów do dyskusji... Żenada.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Roberta Czapli

MAcie tarje potrzebny jest w lomzy mowy duzy kolub ale "night klub " gdzie podaja dobr driny browar maja zimny no i gdzie panienki tancza na rurkach przy kazdym stoliku a do tego walki w kisielu no i jakies tance GO-GO bo mi sie wydaje wlasnie ze tego unas brakuje. Dziekuje to wszystko w tym temacie.

No bez kitu. a co Cie interesuje ze ktos jezdzi po Al.Legionow masz kompleks ze ty tak niemozesz czy co. Moze oni jezdza tak bo niemaja co robic lepiej zrobic kilka rundek po miescie wieczorkem bo mozna nawet czasem cos "wyrwac na 30min" a nie siedziec przed kompem i wymyslac takie tematy. a jak chcesz to Cie kiedys poworze:) to dolozysz mi do tych moich 15 zł to se posmigamy dluzej:)

Wszystkie sklepy są do DUPY ......., nic niekupisz odręki, kupujesz na zamówienie niewiadomo naprawde co?(brak zdięć,wszystkich parametrów), i przywożo towar jak się im zechce, a co do profesionalizmu to IM wszystkim daleko......, a wybór towary też BARDZO bogaty ;)))

nie no, rewelacja... teraz to już w ogóle będzie jedna wielka irytacja po obu stronach okienka... tak trzymać... odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach. a wszystko oczywiście w interesie podatnika. nie widze inaczej

myślenie nie boli, ale jak widać czasami przychodzi z wielkim trudem

pozdr.

Znacie utwór Kayah " Na językach"?
Ktoś ponoć słuszał, że inny słyszał itd. Wczoraj wieczorem czytałem bajeczkę córce (chodzi do przedszkola nieważne jakiego) (nie pamietam dokładnie jak brzmiało) jak to było z koncertem, ptaszek powiedział że go boli gardło, a inne zwierzęta powtarzały, aż koncest się nie odbedzie bo pochowali artystę.
Tak jest z gadaniem i pomówieniami. Na forum łatwiej, ale jak już w niejednym wpisie było, póżniej może być potrzeba przeproszenia. Zresztą jeśli jest takie zdarzenie, to nie opinia ludzi, ale sądu jest ważna. Proponuje doniesienie złożyć i przekazać materiały, które budzą wątpliwości.

hmm... jestem ciekawa czy widział ktoś kiedyś w Łomży taki radar, który nie jest umocowany na tych pięciu kijach, tylko sobie czasem gdzieś stoi. wiem że mają taką opcję, ale ciekawe czy to stosują

jesli tak, to będę przykładnym kierowcą bo jeden już zapłaciłam i nie uśmiechają mi się kolejne punkty

jeśli ktoś coś wie to b. proszę o odpowiedź

tyle na dzisiaj, dobranoc Państwu ;)

A czy może pamiętasz nazwisko właściciela sali w Budach Czarnockich lub może jakiś nr tel.?

No bez przesady...są ciekawe miejsca! ale wydaję mi się że chyba najlepiej odkrywać je samemu. Łomża nie jest duża i piesze wędrówki po niej na pewno nie będą wyczerpujące. :)

Ciekawe miejsca to:
1. dziwne;
2. ładne;
3. brzydkie;
4. w których są ciekawi ludzie.

Chyba jest ich kilka ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org