czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża wreszcie w Unii z Europą!

A może z pieskami tak na swój balkon tylko bez opłaty !!! psy niech sobie zyja ale własciciele niech wąchaja po nich i sprzataja .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża wreszcie w Unii z Europą!

tz zapomniałeś jeszcze dodać o karach nakładanych w przypadku przekroczenia przez odbiorcę mocy zamówionej ale to pewnie dla adresata Twojego wykładu drobiazg - i tak jak mniemam nic z tego nie zrozumiał ....:P

Tiger

Do tej pory używałem mBanku, alo ostatnio namieszali - zmobilizowany przez nich znalazlem inny :) ...bez opłat za obsługę, przelewy itd.... http://www.vwbankdirect.pl/indexedirect.html
i oprocentowanie wyższe jak w mBanku (4% na podstawowym rachunku): http://www.vwbankdirect.pl/indexedirect.html

Dodatkowo wypłaty z bankomatów (wszystkich w Polsce) 1,50zł , a powyżej 400zł za darmo !!!

właśnie wysyłam umowę :)

MirRobDer

pasuje!

Sorry 'krasnoludek', ale nie wpadłem na pomysł, żeby jakieś radio nie nadawało o równej godzinie informacji i nie słuchałem równo o 13. ...
A kiedyś nadaje?

mBank nie jest jedynym internetowym bankiem ktory zastosowal takie rozwiazania.Ja od lat używam Inteligo i jestem zadowolony.Kiedys na inteligo nie bylo oplat za prowadzenie rachunku,przelewy byly i sa platne i byl problem z prowizja za bankomaty 4,5 zl.Nawet nie chce mi sie myslec o czasach,w ktorych gdy wypelnialem pierwsze dowody wplaty Panie przy okienkach dziwily sie co to za bank,a jak jzu sie dowiedzialy to placilem w zaleznosci od kwoty wysoka prowizje.Teraz nie ma juz problemu w lomzy i w polsce z tym bankiem.Opiekuje sie tym bowiem PKO BP gdzie wplacic mozna pieniadze bez prowizji.Kozystac z bankomatow PKO BP bez prowizji.Wystarczy isc z numerem konta do banku na Niemcewicza lub Na placu Kosciuszki i podpisac sie na dowodzie wplaty.Nie trzeba wypelniac zadnych papierkow.Za prowadzenie konta nie placi sie nic jezeli saldo miesieczne jest wieksze niz 99,99.Dla pozostalych oplata i tak jest smieszna.Przydatne konto.Wszystko zalatwic mozna na Stronie www.inteligo.pl.Od przelewow,zlecen stalych do Debetu , itp.Mysle ze warto sie łomżyniakom zastanowic wlasnie nad Inteligo.W calej polsce Darmowe Banki i Bankomaty PKO BP !

Zbych

do lord
człowieczku poczytaj przepisów troszkę a jak nie to zadzwoń do PIH
WIEM BO DZWONIŁEM I SIĘ UPEWNIAŁEM - moja interpretacja jest poprawna PARAGON NIE JEST WYMAGANY PRZY REKLAMACJI - ŚWIADEK JEST RÓWNOZNACZNY
!!!! i co ty nato

Widzę wielu ludzi chodzących po ulicach za ręke lub obmacujacych sie publicznie!!!!!!!zastanawia mnie jednak czy lepiej z dziewczyną/chłopakiem chodzic czy lepiej żyć w luznej przyjaźni , a może wogóle chodzi tu tylko o sex?napiszcie co o tym myslicie!!!!!!!

MirRobDer

wiesz co chyba nie wiesz o co ci chodzi

To do zobaczenia!

MirRobDer

Autochton !
Czy o to chodziło autorowi i Wam aby cale miasto wiedzialo?Zachowujecie sie jak gnojki!

MirRobDer

HE,he.he JayCopa 2004 twoje miejsce jest w jeziorze albo gdzieś na agrodensie.Troszkę pokory a najlepiej dymaj sprzedawać kasetki na bazar tak sie tobie przyglądam i stwierdzam że płytki jesteś bardz płytki...

Zbych

witam

skoro ludzie okazujący sobie czułość Cię denerwują to po prostu Ci tego brak...

dziwne pytanie zadałeś. jeden woli niezobowiązujący seks od czasu do czasu, drugi stałego partnera przy boku. albo jedno i drugie :) nie wiem jak argumentować takie rzeczy, cięzko mówić o uczuciach, to się po prostu wie

myślę, że jeśli znajdziesz kogoś w kim na prawdę się zakochasz nie będziesz się zadawał takich pytań. życzę Ci tego

pozdr.

Z ciekawą formą rozprowadzania biletów autobusowych spotkałem się na stronce MZK Słupsk

http://www.mzk.slupsk.pl/bilety.php?go=sms&PHPSESSID=f12077fbca368a99ef9ad6b019155f1c

Może nasze MPK byłoby zainteresowane czymś takim - myślę, że przynajmniej wśród młodzieży dojeżdżającej do szkół pomysł przyjąłby się szybko ....

Pozdrawiam

Tiger

do zx

Gnojek jesteś sam a co może mam chodzić do takiego czlowieka i go prosić łaskawie czy on aby nie chciał sprzedawac mi czegos od czego nie zdechnę bo nie jestem p.. padlinożercą.
TAK CHODZILO MI O ROZGŁOS - ALE BYĆ MOŻE I W TWOJEJ SPRAWIE - CIEKAWE JAK TY BYŚ SIE ZACHOWAŁ POSZEŁ I PRZEPROSIŁ ŻE CZUJESZ SMURÓD - CZY MOŻE ZJADŁ I UDAL ŻE NIC SIĘ NIE STALO

CZŁOWIEKU KTO W TYM KRAJU ZROBI POŻĄDEK JAK NIE MY !!!

nie żebym podobnie patrzył na sprawę, ale fajny tekst! :D

Dryyyn, dryyyn ...

[Aleksander Kwasniewski]
- Jurek? Sorki, ze o tak poznej porze -nie spisz??

[George Bush]
- Mama??

[AK]
- Nie, nie - to ja - Olek.

[GB]
- Aaa ... Olek - siemanko! Co slychac moj rosyjski przyjacielu?

[AK]
- Eeee ... polski. Jest w porzadalu tylko zimno troche.Sluchaj Jurek, dzwonie bo mam interes.

[GB]
- Go on Olek, co tylko chcesz! Ameryka nie zapomnina o przyjacielach!

[AK]
- No wiec Jurek, wiesz ... przyciskaja mnie o te wizy.Teraz jeszczete wprowadziliscie odciski i w ogole. Chodzi o to, ze moze moglbys cos ztym zrobic?

[GB]
- Olek, buddy ja dla ciebie wszystko morda! Ale co ja tumoge? Nopowiedz mi, co ja tu moge?

[AK]
- No nie wiem ... jestes prezydentem, moze da sie to jakos tak ... no wiesz?

[GB]
- Prezydentem? Aaaa rzeczywiscie. No ale sam wiesz jak jest? Tu jest senat - ja nie decyduje.

[AK]
- No tak ale moze moglbys jakos wplynac, w koncu pomagamy wam w Iraku.

[GB]
- Olek - don't worry. Jesli chodzi o ten Irak to rozlozy myto na raty i dodamy do F16 - spokojnie to splacicie w 20 years.

[AK]
- Ale Jurek - jakie raty? Raty to maja byc za F16 a nie za Irak.

[GB]
- Hold on Olek - wezme ta umowe na moj computer. Wez ja w hand i czytaj ze mna - zacznijmy od razu od tych malych letters na dole.

[AK]
- O w morde Jurek! Nie zauwazylem tego wczesniej. Ale zaraz - tu jest napisane, ze w zamian za pomoc w Iraku zobowiazujemy sie dodobrowolnej wplaty 20 mld dolarow dla rzadu USA!!!

[GB]
- Olek - morda ty moja! Wiesz ile byscie zaplacili za taki advertisement w najlepszym pasmie reklamowym? Sluchaj bro, toj est interes,na ktorym jeszcze zarobicie w przyszlosci! Bedzie cool!

[AK]
- Ja cie piernicze Jurek ale skad my wezmiemy tyle kasy!!??

[GB]
- My tu o wszystkim pomyslelismy. Niedlugo damy wam namiar na te rakiety co sie teraz produkuja i co je niedlugo znajdziecie na desert w Iraku. Tylko Olek - morda ty moja - nie robcie nothing na wlasna reke bo znowu wykopiecie nie te co trzeba.

[AK]
- Ale Jurek po cholere nam te rakiety?

[GB]
- No tez prawda ... wlasciwie to nie wiem. W kazdym razie ktos je musi wykopac. Jak juz je wykopiecie to wam umorzymy czesc tego dlugu i wszystko bedzie git.

[AK]
- Cholera Jurek - ty to masz leb! Genialne! A swoja droga kiedy wyslecie nam te F16?

[GB]
- Jeszcze troche time, Olek. Czekamy na pozwolenie Glownego Dyrektora Muzem Wojska. Wiesz jak jest - w koncu zabytkowego obrazu tez ot tak nie wywieziesz za border.

[AK]
- Eeee ... no tak ... Dobra Jurek - to ja bede konczyl bo dzwonie z karty.

[GB]
- Nie ma za co Olek. My tez was love! Ameryka wam tego niezapomni.Peace! Zadzwon jeszcze kiedys moj rosyjski przyjacielu!

[AK]
- Eeeee ... polski. Siemanko Jurek.

Poreg

Widzę, że sprawa stała się już tak głośna, że pofatygował się do nas sam właściciel (chociaż mam pewne wątpliwości).

Panie Januszu, nie uważam się za znawcę tematu - wręcz przeciwnie. Tak się składa, że mieszkam niedaleko Pana sklepu i zdarzało mi się robić tam większe zakupy. Nadzwyczaj często jednak, wśród wielu zakupionych u Pana produktów zdarzały się przeterminowane towary lub z uszkodzonymi opakowaniami. Proponuję wręcz nakazać Paniom na kasach, aby wraz z resztą wydawały paragon zakupu. Myślę, że wtedy reklamacje będą tylko "szybką formalnością". Zmiana nastawienia do klienta, też bardzo by pomogła...

Właśnie idę na zakupy, do K1. Ceny są dobre. Po zmianie jeszcze tych kilku szczegółów związanych z paragonami i obsługą klienta nie będę miał dylematu gdzie udać się na większe zakupy.

No i koniec tematu.

Pozdrawiam

Mr S

A ja nie znalazlem bo nie umiem szukac. Łomżyńskie sklepy to pełne nieprofesjonalistów i niekompetentnych ludzi bazary gdzie klienta traktują jak intruza, podobnie jest z pubami i sklepami... i dziwimy się że mamy bezrobocie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org