czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rokita kontra Lepper

30.01 kupiłem w K 1 na Śniadeckiego kupując kurczaka zapytałem się czy świeży? - oczywiście. Zawiozłem do domciu a tam smród jak ch... . Zachodzę do właściciela i mówię (spokojnie i bez nerwów),że tak i tak, że przy kasie pani zamias dać mi parago poprostu gdzieś go kidneła, a on do mnie że jak pokarzę paragon to on "rozpatrzy moja reklamację bo rzecierz on nie wie czy to kupione u niego itp", ja mu że tak:
- ekspediętka poznała mnie i przyznała że 20 min. temu sprzedawała mi kurczaka,
- kurczak jest w reklamówce z naklejką taką jaka jest naklajana na każdy produkt kupiony w tym sklepie na dziale mięsnym,
- mam świadka że tu kupiłem (wg. kodeksu cywilnego równorzędne "art. 560 kodeksu cywilnego w związku z § 20 Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 30 maja 1995 r."),
Ja mu swoje a on jest paragon jest reklamacja.
Nie to nie i zaczełem robić "przedstawienie", głośno mówić i pokazywać ludziom "swój cudownie cuchnący zakup".
Mówię mu że jeśli w pujdę do sanepidu to narobię mu smrodu. (ale jest piątek wieczór, w poniedziałek pójdę - to on powie że trzymałem go przez trzy dni nie wiadomo gdzie , a teraz oskarżam "uczciwgo człowieka"
Więc mówięmu że sprowadzę świadków - policję. Przyjechali przedstawiłem smród, zrobili notatkę - sierżant Kowalczyk.
Zmiękli oddali kasę, 5,60 zł(GDYBY CHODZIŁO O KASĘ TO OSZKLIŁ BYM TEN SKLEPIK I BYŁBYM DO PRZODU ALE...jak tak można wciskać ludziom śmierdzące gówno).
Jakoś przeszło mi i nie chcialem dalej "walczyć ale chyba należało się iść do tego sanepidu.
A tak ktoś kupi tego kurczaczka umytego LUDWIKIEM i usmażonego na grilu.

Polecam kurczaki z K 1 !!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rokita kontra Lepper

...znam jednego... przekażę info bo na forum chyba żadko zagląda...!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Ekonom jest najlepszy, miła atmosfera, nie za dużo nauki i co najważniejsze nauczyciele są na medal. Polecam EKonom nie będziesz żałował. Pozdrawiam nara

Coś mi tu nie pasuje:
Kupic smierdzące gówno(kurczak)i nie poczuć już w sklepie?....
Ciekawe czy był tylko jeden w sprzedaży?
Czy w sklepie nie było czuć?

andrzej jarota

...inscenizacja lądowania Jana z Kolna na kontynencie hamerykańskim? :D

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org