poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
:: Wielki, łomżyński sondaż poparcia dla kandydatów w wyborach prezydenckich ::

mam 18lat ale ucze sie to bede mógł wejśc za 10szke?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: :: Wielki, łomżyński sondaż poparcia dla kandydatów w wyborach prezydenckich ::

Na poczatek posprawdzaj wężyki podciśnienia i podstwę pod gaźnik.
Jeśli dłuższy czas użytkowałeś auto na LPG to może być poważny problem z tym gaźnikiem:/ Zapiekają się w nim regulatoryi i jest totalna klapa.

Re: :: Wielki, łomżyński sondaż poparcia dla kandydatów w wyborach prezydenckich ::

...kręcone włosy już mam...więc może proste?...e tam...chyba chciałabym być gazelą:) i pomykać gdzieś wolna, nieskrępowana konwenansami, ludzkimi troskami...oj tak...

lotos

Był sobie król, i królowa...
I już bajki połowa,
Mieli synka i córeczkę...
Noo... czas już kończyć bajeczkę :)

Dobrej nocy.

Pozdrawiam.

historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi

Gliniany konik
wszedł na wazonik,
by się spokojnie zdrzemnąć do świtu...
Synku maluśki
do swej poduszki
i ty się przytul...

Alli, czy to co podałaś, to czasami nie z jakiej japońskiej dobranocki??

Usiądź gwiazdko i obejmij mnie
nie uciekaj stąd
porzuć wspomnienia które są
jak kolce...

No co Ty?? Gazele też mają przecie swoje problemy w bezwzględnym świecie zwierząt...

Było tak: Bardzo brzydki 30 latek modlił sie do Boga o to, aby ten coś zmienił bo nie moze sobie nikogo znaleźć. Nie został wysłuchany więc wziął sprawę w swoje ręce: operację plastyczna ekstra sobie zrobil, liftinigi jeszcze itd. jak zobaczył się wreszcie w lustrze to uradowany postanowił sobie pozyć i wyskoczył na ulicę... i zginął pod samochodem. Stanął przed Bogiem i z żalem powiada: Boże nie pomogłeś mi, a kiedy sam się sobą zająłem i była jak nalezy - to mnie usmierciłeś! Jak mogłeś?
Bóg spojrzałna niego ze zdziwieniem i powiad: Słuchaj, ja naprawdę nie chciałem ci tego zrobić... ale cię po prostu nie poznałem!

the thruth tracker

Szanowny TITO

Napisałeś, że

"wyeliminowac słabsze ogniwa z zycia,oczywiscie sposob w jaki chciał to wykonac pomijam,prawdopodobnie znalazłby sie lepszy,ale odwiecznym prawem natury słabsze ogniwa powinny byc usuwane likwidowane,tylko po to zeby patologia sie nie rozszerzała także-alkoholikow,narkomanow,pedofili...

itd. iitp.

A potem

moj ojciec jest alkoholikiem

alkoholizm to jak na pewno wiesz choroba nieuleczalna. A Ty, szanowny Panie jesteś dumny ze swojego Taty. Także przypomnij sobie że choć szanowny Tata jest zaleczony, to jednak do końca życia będzie alkoholikiem. I co? Usuniesz słabsze ogniowo?

Uzaleznienie, choć nie znam się na tym, nie ma nic wspólnego z genami (choć z tego co wiem i na to jest teoria). Po prostu, gdyby moja szanowna Mama była uzależniona jest prawdopodobieństwo, (i to spore) że ja mógłbym być również. I nie dlatego że geny by kazały:) po prostu byłbym. To się nazywa, z tego co pamiętam uzależnienie fizjologiczne.

Nigdy nie porównuj alkoholika z pedofilem. Nigdy. Bo nie wiesz (mam nadzieję) jaka jest różnica. Alkoholik, mimo że zazwyczaj krzywdzi najpierw siebie to potem krzywdzi swoją rodzinę.

A pedofil od razu krzywdzi dzieci. Swoje, moje, Twoje. Zabiłbym.

Alkohol?

To wróg każdego człowieka. Sam wiem

Nie pisz bzdur

Re: :: Wielki, łomżyński sondaż poparcia dla kandydatów w wyborach prezydenckich

:)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Nawet krecik zadziałał w sprawie Rospudy:

http://www.youtube.com/watch?v=L8JK4tvUbF0

...ciekawwe co na to geodeci, którzy ostatnio kołkowali teren? :)

Pjotr

tito ortiz: alkoholikiem nie staje się z dnia na dzień. Rozumiem, że gdybyś był starszy w chwilach słabości swojego ojca On by juz nie żył. Przynajmniej nie powinien wg Twoich młodzieńczych teorii. Czy ostrzysz siekierę? Jak szanowni przedmówcy słusznie zauważyli alkoholikiem przestaje się być z chwilą odejścia "na drugi świat". Nie życzę, ale wszystko się jeszcze może zdarzyć. Na Twoim miejscu zaszył bym się gdzieś w ustronnym miejscu i zajął się czymś mało stresującym. Może jakaś pasieka, może mały sad. Albo zbieranie stonki ziemniaczanej. Powinno pomóc.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Z tymi dziewczynami to przegięcie. Dlaczego one mają płacić po te 10 zeta? Może by tak zrobić, żeby tylko te brzydkie płaciły. Ładne za darmo. W zamian mogłyby w przerwie odtańczyć na murawie jakiś "modern dance" w rytm kibicowskich przyśpiewek !!

Adallku,
To dobrze - znika wówczas problem różnicy pokoleń...:))

Sama w młodości zbierałam stonkę ziemniaczaną i...robiłam tym "biednym" pasiastym stworzeniom... pogrzeby podczas wykopków! Rzeczywiście odstresowuje :D

Signature will be available soon. Please wait ;)

Ryśka: oczywiście, że bajka japońska.

Reszta kołysanek wieczorem....

ps. bo tak myślę, że już czas skończyć wątek: "sen"

A może by tak hiacynty- można nabyć w kwiaciarni...a jakie pachnące!!!

co do kwiaciarni... Która z łomżynskich kwiaciarni oferuje kwiaty z dowozem do domu?

takie zapotanie ze najpierw trzeba isc po bilet potem wracac spowrotem na stadion... i tak w kolko a blisko niemam na stadion

Gdzie można kupić najnowszy szalik ŁKS-u??

Ale by bylo Mistrz Polski z Lomzy - Rafał Boguski vel Dziki no i Truszkowski z Ostroleki

Moim skromnym zdaniem 'płytka' to niezłe oszustwo. Podobnie zresztą jak różnego rodzaju tabletki czy guma do żucia.
Jeżeli chcesz rzucić - nie pal. Jeżeli nie chcesz rzucić - zastanów się, czy warto palić i albo pal dalej, albo rzuć.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.

witam

dzieki za pamiec
mam upiekszonego nicka, bo nie moglam nic pisac-nie mialam hasla, wiec musialam sie zarejstrowac raz jeszcze, ale znowu nie dostalam hasla

wczoraj wyslalam w koncu maila z zapytaniem do administracji forum, a dzis juz mam haslo:o)

dziekuje bardzo za blyskawiczna pomoc panu Markowi, jestem naprawde wdzieczna

wychu-jeszcze zyje!!!!
(choc ledwo, chora na katar bardzo jestem;D, doslownie)

koziol0

Już śpij, kochanie,
pluskwy latają mi po ścianie.
Jak nie zdejmę z nogi trep,
jak nie walnę którą w łeb,
aż jej z nosa pójdzie krew.

Już śpij, bo właśnie,
zaraz wróżka któraś głośno wrzaśnie,
bo ugryzie ją ta pchła,
co w poduszce gniazdko ma.
Ta niedobra wielka pchła.

Bimbo !

Łomża. Ulica Wasilewska (Stacha Konwy).

W połowie lat 70-tych XIX wieku między Osiedle Rembielin, a ulicę Ogrodowa (Spacerową) wrysowano w plan Łomży ulicę Adamowską opisano w poprzednim wątku oraz ulicę Wasilewską. Ulica Wasilewska podobnie jak i Adamowska położona była równolegle do wcześniej powstałej ulicy Wiejskiej i tak jak Adamowska łączyła ulicę Nowogrodzką z ulicą Nadnarwiańską. Mimo wybudowania wielkiego kompleksu koszarowego przy ulicy Śniadowskiej wojska carskie (było ich w Łomży ponad 7 tysięcy żołnierzy), użytkowały budynki przy ulicy Wasilewskiej. W 1920 roku Rada Miasta przemianowała ulicę Wasilewską na ulicę Stacha Konwy.
Patron ulicy, legendarny bohater kurpiowski, chłop z pochodzenia, urodzony w Nowogrodzie. Według opowiadań odznaczył się dzielnością podczas III wojny północnej w bitwie ze Szwedami (22-23 stycznia 1708) pod Kopańskim Mostem w pobliżu Myszyńca W wojnie o sukcesję polską walczył po stronie Stanisława Leszczyńskiego. Dowodził oddziałem kurpiowskich strzelców. W 1733 w bitwie z wojskami sasko-rosyjskimi pod Jednaczewem jego oddział został doszczętnie rozbity, a on sam dostał się do niewoli. Odmówił przejścia na stronę stronnictwa Sasów, za co został powieszony.
Po zakończeniu I wojny światowej zostały przekazane na potrzeby szkolnictwa. W Łomży zarówno w czasie zaborów jak i w okresie międzywojennym Uczyło się dużo młodych ludzi. Dlatego Łomżę nazywano miastem uczącej się młodzieży. Przy ulicy Stacha Konwy w okresie międzywojennym mieściło się Państwowe Liceum Pedagogiczne, Inspektorat Szkolny, Szkoła Ćwiczeń PLP, Internat PLP, Sala Gimnastyczna PLP I Bursa Państwowej Szkoły Mierniczej. W czasie wojny budynki zostały doszczętnie zniszczone, nadawały się tylko do rozbiórki. Na miejscu dawnego Państwowego Liceum Pedagogicznego i Szkoły Ćwiczeń wybudowano w 1959 roku budynki dla Szkoły Weterynaryjnej (obecnie Zespół Szkół Weterynaryjnych). Obok szkoły jest Bursa Szkolna nr 2 poprzednio Internat Zespołu Szkół Drzewnych. Z zabudowy z początku XX wieku pozostały dwie kamienice państwa Chojnowskich. Pozostałe zabudowania pochodzą z czasów powojennych. Są to dwa budynki komunalne wielorodzinne (Stacha Konwy 2 i 6), jeden budynek ŁSM tego samego typu, (Stacha Konwy 8). Od strony ulicy Nadnarwiańskiej jest budynek mieszkalny piętrowy jednorodzinny chyba z lat 70-tych, a od strony ulicy Nowogrodzkiej jest podobny, ale pobudowany zupełnie niedawno.
W 1940 roku od 1 lutego radziecki okupant zmienił nazwę ulicy Stacha Konwy na Karola Marksa, po wojnie wrócono do poprzedniej nazwy.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

1. Widok na ulicę Stacha Konwy od strony ulicy Nowogrodzkiej.
2, 3. Stacha Konwy 2 i 6, budynki komunalne wielorodzinne. Lata powojenne.
4 . Stacha Konwy 8. Budynek mieszkalny ŁSM. Lata powojenne.
5. Stołówka Zespołu .Szkół. Weterynaryjnych.
6. Budynek Szkoły od strony ulicy Nowogrodzkiej.
7. Wejście główne do Szkoły.
8. Budynek Szkoły od strony Bursy.
9. Budynek Bursy od strony Szkoły.
10. Wejście główne do Bursy.
11. Budynek Bursy od strony ulicy Pięknej.
12, 13. Budynki z początku XX wieku. Państwa Chojnowskich.
14. Ulica Stacha Konwy od strony ulicy Nadnarwiańskiej.
15. Pomnik Stacha Konwy w Lesie Jednaczewskim.
16. Pomnik Stacha Konwy u zbiegu ulicy Wojska Polskiego i Nowogrodzkiej.

Źródło:

1. Witold Jemielity
Dzieje Łomży Tysiącletnie

2. mgr Jolanta Deptuła (rozdz. XI, XII)
mgr Donata Godlewska (rozdz.II, III IV V VI)
mgr Czesław Nicewicz (rozdz. I, IX, X)
mgr Zdzisław Sędziak (rozdz. VII, VIII)
Łomża i województwo. Krajobraz i architektura

3. Czesław Nicewicz
Województwo Łomżyńskie. Przewodnik

4. Maria Kałamajska - Saed
Katalog Zabytków Sztuki
Województwo Łomżyńskie

5. Witold Jemielity
Łomża w okresie międzywojennym

6. Adam Dobroński
Łomża w latach 1866 - 1918

7. Donata Godlewska
Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych
do rozbiorów Rzeczypospolitej XI wiek - 1793

8. Czesław Brodzicki, Donata Godlewska
Łomża w latach 1794-1866

Źródła zdjęć:

Zdjęcia Łomży współczesnej wykonane przez autora tematu.
Zdjęcia Łomży przedwojennej:
http://www.lomza.glt.pl
http://www.bagnowka.com/
http://www.szukamypolski.com/

Jeżeli coś pomyliłem, lub pominąłem, będę wdzięczny za sprostowanie.

Pozdrowienia.

Ja to rzuciłem,jak skończył mi sie papieros :-P . Nie no żarcik ;-)) Ale przedewszystkim powinnas znaleźć jakies zajęcie które wchłoni Cię przez co zapomnisz o tym i będziesz zajęta czyms ;-))

Pozdrawiam

Nie palę i zawdzięczam to jedynie silnej woli. To prawda, że żadne płytki, plastry ,gumy, tabletki i inne wspomagacze nie mają z rzuceniem nic wspólnego. Najlepiej zrobić to od razu i nie przeciągać tego momentu w nieskończoność mówiąć: "a jeszcze tylko jeden" itp
Powodzeia:)

Bimbo !

Wszystko pomaga , jezeli się w to wierzy. A tak naprawdę musi przyjść ten odpowiedni czas.

"Naucz się cieszyć z rzeczy błahych, a każdy Twój dzień będzie świętem"

wyszukiwarka, hasło: nauka jazdy - to nie boli, uwierz mi

Smutno mi, Boże,
gdy się spać położę,
patrzę, a tu łóżka brzegiem
biegną dwie pluskwy
zwartym szeregiem...
A gdy pomyślę,
że jedna z nich ugryźć mnie może
smutno mi, Boże...

Dobranoc :)

koziol0

I prze....gada całą pensję albo dwie... biedaczek nie bedzie miał na miód:)

Re: :: Wielki, łomżyński sondaż poparcia dla kandydatów w wyborach prezydenckich

dokładnie autochton :) ja właśnie czekam na ten czas .......... i jakoś doczekać się nie mogę ........ ;)

Pozdrawiam

rudy błazen z druhem

Spełnienia marzeń dziewczyny !!!

Józef

życzę wszystkim przeuroczym Paniom i mojej żonie. Bądźcie piękne tej wiosny.
Pozdrowienia.

Bimbo !

No wiesz Macku - wystraszyles mnie do pewnego stopnia, bo obawialem sie, ze w Swych sprawozdaniach przeoczyles ta tak wazna dla mnie ulice.
Ale gdziez tam - nie ma strachu - bo widze, ze ul. Stacha Konwy przedstawiona jest w calej swej okazalosci w Twej ostatniej relacji i to nawet z tak bardzo bliskimi mi obiektami. A wiec - ponowne duuuze dzieki, Macku!
Wlasnie ulica Stach Konwy, ze wszystkich ulic Lomzy (z ewidentnych wzgledow..:D), jest chyba najbardziej mi bliska ulica.

Pozwole dodac jeszcze pare osobistych obserwacji ... Czy pamietasz, Macku, gdzie miescil sie poprzedni internat Technikum Weterynaryjnego w tej dzielnicy? Takze, co miescilo sie w tym 'budynku' pozniej?

I jeszcze jedno wspomnienie (nie zanudzajc) - otoz doskonale pamietam jak bacznie obserwowalismy postepy, jakie to niejaki prof. Gabor Lorinczy(?) (Wegier z pochodzenia, jesli mnie pamiec nie myli) robil doslownie lepiac z gliny prototyp tego pomnika Stacha Konwy w pomieszczeniu czytelni szkolnej biblioteki obecnego Zespolu Szkol Drzewnych na Al. Legionow. Pozniej, jako czlonek szkolnej orkiestry detej tejze szkoly, nawet bralem czynny udzial w uroczystosciach odsloniecia tego pomnika.
Ale to wszystko dzialo sie juz taaaak dawno - czyz nie?

Oczekujac niecierpiwie nastepnych dawek z tej serii, pozdrawiam serdecznie,
wychu

Odebrać zwrot VAT jest naprwdę bardzo ciężko. Mnie też wysyłano z US do hurtowni po brakujące nr PKWiU, a tam powiedzieli, że oni nie muszą wpisywać nr, a jak chcę zwrotu, to sam sobie powinienem poszukać tych nr. Koszmar. Skończyło się na tym, że wyrzuciłem kilka faktur do kosza, a moja noga już nigdy więcej nie stanie w tej zafajdanej hurtowni. Na szczęście są inne. Teraz kupując materiały zwracam uwagę, czy nie brakuje na fakturze nr PKWiU.
Odzyskałem część pieniędzy tylko dzięki bardzo miłej urzędniczce US, która bardzo rzetelnie i uczciwie podeszła do sprawy i wytłumaczyła jak mam zrobić korekty.
Podobno weszły nowe przepisy ułatwiające odebranie różnicy VAT. Mam nadzieję, że to prawda.

rzucic palenie ? to nic trudnego :)
Robilem to juz 100 razy.... :-)

A niedawno wspominany przez Ciebie Wychu - Gabor Lorinczy został w Łomży spoliczkowany podczas wykonywania zawodu (zajmuje się teraz między innymi fotografią prasową) przez niezrównoważoną wg prasy - wyblakłą już gwiazdę Edytę Górniak. No cóż ........."Polak, Węgier dwa bratanki". Gwiazda jest pół krwi cyganką (Romką, tak obecnie modniej), więc magia słów ze znanego przysłowia tu nie zadziałała.

No niestety trzeba się z tym liczyć Guti-to jest nałóg. Ale walczyć z nim warto:)))

Czy orientuje się ktoś,jakiego laptopa można kupić do max.2,5tyś w Łomży?

Drogi Łukaszu ! Jeżeli ma służyć Ci jedynie do samych standardowych rzeczy spokojnie kupisz , jeżeli do bardziej zaawansowanych rzeczy należało by jeszcze z 500 zł dołożyć ;-))

Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ostatnio widziałem za ok 1600 takiego nowego słaboszczaka w sklepie na polowej obok urzędu skarbowego

czy na takim sprzęcie będa chodziły jakieś gierki?chodzi mi o kompy które np.maj kartę ATI Rage czy cos takiego,bo naprawde na tym sie nie znam.i przepraszam za takie laickie pytania.

byc kobieta, byc kobieta...
naprawde jest bardzo milo:o)

dziekuje bardzo
mam nadzieje, ze moj M. tez bedzie pamietal
zreszta, jak nie bedzie, to mu przypomne, nic straconego

jeszcze raz dzieki za pamiec i zyczenia

funduszu mam max 2,5 i w tym przedziale cenowym poszukuje czegoś co bedzie najbardziej wydajne,a danparametry nic mi nie mówią,bo z kompami to amator jestem.Z góry dziękuję za pomoc.:)

hej Van_Loosen
czy mógłbyś równiez ze mna podzielić sie tym "plikiem PDF"?
byłbym wdzięczny. yarot@o2.pl

Hymm,.. w drodze wyjątku najlepiej będzie kupienie samemu wszystkeigo... przez jakąś stronę www (nie allegro) inaczej dokompletwoanie... zapytasz się jakiegoś znajomego, co zna się na tym to moze pomoże...:)

ja rzucilem...a teraz ono mnie rzuca

wyraźcie swoje opinie

Fajne życzenia. Podpisuję się pod nimi. Ale swojej żonie to chłopie podpadłeś, nie zaliczając Jej do przeuroczych pań. Radzę, wymyśl szybko jakieś sprostowanie i leć do kwiaciarni.
Ode mnie bukiet róż dla Twojej żony.

jestem a cóż tam tydzień dla Ciebie :) i nie mów że też jesteś zodiakalnym baranem :) moja propozycja - 19 kwiecień będziemy sie wspierać nawzajem bo faktycznie szkoda i zdrowia i kasy

M@ster wlasnie to mam wszystko wymienione .I dalej szukam przyczyny.

Jakie auto i silnik???
Jesli koncern VW dawaj do mnie :D

Jest taki logopeda (Pani) zadzwoń na tel.602890126.
Pozdrawiam

Głownie skupiam sie na TDI. PB powoli zgłębiam, ale zawsze coś się zrobi. Jak jesteś zinteresowany to wal:
iwo_waw@wp.pl
880-838-000

sie podepne pod ten temat. Tez potrzebuje diagnostyki i dobrego mechanika bo u tego kturego teraz robie to nie bardzo wiedza co mojemu jest . Mam Escorta 1993 rok 1,4 silnik. Jak ktos wie gdzie mozna mi pomodz bede wdziecznny

Potrzebuje diagnostyki i dobrego mechanika bo u tego kturego teraz robie to nie bardzo wiedza co mojemu jest . Mam Escorta 1993 rok 1,4 silnik. Jak ktos wie gdzie mozna mi pomoc bede wdziecznny.

sorki, ale japończyki nie są mi znane :/

Bilety można będzie kupić również jutro (piątek) w Zakładach Bukmacherskich STS na Starym Rynku i w Sklepie Czapniczym na ul. Krótkiej. Podobno biletów na mecz jest 2800-2900 z czego 200 zarezerwowanych jest dla kibiców gości.

ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS
W SOBOTĘ WSZYCY NA MECZ!!!

Dziękuję pięknie :))

jestem dumny z tego, i mam nadzieje ze wy ktorzy wypiliscie jakis browar nad rzeką, na muszli lub gdziekolwiek indziej tez jestescie dumni !!! moj wklad w lomzynski przemysl !!!!

Nic nowego się nie dowiedziałam ponad to co już wiem. To, że w każdym przedszkolu i szkole powienien być logopeda i JEST to nie budzi wątpliwości. Tylko czy Któremukolwiek z NICH można zaufać i posyłać "na nauki" własne dziecko?

Dzień Kobiet już za nami,ale tulipany w wazonie zostały i wyobraźcie sobie ,że... pachną!
Przejeżdżałam dziś koło kwiaciarni-niesamowity widok! Tłumy facetów z ogromnymi bukietami,maleńkimi bukiecikami,średnimi wiązankami, pojedyńczymi kwiatkami, do wyboru do koloru...
Jednak nie to jest najważniejsze jakich rozmiarów były te bukiety...ale miny panów opuszczających kwiaciarnię.Urzekły mnie te zabłąkane, tajemnicze,zadowolone uśmieszki na ich twarzach...
Chyba jednak lubicie nas uszczęśliwiać:)

Hej.
Mam taki pomysł. Otóz zauwazyłem że bardzo dużo osób z Łomży mieszka, studiuje, pracuje w Warszawie tak jak ja. W zasadzie mam taką propozycję byśmy spotkali się kiedyś w stolicy i się jakoś zorganizowali na rundę wiosenną. Chodzi mi o kibicowanie ŁKS owi głównie na wyjazdach, wiadomo z Warszawy bliżej na Śląsk niż z Łomży. Co wy na to.

Hej.
Mam taki pomysł. Otóz zauwazyłem że bardzo dużo osób z Łomży mieszka, studiuje, pracuje w Warszawie tak jak ja. W zasadzie mam taką propozycję byśmy spotkali się kiedyś w stolicy i się jakoś zorganizowali na rundę wiosenną. Chodzi mi o kibicowanie ŁKS owi głównie na wyjazdach, wiadomo z Warszawy bliżej na Śląsk niż z Łomży. Co wy na to.

http://www.allen-carr.pl/

Ta metoda jest już w Polsce. Można zapisać się na terapię, lub spróbować samemu (taniej) powalczyć, przy pomocy podręcznika : "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" autor Allen Carr

http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,466428.html

Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Faktycznie miesiące mi się pomerdały ja rzucam od poniedziałku czyli 12-03-2007 frotka dzięki za stronkę.

Pozdrawiam

Też mam jawke (po remoncie) musiałem dokupywać nowe części np. gaźnik za 160zł i inne, łącznie mnie to wyniosło ok 300zł, co jest więcej warte niż ta jawka i teraz wiem że nie warto w taki złom inwestować:) kto wie ile ona jeszcze pojeździ, jawki z reguły często sie psują :(

solarium gabi najlepsze.
ceny:

zwykłe lampy:
minuta: 0,60
karnet 60 min: 30 zł plus 10 min gratis
karnet 120 min: 60 zł plus 10 min gratis

lampy turbo:
minuta: 1,00
karnet 60 min: 50 zł plus 10 min gratis
karnet 120 min: 100 zł plus 10 min gratis

lampy turbo:
minuta: 1,10
karnet 60 min: 55 zł plus 10 min gratis
karnet 120 min: 110 zł plus 10 min gratis

wczoraj było 50% taniej na wszystko

Dziękuwa MaYkel bylem u tego mechanika i tam przyprowadze maszyne, master398 nowy gaznik kupic mozna za max 60 zł. ja zabuliłem na razie 500
zł łącznie z OC i przerejestrowaniem.

heheheheeehe admin nie kimaj tylko wywalaj

tak tak właśnie tam jest najlepsze :)

niestety nie mogę być dziś na meczu ale czy będzie jakaś relacja na żywo

30 km od Łomży:

...i troszkę dalej...

...to wszystko z dzisiejszej wycieczki.

Podrzucajcie swoje, niech się zrobi kolorowo!

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Jeszcze się ktos w łomży udziela na cb radiu ?

Byłem.... śpiewałem....gratulacje wygranej... i nieważne jest to że zdarłem sobie gardło;P

Ciekawe kto dziś wygrał 20 milionów w totka? Ten to dopiero bedzie miał sny na jawie! I Allinko zakupy w Wiedniu to dla niego pryszcz!:)))
Szkoda ,że nie grałam:(
Dobranoc. Kolorowych i kasiastych snów:)

elomza - mogliby chociaż podać źródło, bo to jest wklejona relacja live ze strony slasknet.com. Nieładnie tak bez podania źródła. Jak to się nazywa?

Proponuję wycieczkę do Zambrowa na basen. Ewentualnie wypad na ryby

A o jaki ci chodzi kanal

no dobra...a jak zaczynaja sie numery?

Zaraz, zaraz ... juz mi cos przychodzi - Zawady! Zgadlem? ....:D.

Oczywiscie, to tylko taki niemrawy 'attempt' zartu.

Alez piekne to, mimo ... lub szczegolnie gdy tak za mgla.
Duuuuze dzieki, Ryskago!

(Psst... pssst .... to kosciol parafialny w Drozdowie - dla niewtajemniczonych).

A te 'ujecie' Narwii - czyzby to w okolicach Rakowa - na pograniczu Czachy/Boginie?
Tak mi cos sie wydaje.
wychu

rudy błazen z druhem

Łomża jest dziwnie udziwniona, ale za to ją KOCHAM caps lock'iem. :)

halina, jeżeli mieszkasz na słowackiego 4 to może kojarzysz białego poloneza który stoi na parkingu już prawie 2 lata ? Jak wychodzisz z klatki słowackiego 1 , idziesz prosto i na niego wchodzisz. Szlak mnie trafia jak pomyśle że własciciele kupili sobie drugie auto a te stoi i nikt się tym nie przejmuje.

rudy błazen z druhem

do szkoły, do ksiązek sie uczyc a nie tu po pub-ach sie zachciewa chodzic

Najwięcej pretensji do tego klubu mają dzieciaki, których tam nie wpuszczono.
Nie wpuścili i chce się odegrać.

dobrej nocy z łodzi życzy wójek z łodzi hehehehehehehe. tance są.

@adrian1988:

ja też "grubo" po 18 stce, ale się zwiedzało w czasach licealnych rożne miejsac w Łomży. teraz jak się cieplej zrobi też już mam zamiar iśc na "górkę" :P

też nie lubie jak w lokalu napalone, że strach wejść (palenie bierne się kłania:P) , a że nie palę to używam sobie na powietrzu :)

Ale dziwne że są tam gdzie nie trzeba, za psami z aparatem biegają ? bo np nie pokazali jak się w szkołach bawili ... a to że się nachlał to się nachlał jego sprawa sam fakt że go psy znalazły będzie miał nauczkę, jak ja się nachlałem i szedłem przez pół miasta nawalony to mnie kumpel prowadził i jakoś nikt afery nie robił i z telefonem nie biegał i zdjęć nie robił .

NIE RÓBCIE AFERY Z NORMALNOŚCI !

rudy błazen z druhem

k....wa zgadnij!!!!

Ja proponuję jakąś miłą i przytulną kawiarenkę, ale taką zwykłą i dobrze usytuowaną. Tego brakuje ;)

Bimbo !

mikrofonie Piotrze, ales pierd napisal! Gdy dostalem ponad rok temu od sieci T-Mobile (D-1) w Niemczech nokie 6230i za jeden € plus umowa na dwanascie miesiecy, to w Orange stala ona ponad osiemset netto. Po trzech miesiacach moglem taka ''podpisac'' jako nowy klient za ZERO €, wraz z odtwarzaczem dvd philipsa (modelu nie pamietam, wiem, ze mial wyjscia 5.1 i odtwarzal divx) - umowa na dwadziescia cztery miesiace. Od tej pory minelo dziewiec miesiecy, wejdz prosze na orange i napisz mi ile ona teraz kosztuje? Moze Twojemu znajomemu pomylily sie pojecia- kupic, a podpisac umowe.

Rzeczywiście, co za biedny młody człowiek, ojejkujejku..
Nieeeee no weźcie, nie przesadzajcie! Inicjator tematu powalił mnie na kolana!

Signature will be available soon. Please wait ;)

zapytaj pod 2180555

Klincz.. .kumpla bronisz? czy ktoś z rodziny ?

Tylko powiem ci chłopie że pół miasta to widziało na żywo, akurat jechałem tam też wtedy i ludzie się zatrzymywali na chodnikach żeby popatrzec na naj...ego małolata więc miej pretensje tylko do niego że z siebie pośmiewisko zrobił i wstyd dla rodziców

Małolactwo się rozchłało jak wiosne poczuło.... sic

Powienien być ukarany przez rodziców, opiekunków, a nie przez wścibskich fotoreporterów szukajacych senseacji, nie tam gdzie powinni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org