Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petycja dotycząca Jana Pospieszalskiego! |
<a href="http://www.smog.pl/wideo/4725/lepper_w_kaftanie/>LEPPER_W_KAFTANIE</a>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petycja dotycząca Jana Pospieszalskiego! |
szacunek jest ale ile potu i zdrowia kosztuje... trzeba być najmniej dwa razy od nich lepszym, by być im równym... ale też muszę przyznać że mi gratulowali dobrej gry naszych !! pozdrowionka..))
|
|
|
ale jazda kto jeszcze zmienił easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Mam pytanie wie ktos ile ksoztuje wstep jutro do atomu...? jest tam imprezka wiec na pewno nie za free! Prosze o szybko odpwoeidz i powstrzymanie sie od glupich, niepotrzebnych kompentarzy
|
|
Może śmieszne to nie jest ale można się sprawdzić. http://www.joemonster.org/article/6890/tajny-amerykanski-test-dla-pilotow-f-16
|
|
ja bym dwa, no może 1,5 zeta.
|
|
erotick to jakiś wyraz pochodny od erotic? róbmy swoje
|
|
"Czas połowicznych rozwiązań minął. Zbliża się dzień, w którym przemiany klimatyczne wymkną się spod wszelkiej kontroli. Nadszedł czas na rewolucję w polityczny działaniu" - powiedział prezydent Francji Jacques Chirac, otwierając w Paryżu międzynarodową konferencję ekologiczną. Jego propozycję utworzenia wyspecjalizowanej Organizacji Ekologicznej ONZ (skrót nazwy angielskiej UNEO) poparł niemiecki minister ochrony środowiska Sigmar Gabriel. http://wiadomosci.onet.pl/1478590,16,item.html Specjaliści mówili o tragicznych zmianach w klimacie już kilka lat temu. Dopiero teraz rządy zauważyły, że problem jest jak najbardziej rzeczywisty. A Wy zastanawialiscie sie, co każdy z Was może zrobić dla samego siebie i całej ludzkości?
|
|
No i co,że wiszą plakaty jak na nich ceny za wstęp nie ma. Możecie sami zobaczyć: www.klubatom.com
|
|
annamira bardzo prosze o kontakt ze mną mam podobny problem choc jeszcze nie do konca zdiagnozowany mam kontakt do pani doktor w białymstokuoraz osrodek w łomży Musiałam jechac do gdanska, potem kontaktowałam się z warszawą zeby dowiedzieć się ze osrodek stymulacji rozwoju jest w łomzy
|
|
taaaa, pracodawcy-oszukancy, zarabiac im sie zachciewa! skandal! Do tego jeszcze prawe i sprawiedliwe panstwo im na to pozwala! :D
|
|
Dla ilu znanych złodzieji i bandyntów Urząd Skarbowy zajął mienie? Skradzione i zrabowane mienie. Ja zanm kilku, nawet takich, którzy za bandytkę siedzieli, a jeden dość znany ma nawet fajny dom, i lokal rozrywkowy, a Skarbówka ma się dobrze z uczciwych ludzi.
|
|
czy mozna przekazac 1% od podatku konkretnej osobie dodam ze posiada wlasny numer konta i jest zarejestrowana na stronie fundacji TVN "Zdązyć z pomocą"
|
|
Precz więc z Państwem, pracodawcami i zarabianiem. Niech podwyżki i buble staną się codziennością pracowników. "Tragedja" :/
|
|
skoro ma lokal to pewnie ma dzialalnosc i pewnie placi ZUS, koncesje i podatki, nie sadzisz?? Jurand
|
|
Chcesz to dam ci swój nr. konta i będziesz mogła coś tam wpłacać od czasu do czasu . A tak na poważnie to zadzwoń do TVN i oni Ci powiedzą wszystko ;)
|
|
Ula Brzóska:) hotel POLONEZ!!! Pozdrawiam, zadowolona klientka:)
|
|
znów pierwszy
|
|
Widać ,że wraca do formy jak kiedyś nie daje szans rywalom .Myślę ,że jak utrzyma tak wysoką forme to może wygrać po raz 4 kryształową kule .
|
|
Ja mam karte Ery na abonament:] Chetnie bym sobie to zrobil ale na abonament wole nie ryzykowac, zeby pozniej magiczne rachunki nie przychodzily:]
|
|
no wlasnie mi o to chodzilo....a ja nie chce sie trudzic i 10 razy dziennie zmieniac karte z heyah na era...nawet nie podali ceny...a w heyah podali jasno co i jak i ile! w erze podaja ze w cenniku...jakos sie nie moglem cennika dopatrzec! mogli przeciez hiperlacze zrobic...co to za problem...i kumpel mi mowil ze ja jak mam na abonament bede placi za gprs podczas korzystania z gg w telefonie...smieszna sprawa... moze ktos cos wie? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
hej ZŁY CZŁOWIEK.Serdecznie dziękuję,niewiedziałem że coś takiego istnieje....Człowiek uczy się całe życie...........:)
|
|
totalna zamuła
|
|
Nie znam tego akurat przypadku ale apeluję do ludzi dobrej woli o wpłacanie 1% wolnego od podatku dla potrzebujących w Łomży !! Pomóżcie - może kiedyś sami będziecie potzebować pomocy ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ooo tym razem o mojej mamie ;) Czeslaw - pozdrowienia ;) ps. Moja mama sie pyta czy byl Pan jednym z trenerow ŁTW Łomża. ps. 2 - ciekawe kiedy napiszesz o mojej siostrze ;)
|
|
jak remontowaliśmy dom kupowałem tam przez kilka miesięcy parę razy dziennie:) więc też wiem co mówię:) _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
o twojej siostrze byl juz film.... ten z jatkowej ;P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Fajnie ,że już jesteś:) _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
|
o to chodzi ze żyjemy w problemach które wogóle nas nie rozwijają, staramy się "przetrwać" korzystając z "przypadkowych" rozrywek. Ludzie którzy choć w 1% nie wierzą w sprawy podobne do NIE DO WIARY są dziwni... ;)
|
|
drogi tomku...na ulicy al legionow jest maszt...proponuje zatrudnic sie jako osoba noszaca radar masz te 25 lat to chyba nie wiem...nie masz pracy...to bedziesz mogl sobie dorobic... VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Salacki na Polowej .
|
|
Za to co się dzieje, za lata zmarnowane na głupie pomysły powinni zapłacić urzędnicy GDDiA ze swoich pensji. Przecież gdyby nie ta bandycka klika, prawdopodobnie mielibyśmy już rozpoczętą inwestycję Via Baltica przez Łomżę, a Augustów miałby obwodnicę po lewej stronie miasta, a nie przez bagna. Forsują ten wariant przez Raspudę, bo łatwiej będzie im utopić (czytaj ukraść) miliony złotych dla siebie. A, że trzeba będzie zapłacić też wielomilionową karę nałożoną przez UE? Topcześ z Białego się śmieje: To Wy zapłacicie! Nie ja! Ha. Ha! "Moja kosa ma dwa ostrza, jedno do roboty, drugie na miastowych" VOTUM DEO IGNOTO
|
|
z tego co wiem to nie można konkretnej osobie przekazać 1% podatku. Jak sama nazwa mówi " przekazujemy organizacji pożytku publicznego" pozdrawiam
|
|
22 odcinki
|
|
To ma być 6 serii? Co oni tam będą kręcić? Powinno się skończyć już na tej 2-ej góra 3-ej. Zbych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no wpisywałem i wchodziłem do download i ściągnąc się nie da.Zarejestruje się i sprubuje jeszcze raz.
|
|
Kry12 widze, ze wrozka nie jestes...nie zgadles... pozdrawiam róbmy swoje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pogugluj troszke a ręcze,że napewno znajdziesz ;-)) Zbych
|
|
Widzę że macie bardzo słabe informacje na temat tego zdarzenia. Tak się złożyło że jechałem samochodem, który również uczestniczył w zderzeniu (otarło się o mnie audi tego pijaka pieprzonego), ich zderzenie nastąpiło dosłownie przed moją maską. Bartes nie pisz takich głupot że byłeś świadkiem tego zdarzenia bo znam cie i jestem pewien że cie tam nie było bo z nerwow latałem tam dookoła jak głupi przez jakieś 3 godziny. W kilka sekund po zderzeniu próbowaliśmy wyrywać drzwi od nissana, ale nie daliśmy rady (w pięciu). W ciągu kilku sekund zjawiła się policja, kierowca audi (z ręką w gipsie) zaczął uciekać w pole, w kierunku "Barburki". Pasażer audi siedział w samochodzie i nie ruszał się. Pasażer nissana wydostał się z samochodu samodzielnie, kierowcę wycinali strażacy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ma ktos terminarz zawodow LA dla szkoł ponadgimnazjalnych na ten sezon? Bardzo prosze... easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Intruder uważasz że jak ktos ma blachy BLM to znaczy że jest gorszy???? powiem ci tyle że nie mniej jest takich idiotów z blachami z miasta
|
|
a o przepis klawiatury z sokiem marchewkowo-jabłkowo-malinowym zapytajcie mojego syna ...... w tej dziedzinie powinien dostać certyfikat mistrza sztuki kulinarnej ;)
|
|
co znaczy czarnuch ? to ksywa czy kolor skory
|
|
W zderzeniu przy Orlenie uczestniczyły 4 samochody. 1. Nissan Primera - dwóch pasażerów, kierowca w stanie ciężkim. 2. Audi B4 Kombi - dwóch pasażerów, obaj ostro wcięci. 3. Audi A4 - pięciu pasażerów. 4. Polonez Caro (radiowóz). Na onecie pisali, że zarówno kierowca jak i pasażer trefnego audi próbowali uciekać i skakać przez jakieś ogrodzenie. Bzdury. Uciekał tylko kierowca. Na moich oczach otworzył drzwi i uciekał. Pasażer siedział w samochodzie aż wyciągneli go policjanci.
|
|
jakim programem to otworzyc? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
WITAM WSZYTKICH .MAM TAKIE PYTANIE A MOZE I PROSBE.... KIEDYS NA STAREJ LOMZY BYL BAR "KRISS" CZY JAKOS TAK NA SAMYM KONCU PRZED "BONA" CZY ON JESZCZE JEST I CZY MOZE KTOS ZNA WLSCICIELA TEGO LOKALU . KOLES MA NA IMIE KRZYSIEK I MA ZNAK "NIKE"NA NOSIE . JESLI KTOS COS WIE POPROSZE O ZDANIE Bimbo !
|
|
Czy ktoś jedzie z Łomży na szkolenie do Jabłonnej 1.03.2007?Jeśli tak to proszę o kontakt(może byśmy pojechali w grupie zawsze to inaczej).Mój adres e-mail;wiola1207@onet.eu.Czekam na wiadomość i pozdrawiam !
|
|
Dobrej nocki wszystkim życzę:)
|
|
FIN: nie pamietasz. a 2óch dziewczyn z 1 bloku nie pamiętasz?
|
|
Nikt tu się nie "podnieca Lechistami" bo Lechii też nie lubię, hehe... róbmy swoje
|
|
np taki acer to ma gwarancje z drzwi do drzwi-coś się dzieje-dzwonisz zabierają z domu a potem do domu odwożą:) nie przepłacaj w sklepie kup w internecie- polecam skapiec.pl oraz ceneo.pl Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
jest coś takiego jak ZYBAN lek sprawdż to!
|
|
http://www.niepal.pl/n/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=70
|
|
Było dłuuugo dłuuugo cicho, a tu raptem proszę bardzo: Plejada Przystojniaków z Białego-smrodu.
|
|
Historia Łomży sięga końca IX wieku i jest związana z grodziskiem położonym o około 5 kilometrów w dół Narwi. W dzisiejszej Starej Łomży znajdują się dwa wysokie wzgórza: Góra Królowej Bony i Wzgórze Świętego Wawrzyńca. Góra Królowej Bony to pozostałość po dużym grodzisku z okresu wczesnego średniowiecza. Jego położenie wskazuje na charakter obronny. Od północnego wchodu zabezpieczeniem dla grodu była nie tylko Narew, ale także szeroka i bagnista dolina rzeki. Do dnia dzisiejszego zachowały się także pozostałości wałów ziemnych otaczających gród. Na sąsiednim wzniesieniu zwanym Górą Świętego Wawrzyńca według legendy i zapisków kościelnych miał stać kościół parafialny wybudowany przez św. Brunona z Kwerfurtu, około 1000 roku. Święty ten niosąc wiarę chrześcijańską pogańskim ludom na pograniczu prusko-jaćwieskim poniósł śmierć męczeńską w 1009 roku zaledwie kilkadziesiąt kilometrów na wschód od tego miejsca w okolicach dzisiejszej Wizny. Prawdziwości legendy tej nie wykluczają wykopaliska archeologiczne prowadzone na wzgórzu, które potwierdziły, że w miejscu tym na pewno stał pierwszy kościół chrześcijański na Wschodnim Mazowszu, a wybudowano go właśnie z okresie wczesnego średniowiecza. CDN
|
|
heheheh Szyna nie przesac z gazem:)hehe bezpieczeństwo to podstawa:)
|
|
no to niech barany jeszcze więcej pasów zieleni budują ciekawe gdzie zaparkować np jak jest Koncert ŁOK, chyba na cmentarzu bo z jednej strony szlaban który podnoszony jest tylko dla VIP'ów i to nie zawsze a z drughiej juz nawet szpilkę ciężko by było wsadzić Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |