Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rokita kontra Lepper |
30.01 kupiłem w K 1 na Śniadeckiego kupując kurczaka zapytałem się czy świeży? - oczywiście. Zawiozłem do domciu a tam smród jak ch... . Zachodzę do właściciela i mówię (spokojnie i bez nerwów),że tak i tak, że przy kasie pani zamias dać mi parago poprostu gdzieś go kidneła, a on do mnie że jak pokarzę paragon to on "rozpatrzy moja reklamację bo rzecierz on nie wie czy to kupione u niego itp", ja mu że tak: - ekspediętka poznała mnie i przyznała że 20 min. temu sprzedawała mi kurczaka, - kurczak jest w reklamówce z naklejką taką jaka jest naklajana na każdy produkt kupiony w tym sklepie na dziale mięsnym, - mam świadka że tu kupiłem (wg. kodeksu cywilnego równorzędne "art. 560 kodeksu cywilnego w związku z § 20 Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 30 maja 1995 r."), Ja mu swoje a on jest paragon jest reklamacja. Nie to nie i zaczełem robić "przedstawienie", głośno mówić i pokazywać ludziom "swój cudownie cuchnący zakup". Mówię mu że jeśli w pujdę do sanepidu to narobię mu smrodu. (ale jest piątek wieczór, w poniedziałek pójdę - to on powie że trzymałem go przez trzy dni nie wiadomo gdzie , a teraz oskarżam "uczciwgo człowieka" Więc mówięmu że sprowadzę świadków - policję. Przyjechali przedstawiłem smród, zrobili notatkę - sierżant Kowalczyk. Zmiękli oddali kasę, 5,60 zł(GDYBY CHODZIŁO O KASĘ TO OSZKLIŁ BYM TEN SKLEPIK I BYŁBYM DO PRZODU ALE...jak tak można wciskać ludziom śmierdzące gówno). Jakoś przeszło mi i nie chcialem dalej "walczyć ale chyba należało się iść do tego sanepidu. A tak ktoś kupi tego kurczaczka umytego LUDWIKIEM i usmażonego na grilu. Polecam kurczaki z K 1 !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rokita kontra Lepper |
...znam jednego... przekażę info bo na forum chyba żadko zagląda...! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ekonom jest najlepszy, miła atmosfera, nie za dużo nauki i co najważniejsze nauczyciele są na medal. Polecam EKonom nie będziesz żałował. Pozdrawiam nara
|
|
Coś mi tu nie pasuje: Kupic smierdzące gówno(kurczak)i nie poczuć już w sklepie?.... Ciekawe czy był tylko jeden w sprzedaży? Czy w sklepie nie było czuć? andrzej jarota
|
|
...inscenizacja lądowania Jana z Kolna na kontynencie hamerykańskim? :D Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |