Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajna instrukcja ataku Platformy Obywatelskiej w internecie |
:))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajna instrukcja ataku Platformy Obywatelskiej w internecie |
mnie zastanawia coś. piotrlom wspomina o bezpieczeństwie. jakoś nie usłyszałem żeby coś w Łomży jakiś TIR spowodował wypadek. prędzej jakiś alkoholik na kolneńskich blachach będzie się ścigał z policją albo jakiś pajac pod pociąg wpadnie. Od wieków jest tak że najlepiej rozwijające się miasta są przy największych szlakach transportowych. Łomża dzięki Baltice na niej się znajdzie. Owszem obwodnica się znajdzie ale TIRy są były i zawsze będą. Nie ma sensu ich zwalczać bo to walka z wiatrakami. Nie można zakazać im wjazdu do miasta bo przecież są firmy które robią "zakupy" nie w kg a w dziesiątkach ton. A to że droga się niszczy to nie wina TIRów a raczej wykonawcy drogi. Dobrze wykonane drogi na pewno się nie zniszczą od tak sobie tylko dlatego że kilka cieższych samochodów przejedzie.
|
|
A ja się zastanawiam czy te 300 tys. z biletów jest możliwe do zrealizowania... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam. Mam do was takie pytanie. Czy wiecie gdzie mozna kupic najatniej obciazenia do sztangi. Prosze o info gdzie i jaka cena za kg. Z gory dziekuwa
|
|
czubek: natura czyniąc człowieka nie brała pod uwagę czegoś takiego jak cywilzacja. Oby jak najszybciej nastąpiła zagłada ludzkiej cywilizacji, bo jeśli jeszcze trochę potrwa to co się dzieje, to będzie totalna zagłada, nie tylko cywilizacji ale całego świata. koziol0
|
|
Wyszyńskiego
|
|
http://i18.tinypic.com/35j9rb5.gif Ptysiu91, tutaj masz kilka teledyskow: http://www.youtube.com/watch?v=ffEcIJVw8eg&NR ale ja polecam: http://www.youtube.com/watch?v=HaoJ9r_2fRY :: die Zeitgeist ::
|
|
maciek. powiem lepiej. znam go lepiej niż byś sam tego chciał
|
|
O rowerkiem można śmigać i w taką siąpiącą pogodę :) Jeździłam dziś całe pół godzinki- nie wiem ile kilimetrów zrobilam ,bo zegar się spindolił...a jak się upociłam!!!:)...polecam na fałdki:))) .
|
|
moja top lista 1 miejsce majteczki w kropeczki http://video.google.pl/videoplay?docid=2295831319462637148&q=majteczki+w+kropeczki 2 miejsce "...ciebie nie ma wciaz..." http://www.smog.pl/wideo/3050/disco_polo_zyje/ 3 miejsce tarzan boy http://www.smog.pl/wideo/8090/tarzan_-_disco_polo_kontra_dzungla/ nagroda specjalna calibra team http://youtube.com/watch?v=bGmLzkrGJmA&search=calibra
|
|
http://90minut.pl/news.php?id=519111 "ŁKS ŁOMŻA - 3 marca 2007, 0:43:34 - aab.introlan.pl Nic nie mam do Bełchatowa, ten klub mi imponuje pod względem piłkarskim i estetycznym a skoro już mowa o frekwencji to chciałbym zaprosić wszystkich kibiców z Polski na inaugurację II Ligi w Łomży ;) w III lidze na mecze ŁKSu przychodziło do 5tys ludzi ;) teraz mamy II ligę a w dodatku pierwszy mecz drugoligowy w Łomży bo remont stadionu był ;) podejrzewam że jakies 8-10 tys ludzi sie zjawi PODKREŚLAM... BENIAMINEK II LIGI! ;) pzdr ;) i powodzenia GKSowi Bełchatów i Rafałowi Boguskiemu ;) jesteście na dobrej drodze do ogromnego sukcesu! ;) pzdr jeszcze raz" Jejku ale optymizmem zalatuje ;D aż 10 tysięcy ludzi będzie przychodziło na mecze ;D Który "mondry" to napisał? .
|
|
Ilu was jest podrywacze. Podrywacie tylki z krzesel, czy siebie nawzajem. Wtpowiadc to najlepiej jest samemu za siebie. Swiat poukladany, wszystko na poleczkach, kazdy chodzi wytypowanymi sciezkami. Zejdz na ziemie, zboczenie?, a moze to choroba, dziekuj Bogu, ze sam sie z tym nie urodziles.
|
|
To, że Giertych jest inny to wiedzą już chyba wszyscy. Nie dość, że miesza ciągle, to jeszcze chwali się swoją głupotą. Mam ogromną nadzieję, że go w końcu wypieprzą z wielkimmmmmm hukiem. Żyjemy w czasach, gdzie istnieje tolerancja, i tak zostawimy. Jeżeli ktoś tak wybrał, ok, jego sprawa, ani go nie popieram, ani mu w tym nie przeszkadzam. A Giertych zrobił to publicznie, i zaszkodził nie tylko sobie, ale i naszym państwu.
|
|
W internecie... nawet z domu nie musisz wychodzić! http://www.allegro.pl/ - możesz poszukać używanych i nie tylko http://www.agito.pl/ - dobry, tani, sprawdzony sklep .
|
|
http://www.agito.pl - sprawdzony sklep http://www.ceneo.pl - a tu znajdziesz najtańsze http://www.skapiec.pl - a tu znajdziesz najtańsze
|
|
Sredniowiecze, brak tolerancji, ciemnogród i co jeszcze wymyślicie??!! Moze to, ze Polacy nadal mysla konserwatywnie i wiekszosc stanowczo mowi nie homoseksualistom, to zacofanie?? A moze problem tkwi nie w Polakach, tylko innych "tolerancyjnych" krajach. Niech ktos udowodni mi wine, w moim przekonaniu, ze pary jednej plci nie moga miec do konca takich samych praw jak inni, np prawa do adopcji... :: die Zeitgeist ::
|
|
DO: Podrywacze-Lomza "Może trzeba także dać prawa mordercom, gwałcicielom i pedofilom? Przecież to nie ich wina, że tacy są! Przecież jesteście tacy tolerancyjni..." To akurat jest ich wina bo to oni wybierają droge swojego życia...I jesli w mlodosci mieli złe towarzystwo to tak to sie moglo potoczyc... ale zalezy to od charakteru i myslenia człowieka ! Wiec z tym co napisales sie niezgadzam ;] Ale wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie;]
|
|
Hej wszystkim! Dzisiaj przetestowałam to pizzerię i trzeba przyznać, że pizza była smaczna:) Szkoda tylko, że ta "duża" pizza jest dość mała. W chilli Pizza średnia ma taką samą wielkość i jeśli chodzi o ceny to są dość podobne. Przetestowałam już prawie wszystkie łomżyńskie pizzerie i musze przyznać, że te dwie są najlepsze :)
|
|
Spiero, powiedz mi, na podstawie czego wyciągasz swoje wnioski co? Czy napisałem gdzieś, że popieram pedalstwo czy coś z tych rzeczy, napisałem? Idź się naucz czytać najpierw, a dopiero potem wypowiadaj, bo póki co daleko Ci ... bardzo daleko.
|
|
Ludzie mylicie pojęcia. Niech pedały sobie żyją w spokoju, ale nie można pozwolić im na propagandę, bo kto wie czy jak tak dalej świat będzie "podążał za postępem" to czy za 100 lat homoseksualizm nie będzie uważany za normalny, heteroseksualiści będą dyskryminowani, a ludzie będą się rozmnażali przez jakiś nowy, wymyślony w przyszłości sposób...To oczywiście czysta hipoteza, ale jeśli dziś pozwolimy propagować homoseksualizm, to ja nie dałbym sobie głowy uciąć, że tak świat nie będzie wyglądał...Dziś tolerancja, za 50 lat homoseksualizm normalny na równi z heteroseksualizmem, a za 100 lat heteroseksualizm nienormalny...
|
|
A ja gorąco popieram Czesława i jego posty - dzięki takim jak on zapaleńcom-społecznikom w tym mieście chce jeszcze się zostać. Tak trzymać, Panie Czesławie!
|
|
666 ja chce troche przypakowac a nie sie w szpitalu znalesc wiec dzieki za takie dorady
|
|
Co by nie mówić, porządek być musi i koniec !!. Chyba że ktoś lubi syfilis na własnym podwórku...
|
|
fance chyba chodziło raczej o szlifowanie i polerowanie kryształów... tzn że nie powstaje żaden niepożądany efekt optyczny...
|
|
aha2: Ja sponsoruje ten klub w sposób opisany przez Ciebie od ok. 20 lat. Uzbieralo sie tego z 250-300 meczów. I doskonale wiem, ze bez kibiców gra tego klubu w II, czy nawet III lidze nie ma sensu, nawet tych, którzy przychodza dlatego, ze nie maja nic wiecej do roboty w sobotnie popoludnie, a slyszeli, ze LKS gra na stosunkowo wysokim poziomie rozgrywek i ze "modnie" jest przyjsc na stadion. Bo to oni zostawiaja pieniadze w kasie, nie tylko tacy jak ja, którzy pamietaja nieslawne dzieje LKSu pod wodza p. Stanislawskiego w IV lidze, kiedy zespól siegnal dna. De facto sa oni tak samo wazni jak np. ja. Ale odbiegkem od tematu. Otóz wydaje mi sie, ze nie pojales moich intencji. Nigdzie tutaj nie biadole, a jedynie wyrazilem moje obawy co do jesiennych losów klubu, bez wzgledu czy batalia o utrzymanie sie w II lidze zakonczy sie sukcesem, czy porazka. Po prostu jesli - nie daj Bóg - moje przypuszczenia okaza sie prawdziwe, LKSu wiosna moze w skrajnym przypadku nie byc... A co do moich obliczen... Matematyki nie oszukasz, ona mówi jak jest, a nie jak bysmy chcieli, by bylo... Bimbo !
|
|
...pisać ?
|
|
wesz łem ałem na głowie bo się rozbrykała
|
|
hehe widocznie ma inne poczucie humoru. jednakże nie czytasz tego co piszę. powtarzam pytanie: fin, dlaczego jesteś taki głupi? ;)
|
|
Bleeeeeeeeeeeeee... Tylko nie wytrawne... A moze jaki miód pitny, albo insza nalewka? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Problem finansowy i budżetowy ŁKSu powstał na wiosnę 2006 gdzie my wszyscy zachwycaliśmy się kolejnymi wygranymi i nikt nie widział że od środka się wali. Przecież największe zaległości wobec zawodników i podmiotom,którzy świadczyli usługi na rzecz klubu,ZUS,Urząd Skarbowy powstały wiosną 2006 a nawet już jesienią 2005.Pamiętamy jak zachowywał się zarząd ŁKSu przed rundą w II lidze.Nikt nie potrafił określić zadłużenia klubu.Z nowego zarządu jak zobaczyli stan finansów to odeszli Pan Wałkuski a nawet dr.ekonomi Pan Poteraj.Zarząd wybrany w styczniu 2007 napewno będzie miał kłopoty z utrzymaniem dyscypliny budżetowej bo z tgo co wiem wciąż wyskakują stare zaległości,ktore trzeba regulować szybko. Moim zdaniem awans do II ligi był rozdmuchany i nie poparty żadnymi obliczeniami.Karierę [polityczną czy samorządową]na tym awansie kto zrobił to wszyscy wiemy i widzimy. Dlatego proszę, pomóżmy dla ŁKSu przychodząc na mecze niezależnie od wyników i płacąc 20zł z radością że pomagamy klubowi. Uwżam że po ostatnich wynikach w sparingach może być tylko lepiej a i zarząd klubu niema co już spieprzyć.Może być tylko lepiej. AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!
|
|
Z tym ograniczeniem transferu to przeczytałem że operator moze ale nie musi ograniczyć mi transferu po przekroczeniu limitu.KOLUMB,mozesz dla mnie sprawdzic dla mnie skajpa(wykonaj połączenie poza rozmowę testową)Z góry bedę dla Ciebie bardzo wdzięczny.......
|
|
jesli ktos cos bedzie wiedzial : Kdzie i kiedy , jesli chodzi o bilety to proszę o udzielenie odp. ;]
|
|
Młyn ma zniżke... niewszystkim by sie chcialo spedzac tyle czasu na prrzygotowywanie opraw. itp. zeby na stadionie bylo naprawde ładnie... Gdyby nie znizki (bez urazy) ale na mlynie byloby mniej ludzi i bylo by duzo ciszej i chwała im za to ze tak wiernie dopingują biało-czerwonych !
|
|
Ci Panowie adminstratorzy 4lomza i wydawcy bezcennej powinni się zastanowić co publikują na swoich stronach. Czy etyczne i moralne jest pokazywanie na ławce pijanego, młodego chłopca, i stojącą nad nim policję. Szukają tylko sensacji, ale nie tam gdzie trzeba. Ciekawe czy oni by chcieli, jeżeli mają dzieci, aby ich syn był wyśmiewany przez kolegów i szykanowany. Nie pochwalam tego , że był pijany ale nie powinno to być na wszystkich okładkach.Wstyd Panowie!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |