Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemcy wiedzą, kto wygra w Polsce |
Tak, był taki okres, że świadczyłem pracę jako trener w ŁTW. Pozdrów mamę. http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemcy wiedzą, kto wygra w Polsce |
Ludzie sobie cos uroją w głowie... i potem sie rodzą zjawiska nadprzyrodzone...:P Ale czasem fajnie sie oglądało...
|
|
sss
|
|
http://aclomza.ovh.org/ nic tam nowego
|
|
Taa te historie o skarbach III rzeszy, bursztynowych komnatach, duchach, zjawiskach paranormalnych to był niezły kabaret :D. Tak wogóle to tego typu programy lecą czasami na którymś z Discovery.
|
|
Mniej więcej rok temu Michał Chajewski - ówczesny Burmistrz Jedwabnego wraz z ówczesną Radą chcieli OGRANICZYĆ nauczanie w szkole w Orlikowie(18 uczniów - 9 osób obsługi). Wówczas "Kontakty" piórem red.Kaczyńskiej odsądziły go od czci i wiary choć cel był ten sam - uwolnić dodatkowe pieniądze na inwestycje.A zakres likwidacji nieporównywalnie mniejszy.(Wtedy 1 szkoła, dziś - 4) Tyle,że wtedy robił to "zły" Chajewski a teraz robi to dobry (nasz) Moenke. Cóż na to jedwabieńska brać pedagogiczna? Swój burmistrz zdradził ? (Moenke jest nauczycielem). Innym wręcz ulubionym tematem było wygaszanie mandatu burmistrza. Wówczas "klika posłusznych radnych trzymała go na stołku". No i oczywiście "łamano prawo". Dziś do wygaszenia były TRZY mandaty radnych w RMiG Jedwabne, ale jakoś nikt nie podjął tego wątku... Kaczyńskiej należy się pewna myśl: ziarno zawsze będzie ziarnem,plewa plewą a śmieć śmieciem choćby tytułował się np.dziennikarzem.
|
|
Bardzo ciekawe i słuszne spostrzeżenie.
|
|
sama fantazja...
|
|
Fantazja moze i była na początku,teraz poważniej podchodzą do tych rzeczy i gówno się na tym znacie w/w !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Szkoda, że ta pani Kaczyńska raczej nie wypowie się w tej sprawie na forum, bo mógłby to być ciekawy temat.
|
|
Trzy ryby ważą tyle, co dwa świstaki, a trzy świstaki, tyle, co ogon młodego diugonia stanowiący połowę jego ciężaru. Ile ryb równoważy jednego młodego diugonia?
|
|
Te ryby trza spalowac - same niech sie przyznaja. Mieczkos, Ty albo naprawde jestes gliniarzem, albo chodzisz do drugiej klasy...
|
|
jak masz mozliwosc polecam IST
|
|
nie chce mi sie liczyc ale chyba 9 ryb jak patrze na tresc zagadki
|
|
wreszcie pierwszy krok do normalności. Nareszcie pozbędziemy się cwaniaków i naciągaczy - cyt: "Zapadł precedensowy wyrok w sprawie aukcji na Allegro" więcej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10386
|
|
Uuuu, a cóż to za dziwo? pierwszy raz o tym słyszę? możesz coś dokładniej na ten temat? Na czym to polega.
|
|
w VIPIE grają czasami na żywo. Towarzystwo często nawet po 40-tce. Bale (dancingowe) organizowane się od wielkiego hallo. Najczęściej charytatywne albo z tytułu andrzejek, karnawałowy (jeden w sezonie), ostatkowy, etc. Oprócz tego całkowita posucha. Szybciej poszukać coś poza Łomżą - niestety. rudy błazen z druhem
|
|
Ja miałem kilka przygód z allegro że wadliwy sprzęt sprzedaje i że nie dochodziło na czas i straszyli sądami :)) jak ktoś zna regulamin allegro i umie się posługiwać takimi mediami to nie będzie miał problemów .
|
|
... nawet po 40.... a co to? w tym wieku nie mozna sie bawic? ;-( to ja za rok do gazu musze... pozdrawiam
|
|
Witam, w moim przypadku otrzymałem negatywa za zwrócenie uwagi ***** że sprzęt nie działa. Oczywiście odwdzięczyłem się negatywem. Gówniarz od paru lat nie handluje na Allegro, lecz negatyw pozostał. Teraz przy wątpliwych transakcjach wstrzymuje się z komentarzami. Kiedyś kupiłem matrycę (w opisie niesprawdzona) od pewnej allegrowiczki spod Warszawy, oczywiście nie działała (matryca). Po paru telefonach kazała mi wysłać do klienta, od którego kupiła matrycę do sprawdzenia. Co ciekawe sprzedawca wystawił ją jako uszkodzoną i opisał usterkę. Teraz sprawdzam komentarze i za co zostały uzyskane. Z pewnymi osobami króre wystawiają towar na Allegro, handluje poza aukcjami. Bardzo ważne jest wzajemne zaufanie. Pozdrawiam MirekO
|
|
Witam, nie jest to związane z Allegro. Usługę wykonuję osobiście. Proszę o kontakt. Pozdrawiam MirekO
|
|
Popytaj Pod Łosiem , tam czasem bywają.
|
|
A może by tak i u nas w Łomży odmawiać mandatów "służbie" która zamiast zająć się swoimi właściwymi obowiązkami woli przesiedzieć etat w samochodzie przy radarze...? http://www.onet.pl/fd9 Pozdrawiam.
|
|
Witam. Zainteresowanych informuje, że dzisiaj o godzinie 18:30 odbędzie się spotkanie rodzicow zdyrekcją w sprawie mundurków w Szkole Podstawowej Nr 10. Ja będę. Pozdrawiam. AnnaMira
|
|
cytat: " Wśród polskich księży coraz częściej zaczyna się mówić o zniesieniu celibatu. Tyle, że w klasztornych i kościelnych murach mówi się po cichu, aby nikt czasem nie usłyszał... Polscy księża chcą jednak zakładać rodziny. " I prosze co sie marzy slugom Bozym. Dostana jeszcze immunitety i hulaj dusza piekla nie ma. Proponuje jeszcze wzorem krajow islamu utworzyc POLICJE RELIGIJNA. Przydaloby sie tez wprowadzic TROJKI PARAFIALNE tak jak Giertych zrobil to w szkolach. Oj bedzie sie dzialo. Teraz biedny narodzie oddasz juz wszystko co masz.
|
|
Ludzie to świadczy o Was (sceptykach) że nie jesteście inteligentni i tylko Wam w głowie jak się napić i zarobić w Anglii :) pozdrawiam ludzi ciekawych życia
|
|
te 40 mln na te swiatynie opatrznosci...bo pis chce miec wyborcow wsrod osob, ktore ciesza sie z tego budynku...chce inwestycji, ale czyim kosztem? niech ze swoich pieniedzy da...a nie z czyichs...najlepiej...dac czyjes pieniadze, ktore sie naleza wlascicielom!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najlepiej czyscic sweizym tlustym stolcem męskim ;PPP
|
|
Mosses_Ghandi a masz tą gre bo jestem zainteresowany??
|
|
czyli ogólne rzecz biorąć płace tylko złotówke ze 1 tydzien korzystania z gg.a za GPRS juz nie place za transmije danych ?
|
|
Nie liczyłem na to że jakiś posożyt się ujawni i napisze tak ! To ja ten zły_czlowiek który segreguje koperty ze zdjęciami z fotoradarów w hali na pierwszym piętrze.
|
|
w razie problemów z downloadem, bądź co bądź to 2,5giga, mogę wrzucić na płytlkę, ale to już na mejla piszcie i się dogadamy, zachęcam do gry, jest inna niż wszystkie pozostałe strzelanki i straszliwie wciąga, ja odstawiłem csa ;)
|
|
Witam! Mam małe pytanko.Orientuje się ktoś jaka cena biletu na film "Dlaczego nie"? Chce się wybrać z moją kobietą na jakiś film a w tygodniu leci "Dlaczego nie" i "Artur i Minimki" nie ma dużego wyboru ale no cóż tak bywa. Z góry dzięki za odpowiedź. pozdrawiam.
|
|
Czyli Draniu dopuszczasz by ktoś zrobił Ciebie w bambuko bo wystawił se na trefną akcję jakąś fotkę z netu a nie właściwy towar. Ty śledzisz aukcję licytujesz wygrywasz i chu... z tego masz bo ktoś se poleciał w głąba z Tobą.... http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
|
Artykuł "Kino Millenium po remoncie"
|
|
...a ja właśnie zjadłem se jajecznice z kiełbaską.... mniam....
|
|
wiesmin ale nie na tym rynku tu jest walka o kazdego klienta i o kazdego ktorego sie juz ma zeby nie odszedl
|
|
wpuszczac to pewnie wszedzie wpuszczaja, z alkoholem jest lipa, komisja alkoholowa ostro tyra teraz :
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |