wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jazda po jadzie, plugawym?

Ja też popieram
mieczkoś997 masz szanse się wykazać . Złap złodzieja .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jazda po jadzie, plugawym?

To było o jakimś tam biskupie co ludzi straszył i jakiś pełnomocnik Biskupa Łomżyńskiego się wypowiadał w tej sprawie

http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=872154 I wszystko jasne

Wombat...litości

Zbych

Tylu ludzi i ani jednej mądrej odpowiedzi: "Psy" się kręciły po Reymonta, ja bym skopał gówniarzowi tyłek, sam sprawy załatwiam. Nie chcę się włóczyć po policjach i sądach, porysują mi samochód (szkoda, że nie mózgu), nie będę z ucha strzelał. A tak w ogóle niech, kradną, biją, byle to tylko mnie nie dotyczyło. Ale jak już mnie okradną, to larum mocium panie "łap złodzieja". Typowo polskie. A ja słyszałem o jakimś nr tel. bodajże 997, czy też 112. Może "łapsy" przyjadą, a może nie. Ale zawsze mam czyste sumienie. Ja zrobiłem co do mnie należy. Od tego są "łapsy", żebym gównem sobie rąk nie brudził.

no to mamy kolejne nowości:

Unia Europejska żąda wstrzymania prac w Dolinie Rospudy

I tak przy okazji (do ignorantów obrzucających mnie błotem nie wiem za co :) ) żeby nie było wątpliwości:
niestety nie mogę fizycznie być obecny codziennie pod Augustowem, nie umiem używać sprzętu wspinaczkowego i nie siedziałem osobiście na żadnym z Rospudzkich drzew, ale wykorzystuję wszystkie moje możliwości by wspierać tych, którzy w trosce o naturę, której częścią jesteśmy, blokują niszczenie jej cennych fragmentów.

Nie wiem, czy wiecie ale ekolodzy znaleźli czas na mobilizowanie administracji państwowej by w oczekiwaniu na wybudowanie obwodnicy postarali się zbudować kilka przejść dla pieszych sterowanych światłami, czy nawet kładek w najbardziej niebezpiecznych miejscach! Ciekawe dlaczego burmistrz i wojewodowie tak bardzo troszczący się o zdrowie i życie mieszkańców nie pomyśleli o tak prostych i stosunkowo tanich zabezpieczeniach?!

Tak prezentuje się strona www.4lomza.pl za każdym razem po załadowaniu się.
Może mi ktoś to wytłumaczyć ? Też tak macie czy to tylko wina mojego komputera ?

Jak sie mają trwające dzisiaj przy Kauflandzie pracew do wypowidzi
" To problem w skali całego kraju - przyznaje Mieszkowski.
Budowa centrum handlowego została wstrzymana. Do sprawy wrócimy." z dzisiejszej GAzety Współczesnej.

Czyżby służy wojewody nie były w stanie wyegzekwować swoich decyzji. A może to tylko bicie piany a nie próba przywrócenia prawa.

A tak na marginesie to co dość często w naszym ratuszu robi Pan były architekt. Czyżby w uznaniu zasług został przyjęty ponownie do pracy

Jestem tolerancyjny nie przeszkadzają mi osoby innej orientacji ale to co służbia zdrowia wymyśla to jest śmieszne. Niedługo i w Polsce się to może pojawić.

Piractwo było jest i będzie.
A wy jak uważacie??

fotki sa na forum ACLOMZA
http://clublomza.fora.pl/viewtopic.php?t=31&start=75

narazie tylko kilka ale powoli bedą nowe
moze ktos z szanownych forumowiczow ma to poprosze na maila.
zenuak@o2.pl

reklama, a gdzie jest urząd ochrony konsumenta? Przy kasie tia. Gorzej z kablówkami, ŁSM i ZGM ma Vectrę. A mam wybór?, stalówkę za 6 zł muszę wykupić. A urząd ochrony konsumenta? przy kasie. Nie wspomnę o antymonopolu. Ale co tam ważne to co w kasie dają. Ciepło i komputerek jest, i wymądrzyć się przed kamerą. Ważne, że 1 w kasie jest.
I tak TP.SA
I tak Elektrownia
I tak Vectra
I tak .................. kuźwa walę na Irlandię.

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

daj spokuj masz racje tragedia z tym;/ gratulacje dla polskich stacji telewizyjnych;/

na C+ jest;)

porazka !!

"Myślę,że kilka telefonów do KMP a panowie policjanci zapewne częściej bedą odwiedzać opisywaną tutaj ulice Reymonta :)"

"Wiesz jak wyglądali zgłoś to na Policje, bo jak nikt nie będzie zgłaszał to skąd oni mają wiedzieć co się dzieje. J"

Tylko co to da? Dwa razy zdarzało mi sie dzwonić na łomżyńska policje. Pierwszy raz, gdy z okna zobaczyłem, jak dwóch małolatów próbuje włamać się do samochodu. Patrol oczywiście przyjechał, ale po 15 minutach (a rzecz się działa w okolicach ul. Wojska Polskiego, jak rozumiem panowie policjanci mieli bardzo długą drogę).
Druga sytuacja była dość podobna, z tym że patrol policji wogóle się nie pojawił, gdyż jak później wyjaśnił mi pan dyzurny, czy jak on się tam zwie, "oni teraz mają urwanie głowy, a po za tym to na pewno był patrol po cywilnemu i dlatego ich nie zobaczyłem" (a rzecz sie działa w takiej okolicy, że każdy samochód był doskonale widoczny).
Także trudno oczekiwać, że ludzi będę dzwonić na policję, zadzwonia raz, drugi, a za trzecim razem jak zobaczą że nic to nie daje dadzą sobie spokój.
A tak wogóle widział ktoś PIESZY patrol policji w Łomży? Bo ja jeszcze nie doświadczyłem tej przyjemności...

To już raczej trojaczki:)

Bimbo !

I trochę multimediów w temacie.

I potem wszyscy będą się dziwić, że żadna porządna firma nie chce w Łomży inwestować. Jak łomżyńscy urzędnicy będą tak "witać" każdą inwestycję, to chyba już nawet chodników nikt nie zechce u nas wymieniać...

chłopaku a co ci z pieszego patrolu w mundurze ?? żeby walczyć z takimi domorosłymi złodziejaszkami potrzebne są patrole ale po cywilnemu. Bo chyba nie są oni głupi i nie okradną jak idą policjanci w mundurach, a nie ma tylu policjantów by obstawić wszystkie ulice w Łomży, bo co z tego że przeszli jak za 15 minut może dojść do kradzieży. Potrzeba więcej policjantów po cywilu bo umundurowani nic nie pomogą

Nie widzę problemu. Zawsze coś się znajdzie, nie jakąś tam, tylko prima-sort.

Pozdrawiam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Czy może ktoś z Was lub Waszych dzieci bawi się w zbieranie naklejek z LM Panini. Mój syn zbiera i ma troche powtórzonych do wymiany

Telewizja n ma prawa do transmisji spotkań LM na polske wtorek i środa oraz TVP spotkania środowe. he he :))

marta50 i takie życzenia sercowe to zachowaj dla siebie bo są nie na miejscu .

witam wszystkich proszę o opinie na temat telewizji n jak to chodzi czy są problemy techniczne ja mam obecnie cyfrę ale mam ochotę zmienić jakie są wasze opinie na temat n-ki czy może lepiej pozostać przy cyfrze ?z góry dziekuje

Mam kłopoty z przystawką do skanowania ( xerowania)
czy ktoś wie gdzie w Łomży znajdę uczciwy serwis naprawy drukarek ???
Pozdrawiam

Napisz do mnie na @ z jakich lat mają być te dane oraz zdjęcia. Mój tata będąc w wojsku służył na Błyskawicy i klka fotek by się w domu znalazło.

Mój mail to: pze@interia.pl

Wejdź na stronę HP i sprawdź. W Łomży takiego nie znajdziesz.

Pozdrawiam
MirekO

No denerwujące to jest a sklep jak każdy sklep osiedlowy , i nic nie widze u nich nadzwyczajnego .

Autoryzowane - raczej nie. W czym masz problem, opisz.

MirekO

Czyli Gosia zmieniła płeć:)))

"...pod ściane z niemi..." jak to powiedział Pawlak w "Sami swoi"

Apeluję do czesława by pisał więcej i częściej.

Walka o Rospudę to nie tylko ptaszki, fiołki, storczyki i torfy. To walka o demokrację. To starcie PRLu powracającego w micie o IV RP z zachodnim modelem społeczeństwa obywatelskiego. Z jednej strony łukaszenkowskie metody pseudorządu z pseudosamorządem, z drugiej naiwna, ale inteligentna, cięta riposta młodego pokolenia, choc słaba i niepasująca do polskich realiów, bo opakowana ekologicznym idealizmem.
Mam nadzieję, że wyjdziemy z tego starcia mocniejsi! A do wszystkich zaangażowanych, niezależnie od motywacji (jeśli tylko uczciwa) - trzymajcie się! Każdy z nas jest potrzebny - nie tylko na drzewach, ale w Łomży, w Warszawie, w Brukseli też! Pokolenie Rospudy - to MY!

z ostatniej chwili ,wklejam caly komunikat:__________________________Wielomilionowe kary dla Polski
2007-02-21 22:33 Aktualizacja: 2007-02-21 22:54
KE ukarze w marcu Polskę za budowę obwodnicy przez Dolinę Rospudy

Droga przez Dolinę Rospudy będzie kosztować Polskę miliony euro. Jeśli jutro rozpocznie się budowa obwodnicy Augustowa, to już w przyszłym miesiącu Warszawa zostanie ukarana. W takim ekspresowym tempie zadziała Komisja Europejska, która pozwie nasz kraj przed unijny Trybunał Sprawiedliwości.

Wedle zapowiedzi budowa obwodnicy przez Dolinę Rospudy ma się rozpocząć już jutro. Dlatego Komisja Europejska postanowiła nie zwlekać z ukaraniem naszego kraju. Twierdzi, że sytuacja jest nadzwyczajna. I pozew przeciwko Polsce będzie być gotowy już w przyszłym miesiącu. Wtedy też Polska odpowie przed unijnym Trybunałem. A jego Sędziowie również w przyszłym miesiącu wydadzą wyrok i jest niemal pewne, że podzielą zdanie KE, która twierdzi, że budując drogę przez Dolinę Rospudy, nasz kraj łamie prawo. To oznacza dla Polski wielomilionowe kary finansowe.

Na domiar złego, w każdej chwili do unijnego Trybunału może trafić drugi wniosek, nakazujący wstrzymanie prac przy obwodnicy Augustowa. I nie dosyć, że Polska zapłaci miliony euro z tytułu kar, to jeszcze będzie musiała przerwać budowę drogi. Za każdy dzień zwłoki będzie dodatkowo płacić. I to nie mało, bo Trybunał zwykle nakłada dotkliwe kary

Jeśli Polska chce uniknąć kar, musi po pierwsze cofnąć decyzję o rozpoczęciu prac do czasu wyjaśnienia sprawy, a po drugie przekonać Brukselę, że inwestycja nie będzie miała negatywnego wpływu na zasoby naturalne w Dolinie Rospudy.

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32699

Ja Mam sony ericsson W850i telefonik poprostu jest super.

Zbych

Do Ahmed SP7 to porządna szkoła i tam sie NIE uczą złodzieje!!!

kiedyś kożystałem cb radia ale obecnie to chyba tylko kierowcy z tego korzystają

ten plakat mozna by podpisac ZLO DOBREM ZWYCIEZAJ

zdecydowanie nokia. a szczególnie te które są oparte na Symbianie

Witam!
Poszukuję osób wybierających się na koncert Rogera Watersa 13 kwietnia w Pradze. Tel: 603 483 532
Robert

Znajomy wynajmował przy Reymonta.Płacił 110pln a ostatnio właściciel podnósł cenę do 150pln to zrezygnował.

Ten pijany młody człowiek powinien się zastanowić co będzie, gdy opublikują jego podobiznę na swoich stronach Panowie administratorzy 4lomza i wydawcy bezcennej . Czy etyczne i moralne jest pokazywanie się na ławce jako pijany, młody chłopiec, wraz ze stojącą nad nim policją. Szukają tylko sensacji, ale nie tam gdzie trzeba. Ciekawe czy on by chciał, jeżeli ma ojca, aby był wyśmiewany przez kolegów i szykanowany. Nie pochwalam tego, że był pijany ale POWINNO to być na WSZYSTKICH okładkach (a nie tylko w Bezcennej). Wstyd rodzicom tego gnojka!!!!!

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org