Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgodne... ale niezgodne... |
A macie tam dobre przepisy na bimber? to zapiszę tam mojego męża. .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgodne... ale niezgodne... |
@tommeknet masz całkowita rację. Należałoby jeszcze napisać do ochrony środowiska, że zatruwa środowisko odpadami przemysłowymi, do sanepidu że ... a w do urzędu skarbowego jeszcze dodać, że nie płaci podatków i prowadzi lewe interesy (poza ewidencjonowanym obrotem). To wszystko najlepiej napisać w formie anonimów. Zwali mu się na głowę tyle kontroli, że na pewno cos znajdą a jeśli nie znajdą, to sparalizują mu całkowicie działalnosć przynajmniej na pół roku. Od tego wszystkiego odechce mu się wszylkiej działalności gospodarczej. To nie żarty - to naprawdę działa.
|
|
tylko czy ktos zna ta sytuacje, zrobic komus na ***** to zaden problem ale tym samym mozna pozbawic jego dzieci chleba, czy to tez bedzie przyjemne?? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Co znaczy, ze dzieki takim jak koniu ludzie u nas odnosza sukcesy?
|
|
Jak wam się podobają kandydatki na miss ekonomika? Zdjęcia można obejrzeć na głównej stronie 4lomza. Osobiście uważam że powinna wygrać kondydatka z numerem 2 lub 4 :-) Pozdrawiam...
|
|
|
Ale obróbka tych zdjęć to leży i kwiczy :-)
|
|
skecz: Też jestem zainteresowany. Tylko gdzie ci dostawcy surowca w Piszu i gdzie w Łomży ci stolarze, którzy to przetworzą ?? Więcej szczegółów ! Piss off !
|
|
koniu sam jesteś ciota i parówa. jak sie egzaminator uprze to powinienes sam dobrze wiedziec, ze nawet niewiadomo jak bys dobrze jezdzil to i tak obleje . a bo zona rano wkurzyla etc. kazdy powod dobry. ja im wcale nie zazdroszce tym egzaminatorom ale ogolnie ch***j im w dupe
|
|
anonimowiec: "Każdy w Polsce" to niekoniecznie Ty i Twoi koledzy z Białegostoku (być może innych miast w kraju również). Rzecz jasna każdy ma prawo do swojego smaku: jedni wolą np. mięso bardziej wysmażone, inni krwiste. Podobnie jest z piwem. Ale sądzę, że bardziej reporezentatywną grupą od Twojego środowiska są choćby użytkownicy portalu www.piwo.biz. Wejdź tam, znajdź produkty Dojlid i Łomży i porównaj oceny, jakie wystawili piwom z tych browarów piwosze. Jeśli ocena "zbiorcza" Tobie nie wystarczy, możesz obejrzeć poszczególne oceny przyznawane za takie elementy piwa jak m.in. smak, zapach, czy piana. W skali 1-5 tak Export, jak Wyborowe bije Żubra o mniej więcej 0,5 pkt. Za Żubrem stoi reklama (przyznaję, że b. udana i pomysłowa, bo o "drzewie butelkowca" wstyd mówić...), pieniądze Kompanii Piwowarskiej, oraz szeroka dostępność w marketach, o których to elementach samodzielnie walczący o klienta na rynku Browar Łomża może jedynie pomarzyć... rudy błazen z druhem
|
|
diabel - ma ona fotka.pl ? ;)
|
|
he dobry koles
|
|
tak naprawde to jest to wam obojetne ogólnie jak cos mnie osobiscie nie dotyczy to mam to gdzieś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |