Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Maria ROKITA na prezydenta !? |
witam bardzo goraco odwiedzajacych te strone...w sprawie tego kurczaczka oraz sklepu K1 mam swoje zdanie i chcialbym je tutaj opisac... chcialbym zaznaczyc ze bardzo czesto robie zakupy w tym sklepie,jak i wszyscy moi znajomi... nigdy nie narzekalem na produkty pochodzace z tamtad, jak i rowniez na obsluge sklepu ...jest bardzo mila i przyjazna atmosfera miedzy klientami a pracownikami sklepu bardzo duzy plus dla nich...zauwazylem rowniez klientow ktorzy nie potrafia docenic ich pracy i cierpliwosci,co do niektorych klientow... chcialbym rowniez jak najbardziej z mojej strony potepic pana od kurczaczka, zachowal sie pan jak ostatni... nierozumiem takich ludzi... nie umie pan zalatwic sprawy w cztery oczy????????? alez skad...to 5,60 w koncu , moze jakby pan poprosil szefa to moze zwrocil by z nawiazka np.5.70 i jak pan pisal by pan byl do przodu w koncu...jest pan bezczelny poprostu ....i wspolczuje pana sasiadom..... pozdrawiam serdecznie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Maria ROKITA na prezydenta !? |
Jestem za, ktoś wreszcie powinien poważnie zajać się tą sprawą. Ja rozumiem za parkowanie się płaci węc niech postawią parkomaty i po sprawie. Mnie najbardziej wkurza to że nawet jeśli tylko podwozisz kogoś do szpitala to karzą ci płacić, a ja przecierz nie mam zamiaru parkować
|
|
zx mówię ostatni raz: do wora głupi buraku. Nie znasz tematu i nie masz żadnej orientacji więc się zamknij. Do administratora: Proszę o zablokowanie IP użytkownika zx. Dość buractwa.
|
|
witam w sklepie Simmtech od początku obsługa nie wiedziała jak się traktuje klienta, byłam tam dwa razy i stanowczo o dwa za dużo co do cen się nie wypowiadam, bo po prostu nie wiem btw. do zx: znajdź sobie człowieku lepszą rozrywkę i nie zaśmiecaj forum. możesz na przykład iść i sobie pobiegać trochę po lesie, tam nikumu nie będziesz zatruwał dupy pozdrawiam k.
|
|
Simmtech...fakt, to buractwo:/ Obsługa fachura, niema co.Jednym slowem sklep na poziomie. Żeby za reklamację trzeba było płacić to już przegięcie.Ale cóż poradzić.Mojemu koledze spalił się zasilacz.oczywiście był na gwarancji. Za reklamację zapłacił 30 zł. Coś mu tam wyczyścili podczas wymiany zasilacza. Żeby było jaśniej- jakiś koleś pomachał sobie pędzelkiem po flakach tegoż kompa i zaśpiewał sobie 30 zł. Nie będe tego komentował. Szkoda mi literek... Grisza
|
|
tak
|
|
a ja jesli nie chce bulic, jade spokojnie obok budki machajac przez szybe byle jakim bialym smieciem malego formatu :)
|
|
Można - Kisielnica. Pełno śmierdzących wieś****ów ale jest ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |