Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W tle katastrofy pod Smoleńskiem transakcja na 290 miliardów PLN |
jaeżeli ktoś chce być wsiokim to nim moze być w mimo że urodził się w mieście. ja od urodzenia do 6 roku życia mieszkałem na wsi teraz mieszkam w mieście mam zaledwie 15 lat 7 lat uczyłem się w szkole na wsi przebywałem z tymi ludźmi teraz 2 lata ucze się w mieście, zebym się nie przyznał ze pochodzę ze wsi nikt by się nawet tego nie domyślił. a jednak spotykałem się np z takimi słowami jak obuć czy izba ale nie chciałem tak mówić i tak nie mówię. ale jak uważacie że ktoś się urodził na wsi to gorszy to tak myślcie tylko się zdziwicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W tle katastrofy pod Smoleńskiem transakcja na 290 miliardów PLN |
kolejny nakaz przykaz od naszego rezymowego rzadu ,wolnosc moja kochana wolnosc moja jedyna!!ktos de facto pare złotych zarobi,komus de facto moze to uratowac zycie.
|
|
ja myślałem że markac'a nie ma na tym forum, ale widocznie ta wiadomość była nieaktualna :D <joke>
|
|
W drukarkach hp po napelnieniu zasobnika z tuszem czarnym, jak drukarka nie chciala drukowac, to wystarczyło na troche włozyc go do gorącej wody i potem po osuszeniu wstawic spowrotem do drukarki. U mojego kolegi taka operacja zadziała, ale z canon'ami moze byc inaczej... Bimbo !
|
|
moim zdaniem jest to przepis potrzebny jak ktoś nie wieży niech przejedzie się wojska polskiego o 7 rano (latem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |