czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A ja się opierałem przed użwaniem słowa: ZŁODZIEJE!!!

witam
Postaram się wpaść
(pracuję długo-zanim się zwlokę i dojadę do Łomży trochę to potrwa...)

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A ja się opierałem przed użwaniem słowa: ZŁODZIEJE!!!

zbyszek...? .....kolno....? ....szkolenie w Augustowie na początku zimy...? :)

do autochton

Czlowieku widze ze masz bardzo plytka reakcje, bardzo typowa, zaznaczam ze nie jestem walscicielem zadnego sklepu, nie mam zadnej rodziny ktora ma sklep itd. Twoje osady maja baaardzo plytkie podloze argumentowe.

do kupujacego

Pana kupujacego nie chcialem urazic, po prostu cale zycie spotykalem sie z takimi przypadkami, gdzie ludzie olewali dowod zakupu i pozniej byly problemy. Swiadkowie byli ale to nic nie dawalo, nikt takiej opcji nie brał pod uwage. Po prostu ważny był paragon. Jak by nie bylo właściciel sklepu zachowal sie chamsko w pana wypadku, bo przy takiej sumie nie ma co sie rozklejac o paragon

pozdro

do autochton

A jak panu nie pasuje paragon to niech pan jedzie na rynek i tam mieso kupuje. Tam to dopiero mieso jest zdrowe ;), badane ;) . I na pewno nie widzialo lasu ;). Tam obywa sie bez paragonu .

Smacznego

pozdro

---
PGG

zx per "gnojek" to mów do ojca, bo ja sobie wypraszam, buraku.

Freek

...dajcie jużspokój z tym mięsem.... i tak wiadomo o co chodzi!

...wiersze piszcie!!! ...w konkursie im. Kulki nie było wśród laureatów ani jednego Łomżanina - najbliższy był chyba z Ostrowii!

....nie w Łomży odważnych wartościowych wierszokletów?! ...widziałem tu próby niejakiego MirRobDer'a - a może on też nie z Łomży.....

pozdrawiam!

...i dajcie spokój mięsu..... co tam kilka deko kurczaka, na Tajwanie 60 ton zgniłego wieloryba wybuchło w centrum miasta!!!

Yo nigga!!! Aj!!!

Chlopie jak masz dobra furke albo wogole masz furke to jedz na Kolno tam bez problemu Weekendy i w tygodniu ale popierwssze zeby cs wyrwac to trzeba miec barey troszke.

Nasz p.Prezydent wykazuje wszystkie "nawyki" swojej frakcji: zauważcie jak tylko nie ma nad sobą pana - to rozpaczliwie go szuka (jakby mu sie grunt pod nogami usuwał) i tak leciał do papieża, teraz ma Buscha - i jest zadowolony! Francuzi lizusów nazywają "brudne nosy" (od lizania d...y)
A jak z ofsetem za F-16? Zamiast nowych techonologii dostaniemy świnie!
Busch tylko stęknął - i już "zrobiono u nas wszystko", aby wygrał F-16. Nasze głupy myślały, że tak będzie i w USA (z Bumarem, wizami itd). I co wyszło? Wielkie gó...o. A nasze "brudne nosy" teraz kretyńsko się tłumaczą z tego, o czym każdy myślący Polak od początku wiedział! Nawet Gertych, który tak nawoływał do NAFTY teraz krzyczy o zerwaniu przetargu na to amerykańskie badziewie (F-16). Może to i dobrze się stało bo i głąby jak widać zaczynają myśleć. No i alleluja dla wiekuistych cymbałów.

Bardzo chciałbym przeprosić Pana Janusza Karwowskiego oraz personel sklepu K1 za moją niesłuszna opinie z dnia 31-01-04 22:29.Zaszło z mojej strony ogromne nieporozumienie ponieważ pomylilem nazwe sklepu K1 z innym sklepem spożywczym też mieszczącym sie na ulicy Śniadeckiego.Ale opisywane przezemnie zdażenie miało miejsce tak jak przedstawiłem tylko nie był to sklep K1 za co jeszcze raz bardzo przepraszam.Dobrze sie stało Panie Januszu że Pan też wypowiedział sie na ten temat na forum i znamy teraz opinie drugiej strony.Z opisu Pana wynika ze zachowanie "kupującego" było chamskie i aroganckie i co tu dużo mowic nie na poziomie.Mysle ze jezeli Pan "kupujacy" zachowywałby sie kulturalnie na pewno doszlibyscie razem do porozumienia a reklamacja zostałaby uwzgledniona nawet bez paragonu.Nie byloby tez całej tej afery opisanej w internecie.

Jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM za moj błąd ( do którego sie przyznaje) oraz naruszenie na szwank Pana oraz dobrego imienia sklepu K1.
'Ten się nie myli, który nic nie robi".

Zbych

Autor: Redds (80.240.171.---)
Data: 06-01-04 20:12

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SPROSTOWANIE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
PO rozmowie z szefem ...Neo jednak dochodzę do wniosku, że jemu zależy na klientach, a ostatnie problemy są poprostu wynikiem zdarzeń losowych, trudno każdemu się mogło zdarzyć. Szefowi zależy na klientach i będzie szukał przyczyn zdeczka słabego internetu więc mam nadzieje że uda mu się, a Ci którzy dzwonią do serwisantów czy do szefa na komórkę stanowczo odradzam ( zbyt drogo) bo lepiej przecież przedzwonić na stacjonarny. Więc ogłaszam, że warto dać szansę firmie ...NEo niech się odbudują po upadku.

MARCIN

Dalej Baranie szukasz kontaktu z Vektra zapomnij do Ciebie nie dochodzi a jak tak jedziesz na firme NEO to sprawc swoje potwierdzenia wplaty za abonamet a dopiero dyskutuj bo ci sprawdza logi na serwerze i bedzie przykro jak tam widac ze zasysasz na maxa na tych swoich marnych 64Kbps co ty myslales ze poszalejesz niestety se podziel to na 8 to Ci wyjdzie jaki masz transwer !!

Autor: komosek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-01-04 19:37

W celu uzyskania kontaktu z wlascicielem panem Dariuszem Tyszka polecam numer telefonu 2710581, umawia sie z zainteresowanymi osobami na spotkania. Twierdzi ze nie wie nic o problemach z dzialaniem internetu i praca podlegajacych mu pracownikow serwisowych. Twierdzil rowniez ze biuro obslugi zostaje przeniesione na Mazowiecka ale nie udolo sie tego dowiesc. Nie posiadam rowniez aneksu do umowy (posiadam umowe na nazwisko starego wlasciciela) mimo ze poanowie obiecali mi go na poczatku sierpnia.

Nawet nie wiesz jak sie wlasciciel nazywa tej firmy to po co piszesz takie bzdury przeszles na neostrade to sie ciesz bo i tak masz ja na miesiac !!

(...........)

Zbych

Witajcie!!!

Ostatnio słyszłam o wirusie HCV i trochę mnie to zainteresowało. Jest ktoś kto miał jakies przejści z tym wirusem??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org