wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zemsta byłego radnego.

Najlepiej "poderwać" swoje szare komórki do dzialania a nie "małego" do bzykania...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zemsta byłego radnego.

i znow muszę ponarzekac /od 3 tygodni nie mogę zarejestrować dlatego ze najpierw mam przynieść zaświadczenie , dokładnie okreslone jakie i jak już je mam to okazuje się że nie takie a inne jest potrzebne/ nie lubie narzekać / lubię załatwić sprawe i o niej nie pamietac/ szukanie przełożonego .......hahaha/

każdy ma prawo do własnego zdania i ja też i dlaczego niby nie poruszać tego typu tematów na fotum /pozdrawiam

.......no i jeszcze do tej operacji jest ci niezbędna maska spawalnicza !

Co jest najlepsze w Biebrzy? Biebrzenie! Pobiebrzymy niedługo, pobiebrzymy!

kumaty

Dla nas to tylko forma jakiejś "oświeconej dyktatury", która wprowadziłaby państwowe stopnie skali głupoty i dostosowałaby do nich funkcje. Ci "pozaskalowi" (czyli inteligenci) byliby wyeksportowani do UE, a reszta zajęłaby się obsługą amerykańskich kombinatów świńskich, które nam USA chce zafundować w ramach "offsetu za F-16" (oczywiście na Mazurach).
"KAŻDY WEDŁUG MOŻLIWOŚCI- KAŻDEMU WEDŁUG POTRZEB" - i sprawa jasna!

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Pozwoliłem sobie zamieścić screeny z mojego systemu. Jesto to Fedora Core 1 chodząca na Duronie 600 Mhz, 512 MB RAM. Desktop XFce 4.
http://guziec.hi.pl/foto/screenshot/sshot1.jpg
http://guziec.hi.pl/foto/screenshot/sshot2.png

Chciałem również wskazać miejsce, gdzie można bez problemu dostać w Łomży prasę z gazetami komputerowymi a w szeczólności dotyczącymi tematów okołolinuksowych. Jest taki kiosk na Al. Legionów, na przeciowko banku pekao, gdzie zawsze mogę kupic świeże Linux + i inne gazetki komputerowe. Pani tam sprzedająca ma więcej na półkach fachowych gazet niże świerszczyków z gołymi paniami. No i mniejwięcej orientuje się w tych czasopismach. Kiedyś miałem taką przygodę z kioskarzem, gdy chciałem kupić magazyn WWW. Chyba 3 razy mu powtarzałem tę nazwę. Facet wreszcie zwątpił (albo pomyślał, że się jąkam) gdyż powiedział:
- Niestety, nie mamy żdnych magazynów wędkarskich.
U tej Pani, nidy nic się takiego nie zdarzyło :)

Pozdrawiam.

Ps. Znalazłem fajną stronę, która wykorzystuje wolne oprogramowanie, no i dotyczy Łomży. http://lomza.czad.org/. Pogratulować autorowi :D

T i g e r

Najgorsi są Niemcy, wiem bo byłem i pracowałem u jednego Niemca. Traktują Polaka jak ścierwo, dają najmniejsze zarobki, każą harować jak wół aż sie pada z wyczerpania. Niemiec zawsze będzie wrogiem Polaka, ale zawsze tym bogatszym i sprytniejszym a Polske uważał będzie za kraj gdzie rolnicy ciągników nie mają tylko dalej wszystko robią koniami to istny absurd.

kumaty

Dziwi mnie pewna sytuacja jadac pewnego dnia taksowka zadziwila mnie pewna sytuacja wsiadajac do taryfy kierowca zaproponowal mi dziwny rodzaj rozliczenia podal mi kwote za kurs z gory jak to mozliwe ???? zeby nie wykonac uslugi i wiedziec ile ona bedzie kosztowac i czy to wogole mu sie oplacalo no bo po co te kasy wprowadzili chyba ze to jest wlasnie problem ???? Ale czy to az taka roznica nawet gdyby zaplacil podatek od tej sumy to nie jest przecierz majatek !!

---
PGG

" Taki jeden" ostry z Ciebie Penetrator,tylko czego? Narazie niech Twój "mały "służy do tego do czego służył Ci tyle lat-do siusiania,bo w głowie masz sprośne myśli.Kup kozę,to przy okazji napijesz się mleczka na rozjaśnienie umysłu.Jesteś "Maczo i Kasanova"barów mlecznych i stołówek przyzakładowych.Po kózce spróbuj w sexshopie z gumową lalą,one też potrafią odwzajemnić uczucie.A jak już będziesz u szczytu formy to weź się za porządne dziewice,a nie za latawice.Choroby "W" nadal groźne!!!!!!!!!!!!!!

Reeds... kazał Ci pracować...? ...a Ty co...? nie mogłeś powiedzieć dowidzenia, bo łańcuchami byłeś przykuty....?
....przestań! ....powiedz, że nie znałeś języka i bałeś się poszukać innej pracy!?

guziec możemy liczyć, że zjawisz się na naszym spotkaniu?

28 stycznia (środa). Godzina i miejsce jeszcze do ustalenia.

Co do zaopatrzenia i wiedzy sprzedawców na temat sprzedawanych artykułów to też posiadam liczne doświadczenia. Sprzedawca spytany o "Linux+" odpowiedział mi, że magazyny erotyczne są z prawej strony, ale i tak mi ich nie sprzeda, bo nie chce gorszyć młodzieży...

KTÓRZY LATAJĄ PO AL.LEGIONÓW TAM I SPOWROTEM.Z PRZYSTANKAMI NA STATOIL ŻE BY ZATANKOWAĆ ZA 15 ZŁ.

A lekarze dalej bez kas fiskalnych!

barzb

ja tam zawsze za 16 tankuje
a tam i z powrotem to sie pisze wlasnie tak
pozdrawiam

to co wczoraj zaprezentowal Tales w Atomie było naprawde POWAŻNE :)))
najlepsza odpowiedz na Wasze zarzuty - tylko, że nikogo z państwa krytykujących napewno tam nie było bo siedzieliście w chatach przed kompami rozkminiając nowe wątki na forum i krytykując te, na których temat nic nie wiecie.

pozdrawiamm

kumaty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org