Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pod Łodzią istnieje Polania - antysemickie państwo; jak tvn szuka sensacji |
Uwaga! W czwartek o godz. 17:00, na stadionie odbedzie się spotkanie wszystkich kibiców, którzy będą uczestniczyć w dopingu podczas rundy wiosennej! Podczas spotkania będą omówione sprawy dotyczące wejścia kibiców z 'młyna' , a także próba dopingu. Osoby nieobecne niech liczą się z tym, że mogą nie wejść na mecz po cenie 'promocyjnej'! Liczę, że zjawicie się w jak największej liczbie, gdyż będzie obecny 'nowy' młynowy Cool Za ciekawostkę podam iż kibice Polonii pojawią sie w pewnej sile na stadionie przy ul. Zjazd Przekażcie dalej znajomym dla sprawy Smile Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pod Łodzią istnieje Polania - antysemickie państwo; jak tvn szuka sensacji |
chetny. wyslalem majla
|
|
Re: Pod Łodzią istnieje Polania - antysemickie państwo; jak tvn szuka sensacji |
Eeeeee no, ja się tak nie bawię! Nie ma podglądactwa! dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |