Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagrożeń lotów nie było, czyli "pyłowy" eksperyment socjotechniczny |
jaco jaco troche kultury by Ci sie przydalo. Twoje nastawienie do ludzi, ktorych nazywasz "blokersy" sugeruje na jakies kompleksy. Twoja wypowiedz apropo odsniezania przerodzila sie w najezdzanie na ludzi, ktorym sie slabiej w zyciu powiodlo. Pamietaj sprawiedliwosci nie bylo nigdy i nie bedzie. Zawsze pozostaje rada typu, opyl dzialke, badz blokersem, moze jakis dodatek mieszkaniowy albo zapomoge dostaniesz. Mieszkaj sobie gdzie chcesz i jak chcesz, odsniezaj albo i nie. Nie wiem jak jest dokladnie ale mieszkajacy w blokach placa czynsz, odprowadzaja go do spoldzielni, ktora zapewne tez jakis podatek od gruntow czy nieruchomosci placi. Inna sprawa, ze np. Ty musisz placic podatek od 2000-3000m2 dzialki i 200m2 domu, a wlasciciel mieszkania 50m2 w bloku 10-cio pietrowym od duzo mniejszej powierzchni. Wiec nie pitol, ze Ty jestes taki swiety i uczciwy biedak placacy podatki, a reszta to swinie zerujace na Tobie. PS. Nie wierze, ze ani razu nie przeszedles sie chodnikiem pod swoja posesja, bo to znaczyloby, ze swoim wspanialym autem jezdzisz nawet kilka metrow dalej po ramke fajek czy pudelko zapalek do kiosku. To moze byc szkodliwe dla Twojego zdrowia. Kup sobie jeszcze Melexa na wycieczki po hacjendzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagrożeń lotów nie było, czyli "pyłowy" eksperyment socjotechniczny |
do zuberto ja nie użalam się że jest mi ciężko musisz czytać ze zrozumieniem tylko napisałem że nie będę odśnieżał bo ten obowiązek nie dotyczy wszystkich a o blokersach wspomiałem ponieważ uważam że nie było by niczym złym gdyby ci co się ustawiają w kolejki po różnego rodzaju zapomogi i dodatki mieszkaniowe można było by np przegonić do śniegu ja nie mam nic za darmo na wszystko muszę ciężko pracować a oni ????? 50% z nich nie płaci samodzielnie czynszu tylko płaci urząd miasta czyli w jakimś stopniu płacę i ja a płacę nie tylko za działkie no ale oni nie są nawet w stanie sprzatnąć kupy po srającym swoim psie więc dalej pochwalaj ten stan a co do fajek to nie palę Bimbo
|
|
dlaczego nie chcą się uczyć ? Dlaczego nigdy nie zobaczą innego świata oprócz klatki schodowej. Czy to tylko wiek, czy subkultura pierze im mózgi ? Kiedyś (60") "dzieci kwiaty". Ideologia - miłość, szczęście. Teraz: wulgarne, pryszczate, zakapturzone brzydale. Nie rozumieją tekstów swoich idoli. Powtarzają beznamiętnie, że każdy ich oszukuje: politycy, policja, matka, peter. Dodam od siebie: sami się oszukujecie - nieudacznicy !!!
|
|
Polscy piłkarze ręczni w fianle mistrzostw świata!!! Brawo Polacy!!! Ale emocje! Teraz ograć tylko szkopów i... Gratulecje za niespodziewany sukces, jakim jest awans do finału! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
skoro ma lokal to pewnie ma dzialalnosc i pewnie placi ZUS, koncesje i podatki, nie sadzis?? Jurand
|
|
jeśli mogę coś dodać: http://filmy4u.pl/filmiki/wypadki/wypadek-skrzyzowanie.html i pamiętajcie NIE OSZUKACIE PRZEZNACZENIE ;p;p;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |