Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby to jest sposób na wygrywanie wyborów ? |
Może to wina dostawcy?.....Spokojnie , po co te nerwy to tylko 5,60 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby to jest sposób na wygrywanie wyborów ? |
no to za 5,60 właściciel K1 ma niezłą reklamę ;) prawdopodobnie należy mu się, słyszałam już kilka podobnych historii. ja zawsze kupuję mięsko w takim małym sklepiku na Bema (obok pracowni krawieckiej). zawsze świeże i dobre. polecam. pozdrawiam k.
|
|
aaaaaaaaaaaaaa mogles powiedziec wczesniej Piotrze i w weekend sie z ta pizza tam zjawic....:( Kiedy nastepna?:)
|
|
Minimalna pensja w Holandii to 1800 Euro! Za TP ktoś wziął w łapę i pilnuje, żeby nie było konkurentów (choćby Telefunken). A Francuzi nas żyłują- bo czemu by mieli tego nie robić? W końcu kogo można kopać jak nie leżącego? Bo Polacy albo klęczą, albo leżą..... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
dobra to gdzie i kiedy sie mozemy spotkac i pogadac nt. takiej imprezy ? Ja teraz mam sporo roboty (sesja i egzamin inzynierski za pasem) wiec nie kazdy termin bedzie mi odpowiadac :(
|
|
Szkoda , że druga strona się nie wypowiada....., Chamstwem może być też oczernianie innych na forum! T i g e r
|
|
Czasami robię w tym sklepie zakupy i z mięsem nie miałem problemu, a że właściciel nieco gburowaty to tylko żonie( jeśli posiada) wspułczuć
|
|
no wiesz MrS.... Ty...? no jak mogłeś nie załapać mojej ironii... jestem zdruzgotana do granic pozdrawiam zalana łzami ,)
|
|
...w koterii chyba będzie dobrze.... nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |