Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy widzieliście ten film? |
moim zdaniem marihuane trzeba zlegalizowac. chodź nie jaram jestem za, poniewaz wiekszosc to pali myśle ze nawet tez policja i innni z władzy, rząd itp. Jesli policjanci jaraja to niech to bedzie zlegalizowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy widzieliście ten film? |
A :) róbmy swoje
|
|
słuchaj stanos, co tu ma wiek do rzeczy? wszystko jedno czy ktoś ma 20 lat czy 50- jesli jest głupi to i tak bedzie...... stawiasz wszystko na straconej pozycji ale zeby cos zmienic trzeba zaczac od małych kroczków, zeby potem przejsc do dużych. jesli przy ograniczeniu predkosci do 40km/h w tym miejscu wszyscy jezdziliby 70km/h to i tak mniej niz 100czy 120km/h jak bywa do tej pory=wieksze bezpieczenstwo pozdrawiam!!!
|
|
Zarcie w miarę ,ceny chyba też.Znam dużo gorsze miejsca.
|
|
A jak cenowo?
|
|
Witam, jakich mechanikow polecacie ktorzy tanio i solidnie naprawia i wyreguluja moja stara jawke 50 ?? (nic powaznego sie nie stalo ;)
|
|
Na tych fotkach są tylko twarze, więc trudno cokolwiek powiedzieć o całokształcie, ale buzia najładniejsza i najsympatyczniejsza należy do kandydatki z nr. 1. róbmy swoje
|
|
Zgadzam się z wypowiedzią MACIKA Pani Steckiewicz daleko odeszła od działań mających nieść pomoc ludziom przewlekle chorym na dzień dzisiejszy liczy się dla niej tylko rachunek ekonomiczny. Jeżeli ktoś ma dobre ubezpieczenie i odpowiednią emeryturę to znajdzie pomoc jednak, co zrobić z osobami, które są nieuleczalnie chore i mają niewielką emeryturę? Pani Steckiewicz wywodzi się z SOLIDARNOŚCI lat 80 i tak jak wszyscy wywodzący się z niej zapominają o zwykłych ludziach! Podobny cyrk z przyjmowaniem, tylko na pobyt dzienny jest w zakładzie opieki na ulicy POLOWEJ u Pana dyrektora Chrzanowskiego:)) Zastanawiam się, w jaki sposób są kontrolowane finanse w takich placówkach i czy miasto ma na to jakiś wpływ.
|
|
ja bym dał im i po 15 tys ale za kazda pomyłke nich odpowiadaja karnie i finansowo a nie zasłaniaja się izba lekarska
|
|
wisnia wszedłem bez problemu na serwer-chyba jednak tylko ty tak masz :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |