Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to ma znaczyć??? |
Na starym rynku koło stsów przerabiają ripperem 3.41 za 230 zł :/:/:/ Przerabianie jest jak najbardziej legalne. Granie na piratach też jest legalne, z tym że to zgodnie z prawem nazywa sie kopia zapasowa (aby grać na atkiej kopii trzeba miec również przy sobie oryginał danej gry)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to ma znaczyć??? |
Sikorskiego 340 ostatni domek przed plaza nie ma lepszej ale mozesz dlugo czekac ma duzo zlecen
|
|
Witam, mam zamiar załozyć akwarium z pyszczakami, czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie rośliny mogę wsadzić, żeby nie zostały zjedzone przez tych łobuzów. I jeszce jedno , czy trudno jest hodować ten gatunek? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
|
|
Moim zdaniem wybor był trafny;D I tak jak sie spodziewalam Asia wygrala;) Z dziewczyn ktore brały udzial w miss Asia byla najładniejsza i najzgrabniejsza. Kto tego niewidzial widocznie mial bałagan w oczach;P Gratuluje wygranej
|
|
Pyszczaki przeżyją wszystko, nie lubią tylko wahań temp. ale to mordercy, nie tylko roślin ;) Jeśli pyszczaki to raczej ich naturalny biotop, rozbudowane skały mogą być piękne. Można pomóc sobie odpowiednim światłem. Chętnie oddam Tobie moje stadko ;) sztuk 8 :)
|
|
I w euro i w wyj sluchawkowym masz tylko stereo ( 2 kanaly, lewy i prawy). Do odbioru 5.1 musisz miec reciver, ktory zamieni ci stereo na dzwiek 5 kanalowy. Najprostrzym i najtanszym rozwiazaniem jest zmostkowanie wszystkich glosnikow, tak jakbys pod jedne wyjscie w wiezy podlaczyl 2,3 glosniki, jednak wtedy nie uzyskasz efektu przestrzennego.
|
|
to sobie "rademenes" przyszalal :)
|
|
Nie musisz czekać az woda dojrzeje jezeli chcesz hodować pyszczaki. One bardzo dobrze czują się w twardej wodzie. Wystarczy aby temperatura była odpowiednia i smialo mozesz wpuscic pyszczaki. Ja wpuszczalem na drugi dzien po zalaniu woda i jest super. A tak na marginesie, dziewczyna tak zapalona hodowlą rybek to rzadkość.
|
|
Witam Poszukuje chetnych osob do zalozenia malej sieci osiedlowej.Chodzi mi szczegolnie o ulice gorna kieszkowa szymanskiego zdrojowa i okolice.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |