Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TRAGEDIA W KATYNIU - wątpliwości internautów |
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=85363&t=84849 POZDRAWIAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TRAGEDIA W KATYNIU - wątpliwości internautów |
Negocjowac to mozesz podwyzke w pracy ;) Niedysponowany? Chyba miales za mala sile perswazji :> Czy to tylko trudne dni? :) .
|
|
a od kiedy ziec u niego jezdzi??? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Juz niedlugo ma 4 odejsc taxsiarzy z ekipy edka i tak po trochu po trochu sie wykrusza i sam sie zostanie z zieciem. :) Tak jak ten siwy z broda co mial korporacje podajrze "SUPER TAXI" zostal sie sam.
|
|
giermek wyolbrzymiasz sprawe,a co jak byłby wypadek na jakims zadupiu i tego sprzetu by tam nie było wtedy miałbym pretensje do owsiaka że sprzet trafił tylko do wiekszych miast tak?w łomzy z tego co wiem jest sprzet ratujacy życie noworodkom i chwała im za to,ale kiedy ku... zrozumiecie że ja neguje postac owsiaka nie akcje,a i giermek głupie takie gadanie o czyichś dzieciach
|
|
Tani bar ,dobry bar !! Spoko bar nawet dobre jedzenie i tanio!
|
|
Często piszemy ostatnio na forum na temat zalecanej wizyty cytowanej wyżej instytucji w podawanych przez nas barach łomżyńskich. Przyłączam się do tej akcji. Tak naprawdę to Sanepid mógłby zrobić ekstra inspekcję w kilku lokalnych pizzeriach. Ostatnio kupiłem na wynos sałatkę w jednej z nich. Skończyło się wizytą u lekarza, ciężką - tygodniową chorobą. Zatrucie organizmu kompletne. Nie jestem osobą, która pobiegła do tego przybytku o odszkodowanie, nie wymienię także nazwy tego lokalu. Nie kieruje mną chęć jakiejkolwiek zemsty. Ale chciałbym w niej jeszcze kiedyś zjeść. Dlatego dla dobra klientów: SANEPID - kontrola pizzerii !!! Pozdrowienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
titio co ty pierd... że nie negujesz aukcji? a to niby co: Autor: tito ortiz (---.elomza.pl) Data: 14-01-07 13:38 nie dałbym złamanego grosza a nie jakiemus chłopaczkowi co zbiera,gdybym on przyszedł do mnie z tym pudełkiem wrzuciłbym mu kondona już się chyba mylisz w tej swojej posranej ideologii
|
|
najlepiej jest jak trafisz na przerwę śniadaniową gości z PKSu to wtedy jessz sobie w towarzystwie ubrudzonych mechaników w smarach a jak już pujdą to polecam uśiadź w jasnych spodniach na krzesło po tym typie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dokladnie jak przyjda mechaniki to syf ze chej jest na stolowce czasami panow policjtow z drogowki co zarobili na obiad gdzies w terenie lub z innych wydzialow mozna spotak na obiadku.
|
|
czy ktos wie czy w Łomży można "zainstalowac" esperal? jesli tak to gdzie? dziwie sie ze nigdy nie było tematu na tym forum (lub marnie szukałem). jakby problem nie istniał... .
|
|
co za niesamowita historia - znalazly sie po latach dzieki forum 4lomza. powinni o tym napisac w chwila dla ciebie, tinie itp. :) a na powaznie to gratuluje. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
dokaldnie Krasowska lub Kozioł, choc ta pierwsza zdecydowanie tansza, zreszta po co ci to, to pierwsza sprawa?? jak tak to raczej skonczy sie grzywna .
|
|
Witam ! I pozdrawiam wszystkich Chludzińskich. Jestem z Krakowa, ale moja rodzina właśnie pochodzi z Chludni. Mój dziadek Stefan Chludziński często w Chludniach rodzinę naszą odwiedza, chociaż teraz mieszka w Toruniu gdzie się urodziłem. Ja w Chludniach byłem kilka razy ale jeszcze za chłopięcych lat, z rodzicami. Z rodzinką swoją wybieramy się do Chludni, ale teraz musimy poczekać aż nam najmłodsza córeczka podrośnie ( w końcu z Krakowa to jest drogi kawałek spory). Jeśli chodzi o "Apokryf Wenecki" to wpadł w moje ręce dzięki znajomym którzy genologią w ogóle się zajmują i pytali czy to nie przypadkiem, gdzieś tam, moja rodzina. Jak się potem okazało, głównie dzięki ich pomocy, wszyscy Chludzińscy, dalej czy bliżej z Chludni właśnie wyszli. Miło było się dowiedzieć, że się z tak znacznego rodu pochodzi. Tym bardziej, że tu w Krakówku to sprawy wciąż żywe i ważne. Chociaż często przybierają formy komiczne a czasem nawet żenujące. Jednak w większości przypadków to godna podziwu dbałość o rodzinne tradycje. Jeśli ktoś na tym forum z Chludzińskich to niech się odezwie. Pozdrawiam. Michał
|
|
Od 1 lutego w Łomży powstanie nowy market zajmie miejsce dotychczasowego Leader Price .Na początku miało tu powstać Tescco jednak przedstawiciele Tescco uznali powierzchnię Leader Price za małą żeby mógł powstać ich market .Carefour ruszy od 1 lutego
|
|
martita może pójdziemy na piwko? :) rudy błazen z druhem
|
|
Droga przyjaciółko wiem że szukałaś mojego numeru oto on: 880 871 986 Pozdrawiam
|
|
Wal się śledziu na wschód bo tak śmierdzi ze naprawdę nie da się wytrzymać!
|
|
ty pajacu spod radzieckij granicy obciagajacy faje kacapskim biznesmenom odpie..... sie od Lomzy
|
|
Pewnie można by było nawet nowy klub poselski założyć. Hymn już by mieli gotowy '' U aa rowery dwa ..." A propos: Byli od kalki odbijani by od MAŁEGO nie czuli się samotni.
|
|
Śledź ty chyba z tych bliżniaków co jednego psy opierdo... a ciebie się brzydziły
|
|
Właśnie ogłaszają. W końcu jest tak jak być powinno! Koniec samowolki Giertycha
|
|
Takie jest życie... zasady były ustalone wcześniej ! NIE ZMIENIA SIĘ ZASAD GRY W CZASIE GRANIA Panie ministrze !!!
|
|
kitek: ja miałem mature w tamtym roku. Dla mnie jest jasne albo zdałeś albo nie. Nie każdy musi mieć maturę. A co do tych brakujących procentów: czy jest afera jak komuś na egazimie na prawo jazdy zabraknie 1 pkt to ktoś się bulwersuje? Jak Ci zabraknie kilka złotych w sklepie to Ci sprzedadzą coś, masz też progi na dotacje itd ?? Zasady są proste i trzeba się ich trzymać
|
|
A kto jeszcze ma odejsc z bisow i gdzie bo niektorzy to w zyciu z tamtad nie odejda no naprzyklad kazeli jak rzuci bisy to mu zostanie tylko cebule sprzedawac albo ten od poloneza atu niebieskiego on bedzie ostatni ktory odejdzie a na slupek przyjec niema bo mercio na urlopie hehe
|
|
hehe jednocześnie o tym samym:) dobre
|
|
Szkoda .Ja za rok pisze , mam nadzieje ,że się to jeszcze utrzyma :/
|
|
Kitek jak ktoś zarywa noce i siedzi w ksiazkach to i bez amnesti mature zda,trzeba się uczyć i tyle,a moim zdaniem próg 30% i tak jest niski. .
|
|
to tam jest aula?? nie widziałem :/
|
|
to nie prawda ze to jest rondo Bieleckiej to ronda znanych xero braci:)
|
|
Dokladnie, Dariusz Syrnicki daje rade ;) .
|
|
No własnie a kto tam jeszcze moze odejsc ? Podobno Pan o numerze 22 (wisniowa Vectra) ma odejsc do tego Mpt 9191-ale to moze tylko plotka wsrod taksiarzy. Zbych
|
|
źródła nie mogę podać bo osoba która mi to powiedziała by miała nieprzyjemności
|
|
czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć strój na bal przebierańców dla dorosłych.proszę o jakiś namiar. dziękuje .
|
|
Autor: Ptysiu80 (---.lom.netster.pl) Data: 16-01-07 18:42 napisał: "Zacznijmy od tego, że obecnie mamy pewną instytucję, która zwie się Straż Miejska. To po pierwsze. Po drugie - na rogu Farnej jest zamontowana obrotowa kamera, z której obraz płynie do siedziby policji, dlatego też uważam, że widoku śmieci i pijaczków byśmy raczej w tym miejscu nie uświadczyli. Dziwię się Tobie Ptysiu80, że tak napisałeś (to riposta, dotycząca zwrócenia uwagi Maćkowi). Nie odwiedzasz wogóle Starego Rynku?? Jeszcze podczas ostatnich ciepłych dni jesiennych parkując przed samym ratuszem byłem świadkiem jak wiele par meneli, trójek, czwórek wesoło siedzi sobie naokoło klombów i obciągają flaszki bezpośrednio z gwinta. W dupie mają władze miejskie, kamery, policję i Straż Miejską. Tyle się ich boją - ile Ty policji na meczach piłkarskich. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
To żadna rewelacja. Gdyby ktoś otwierał koło Łomży centrum handlowe takie jak M1 w Markach - AAAA no tak to wtedy byłoby wielkie wydarzenie, a tak to jak słusznie napisał peter założą zamiast gumaków gumofilce. .
|
|
Martita no nie bądz taka, chce ci postawić chłopak piwo a ty co? wolisz randkować z innymi na o2 niż ze swoimi??? Zbych
|
|
To czy to jakaś wirusówka czy nie to mozna sprawdzić i tak naprawdę to nic (Ciebie) nie kosztuje.No może z tą wirusówką to przesadziłem bo sprawdzają tylko obecność salmonelli, listerii , ewentualnie coli czy gronkowców ale i tak warto było.Powodzenia następnym razem ADALL (w nietrafieniu na podobny badziew).
|
|
kubwik... masz problem nie tylko z ortografią, ale przede wszystkim z wyrażaniem swoich myśli. Właściwie nie potrafię zrozumieć co tu nabazgrałeś i mam w związku z tym propozycję...ogranicz swoją aktywność na tym forum do minimum....bez odbioru...
|
|
Spoko to prowokacja ten klijent 777 pewnie sam sobie wrzucił ten wątek, więc coś o tym to było podejrzewane wcześnie i teraz się potwierdziło. to jest taka kryptoreklama i swiadczy to o fafowości między innymi tego pana: szuka klijentów na forum bo ich mu najprawdopodobniej brakuje, a pozatym nie stać go na porządną reklamę tylko pkmbinuje jak koń pod górę, na forum nie ma głombów i każdy się od razu pozna o co chodzi, No właśnie szkąd klijent wie że nie robił projektu??? na fakt dla fanki bocianki na pewno, dlaczego gość podający się za prawnika i klijenta od projektu wie o szczegółach, że ktoś komuś zwrócił uwsgę gdzieś pod drzwiami,że fanka nie robiła projektów, normalne dno kogoś bezmyślnego a podszywającego się pod prawnika, teraż jeszcze jesen powó do pozwu z ciebie kolego taki prawnik jak z koziej dupy trąbka, i więcej moich postów nie analizuj zboczeńcu pedofilu. WAL się !!! .
|
|
Tasman mialbym jednak jedno pytanie do Ciebie jak bys mogł sie odezwać do mnie na adres meilowy lunatyk22@o2.pl bede wdzieczny pozdro
|
|
kiernek. chodzi ci o to duze rondo na miescie? nigdy tam jeszcze nie sprawdzalem. ale w ferie bede mial troche czasu to posprawdzam te kilka miejsc co podaliscie.
|
|
heh, ogolnei nie jest zle i czesto tam bywam, raz dostalem tylko surowego kotleta no i smiac mi sie chce bo tam kazdy inaczej liczy :P -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Aj.... Ja kilka razy widziałem, że jak zgaśnie samochód na rondzie to od razu z powrotem do WORDU jadą :/. Też mnie to troche intryguje, bo jeden błąd i do domu... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
no rondo chyba nie jest najbezpieczniejszym miejscem i moim zdaniem takich bledow raczej nie wolno wybaczac :/ fakt to tylko moje zdanie bagrmosen
|
|
Interesujesz się chemią/pirotechniką? Masz problemy z chemią? Zapraszam na nowy portal chem- piro www.chemart.xt.pl oraz na nowe forum o tej samej tematyce- www.chemart.fora.pl Szukamy również moderatorów, w razie pytań pisać na maila ;] -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wątpię:) Pozdrawiam.
|
|
Ja tam nie narzekam ostatnio zdawalem na lawety prawo jazdy i tylko plac zrobilem na miasto nie wyjezdzalem bo niebylo poco egaminator powiedzal mi tylko zdal pan. trzeba umiec jezdzic a nie narzekac. kto ma smykalke do jazdy to zda kto jest ciota to na ponowny i tak do skutku az zda.
|
|
Właśnie! Kupiłam mieszkanie na kredyt i okazuje się że od lutego zostaje bez pracy. U męża też nie ciekawie. Czy to tak ma być , że jest ciągle pod górkę! Szukam porady , a może pomocy? bagrmosen
|
|
Jedyne wyjscie to zagranica. w polsce mialem pod gorkie tu na wyspach mam z gorki :)
|
|
No ale co ktos tu moze pomoc? Trzeba szukac jak najszybciej nowego zrodla dochodu... Poza tym jesli sytuacja jest ciezka, zapytaj w banku, czy jest opcja zawieszenia splaty kredytu na jakis czas. Niektore banki daja taka mozliwosc. bagrmosen
|
|
Wiecie może gdzie w łomży zakłady naprawy samochodów przyjmujo praktykantów na zawód elektromechanik pojazdów samochodowych ?
|
|
Najlepiej to samemu :) Skomplikowane to nie jest
|
|
Cech rzemiosł na Giełczyńskiej zapytaj i po warsztatach podzwoń, przyjmą. bagrmosen
|
|
Witam. Mam pytanie. Potrzebuje kupić sztachetki. Gdzie w Łomży lub w okolicach można je dostać? Będę wdzięczny za każde namiary.
|
|
Najlepiej jedź do Piszu mają na sprzedaż różnego rodzaju kołki za przyzwoitą cenę, daj do stolarza do obróbki i będziesz miał sztachetki, jakie sobie tylko wymyślisz:) Tak prawie każdy robi!
|
|
lol :-) zobaczymy jak je odpicują na wyborach, uczę się w ekonomie to nic mi nie umknie :P .
|
|
A te "sztachetki" to na mecze...? :-)
|
|
tło fajnie było obrobione, zamazywaczem w photoshopie ktos myszka poruszal za bardzo :P jaki montaz takie kandydatki haha
|
|
Mam propozycję. Piszemy w kilku, powtarzających się postach na temat miernej obsługi naszych lokalnych barów, restauracji. Złości nas nierzetelna obsługa, zimne dania, astronomiczne rachunki. Moja propozycja: umieszczajmy to w tym jednym miejscu. Może ktoś zacznie to czytać. Jeżeli nie kontrole - to sami klienci wyeliminują placówki, które trzeba omijać ! Propozycja: Podajemy bary, restauracje, sklepy w których: 1. Nie obsłużono nas uprzejmie. 2. Zostaliśmy otruci przeterminowanymi produktami 3. Oszukano nas zawyżając rachunek 4. Inne zawiadomienia mile widziane. Pozdrowienia. Bimbo
|
|
z braku czasu jadłem ostatnio w barze "jedynka" na hamiaku (pks) 1.obsługa taka se 2. szamanie było okrutne, zjadłem je tylko dlatego ze byłem bardzo glodny naszczescie nic mi sie nie stało.juz lepiej jesc przeterminowane jogurty z szajsa 3.cena za tej jakosci jedzenie to jakis zart chyba. ale jakie miejsce takie zarcie 4.nie polecam nikomu, juz lepiej troche przyglodowac albo kupic cos w spozywczaku.
|
|
dziekuje za wspomnienia Ptysiu80 pamietam ze jak bylem malym brzdacem w latach 80 to sie chodzilo na lody i siadalo sie na lawce w parku przy fontannie. na pewno jakies lawki z drzewkami by sie tam przydaly, a fontanna :) jakas nowsza czyli B
|
|
Zdecydowanie A ! ! ! Do tych co chcą tzw. ogródków piwnych. Przecież jest ich sporo w tzw. Centrum Wiejskim ( Statoil i okolica ), czy nie można się tam udać żeby spożyć piwko ? Stary Rynek powinien być wizytówką miasta, oazą wypoczynku i relaksu, a tak właśnie kiedyś było. To, że w ostatnich latach fontanna była zdezolowana i miała formę taką a nie inną to.... była inna epoka i wszystko wyglądało inaczej. Alejki wypaczone przez korzenie to już co innego, trzeba o to dbać poprostu! Pozdrawiam.
|
|
ta dalej umacniamy się na dole tabeli ku*** w tym zarządzie nie ma nikogo kto zna się na piłce tylko sami krawaciarze Zbych
|
|
może tatara zamówiłeś przez pomyłkę :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Co to za twarze???Kiedyś to były kandydatki.Teraz naprawdę współczucie dla tych co tam się uczą.Trudny wybór mają.Najlepsze już było...
|
|
Jesli ktos chce przeznaczyć 1% podatku na hospijum w łomży, to tutaj znajdziecie wszystkie info: http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=6035 wydrukuj druk przelewu/wpłaty 1% podatku Proszę, zobcie to..... Ps.Jeszcze raz dziękuję wszystkim siostrom, które opiekowały się moja Babcią do ostatnich dni. DZIĘKUJĘ!!!! róbmy swoje
|
|
Czy informacje podane przez akapulko12 są aktualne, zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17.30? Nie ma innych terminów? Jak to jest w Ewie (jakie dni tygodnia i godz.)? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
niestety, ale to prawda;/
|
|
sram na czyjes opinie,dla mnie lomza to hujowe na max piwo,zubr o wiele lepszy ,nie chodzi tu o reklame bo jeszcze reklamy nielataly w tv, to ja juz z zubrem w reku, Pozatym czemu odrazu Ty i twoi koledzy z Bialegostoku czy dlatego ze jestem obiektywny ?
|
|
1.Ale zauważ pewną niespójność Twoich wypowiedzi. Najpierw twierdzisz, że każdy w Polsce powie, że Łomża jest wstrętna, oraz dopytujesz, gdzie chwalą. Gdy podałem Tobie konkretne źródło, gdzie chwalą, nie odnosisz się do tego, tylko twierdzisz, że "srasz" na opinie. I OK, masz do tego pełne prawo. Jednak zauważam u Ciebie pewne problemy z loigiką... 2.Nie tylko z Białegostoku, co zaznaczyłem w nawiasie. 3.Nie istnieje coś takiego jak OBIEKTYWIZM gustów, smaków. Te cechy są zawsze SUBIEKTYWNE, więc nie możesz być obiektywny. 4.Słowo określające męski narząd płciowy, jak również wszelkie wyrazy jemu pokrewne, pisze sie przez ch. bagrmosen
|
|
Ludzie gdzie Wy jadacie :P Wyatrczy spojzec na wyglad lokali ( i zaduch w nich) zeby określić jakiej jakości jest jedzenie i obsługa.
|
|
;)
|
|
Dziękuję, jednak najlepiej bedzie wlasnie na Spokojnej
|
|
jak juz cos robisz to rob to porzadnie i nie w jakis aliasach tylko normalnie wykup domene, troche zainwestuj
|
|
niema jeszcze jednego zdjęcia bo dziewczyn powinno byc 6 a pozatym to nie są wcale najładniejsze dziewczyny ze szkoły i wcale nie załuje że sie tam ucze bo naprawde jest na co popatrzeć
|
|
Człowieka stworzył Bóg i tego się trzymajcie ;)
|
|
Do urzad skarbowy masz racje ja kiedys zamowilem w jedynce zapiekanke i dostalem zapiekanke na zimno!Nie polecam tego baru!!!
|
|
W ostatni piątek na ladzie stały trzy dania , kurczak , śledzie i ryba po grecku. Ludzie niemal nosami dotykali tych potraw. Niektórzy przeziębieńcy swoim kaszlem wzbogacali te potrawy w dodatkową okrasę. To skandal , czy nikt z sanepidu nie czyta tego forum? A swoją droga kalkulator to rewelka , zaglądajcie za ladę jeżeli on tam jeszcze jest.
|
|
Ta fajna dziewczyna, która bedzie prowadziła to zdradze, że ma na imię Marta i jest poprostu prześliczna. gdyby brała w tym udział to by na 1000000% wygrała. Sami zobaczycie
|
|
chodzi ci o schemat radia czy tylko o wytlumaczenie funkcji??: bagrmosen
|
|
chodzi o wytłumaczenie funkcji
|
|
a co myslicie o p Piceluku?
|
|
hejka Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze : ))) Oczywiście są dwie strony medalu. Dla mnie ważna była motywacja ,bardzo chcę schudnąć : ) podejmowałam różne działania idące w tym kierunku z głodówkami na czele ćwiczenia w domciu, basen ale nie zdołałam wytrwać : (( w domciu zawsze jest coś do ,,zrobienia'' czasami ćwiczenia zamieniałam na leżenie przed telewizorkiem i oczywiście kawka, ciasteczko i inne : ))) i zamiast kalorii się pozbyć - dokładałam hihi : ) i robiłam się cięższa : ((((. Motywacja -- ( opłacony aerobik,basen ) jak i wyjście z domu na aerobik pozbawia mnie tych ,,przyjemności'' i mam oczywiście czas dla siebie teraz wszelkie cukrowe smakołyki odstawione!!!! : ))) przecież to by nie miało sensu.Cena tu dla mnie nie gra roli ponieważ na inne cudowne odchudzające środki i kremy antycelulitowe ( słabe, niewidoczne działanie )wydawałam fortunkę ; )) 2X w tygodniu aerobik + spacer codziennie + rowerek w domciu po 30 min. 1X tyg. basen i będzie dobrze do lata jeszcze trochę czasu!!!!!! chudnę już jest róznica!!!!!!Ja mam taki kaprys!!!!!!!!! : )))pa
|
|
a jaka metoda ma to byc zrobiona wycena?? - metoda odtworzeniową - metodą poniesionych kosztów - metodą dochodową - mretodą rynkową?? i jakie tam jeszcze sa?;)
|
|
na 90% to kolezka ode mnie z bloku dzisjaj po południu go pokrecili,moim zdaniem raczej głupota ale powiem wam że on zawsze był charakterny chłopak,zadziora i waleczny.mógł wjechac im tam kur...w komende tych z białego to nie żal.jesli to ten seat to wart wiecej
|
|
wszyscy odejda oprócz edka Zbych
|
|
Czy nie lepiej takie dialogi prowadzić na czacie (chociażby łomżyńskim).
|
|
lepiej nie wiedzieć :P zresztą wybory miss nie były aż tak 'powalające' ;)) Zbych
|
|
ania.k.: Doktor Petrosjan. Wejście do gabinetu jest za pierwszymi drzwiami do Telepunktu przy głównym rondzie.
|
|
a wiec po za tym ze jest tam bardzo drogo to bardzo dobry sklep bo mozna niezła porade jeszcze dostac ale jak dokładnie wiecie co kupic to polecam "dwojke" przy lider szajsie . pozdrawiam
|
|
dokladnie Wysokie Mazowieckie!!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
W normalnych krajach leczenie zębów jest pokrywane z indywidualnego ubezpieczenia. Moim zdaniem, jeżeli za wszystko trzeba płacić powinniśmy mieć możliwość odliczenia tego od podatków i dobrze by było, żeby wreszcie zagościły kasy fiskalne we wszystkich gabinetach lekarskich! Dlaczego sejm nie zajmie się tą sprawą tylko jest zgoda na zdzierani kasy z szarych obywateli? Odpowiedź jest prosta sporą część mandatów piastują nasi drodzy lekarze, przecież sami siebie nie będą opodatkowywać:)
|
|
Patrze ze na kazdym forum to zamieszczasz pzodroo!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jest taki sklep pomiędzy Al. Legionów a 3 Maja. Produkty - to między innymi profesjonalne artykuły dla pracowni malarskich. Nie takich do malowania mieszkań a pachnących sztuką. I może jest tam namiastka profesjonalizmu ale nie w postaci obsługi. Żenujące jest to, że obsługa jest zarazem właścicielem tego przybytku. Pan Bikowski (o ile mnie pamięć nie myli) warczy na klienta już od drzwi. Nie pomoże, nie doradzi. Na pytania odpowiada bardzo szorstko. Jest ogólnie burkliwy i nieuprzejmy. No cóż można od czasu do czasu kupować takie artykuły także poza Łomżą. A właściciel może kiedyś się domyśli dlaczego "interes mu nie idzie". Bimbo !
|
|
[']
|
|
no i zygzak ma rację,cholera świętą rację.......
|
|
nie ma marketu zle, jets market zle, nie ma wjazdu zle, jest wjazd zle i tak w kolo.................... .
|
|
ja tez czytalem jest tam kilkanascie rozdziałow.Ciekawa nawet lektura ale to nie o zadnych gangsterach tylko glupich zlodziejaszkach co chodzili banda i sie bili robiac se przypal.Jest pare fajnych momentow.Jak macie podobne ebooki to mozecie wrzucic:) .Chetnie przeczytal bym Andrzej ''Słowik'' Zielinski - Skarżylem sie grobowi ale niemoge znalezc w formie ebooka.
|
|
niedosc ze wyglada jak stodola to jeszcze dobrego dojazdu niebedzie....
|
|
dzieki dorka za mile slowa hehe:D
|
|
Witam! Nie wiem, czy Peter nie odczytała pewnej dozy ironii w tym co napisałam? nie jestem za tym żebysmy my rodzice wymieniali okan, ani kupowali ławki - bo uważam że o wyposażenie szkoły w takie rzeczy powinna zadbać szkoła. Ale skoro prosi sie rodziców, żebysmy kupili tablicę, bo dzieci sie męczą - to oni to chętni robić wszystko co dobre dla dzieci zgodzili się!!! Skoro prosi się rodziców o uszczelnienie okien, to oni równiez na to przystaną!!!! bo to dla dobra ich dzieci. Uważam także że nie dba się o dobro dzieci i zamiast wymienić powoli zniszczone ławki i krzesełka, albo tablice z funduszy szkoły, kupuje sie w to m-ce, piękne kanapy (!), które mają słuzyć 1000 dzieci (o zgrozo!!!), tak jak to napisał ktoś wcześniej - jak one biedne sie na nich zmieszczą! A jeśli kupone są nie dla dzieci, to dla kogo? Mam nadzieje, że po feriach spotkamy sie z dyrekcja i wyjaśnimi sporo spraw! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Szanowny antyred Zupełna pomyłka: - zygzak nie ma nic wspólnego z cz, prócz tego, że chyba wiem kim jest cz, ale nie jestem pewien. - nie mam nic przeciwko władzy ratuszowej, ale też nie powala mnie owa władza "na kolana" swoimi działaniami. Mój post wziął się stąd, że moje dzieci uczęszczają do sp10 i b. często korzystają z zajęć w Centrum. Będąc w tej okolicy niemal codziennie (bo nie mieszkam w pobliżu) widzę, że trwają prace budowlane, które - moim zdaniem - mocno odbiegają od poczucia "zdrowego rozsądku". Stąd wziął się mój głos w tej sprawie i intencją moją było wywołanie dyskusji na TEN TEMAT (czyli budowy wjazdu) - czy nie da się zrobić tego lepiej (wszak wiadomo - wjazd do sklepu musi być, ale czy akurat tu), a nie na żaden inny temat (czyli kto komu podpadł, kto kogo lubi a kogo nie). To częste na forum 4lomza: temat główny szybko idzie w bok i odbywa się tropienie spisków. Moje zdanie w sprawie wjazdu - można zrobić to w innym miejscu i bedzie bezpieczniej dla wszystkich. Inne sprawy mnie nie interesują. Pozdrawiam Zbych
|
|
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic417210.html poczytaj sobie ten post pzdr
|
|
Komputer powinien wykryć kamerę zaraz po jej włączeniu do USB. Żaden program do tego nie jest potrzebny. Po podłączeniu przez FireWire będzie widoczna dopiero poprzez program.
|
|
Chcesz sie dowiedzieć to przeczytaj: 1.Ustawa o podatku dochodowym od osób fizycznych 2.Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Sadząc po postach wyzej, czytanie ze zrozumieniem nie jest domena piszacych, ponieważ wiedzą lepiej, zatem i tak niewiele zrozumieją . Swojej darowizny na "tacę" nie mogę w żaden sposób odpisać od podstawy opodatkowania ani od podatku. W zwiazku z tym, dlaczego mój datek, robiony przeze mnie z pieniędzy opodatkowanych miałby byc poi raz drugi opodatkowany? Jeśli kościół miałby płacić podatek, to poproszę o możliwość wpisania tacy do podstawy opodatkowania. "Taca" jest moim dobrowolnym świadczeniem na rzecz wspólnoty, z którą się utożsamiam. Pomysły obłożenia podatkiem działalności, która nie jest prowadzona dla zysku są sprzeczne z jakąkolwiek logiką.( od czego ma być zapłacony podatek dochodowy? od zysku, którego nie ma?) czuubek, prowokacja również musi byc logiczna. czasem pomyśl i nie zazdrość. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Mój głos oddany!!!!!
|
|
Nie wiem czy da się gdzieś dopaść relację live,ale zawsze można śledzić wynik na żywca na livescore (tylko jeśli nie na głównej stronie,to w zakładce "Poland" po lewej stronie z szaro-żółtą listą krajów) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Włączyć się do ruchu BEZ KIERUNKOWSKAZU i spowodować WYPADEK...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |