Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Gazeta Współczesna" sprzedana norweskiej Orkli. "Solidarność", brak mi słów.... |
Tiger napisał(a): > zgadza się VipeR > 3/4 robi sztucznie zniesmaczone miny na samo określenie "disco > polo" a 100% chociażby na weselach wywija w rytm tej muzyki aż > się kurz unosi z desek parkietu > > Nie ma muzyki gorszej lub lepszej - zależy to od gustu > słuchacza a każdego wybór należy uszanować. > Łomża to z kolei nie Warszawa - w stolicy jest tyle klubów, > dyskotek, że właściciele tychże lokali mogą sobie pozwolić na > konkretny typ muzyki w konkretnym lokalu - chętni i tak będą. U > nas DJ chcac zadowolić 5 osób jest z góry skazany na > niezadowolenie na przykład 15. I bądź tu mądry...... > > A tak nawiasem mówiąc to ja najlepiej lubię jak Stasiek > przytnie na harmonii pedałowej a Maryna na kontrabasie :) > Zróbcie dla mnie lokal tylko z taką muzyką - czyżby reszta to > wiocha bo tego nie słucha ??? > > Tiger
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Gazeta Współczesna" sprzedana norweskiej Orkli. "Solidarność", brak mi słów.... |
marecki nie wciskaj kitu, ten blad juz kilka tyg. temu naprawili... i nawet wydany zostal programik naprawiajacy napedy LG. "Polecam wszystkim zainteresowanym mandrake bluehawk'a. jest to dystrybucja mandrake 9.2 poprawiona i uaktualniona przez Czechow (wyeliminowano m.in. problem z napedami LG), zawierajaca dodatkowe, komercyjne oprogramowanie (np. sterowniki nvidia, acrobat reader i wiele innych). w sumie miesci sie na 4CD, aktualna i najnowsza wersja - 6." http://mandrake.redbox.cz - oficjalna strona po czesku ftp://mandrake.redbox.cz/people/bluehawk/iso ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/distributions/bluehawk - polski mirror (polecam, czeski ftp bywa mocno zatkany) Zbych
|
|
Re: "Gazeta Współczesna" sprzedana norweskiej Orkli. "Solidarność", brak mi słów.... |
PANI I PANOWIE ORAZ RESZTA SZUMOWIN?!!!!! PIERZYCIE TAK O TEJ NUCIE PUSZCZANEJ PRZEZ "DJ" . SPOJRZYJCIE W LUSTRO! JESTEŚCIE TACY SAMI JAK CAŁA RESZTA I SŁUCHACIE TAKIEJ SAMEJ MUZY JAK KRYTYKOWANI TU WSZYSCY DJ -je. WYSTARCZY PODJECHAĆ NA STATOIL WIECZORKIEM JAK STOI CAŁA WIOCHA I SŁUCHA TEJ WŁAŚNIE NUTY NA KTÓRĄ TAK PIEPRZYCIE. KRYTYKA ATOMU ,YAM CAFFE ITP.....,A MOŻE LEPIEN W SOBOTE POJEDŻCIE DO KATEDRY DAJCIE NA TACE I NIECH ORGANISTA WAM ZAGRA . Zbych
|
|
Podalem ten link nie dlatego, ze neguje funkcjonalnosc Linux'a. Dobrze jest zapozanac sie ze wszystkimi "niespodziankami" jakie moga sie przytrafic. XtraVert masz racje, to wina producentow LG, dlatego niektore wersje Linux'a sa niebezpieczne ( wiekszosc stacji to LG ) dla komputera i dobrze aby kazdy wiedzia. Najnowsze wersje nie powoduja juz nadsterownosci LG i sa godne polecenia. Jesli ktos nie ma nagrywarki lub czasu moze zakupic odpowiednia wersje na Allegro - placi sie za plytki CD-room i przesylke ( od 8 do 15 zl) w zaleznosci od sprzedajacego - wybor wersji jest spory.
|
|
Uu... zapomnialem dodac, ze tym wszystkim zarzadza Debian GNU/Linux Woody (stable) na jadrze 2.4.21 + grsec + kilka innych patchy.
|
|
oj lokos... coś mi się wydaje że to Ty jesteś tą 'wiochą' na Statoil co to nie ma co ze soba zrobić i dlatego taki poddenerwowany chodzisz... wyluzuj człowieku, ludzie tu sobie dyskusję urządzają i bardzo dobrze że jeszcze tacy w Łomży są, a ty sie wpieprzasz z tekstami do lustra. spójrz lepiej na swoje błędy a potem krytykuj innych kultury trochę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |