piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Historia o wilku

zanim zdecydujecie sie na Linux'a
http://www.mandrakelinux.com/pl/lgerrata.php3

kumaty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Historia o wilku

ta myslisz ze nie szukalem...ciagle znajduje jekies badziewia...zrodla ...polprodukty. podajcie mi konkretny link najlepiej.

...acha... Kornik.... ..jak zajdziesz do kiosku, to na pewno w którymś z czasopism komputerowych będzie płytka z którąś z najnowszych dystrybucji... :)

kumaty

Osobiście używam Debiana, FreeBSD, ostatnio bawię się Slackiem i Knoppixem.

Mój komputer domowy (stacja robocza):
FreeBSD 4.8-RELEASE-p13
10:27PM up 24 days, 19:22, 0 users, load averages: 0.62, 1.01, 1.33

Serwer właśnie reinstaluję - od jutra będzie stał na Slacku.

kornik: www.linuxiso.org - linki do serwerów ftp ze wszystkimi dystrybucjami Linuxa.

Proponuję się spotkać gdzieś (np. w najbliższą sobotę - 24 stycznia). Podyskutujemy, wymienimy doświadczenia.

Jakieś propozycje co do miejsca i czasu?

TeRmOz skoro z Ciebie taki powazny klubowicz i jak mowisz, że kumasz tą muzę to wytłumacz mi dlaczego mając do wyboru Atom i Ibize, chodzisz ciągle sluchac mallorki i lambady wlasnie do Ibizy?? A Twój wyklad na temat prawdziwych Dj`s i ich umiejętności ma się raczej nijak do tego co prezentuje tak przez Ciebie zachwalany Szakal w Atlantiku. Popraw mnie jesli sie myle. pozdrawiam

Dziekuje to wszystko w tym temacie:)?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org