sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS łączy,a PO dzieli.

kiernek: Nie interesowałem się skąd pochodził sygnał. Surfowałem sobie na parkingu pod agrobiznesem, strasznie wolno chodziło.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS łączy,a PO dzieli.

Esperalu czy anticolu już się stosuje. To co wszywają pod skórę, a robią to tylko prywatne kliniki czy lekarze prywatnie to placebo. Potem idzie opinia, że mam wszywkę, piję i nic mnie nie rusza. Radzę wizytę u psychoterapeuty, najlepiej rzeczywiscie na Rybakach - to żaden wstyd.

Treść jest ukryta

Panowie, a to nie jest przypadkiem tak ze to Tesco kupilo Leader Price'a ?? Wystarczy przejsc sie do najblizdzego Lidera i zobaczyc ze sprzedawane sa tam towary oznaczone logiem Tesco.

pozdrawiam
namfuae

Sygnał który odbiera się na parkingu pod agrobajzlem pochodzi z niezabezpieczonego AP, który stoi w auli.

Bimbo

Ale czym wy się zachwycacie, przecież to tylko Carefour Express, coś w stylu POLOMarket, tyle że może delikatnie większe, wiem by byłem w takim w Piszu. Tak więc nie ma co się podniecać Kauflandami i Cerefour Expresami, bo to nie żadne hipermarkety, a tylko zwykłe super markety.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

A ja polecam zaklad ZBYMAR co pawda zajmuja sie tam skodami ale jest czlowiek co wszystko do naprawy wezmie. naprawde mocno polecam:)

.

Niestety te xero jełopy nie dostrzegają faktu że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Radziwanowicz na obroncow lomzy robi fury ktorych inni nie potrafia mercedesy audi i bmw
POLECAM TEN WARSZTAT

ok Tasman dzieki,ale o tej cenie to słyszałes?czy może sam doswiadczyłeś?z gory dzieki za odp

leo SLEDZ CIE ZROBIŁ I TO NIEDOROBIŁ.....

Dlaczego w naszym miescie jest tak malo rozrywki dla mlodziezy?.Jestem w 100% pewna ,ze duzo by bylo chetnych na aerobik.Ale zeby bylo taniej.Lomza to poprostu dziura.

seber wypierdalaj ****! bialystok to bialorus! jak ci przeszkadza lomza to sie tu ***** nie wypowiadaj balwanie!

Pozdrawiam.

To pewnie prawdomuwny ale juz, w koncu, po przeprowadzce do Bialegostoku ;)

Nie karmic trolla. Ignorujcie go. To najbardziej bedzie go bolalo ;)

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

AMEN PANOWIE † nie dopisywac nic do takich tematow i nie dac się sprowokować.

To podaj zrodlo skoro jest pewna na 100%.

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Dzieki wszystkim za "ciekawe" komentarze. Szczerze mowiac nie sadzilam, ze to podziala, ale to prawda dzieki Lomzynskiemu forum odnalazlam przyjaciolke.
W naszym zyciu napewno wiele sie zmienio i opowiemy sobie wszystko za jakis czas oko w oko:))

Milego pisania, jeszcze kiedys tu wpadne

Dokladnie, po to jest ustalona granica, zeby ja stosowac. Przy takim mysleniu, to mozna zapytac, czemu amnestie dostal np. ktos komu zabraklo 5 punktow z 1 przedmiotu, a ten ktoremu zabraklo po punkcie z 2 juz oblal itd. Czemu zalicza ten ktory ma 30%, a ten ktory 29% juz nie? Tym sposobem zawsze znalazlby sie ktos, komu zabraklo 1 punkt i byloby "niesprawiedliwie". Jest jedna prosta zasada, ze regul nie zmienia sie w trakcie gry. A to czy lepiej zdawac mature za rok, czy miec wyksztalcenie srednie zawodowe, to zalezy od punktu widzenia... Bo co ma powiedziec ten, kto zdal mature, a ktos z amnestii zajmie mu miejsce na uczelni? Albo czemu on sie uczyl, a ktos kto zdal dzieki naginaniu regul, zajmie mu pozniej miejsce pracy itp itd.

Moim zdaniem Panią Hanię uwielbiamy za piosenkę o naszej Łomży i reklamę okien na całe życie, w TERAZYCIE. Na dzień dzisiejszy ma już swoje ronda jak wieść gminna niesie będzie miała swój pomnik.

do Floorek -ja nie przedstawiłem wysokich wymagań finansowych ,tylko ci nasi "biznesmeni łomżyńscy"za 600zł netto chcieli by ,żeby człowiek najlepiej pracował 24h na dobę ,nic nie mówił i cały czas trzymał im palec w"du....", a wystarczy na niektórych popatrzeć to i z wyglądu i z wykształcenia nie nadawali by się nawet do łopaty.

może w teatrze lalek na Placu Niepodległości trzeba byłoby zapytać ??

Signature will be available soon. Please wait ;)

1cm do grapl... to porazka :/

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

byl tu przeciez taki jeden co sie golil w miejsach w ktorych 99% facetow sie nie goli, czesciej niz kobiety chodzil na solare i do kosmetyczki ale cos sluch o nim zaginal :D

W tym temacie zamieszczamy najważniejsze wiadomości z Walnego Zgromadzenia ŁKS-u (17styczeń). Zapraszam wszystkich obecnych tam kibiców ŁKS-u do podzielenia się z nami wieściami z tego spotkania.

jak najbardziej

A

Nowy Kawalek Dla Was

Qzyn&RGP - Stówa (bit: Poszwixx)

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=02109164372928792981&act=&down=1169054977&gk=forex

Nowy Kawalek Dla Was

Qzyn&RGP - Stówa (bit: Poszwixx)

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=02109164372928792981&act=&down=1169054977&gk=forex

prawdomuwny dawaj nowe experymenty ciekawe co tam nowego ci się w głowie wykluło LOL

________
Malachit

Śledząc już od dłuższego czasu dyskusje w tym jak i innych o podobnej tematyce wątkach, postanowiłem też wetknąć tu swoje dwa centy ...

Oczywiscie, że obecny wygląd Starego Rynku daje dużo do życzenia i bardzo by sie przydała tu jakaś generalna rekonstrukcja (z fontanną lub bez). Ponieważ nie pamiętam czasów tej fontanny, więc nie będę sie wypowiadał na jej temat.
Kiedyś ubolewałem tu też nad stanem tej hali targowej i nad tym co tam się 'działo'. Ucieszyłem się więc bardzo na wiadomość, że wreszcie zaprzestano tam z tym prymitywnem i 'antyhigienicznym' sposobem sprzedaży drobiu i mięsa. Wreszcie krok we wlasciwym kierunku, myslę sobie, ale dobrze by było żeby na tym nie zaprzestać. Bo, czyż aż nie prosi się aby powstała tam jakaś 'na poziomie' czy z prawdziwego zdarzenia restauracja? Ot, np. taki 2-giej lub 3-ciej kategorii 'establishment'/lokal, gdzie można by było od czasu do czasu po prostu dobrze tam zjesc i kulturalnie i 'w atmosferze' spędzić wieczór w gronie przyjaciół, a poza tym móc urządzić tam jakieś przyjęcie (komuni

tommeknet to już wiadomo czemu twoja działalność gospodarcza tak długo przetrwała, hehe!

Zbych

cavalera
czy ja Ciebie dobrze zrozumiałem??Piszesz,że Łomża zebrała siedemnaście milonow osiemset tysięcy złotych??Czy ci sie cos pomyliło?

mysle ze silownia ewa moze sobie na to pozwolic skoro ytylko u niej mozna sobie poskakac no i w sp10 tez ale podobno tam prowadzi kolo co i w ewie prowadzi. ciekawe czy duzo osob chodzi do ewy i do sp 10 na aerobik? z 2 strony policzyc sobie koszty za wynajecie sali 8 razy w miesiacu to tez tak za duzo im tegoz arobku nie wychodzi ale co tam. gdyby powstal jakis inny klub aerobiku to taniej bylo by napewno

Signature will be available soon. Please wait ;)

czuubek: no i czego się czepiasz wypowiedzi tommeknet ?? Ja go popieram !! Po co mi uczony szofer albo ogrodnik ?? Aby liczyć umiał do dziesięciu. Tyle wystarczy "TAK TRZYMAĆ" tommeknet. Jak wszyscy pójdą na studia, to kto mi będzie lantrynę sprzątać ??!!

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org