Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TRAGEDIA W KATYNIU - pytania pod rozwagę |
METODYKA & EWP też ich płyte mam fajna jest bardzo. Już kilka lat ja mam. Te chłopaki naprawde powinni wydac legall!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TRAGEDIA W KATYNIU - pytania pod rozwagę |
i tu się mylisz bo posty o ŁKSie tak samo mnie wkurw.iają i też kilka razy napisałem o tym autorowi jak mam ich nie czytać jak za każdym razem jak włącze forum to już widzę XXXXX nagrał to a YYYYYY tamto, tak samo jak z tym ŁKS zwolnili trenera a napastnik dostał sraczki, pod bramką zrobiła się kałuża i tak w kółko
|
|
ciężko żeby śmigali jak czerwoniaki za ulgowy przez całą Łomżę hehe
|
|
Ehehhe po prostu takie jest te forum a nie inne. Prosta zasada---> nie interesuje mnie to->nie czytam :) KiWkA
|
|
Łukasz - generalnie ople są super, są miękkie, miłe w dotyku, świetnie się prowadzą. Rzadko sie psują i można tak długo o nich żeby nie ta rdza; blachy to ich słaby punkt (nie polecam powyżej 10 lat) :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tak masz racje izka!!! lepiej wsadzic ratownika ktory malo umie do karetki ktory nie moze nawet lekarstwa podac osobie poszkodowanej. niz lekarz ktory wie jak sie zachowac w danej sytuacji i co ma podac ofierze. dzwonilas kiedys po karetkie?? jak nie to cie napisze ze dokladnie sie pytaja osoby dzwoniacej co sie stalo i udzielaja porady zanim zjawi sie fachowa opieka. jestem w 100% za mareckim. P.S. chyba mi sie zdaje ze on wie jak byle przeprowadzone te egzaminy na ratownikow:)
|
|
SN4P: musisz jeszcze dopisać, że tam pracujesz, hehe! bagrmosen
|
|
maćku, owszem, znam Cię bardzo dobrze, od kilku lat. Mieszkasz kilkaset metrów od sklepu o którym piszesz i latasz do nich z każdą głupotą... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: zelgadis (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-01-07 22:55 " (...)lepiej wsadzic ratownika ktory malo umie do karetki ktory nie moze nawet lekarstwa podac osobie poszkodowanej. niz lekarz ktory wie jak sie zachowac w danej sytuacji i co ma podac ofierze." a kto powiedział Ci że ratownik mało umie,a lekarz napewno wie jak się zachować w danej sytuacjii? Egzaminowałeś jednych i drugich? Widziałeś/byłeś świadkiem pracy/wykonywania ich czynności? bagrmosen
|
|
Generalnie silniki ośmiozaworowe Opla z tamtych lat,a przede wszystkim najpopularniejszy c20ne są po prostu niewiarygodnie udane.Prosta,mało awaryjna konstrukcja,bardzo niskie koszty eksploatacjii w stosunku do pojemności i osiagów,możliwość zrobienia dużego przebiegu do pierwszego remontu,a przede wszystkim stworzone wręcz do zasilania gazem. ...tylko te blachy :/ Ale generalnie bardzo fajne auto i sprawia podczas jazdy wrażenie o wiele nowocześniejszego,aniżeli jest w rzeczywistości. Moja GT przy przebiegu 230tkm wciąż ma dobrego buta i się buja do 210 kmh mimo "krótkiej" skrzyni i "podtlenku LPG" hehe
|
|
oczywiście stara łomża n/rz
|
|
zelgadis zapewniam Ciebie ze do karetki nie wsadza byle ratownika, pozatym wiedza co maja podac w danej sytuacji bo gdyby nie wiedzieli to by nie ryzykowali zycia innych ludzi. a egzaminy sa przeprowadzane bardzo surowo i ratownikami zostaja tylko najlepsi. zreszta tak jak pisalam karetka i ludzie w niej sa od tego aby podtrzymac funkcje zyciowe czlowieka w czasie jego transportu do szpitala.
|
|
Przede wszystkim: budowa zespołu terenowych obiektów sportowo – rekreacyjnych na strzelnicy na osiedlu Konstytucji 3-go Maja; dokończenie budowy budynku komunalnego; budowa nadnarwiańskiego ciągu komunikacyjnego ze ścieżką rowerową na Grobli Jednaczewskiej, w tym budowa mostu na rzeczce Łomżyczka no i oczywiści drugi etap modernizacji stadionu. Więcej, jak już ktoś wspomniał, jest na stronie Urzędu Miejskiego. Co zaś się tyczy PWSIiP, to podobno na rozwój jakieś środki udało się jej pozyskać z funduszy unijnych, ale nie jestem dokładnie tego pewien.
|
|
Van_Loosen przepraszam za szybko czytałem :-)
|
|
Mak-Rob, ul. Senatorska 13, obok III LO, na pewno Ci pomogą, pracują od 8.00 do 17.00.
|
|
HANS KLOS PEWNIE MIESZKASZ NA PASSAICU W JEDNOSYPIALNIANYM APART.W 11-TU CHLOPA I SPICIE NA ZMIANE ,NIE LUBISZ HH BO TAM SAME NIGGRY NA ULICY I GANIAJA WAS TAKICH PAJACOW Z POLANDU JEDYNI ECO WIDZIALES TO SWOJ OSZCZANY MATERAC I VENA KTORY PRZYJEZDZA PO CIEBIE DO ROBOTY ZALADOWANY PO NIEBO DRABINAMI A WAS TAM W NIM ZE 20 W SRODKU NA WIADRACH JAKIES 2 GODZINY JEDZIE .URODZILES SIE PO PAJACU I MATCE QREWCE I ZDECHNIESZ JAK TEN PAJAC W CYRKU NA PASSAICU WIELKIE POZDRO DLA MIASTA I WIERNYCH HH Bimbo
|
|
A DLA MNIE CALA LOMZA JEST NAJLEPSZA CZY RYNEK ,MICKIEWICZA , KONSTYTUCJI CZY MAZOWIECKA ,BAWELNA ITD MIASTO JEST OD ZAWSZE NAJLEPSZE BO DZIEWCZYNY NAJLADNIEJSZE TYLKO W LOMZY -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
AMEN †
|
|
Zadzwoń do gościa ma na imię Sylwek, powinien Ci pomoc 662 262620 Pozdrawiam i powodzonka.
|
|
Niejest źle, tylko blachara strasznie licha, zwłaszcza nadkola i progi. Pozdrawiam
|
|
w końcu jest troche latarni :)
|
|
TYLKO PUSTO POD NIMI
|
|
|
popieprzone to jest jak Lato z radiem bo żeby zobaczyc co jest w poscie musze go przeczytac. czesto z nazwy nic nie wynika. inaczej by bylo jak by bylo forum z dzialami tematycznymi - do tych nie interesujących mnie wcale bym nie zagladał. inni podobnie. i niewazne czy to lks czy HH. wszystko powinno miec swoje miejsce a nie groch z kapustą
|
|
Głupota władzy dostała skrzydeł? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z blachą to prawda......jak nie zlikwidujesz od pojawienia się to rozprzestrzenia się niczym choroba.........u kumpla widziałem nawet na słupkach przy tylniej szybie..........ale....kupię sobie kiedyś takie autko..........ale narazie musi mi wystarczyć volvo 340 dl mojego ojca..........:)mołego dnia wszystkim......
|
|
tzn.miłego-przepraszam za błędy
|
|
ci co widzą ufo niech odstawią zielsko na jakiś czas wtedy zobaczą inną ciekawą rzecz - RZECZYWISTOŚĆ -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
A TO MOŻE CO NIEKTÓRZY SYLWESTRA PRZES[ALI I TERAZ RACE ODPALAJĄ :)
|
|
zdawal i nie zdal:) bagrmosen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Moja Vectra 2.0 Benzynka B 99 r. szkoda tylko że kombi ale nawet w kombiaku depniesz na gaz to czujesz tą moc :D mało awaryjny samochód i z wyglądu (te od 98 r.) są fajne :) kto jeszcze posiada Opla Vectre w Łomzy ? może jakiś klub :P Zbych
|
|
elo! (...) rudy błazen z druhem
|
|
to pewnie jakis pedofil albo desperat jak by burdeli nie bylo tam se milo czas spędz
|
|
Jeśli ten temat założyłeś na poważnie to współczuje ci bardzo... no ale masz "komfortowe auto" to jakiegoś lachona pewnie w weekend wychaczysz ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ceny ciągle są w miarę tanie. Skecz: "ceny z kosmosu" to trochę przesadzone określenie. Wg mnie pozytywne walory tego baru to duży wybór dań i szybkie obsłużenie klienta. Poziom lokalu adekwatny do oczekiwań klientów. Można byłoby wg mnie bardziej zadbać o jakieś zielone roślinki, dekoracje. Jeżeli ceny zaczną rosnąć to ludzie przestaną tam jeść. DiDi
|
|
OSIEDLE NA POZNAŃSKIEJ!!!
|
|
nie znam jeszcze osoby ktora by otrzymała pomoc na tym forum bo tu tylko umieja ludzi zjechac. ja nie mam takiego sprzetu ale znam bardzo dobrego fachowca jak inni "fachowcy" nie daja rady nazywa sie andrzej i mieszka w Jarnutach i ma tam warsztat POLECAM
|
|
Izunia jestem z ciebie dumna :D kc:*:* przyglupku :P
|
|
Słowackiego(Jantar) to jest super osiedle!!!!!!!:D:D a po za tym Stafa Stary Rynek i inne sa tez super !!!!!!!!!!!
|
|
temat stary jak świat. co 2 tygodnie te pytania się pojawia. Dziwczyna ma na długiej Vectrę i chodzi gorzej niż u mnie.
|
|
ja disco polo nie lubie ale kazdy slucha czego chce
|
|
podoba mi sie twoja ksywa mysle ze pasujemy do siebie
|
|
Tanie wino, tanie efekty. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jest wiele, jednak preferuję rower, wycieczki piesze lub na sprzęcie pływającym bez silnika. Chyba prawie wszystkie tereny nadrzeczne to własność indywidualna prywatna lub wspólnot wiejskich. Bezkonfliktowo korzystać z nich można po uzyskaniu zgody właściciela. Są ciekawe tereny w okolicy Góry Królowej Bony, Siemienia, między Łomżą a Nowogrodem, za Piątnicą w kierunku Chludni , Morgowmik i na łomżyńskich fortach. Najlepiej pojeździć i samemu rozpoznać okolice. Zbych
|
|
Witam,ja chodzę do sp10 na aerobik. Godzina to mało, ale mięśnie potem są odpowiednio odczuwalne. Są 2 godz. na 17.30 (tu jest najwięcej osób i czasami jest trochę tłoczno, ale jest od niedawna na 18.30 i znacznie lepiej, bo mniej osób i luźniej.
|
|
Van Loosen: aż się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałem te kurtki Startera i czapeczki (8 szwów, od spodu zielony daszek, trzy metki :D)... a co do ubioru: ja chodzę w szerokich spodniach (chociaż już nie tak szerokich jak 6-7 lat temu), do tego bluza (z kapturem czy bez - żadna różnica), obuwie sportowe cały rok (street sneakers i buty do koszykówki), włosy krótkie... tak mi najwygodniej i tak się najlepiej czuję... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
są w Łomzy, ale stolicą bardzo tolerancyjnych i "otwartych' dziewuszek jest ZAMBRÓW i chyba nikt nie zaprzeczy heheheh
|
|
Facet "bałagan" , na stolikach syf - sprzątają rzadko , atmosfera jak w barach za komuny. Jeżeli coś bierzesz co się waży , to nakładą ci bez wcześniejszego uzgodnienia jak koniowi owsa i potem wychodzą duże rachunki. A może Sanepid by tam zajrzał . A te kurczaki upieczone stojące na ladzie w które wszyscy klienci dmuchają to majstersztyk! Jakość jedzenia niezła.
|
|
Tor, urzad skarbowy - co to ma wspólnego z tekstem Pontifex Mal. Nie ten temat.
|
|
Gdzie się odbył najciekawszy bal sylwestrowy !! jakaś sugestia na przyszłośc :)
|
|
ja juz mam dwie fajnie sformułowane: "McDonald" Akcja jak sama nazwa wskazuje będzie odbywała sie w McDonaldzie a konkretnie McDrive. Wszyscy mobowicze na umówiąną godzinę/znak ustawiają się w kolejkę do okienka. Nie stoimy lecz udajemy że jedziemy samochodem - pozycja siedząca. Towarzyszą nam słowa "brum brum" itp. Gdy dojeżdżamy do okienka w którym pojawi sie miła pani najpierw uchylamy szybę czy to guzikiem czy ręcznie. Zamiawiamy jakies frytki i odjeżdżamy spokojnie nie naginając kodeksu drogowego Język. Pamiętajcie tylko bez żadnych śmiechów - pełna kultura, nie odpowiadajcie także na klaksony ani na zirytowanych kierowców "tajemniczy znak" Idzie dwóch kolesi. Zatrzymują się w ustalonym wcześniej miejscu i kładą na ziemi owy tajemniczy znak. Może to być najzwyklejszy przedmiot codziennego użytku - powiedzmy słomka, lub jajko. Wstają i mówią "ooooo!" - udają zdziwionych i wskazują na ową słomkę lub jajko. Na dzwięk "oooo!" wszyscy mobbowicze podchodzą i również wydają okrzyki zdziwienia. Tak gromadzi się spora liczba osób ustawiona w kółko, bo w końcu każdy chce zobaczyć dany przedmiot. Akcja kończyła by się po 3-4 min.
|
|
hehe do wsi lomżyniewo -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
ale swojaj droga temat beznadziejny...chyba jakies koszmary ci sie snily jak byles maly
|
|
ja bym wziął ale nie klucz "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
supergirl2 napisał(a): > Retro miało już ponoć jedną osiemnastke i nigdy więcej już > żadnej ponoć nie zrobią. nie rozumiem czemu. w sumie nie było aż takiego wielkiego syfu :D Pozdrawiam obsługę tamtej imprezy... Panie, łaski.
|
|
bandytów dużo na swiecie jest Bimbo
|
|
smutny internetowy kozaczek. jak ma cos do jakiegos policjanta to niech pójdzie i mu w twarz powie sram na takich i ich HWDP
|
|
ty jaco hahah, skoro tam mu tak dobrze bylo to na **** poszedl na ten jeden dzien do bisow, nie pytales go?? buahahah, znam minimum 2 kierowcow z MPT ktorzy smieja sie z wypisywanychy przez was debilizmow, i co wy na to?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
gg 2205123 moze to Cie zainteresuje. klasycznie i tanio ;) .
|
|
jaka jest cena zajęć tego aerobiku??
|
|
hansklos jesteś idiotą! Ameryki nie odkryłem bo pewnie to wiesz... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Miczkoś997 pajacu jak cie spotkam na osiedlu to........ chłopak w kapturze (skojarzyłem cie w koncu!!!)heheh
|
|
Macku! czy myslales nad zalozeniem podstrony w 4lomza.pl? tzn czy pisales do admina? jezeli nie to ja proponuje zalew admina emailami dotyczacymi stworzenia podstrony. jezel nie chce to pomysle nad wykupieniem ci serwera gdzies i wrzucenia na strone . Czlowieku ty robiesz tak wspaniala robote ze siedzac w NY , chodze sobie po lomzy . Dzieki, Dzieki, Dzieki
|
|
ale w N i tak brakuje tych najważniejszych kanałów w HD. Co z tego że puszczą sygnał HD jak obraz jest co najwyżej rozciągnięty. Tak jak mówi tarczyn TVP dopiero kupuje sprzęt żeby móc kręcić w takiej jakości. W podobnej sytuacji są inne stacje. N ma w rzeczywistości tylko kilka kanałów własnej produkcji w tej technologii. N to niewypał roku: http://www.idg.pl/news/104422_4.html
|
|
ehehe ale to chyba normalne ze kazdy trener i nauczyciel mowi jak robic zeby bylo prawidlowo. A on prowadzi tylko zwykly aerobik czy tez: Step Aerobik, Hi-lo, ABT, Dance, czy tez inne rozne formy aerobiku?
|
|
Spróbuj 0000 albo 1234
|
|
Ja mam radiowy i mieszkam w Piątnicy. Transfer w obie strony jest bardzo dobry. Jeśli chodzi o cenę i prędkość łącza to ustalasz to już z nim indywidualnie. I co najważniejsze nie podpisujesz żadnej umowy tak więc można zrezygnować lub zawiesić net kiedy sie chce. Numer do gościa to 503019450. Na imie ma Piotrek. Ma zowsze Łomża
|
|
Jony_Cage kabel do wgrywania to kabel FBUS. Do tego jest potrzebny jest MBUS. Często na allegro ten zwykły nazywają F/MBUS jednak z tym 2 nie ma nic do tego. Poza tym MBUS jest kilkakrotnie droższy. Kiedyś musiałem zapłacić za zestaw MBUSów do różnych Nokii 100zł podczas gdy zwykły jeszcze latał po 15zł
|
|
Hej Tych kolegow z Mitsubishi juz znam ale lepiej jakby bylo nas wiecej wiem ze w Łomzy jezdzi tez nie jeden Samurai. Pozdrowionka
|
|
Na Sylwestrze w Rampie naprawdę brakowało jedzenia, a dania gorące były niesmaczne(jako zupę podano coś w klimatach "gorący kubek" o smaku zielonego groszku więc chyba na takich imprezach to przegięcie). Muzyka była powiedzmy ok, chociaż brakowało mi jakiś nowszych kawałków.Niestety alkoholu nie było w cenie, przynajmniej na górze każdy we własnym zakresie musiał organizować.
|
|
hej;) Wiem , ze byly juz wczesniej tematy, ale chyba nie sa aktualne: Mam prosbe..wiecie moze gdzie jest dobry aerobik w lomzy lub cos podobnego i ile kosztuje?
|
|
popieram. wrescie ktos cos zrobi
|
|
Czy ktoś może mi polecic dobry ciśnieniowy domowy a nie barowy ekspres do kawy? Chodzi o sprawdzony i dobry towar. licze na WAS!! pozdrawiam Tomasz
|
|
Najlepszy sylewster był w kameralnym gronie na ul. Rycerskiej. Tak się najadłem i napiłem, że nie miałem siły dojść do domu - i nie za taką kasę jak np. w Retro.
|
|
pora wybrać się do kościoła to się dowiesz :) Zbych
|
|
Panowie taksówkarze dajcie sobie na luz z tym obrzucanim się nawzajem błotem , czy w jednej czy w drugiej ,,korporacji'' czy też na tzw. słupku będzie i tak w Łomży jeżdziło ok. 200 taksówek i proponuje żeby wykorzystac tą waszą energię na dyskusję w jaki sposób uzyskac kompromis co do godnych stawek , a nie zgnoic ten zawód już do reszty i to przez samych siebie.
|
|
Link do strony z tuszami www.allegro.pl/item153240123_epson_4_szt_d68_88_dx38_42_48_gratis_.html lub wejdz na allegro i poprostu wpisz epson dx3850 :-))
|
|
niektóre śmieszne są wypowiedzi.... Niektórzy nawet nie mieli do czynienia z policją i się przyjeła beznadziejna moda na CHWDP. Żal mi tyhc którzy tak piszą.
|
|
Ponaddto jako mieszkańców na liście powyżej zapomniałeś wspomnieć o swoich sąsiadach Kadłubowskich a także o Lipińskich,Karwowskich,Ptaszyńskich itd. Kiedyś bywałam w tych stronach i to dosyć często . Zbych
|
|
Nie wiem czy coś się zmieniło na Wojska Polskiego,że tak chwalicie.Kilka lat wstecz zmarnował mi przynajmniej jednego psa.Od tamtej pory nie korzystam z jego usług.Może prowadzi to ktoś inny?
|
|
Witam, stanowczo odradzam weterynarza z ul. Krótkiej (bywa na Chętnika). Nazwiska gościa nie podaję, właściciele zwierząt wiedzą o kogo chodzi. Pozdrawiam MirekO
|
|
hehhehe,a co mi zalezy gadac na kolege z korporacji,przepraszam jacy to moi koledzy?żadni w wiekszosci nie byli i nie bedą,koledzy ktorzy za zyla wskoczyli by sie pocieli?a pajacem jest napewno jak gada takie głupoty,temat nie warty juz dyskusji,obysmy tylko podniesli stawki i rozbili "podjebki"
|
|
Witam mam pytanie czy w Łomży jest firma kurierska masterlink ? jeśli tak to prosze o namiary rudy błazen z druhem
|
|
cd. nazywa sie jan Tomaszewski
|
|
DPD/Masterlink jest w Ostrołęce, w Łomży nie mają z tego co wiem swojego punktu. rudy błazen z druhem
|
|
-----> www.masterlink.pl Kuriera się zamawia, zadzwoń i przyjedzie. Od poniedziąłku do piątku prawie zawsze jest w Łomży. pzdr Zbych
|
|
Mówią CHWDP (a często tylko piszą bo nieodważą się powiedzieć tego w oczy policji) bo wszyscy to robią...
|
|
u mnie też był kilka minut temu :D
|
|
Architekt powinien posiadać wykształcenie wyższe w kierunku architektura i urbanistyka. Natomiast można spotkać wielu inzynierów budownictwa ( którzy ukończyli wydział budownictwa a nie wydział architektury ). Inżynierowie budownictwa posiadają uprawnienia projektowe w specjalności architektonicznej jednak nie są architektami. Mogą natomiast projektować budynki - często z powodzeniem konkurując jakością architektury z architektami. Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy potrzebujesz architekta czy po prostu szukasz projektanta ? biura projektowe prowadzone przez architektów : arch. Anna Ciborowska , centrum 4+ koło pizzerii 4 pory roku na piętrze; arch. Anna Antoniuk-Duda, adresu nie znam; arch. Andrzej Popławski, ul. Długa 13 na ostatnim piętrze; arch. Jerzy Minkowski, ul. Mazowiecka na I piętrze lokal w rzemieślniku; pewno pominąłem jeszcze wielu architektów, ale może ktoś inny dopisze resztę. Najlepiej pooglądac realizacje i wybrać wg swego gustu.
|
|
A - nawiazujac do tego co pisze antyred ; pijaczki sa wszedzie a teraz nie beda pic bo w poblizu masz przeciez straz miejska ktora w tamtych czasach nie funkcjonowala.
|
|
No masz racje, chociaz ja sadze ze jakies proporcje musza byc. Ktos sie tez musi babrac w papierkach itd. A ludzie charakterni, kaciki jak to piszesz, obrotni, z lbem na karku i niesklonni do podporzadkowania sie przelozonym/przepisom, zwykle kieruja sie tym co dla nich dobre a nie dobrem ogolu, wiec problem moglby byc taki, ze szybko zaczeliby wykorzystywac prace do wlasnych interesow, o co zreszta i teraz sa pretensje do policji. Tak wiec obsadzenie wszystkich stanowisk takimi osobami, dopiero stworzyloby potwora. Oczywiscie tacy ludzie sa w policji potrzebni na niektorych stanowiskach i pewnie paradoksalnie to do nich jest najwiecej pretensji. Bo o co miec pretensje do takiego "nieudacznika", jak to piszecie? Przeciez nikogo nie pobije, nie robi problemow, bo sie boi... Pretensje to moga miec do takiego najwyzej koledzy z pracy, ze w razie czego ich tylka nie ochroni...
|
|
ja piernicze ale stary temacik odkopaliscie :), Stary ale i sluszny i wart dyskusji... brak podpisu
|
|
"Decyzja nie jest prawomocna. Stronom przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej PZPN w terminie 14 dni od daty doręczenia orzeczenia wraz z uzasadnieniem."
|
|
Akka, niestety masz racje...i z calego serca popieram podjecie takiego tematu...o takich rzeczach trzeba krzyczec...bo zycie jest przewrotne i nigdy nic nie wiadomo... A tobie "biernaczento" powiem jedynie,ze sam jestes beznadzieja... i lepiej nie odzywaj sie w kwestiach ktorych nie potrafisz jeszcze pojac... Nie tobie kolego decydowac, kto tu co moze pisac...kazdy ma prawo wypowiadac sie - dlatego nazywa sie to forum...
|
|
Chciałbym wiedzieć czy ktoś ma na sprzedaż w Łomży PS2 - najlepiej przerobionego i z całym zestawem. Jeśli tak to proszę pisać na tym forum albo gg:1865755. Pzdr
|
|
Przy siedzibie ŁSM na Legionów za 400 zł (wywołanie 60 zdjęć, i ok 200 na płycie) tel . jak się niemyle 862180000 lub 862160000
|
|
Nie mam pojecia ile kosztuje dobry fotograf, szczegolnie ten ktory robi sesje slubna. Strona, ktora mi podales(as) jest fantastyczna, zdjecia bardzo mi sie podobaja aczkolwiek niekoniecznie chcialabym czarno-biale. Myslama o sesji w Nowogrodzie. Slub jest w lipcu tego roku wiec mam nadzieje, ze pogoda i zielen dopisze:) Jesli masz jakies namiary to jak najbardziej prosze o nie.
|
|
Co sie podobalo? podejrzewam ze podobala sie metodyka prowadzenia zajec mowiec po ludzku to sie podobalo jak kolo prowadzi zajecia i jakie cwiczenia dobiera do jakiej muzyki itp ogolnie zawsze na aerobiku panuje mila i przyjazna atmosfera ciekaw mnie jaki rodziaj aerobiku jest tam prowadzony i jakie kroki sa stosowane? Piss off !
|
|
banda piepszonych, napuszonych jak pawie, starych spasionych burakow !!!! TO JEST TEN CALY WORD PIEPSZONY !!!!!!!!!!!!
|
|
http://90minut.pl/news.php?id=496986 Boguski juz w Odrze Wodzislaw ;) kto z juniorow bedzie gral w I skladzie?
|
|
prawdomuwny pewnie zawsze o tym marzyl zeby faceci pisali do niego: "hej koteczku", a teraz glupio sie tlumaczy ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie dałbyś mu złamanego grasza? to nie dawaj, nikt Cię nie zmusza. Dają Ci co chcą dać. Podobniejest z kolendą. Niektórzy piszą o pazerności ksieży itp. Nie chcesz, to nie dawaj, nie przyjmuj - twoja wola. Po co zaraz o tym głośno wykrzykiwać na forum. Według mnie najgłośniej o pazerności piszą Ci, którzy nie dają Zbych
|
|
Nie chce wypowiadać się na jego temat, bo on mnie też specjalnie nie przekonuje, ale zawsze coś tam wrzucę do puszki, bo mam nadzieję, że ta kasa idzie na dzieciaki. Co to przystanku woodstock ... no comment. Owsiak jest jaki jest i nikomu nic do tego
|
|
Ja też czytam. Kitek i Szyna jak tam u Was z wiadomościami o historii swojego miasta. Weźcie się za naukę, bo nie ma dla nieuków miejsca we współczesnym świecie. Szyna, Ty tak krótkiej wypowiedzi nie mogłaś napisać bezbłędnie (powruć - powróć), (narew - Narew), (czesiek - Czesiek). Nie mówiąc już o kitku, patrząc na jego pismo widać, że jest to bałaganiarz. Najlepiej to wypowiadajcie się w liczbie pojedyńczej (chociaż wątpię czy wiecie co to jest). Na pewno na forum jest wiele osób co czytają temat Czesława z zaciekawieniem. Głupie to są Wasze wypowiedzi. Pozdrowienia Zbych
|
|
ciesze się że jestes tolerancyjny. to podstawa w dzisiejszych czasach. tylko czemu nazywasz mnie pajacem i padalcem? ja nie napisałem nic obraźliwego pod Twoim adresem, skoro nie oskarżasz Owsiaka o defraudacje. powiadzasz: cenie Kotańskiego bo miał tyle cierpliwości.... jak więc nazwać to że przez 15 lat już Owsiak męczy się również żeby niektórym było lepiej ? przez te 15 lat ani jednej sprawy nie miał o podkradanie funduszy, nie mówiąc już o udowodnieniu czegokolwiek. a przecież co rok ubodzy umysłowo ludzie wieszają na nim psy i oskarżają go bez dowodów. Owsiak nie jest ćpunem i pijakiem więc do gazu chyba by się nie nadawał wg Twojej teorii pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
|
|
Czesław nie zrażaj się ludźmi pokroju Szyny i kitka. Czekamy na kolejne części. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
tommeknet sam sie zjedz nierobie na utrzymaniu mamusi "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
powinni ukarac leader price durzo grzywno !!!!!!!!!!
|
|
W Łomży to bardzo drogo biorą lepiej poszukaj z innej miejscowości.
|
|
Jak to jest że w Łomży zebrano raptem 17.800 tyś. zł , podczas gdy w trzy razy mniejszym Piszu zebrano aż 21.233 tyś.zł. Czyżby mieszkańcy Łomży byli dużo bardziej skąpi? bagrmosen
|
|
Ma ktos informacje, jakiej grubosci mata jest polozona na tej sali? bagrmosen
|
|
... misie najbardziej lubią dobrze zjeść. Dobrze nie znaczy DUZO, lecz smacznie. Niniejszym zachęcam do dzielenia się tym co nam smakuje najbardziej, swoimi doświadczeniami kilinarnymi, eksperymentami. Może jakis przepis na "małe co nieco"??? ;)) W nawiązaniu do tematu podam przepis na naleśniki ze szpinakiem ;)) Ciasto na naleśniki jest w zasadzie standardowe ;)) z małym wyjątkiem, dodajcie do niego bazylii i oregano Skladniki: - szpinak - ser feta - ser gouda - czosnek 1-2 zabki - sok z cytryny - pieprz, sól - 1-2 lyzki masła Pzygotowanie - posiekany szpinak (ja używam mrozonego i juz posiekanego, jak ktoś ma niech zrobi ze świerzego) zagotować a nastepnie odcedzić. - obrany czosnek utrzeć z odrobiną soli (nie przesadzac z solą gdyż ser feta, który później dodamy sam w sobie jest wystarczająco słony) - ugotowany szpinak skropić cytryną, dodać czosnek, stopione masło oraz popieprzyć dla smaku. (wymieszać) - nastepnie dodac pokrojoną w kostkę fete oraz starty ser gouda. Podgrzewając wymieszać az sery sie rozpuszczą. tak przygotowany farsz nakladamy na usmazone wcześniej naleśniki i zawijamy (w rulon, kostkę lub rożek - jak kto woli ;)) naleśniki spozywać na cieplo, same lub z sosem np. czosnkowym ;)) jesli ktoś lubi smacznego
|
|
swietny sport :) zeby tylko zdrowie bylo... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
wombat...ale zes teraz dowalil... bagrmosen
|
|
Ja też wypożyczyłam dla dziecka strój na Jednaczewskiej i wydaje mi sie że jest to najlepsza wypożyczalnia w Łomży. Jest duży wybór nowych kostiumów i być może znajdzie się także coś dla Ciebie :) radze sprawdzić bo naprawdę warto! Pozdrawiam
|
|
Ja wiem na spokojnej tam gdzie są te dwa bloki komunalne mieszka gośc który w garażu za blokiem ma warsztat, robi robotę dobrze i tanio, łatwo znależć tam go wszyscy znają chyba jest szyld bo naprawia także rowery, motocykle, silniki do łodzi itp. solidny, korzystałam z jego usług kilkakrotnie i polecam. bagrmosen
|
|
Lepsze ceny sa w WSA.. Dobre obiady, tanie i na miejscu :) Caly sprzet jest nowka a wlascicielka czesto powtarza ze piec maja konwekcyjno - parowy, czy cos.. :) Czasami mozna najesc sie za darmoche, jak sie dobrze z nimi pogada...
|
|
BIG_NJ: tak, Łap za mikrofon... SSZ: nie działa mi drugi link :/ jakbyś mógł to wyslij mi na sanefirst@gmail.com bagrmosen
|
|
Sory , napisałem posta do tematu Łomżyczka i pojawiło sie brak połączenia z baza danych. Potem wrzuciło do tego tematu. Jest nadzieja , że zagramy rundę wiosenną na naszym ładnym stadionie. Już nie mogę się doczekać.
|
|
SIemka ludziska mam pytanko gdzie mozna przerobic sonke 2 dzieki za wszystkie podpowiedzi pZDr róbmy swoje
|
|
Taka sobie ale i tak gratuluje odwagi ;-) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |