Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żądają dymisji Klicha |
wszystko ładnie Panie "Marcin" - tylko czemu wziąłeś Pan w nawias słowo "sprzątać " ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żądają dymisji Klicha |
klimat moze i jest jak konklak stoi pod alexem buahahahaha
|
|
Cykl przygotowań do centralnej spartakiady młodzieży (Mistrzostw Polski Juniorów Młodszych i Juniorów) w 1983 r. wypełniły starty w Regatach o Puchar Dowódcy Garnizonu Modlin, w Wojewódzkiej Spartakiadzie Młodzieży w Nowogrodzie, w Wojewódzkiej Spartakiadzie Młodzieży w Olsztynie. Uzyskiwane rezultaty potwierdzały dobre prognozy. Rok ten to kolejne sukcesy łomżyńskich kajakarzy na IX Ogólnopolskiej Spartakiadzie Młodzieży. Na torze regatowym w Łagowie w województwie zielonogórskim zdobyto złoty medal w rywalizacji juniorek młodszych w konkurencji k-4 na dystansie 1000 m. Autorkami tego sukcesu były Walewska Elżbieta, Kaczmarczyk Teresa, Boroń Mirosława i Chludzińska Katarzyna . II miejsce zdobyła osada takiej potęgi kajakowej jak "Zawisza" Bydgoszcz, a III miejsce osada "Skry" Warszawa. W konkurencji k-2 na 500 m. juniorek młodszych Walewska Elżbieta i Kaczmarczyk Teresa zajęły III miejsce. I miejsce zajęła osada z "Vęgorii" Węgorzewo w składzie: Książek Bożena, Moroz Marzena. Drugie miejsce zdobyła osada "Zawiszy" Bydgoszcz. Za rok dokonano weryfikacji wyniku i srebrny medal przyznano łomżyniankom. Okazało się, że zawodniczka Książek Bożena, późniejsza uczestniczka olimpiady w Seulu była już juniorką starszą. W tymże roku Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie stało się członkiem Zrzeszenia Sportowego Spółdzielczości Pracy "Start". Umożliwiło to pozyskiwanie dodatkowych środków finansowych i uczestnictwo w mistrzostwach tego pionu sportowego. Stało się to możliwe dzięki skutecznym zabiegom Sawickiego Zdzisława, prezesa "Startu" z Łomży.10 cdn. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Jurand
|
|
Jak to mozliwe ze osoby nie majace nic wspolnego z pilka i nie majace pojecia o zarzadzaniu pilkarskim klubem dostaly sie na do zarzadu? kto to jest Filipkowski,Mackiewicz? jeszcze na dodatek podwojny morderca Kurpiewski to juz jest jakis obled. Zobaczycie niedlugo Lks bedzie gral w B klasie razem z fortami Piatnica:-)
|
|
Jakos patrze ze nie przeszkadza nikomu ze kurpiewski byl zamieszany 2 razy w sprawie o morderstwo. Co na to nasz pan prezydent? I on ma miec wplyw na LKS. widac wlasni jak ten klub jest traktowany ze najgorsze szumowiny beda nim rzadzic.
|
|
zly_czlowieku ty pewnie kirasz scierwo...nie stac cie na koko :)
|
|
Logiczne, że L - ki muszą gdzieś jeżdzić, do nas przyjeżdżają bo nasze miasto jest bardzo dobrze oznakowane, posiada sporą ilość tzw. rond itp. Mówiono nawet kiedyś o tym w TV. Rzecz jasna, że czasem zdarzają się sytuacje wkurzające związane z L - kami, ale pamiętajmy, że kiedyś sami zaczynaliśmy i byliśmy takimi samymi uczestnikami ruchu. Zastrzeżenia moje natomiast budzą jazdy konwojem ( bywa, że jadą 3 - 4, jedna za drugą tym samym szlakiem - popracujcie mózgiem panowie instruktorzy więcej podczas lekcji - utrudnianie ruchu innym pojazdom też jest wykroczeniem ). Miałbym zastrzeżenia rónież co do instruktorów ( nie wszystkich oczywiście ), już kilka razy zdarzyło mi się, że L - ka zajechała mi drogę zmieniając pas ruchu nie włączając kierunkowskazu ( raz nawet wpadłem w poślizg chcąc uniknąć uderzenia w tył L - ki - zima ) Panowie instruktorzy powinni częściej zaglądać w lusterka, a nie patrzyć zezem na kolanka kursantki. Nawiasem mówiąc, uważam, że większość z nich jest za młoda stażem i doświadczeniem w kierowaniu pojazdami by prowadzić naukę jazdy.
|
|
...ale macie CHLOPCY (misiaczek i janusz kos) problemy... Janusz Kos...najwyrazniej wiesz wiecej niz sam sad, bo jak widac wydajesz wyroki na ludzi o ktorych nie masz pojecia... ... i dla mnie nie jest to nic innego niz tylko proba osobistej wendetty jakiegos zakopleksionego chlopczyka...ktory nie moze pewnych rzeczy przezyc... ....powinienes wiedziec jedno...ja na miejscu osob kotore tu oskarzasz o rzeczy ktorych nie zrobily pozwalabym cie do sadu... ...bo jestes nic innego jak gnojek chowajacy sie za ekranem swojego komutera... ...a wszyscy wiemy,ze tacy bohaterowie jak ty nie robia nic innego tylko innym tylki obrabiaja... nie liczac sie z niczym...bo przeciez sa "bezpiecznie" anonimowi... ...jesli sam jestes taki krystaliczny...to czemu sam nie zaczniesz cos robic...? prawdziwy kibiciu - jeden i drugi... znawco pilki noznej... ;) jestescie komiczni...
|
|
Mam pytanie. Czy Panią Dyrektor Szkoły nr 10 obowiązuje ustawa o zamówieniach publicznych czy nie. Jeżeli przyjmiemy, że mundurek kosztuje 60 zł x liczba uczniów 1000 to daje nam wynik 60 000 a to przekracza magiczną kwotę 6 000 EUR. a skoro przekracza zgodnie z prawem powinno zostać uruchomione postępowanie przetargowe. A nam rodzicom chyba nic na temat przetargu i firmy, która została wyłoniona nic nie wiadomo.
|
|
temat taki był już na forum,poszukaj.
|
|
"Animrumru" prawdopodobnie będzie w Łomży może ktoś ma wiecej informacji o biletach gdzie i kiedy?
|
|
Dobrze pojechałeś młodemu. .
|
|
Naprawde solidna firma to Pan Grzegorz, niestety nazwiska nie pamietam. Dysponuje jego numerem i stacjonarnym i komorkowym. Oto one: 086 218 53 40 604 055 882 Mam nadzieje, ze nie bezie mial za zle, ze te numery podalam. Robil mi zabudowe przedpokoju i kuchnie, jestem do dzisiaj zachwycony. bagrmosen
|
|
W Chinach mają duże doświadczenie w temacie mundurków. Tylko , że oni już z tego zeszli. Ale tak pod zamówienie wszystkich szkół , tanio by uszyli. Pan Giertych juz tam powinien jechać na rozmowy.
|
|
masz racje lubie ani mru mru ale ostatnio nie pokazuja nic nowego;/
|
|
MiYu a ty co jestes TW. Współczuję Pani Dyrektor mieć taką sąsiadke która tylko chodzi pod płotem podgląda i podsłuchuje (a może masz zdjęcia) Jeżeli zdajesz sobie sprawę wybudowanie domu to jasne jest że nie wybudowała tego ze składek rodziców. Z tego co mówisz też wybudowałaś dom na Zawadach z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że przemawia przez Ciebie zazdrość. A Ty Rumcajs nie wiesz że podwładni muszą czuć respekt i bać sie dyrektora bo inaczej zapanuje samowolka i bezprawie a nauczyciele będą robili łaske że uczą. Grey skąd masz takie wiadomości że zajęcia pozalekcyjne są płatne moje dziecko chodziło do tej szkoły i nie płaciłem za żadne dodatkowe zajęcia za wyjątkiem języka angielskiego w klasach I-III A co mundurków też nie wyrażam na nie zgody. I zamiast plugawić szkołę i wszystkich wokół proponuję ponowne rozmowy z nauczycielami i Radą Rodziców. Z wyrazami szacunku bye!!!
|
|
.. Jurand
|
|
www.terrarium.com.pl Polecam bagrmosen
|