wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przypominam wszystkim, że w trzy godziny po tragedii w Smoleńsku, Komorowski

Hehe ciekawe czy jest taka gra. Ja również dołączam się do prośby przedmówcy i czekamy na jakieś tytuły, o ile są.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przypominam wszystkim, że w trzy godziny po tragedii w Smoleńsku, Komorowski

raczej nie to samo bo w Canonach głowica z dyszami jest osobno, a w hp razem z zasobnikiem dlatego tusz do canona kosztuje +- 10pln, a do hp 70pln

lotos

Re: Przypominam wszystkim, że w trzy godziny po tragedii w Smoleńsku, Komorowski

Słuchaj masz cos i musisz to koniecznie rozpowrzechnic. Wiem ze to jest super sport bo sam troche próbuje. Dzis bylem na pokazie chlopakow z breaka i byla tam przdstawiona po krotce histora breaka w lomzy. Na początku znalazł się pewien koles ktory zauważył jakis filmik z tym. Poszedl i poprosil dyrektora bonaru o organizacje lekcji. Jeśli bedziesz uparty i konsekwentny to uda ci sie. Popatrz teraz jest pelno malotakow co "tancza" beaka bo nasi chlopcy pokazali klase. Musisz znaleźć solidna paczke jeździc na jakies turnieje itd.
Powodzenia

Czy coś nowego wynikło ze spotkania w sprawie mundurków ?

the thruth tracker

Siema!!
Dzisiaj był występ breakedance i RGW w Bonarze (17.02.2007r.) ,co o tym myślicie? ,mi się bardzo podobało i jedno i drugie ,było zaje...!
Warto było przyjść!

Ciągle Was to bawi?? W tym wieku ???

Peter zgadłem kim jesteś bo kiedyś odpisałeś mi w temacie jak szukałem paczki,a Twoja pasja jest muza a dwoch pasji dzielic sie raczej nie da ..
<A co do Eragon91 .. zauważ różnicę,Break jest popularny organizuja rozne turnieje tego tancu,a Freestyle jest praktycznie nie znany wiec zaden turniej nie ma sensu sam ze soba gral nie bede,ale rozpowszechcniac to trzeba dlatego chce Waszej pomocy zebyscie przekazali to dalej,na jakies swoje fora itp.dzieki z góry

Kefas popieram Cię w pełni. Niektórzy dalej mają zaściankowe myślenie....

Tanie Państwo skończyło się w momencie przejęcia władzy przez tzw. układ, czyli pisiuarowców, chć wcześniej też było wiele afer, to nikt chyba nie przegoni obecnych władz.

Zawsze byłem przeciwko komunie, ale w ciągu ostatniego roku tak znienawidziłem obóz post solidarnościowy (choć nie cały), że po prostu nie wiem na kogo zagłosuję w następnych wyborach. Najprawdopodobnie nie będzie to głosowanie "na" - tylko "przeciw". Tak jak stało się to w Łomży w czasie wyboru prezydenta.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

http://youtube.com/watch?v=6jaSSObzXZ4 --> Stary dość słaby chyba film

http://youtube.com/watch?v=7G016AsHEuY -->Film z pokazu w Mechaniaku,słaby pod względem trików ,ale było dużo osób i tv więc trema mnie troche blokowała Oceniajcie ..

Nie widzicie że to jest decyzja polityczna śledzie robią sobie droge i nie patrzą na to że trzeba zniszczyć przyrode, że w 100% finasuje się ich zachcianke z państwa, unia nie da na to ani euro. A trasa omijająca rospude wyprowadza droge na Łomże z czym śledzie nigdy by się nie pogodzili. Dlatego w imie drogi dla śledziowa przyroda musi zostać zniszczona.

a moze ma ktos jakies nuty co lecialy wtedy?

Jak czytam wypowiedzi niektórycj palantów na tym forum to wiem dlaczego w tym kraju jest tak jak jest. Tacy ignorancii jak jaś, waczan srają pod siebie we własnm podwórku , a normalnych ludzi mieszaja z błotem , pewnie bilet do irlandii juz w kieszeni ....zlosne

wiesz co kółeczka wygladaja nieźle powiem wiecej juz je umiesz niemal do perfekcji. Naucz się czegos wiecej. Sprobuj poodbijac pilke PISZCZELĄ, jak lapiejsz na kark sturlaj ja sobie po reku poźniej stop na dloni i na druga reke. Bardzo mi sie podobaly pietki :P

Nie rozumiem. Minister , który ma za zadanie chronić naturalne środowiska , swoim pozwoleniem unicestwia to co jest unikatowe w całej Europie na zachód od Uralu. Przypuszczam , że to poprzez polityczne naciski naszych wschodnich bliskogranicznych sąsiadów. Ten , kto widział z bliska podobne tereny bagien biebrzańskich , tę dzikość miejsc , te masy ptactwa i zwierzyny żyjące w swoim naturalnym środowisku , wie o co toczy się batalia. Cyberchłopcy typu tommeknet , jaś , waczan czy jeden z tych ponoć gorszych , znają chyba tylko wirtualny świat swoich komputerów. Przyroda jest czymś wyalienowanym , abstrakcyjnym. Za ileś tam lat , gdy zaczniemy przywracać to co zniszczyliśmy , zdolność pojmowania tych spraw będzie powszechniejsza.

Vaczan czy jak tam się podpisałeś. Ja czytam tego typu wypowiedzi to robi mi się niedobrze. Jak można tak dać sobą manipulować. Nikt nie neguje potrzeby budowy obwodnicy Augustowa, ale jest inna droga, nie przed Dolinę Rospudy. Czy po to aby dogodzić śledziom trzeba niszczyć przyrodę.
A swoją drogą jestem ciekawy - czy do Warszawy jeździsz przez Białystok, czy krótszą drogą - przez Łomżę?
Proponuję, aby samochodom z augustowską rejestracją zabronić przejazdu do Warszawy przez Łomżę. Niech jeżdżą przez Białystok, to może coś w końcu zrozumieją.

Niestety. Po przejechaniu kilku tysięcy kilometrów młody kierowca myśli, że posiadł już wszystkie niezbędne wtajemniczenia. Często kończy się tragicznie. Często giną niewinni ludzie. Tak naprawdę, to dopiero po przejechaniu ok. 100.000 km przychodzi refleksja, iż ciągle człowiek się uczy. Człowiek zaczyna rozumieć, że rajdy są dla zawodowców i należy je rozgrywać na odpowiednio przygotowanych trasach.

studium Muzyczne W szkole muzycznej I i II stopnia na ulicy Legionow( na pzreciwko parku :D) hehe;)

Tylko się uśmiechnę
dwa razy
raz sympatią
raz z pobłażaniem

Tommeknet:
Życzysz mi jeszcze 60 lat? Po co?
Życzysz mi bym był najdłużej żyjącym człowiekiem w rodzinie, czy żebym męczył się przez ostatnie kilkanaście (może nawet -dziesiąt lat) na zniszczonej i niemiłej dla ludzkości Ziemi? Bo jeżeli tacy jak Ty będą decydować o naszym "rozwoju" i "postępie" to ....ech... niedużo nam już "normalnego życia" zostało.

no moje zmotoryzowane szalejące po ulicach to jest słuszne będziecie bulic z własnej kieszeni za szkody wyrzadzane przez wasza szaleńczą jazdę. I pan minister ma racje , sta c was na takie zachowanie na ulicach to za nie zabulicie. A odszkodowania powinny być tak duże zebyście do końca zycia zapierniczali na ich spłacenie.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

...a ten kozak to co ?? but taki. Jest nawet powiedzenie '...głupi jak but...' Myślę że to o to chodzi.
Nawiasem te dzisiejsze powiedzonka typu 'wyczesany' - czyli łysy chyba, 'kozak' - jw. Oj słabawa umysłowo dzisiaj ta młodsza część społeczeństwa.... smutne to nieco.

tommeknet

VW sie nie psuje??
Sprzedałem bo nie nadążyłem naprawiać.

witam mam pytanie do kogo na kurs na prawko. Z góry dzięki.

VOTUM DEO IGNOTO

A co? Statyw mu kupiłeś, Krzysiu? :D

Piss off !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org