Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent spocznie na WAWELU |
A co wy ***** tych konfidentów bronicie<chwdp> _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent spocznie na WAWELU |
Na Długiej w salonie "Panna Młoda" widziałam ciekawe kreacje.Pierwszy od Starego Rynku.
|
|
Albo np. syna zabił!
|
|
Jesli ktos ma namiary na minimum 18 osobowy bus, to blagam, dajcie namiary. PILNE koszmitka
|
|
a ja proponuję aby Policja zajęła się tym postem bardzo poważnie. Nie wyobrażam sobie publicznych gróźb karalnych (w świetle prawa to poważne wykroczenie). Wskazywanie adresów i nawoływanie do czegoś tam ?? No właśnie......... do czego młody człowieku nawoływałeś ? Proponuję nie tolerować łobuzerstwa, zwłaszcza wsród ludzi młodych ! Wolę mimo wszystko na osiedlu patrol Policji niż gówniarzy w kapturach. Zbych
|
|
do: Autor: kołłataja (80.240.165.---) Data: 06-01-07 15:57 A dokładny adres w kolnie i telefon kontaktowy? Nieśmiertelna nawijka...... Telefonu nieznam, ale scianka znajduje sie w Centrum Sportowym, dzwoniac na informacje napewno dostaniesz numer na recepcja , a tam juz dowiesz sie wszystkiego.
|
|
A ja proponuję, aby Policja zajęła się swą pracą bardzo poważnie. I nie ganiała ludzi z psami bez smyczy, tylko do q... nędzy odnalazła wreszcie mój rower, bardzo charakterystyczny, który jakiś dzieciak rąbnął mi z piwnicy parę lat temu. Pozdro.
|
|
ja bardzo lubie polcjantow to chlopcy mnie zmusili ze jak nie napisze to dostane Bimbo
|
|
nikt tu sie nie śmieje z tego co sie stało śmiejemy sie z tego jak jeździł popisywał sie co to nie on hmmmm a czy on jest starszy widziałem go często na Moniuszki nie powiem żeby on był starszy ode mnie żeby jeździć tez trzeba mieć pojecie i nie stwarzać zagrodzenia na publicznej drodze jakiś rajd ksj proszę bardzo pozdrawiam
|
|
Mistral- 217-90-48 mają chyba 3 busy (14,17 i 20 osobowe (?) jakiś tam bus, chyba 17 lub 19 osobowy: 604086040 nie wiem czy te numery są jeszcze aktualne, kozystalem z ich usług jakieś 2 lata temu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
"chlopcy" ? ... ;D _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
bno wlasnie jaka jest cena tych zajec wie ktos ?
|
|
WITAM CHCIAŁABYM ZROBIĆ ŁADNE KUTE OGRODZENIE KTO W ŁOMŻY SIĘ TYM ZAJMUJE POZDRAWIAM
|
|
z wlasnego doswiadzenia wiem ze najlepszy jest doktor Poppe niestety nie orientuje sie w cenach przyjmuje prywatnie na ul Polowej (nowe budynki za ekonomikiem)
|
|
WITAM DOBRY JEST TEŻ ROBERT PIJAGIN (Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA) PRZYJMUJE W TYM SAMYM GABINECIE CO POPPE PRZYJMUJE W CZWARTKI I PIĄTKI OD 16-18 NR.TEL 602 600 514 ZADZWOŃ I ZAPYTAJ SIĘ O CENY
|
|
dloorek meska dziwka jestes??
|
|
w ogrodniczym na wojska polskiego pozdrawiam papatki
|
|
pppppppppppiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzdddddddddddddddaaaaaaaaaaaaa ttttttttooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkkkkkkkkkoooooooollllllllllllaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa zzzzzzzzzzzzz rrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk sssssssssssmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeetttttttttttaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjddddddaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaddddddddddaaaaaaaannnnnnnnnnaaaaaaa dddddddddooooooooooooo rrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnaaaaa, NARA
|
|
F
|
|
jak to bylo? "glodnemu chleb na mysli?" "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mamy przyklad osoby chorej psychocznie...zywy przyklad, nie tam jakis w zoo, za szyba...tylko tu na forum! takiej atrakcji nie znajdziecie! Bimbo
|
|
a gdzie jest admin ?
|
|
FIN : właśnie spisali Twoje IP i już do Ciebie jadą, strzeż się. Wandalizm jest karany!!!
|
|
lepiej ponowić akcję "ptysiu91" : Zorganizowana ekipa odcina połączenie FIN'a z internetem lub/i niszczy jego komputer. rudy błazen z druhem
|
|
Apróbuj skontaktować się z p. Romanem Kowalewskim, Rycerska 2/31, telefonu nie znam, ale jest kowalem - wykonuje również ogrodzenia kute.
|
|
Idiota.kretyn,pojeb.... .
|
|
zaklad Springer, ulica Strusia, osiedle Kraska
|
|
Pierd ol sie.
|
|
"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" czekamy, czekamy rudy błazen z druhem
|
|
powiedz mi to cipko w oczy bo na forum wszyscy jestescie madrzy, pasuje ci?? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Tak to jest jak się nie jest rasistą
|
|
właśnie wydaje ci się a to różnica Spiero:) uwierz mi,że partacz jakich mało Bimbo
|
|
polecam zakład na starej Łomży Wiejska 9
|
|
za stacja Orlen jest Market, bodajze Polo a za tym marketem jest hala Bimbo
|
|
buehehe, dobrzy sa :) Zbych
|
|
hmm wielu znajomych sporo zarabia latając z puchą i wyciągając co lepsze banknoty z puchy, mnie to jednak nie kręci
|
|
Jaki to byl problem ??? Ja to kocham tak jak moja dziewczyne ;-) Pozdrowionka
|
|
Zdecydowanie polecam p. L. Cwalinę z ul Korczaka . Aparat nosiłam ok 6 lat temu. Bardzo miła obsługa. Odradzam Niemcewicza zdecydowanie!!! po tym jak zobaczyłam moją koleżankę po zdjęciu aparatu. PORAŻKA !!!
|
|
W Unitechniku, jest jakaś firma obok restauracji pod łosiem przy legionów. Pozdrawiam Robert
|
|
ty a jak niewiesz jak się pisze kjs to zajżyj w słownik i siwe ***** tak nie wymondzaj bo ty pewnie bo pewnie wcale nie jeżdzisz a jak jeżdzisz to chba na rowerku z bocznymi kułkami bo inaczej to byś liczył zęby na chodniku przy upadku to do majka
|
|
http://www.kawa-online.com musisz oczywiście wejść na forum tej strony.... Bimbo
|
|
nemo : Reklamowanie N jako HDTV oczywiście jest nadużyciem zgodzę się z Tobą, Dopiero jak publiczna TV będzie leciała w HD + inne a szczególnie sztandarowe kanały grupy ITI czyli wszystkie TVN-y to wtedy owszem będzie to HDTV Jednak przyznasz ( lub też nie :)) ) ale z moich obserwacji dogłębnych, materiał SD ( TVP1,2, TVN, TVN24 i inne ) upscalowane przez dekoder N-ki do HD czyli np do 1080i wypadają naprawdę b. przyzwoicie w porównaniu do Kablówek lub CP
|
|
jest.... Zbych
|
|
Budowa bloku komunalnego w Łomży, na 40 mieszkań kosztowała Urząd Miasta ok 6,5mln zł, czy nie lepiej było by w to miejsce wybudować osiedle szeregówek, np czworaków o powierzchni ok 100-120m2? Koszt budowy jednego mieszkania (40-55m2) to ponad 160 tys zł, koszt budowy szeregówki (100-120m2) wacha się od 90 do 120 tys zł. Grunty na których mogło by się zmieścić ok 40 szeregówek to ok 1,7ha, za ok 600 tyś zł (wg aktualnych cen na obrzerzach miasta). Wystarczy poprowadzić drogę i chodniki (z polbruku to ok 300-450tys zł), uzbroić teren w potrzebne media (ok 300tys zł). Za pozostałe środki można wybudować około 50 domków szeregowych z działką o powierzchni 3,5 ara. Znalazłem artykuł o Miejscowości na Śląsku która zainteresowała się podobnym rządowym programem. http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=8111 przeczytajcie i oceńcie, może warto taki program wprowadzić w Łomży?
|
|
nie chodzi się do esbeckiego kościoła to się nie wie kiedy na wywiad przyjdą!
|
|
Tak ale to blok komunalny, żeby mieszkać po pańsku to trzeba mieć kasę, tych mieszkań komunalnych to wcale nie powinni budować! jak komuna była zła to teraz ci co nie mają gdzie to powinni mieszkać tak jak w kapitalizmie,sami tego chcieli. A jak mieszkają to widać na filmach , między innymi. Zbych
|
|
A może by tak dla rozładowania emocji jakiś kawał? ma ktoś ochotę?
|
|
W temacie bardziej chodziło mi o wspomaganie młodych, tak jak w zamieszczonym linku. Macie może jakieś szersze informacje na temat tego projektu rządowego który ma na celu wspieranie młodych po przez budowanie właśnie takich osiedli?
|
|
", koszt budowy szeregówki (100-120m2) waha się od 90 do 120 tys zł. " Takie ceny dzisiaj są nie do osiągnięcia. Licz koszt rzędu 2tys zł za metr, a i to ciężko będzie Ci się w nim zmieścić. "Grunty na których mogło by się zmieścić ok 40 szeregówek to ok 1,7ha, za ok 600 tyś zł (wg aktualnych cen na obrzerzach miasta)" Pokaż mi gdzie za tyle kupisz taką działkę w Łomży, bądź okolicy, z możliwością budowy...
|
|
lomzarap.fora.pl - DYSKUSJA
|
|
weterynarz dochodzacy do domu ,mieszka na Chopina ----na smierc zapomnialam nazwiska !!!))))))))))))) pracowal a moze jeszcze pracuje w lecznicy na Nowogrodzkiej. Do mojej suni przychodzil o dwunastej w nocy!!!Jak sobie przypomne napisze. Pozdrawiam wszystkich psiarzy! rudy błazen z druhem
|
|
Na Słowackiego pod koniec stycznia, chociaż w połowie lutego też będzie w którymś z bloków.
|
|
mmm: po co link? idziesz do pierwszego lepszego łomżyńskiego sklepu Komplet tuszy ok 16-25 zł. Starcza na 2/3 uzupełnienia. Na mojej 3820 jedno uzepełnienie idzie mniej więcej na 3/4 ryzy papieru
|
|
he obrazalscy bo ktos napisal chwdp . pewnie 3/4 tego forum to psy, a jak nie to przynajmniej maja psa w rodzinie. dlatego tak sie bulwersuja jak ktos mial kontakt z tymi szujami to dobrze wie ze te chwdp im sie bardzo nalezy. oni nie musza zajsc za skore, nawet kiedy maja robic to co do nich nalezy i tak im nie wychodzi (partactwo) a z tego co widac wiekszosc mlodych psow to chlopcy ktorzy byli dreczeni w mlodzienczych latach, tak czy siak CHWDP (hh nie slucham buchow tez nie jaram)
|
|
Nielepiej kupić gotowy tatuaż i go przykleić? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Witam mam pytanie czy ktoś zna jakiegoś dobrego dermatologa w Łomży lub najbliższej okolicy, bo Pani dr do której chodziłam dała mi preparat, który strasznie wysyszył mi skórę i dzięki niemu dostałam wysyp na twarzy. Nie mam wielkich problemów ze skórą, ale chcę miec idealną na ślub. Będe wdzięczna za pomoc :-) Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
ano dobrej :))
|
|
czy wiadomo jak zakonczyly sie negocjacje w sprawie sponsorowania ??? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Hej!!! Ogladalem fotki wcale nie byl ciezki hahaha ....raczej smieszny. Mnie tam nie bylo poniewaz ja jezdze od wrzesnia... Pozdrawiam PS. Jesli chcesz zobaczyc troche ciezszy to wejdz na www.bezkres.com i zobacz operacja orzysz tzn "Dzien Niepodleglosci"
|
|
ja byłem na Sylwka w Labiryncie i było naprawdę super. Najwazniejsze jest towarzystwo a wszyscy moi znajomi bawili się razem z nami , więc nie mam najmniejszych powodów do krytyki. Jedzenia było dużo i było ok. Imprezke opuszczaliśmy o 5 rano. Za rok na pewno w tym samym towarzystwie i w tym samym lokalu. Bimbo
|
|
Sam to przerabiałem jakiś rok-półtora temu. Poruszyłem też ten temat na forum. Powinnas chyba zadzwonić do Izby Aptekarskiej czy jak to się tam nazywac i zasygnalizowac ten problem. Jest chyba oddział w województwie. Wówczas to zrobiłem, ale skutek był mizerny, z wyjątkiem mojej własnej intertwencji w aptece, której problem dotyczył. A burdel w łomżyńskich aptekach jest taki, że i Herakles by tej stajni nie oczyścił... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
był ktoś? podobało się?
|
|
Słyszałem że jak krowa poliże to skóra staje się gładka!
|
|
Rozmawiałem z ratownikiem.Są 4ml na rozbudowę basenu przy dziesiątce.Prace mogłyby zaczać się już w tym roku. Ale żyjemy w Polsce więc do końca nic pewnego. Prywatne lekcje pływania w granicach 20-30zł. Dwa miesiące i pływasz. Często chodzę to mógłbym ci przy okazji udzielić paru rad.
|
|
hejka Nie byłam oczywiście moja dziewczynka miała choinkę : )) ale wiem kto prowadzi !!! oni mają ewe w lomży i fitnes klub w ostrowi i solarium w osrtowi
|
|
Potrzebuje dobrego tematu na referat z prawa cywilnego.Pilne!!!!!
|
|
Rozmowy na temat sponsorowania ŁKSu z JBB będą przeprowadzone w poniedziałek.
|
|
leo to pies a nie krowa ;)
|
|
Można wiedzieć skąd wiesz o tym ? Z góry dzięki.
|
|
Vlad, to Ty żyjesz???? Jak miło. Ciekawam co tam u Kazika? A po za tym mój problem chwilowo jest nieaktualny. Na sen najlepsza jest ciąża.... Gdyby tylko ktoś skonstruował takie łóżko z wgłębieniem na brzuch byłoby idealnie.... I gdyby nie trzeba było tak często wstawać do ubikacji... A no i gdyby maleństwo w nocy też chciało spać jak jego grzeczni rodzice. To chyba wszystkie moje życzenia dotyczące idealnego snu. Pozdrawiam wszystkich!! Bimbo
|
|
Twoje posty są na poziomie kawałów o Stirlitzu - nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać...
|
|
hehe niezle, jak swinia sie smieje haha
|
|
Mam do SPRZEDANIA Mitsubishi trium aria na chodzie bateria czyma 3 dni, tylko 30 zł !!
|
|
A co chcesz budować i gdzie? Miasto czy gmina? Polecam Pana, który ma biuro w Hali Targowej na pietrze oraz Panią Skupską (pracuje w Urzędzie Gminy w Miastkowie.
|
|
A A A A A A A A A A A A A AAAAAAAAA A A A A A A
|
|
Allinka widzę, że Ty również żyjesz :] również wszystkich pozdrawiam
|
|
D. Stary Rynek, tylko za komuny był skwerem. Od chwili powstania cały czas był to Rynek. Jak wyglądały alejki z asfaltem powypychanym przez korzenie drzew? Czy, fontanna pełna śmieci i butelek. Czy był to piękny widok? Ciekawe, jakie jest zdanie na ten temat konserwatora zabytków? Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ogolnie zgadzam sie z w124 ,ale tylko ogolnie,powtarzam wiekszośc taksowkarzy czyli te 70% to kondoneria ,jedni po prostu sa kondonami od dziecka inni zrobili sie tacy dziek taxie,podbieranie kursow,oczernianie,ta kichacka walka o 5 zyli,normalnie czasami padam ze smiechu jak sie drą "ja byłem pierwszy nie ja","to z tego postoju nie z tego" ale stali sie oni kondoneria przez liche zarobki przez to ze wyłozyli pare złotych i liczyli ze dzieki taxie utrzymaja godziwie rodzinie,niestety w wiekszosci niewypał.Co do oceny korporacji to i owszem,a co do naciagaczy to troche przesadzasz odsetek jest podobny jak w innych korporacjach.co do honoru "słupkow" to przestan bo pierdo.... na serce,jaki honor?a czy tu wogle mozna mowic o jakims honorze?dla mnie oni to są wogle pomyłka ze złosci po prostu kipia,a zapytaj sie ich czasami tam na dworcu czy poleca za 6 do piatnicy to dosłownie polecą!podniesmy stawki zlikwidowac emerytow,podjebki i pijakow bo tez robia chu....renome.
|
|
No i dwa razy tyle @
|
|
Ja chciałem się dostać do Policji, przeszedłem testy z wiedzy ogólnej i sprawnościowe, wyłożyłem się na psychologicznych (prawdopodobnie wyszło to że nie potrafię się podporządkowac poleceniom). Podobnie jak Dran znam kilku fajnych młodych policjantów z którymi miałem okazję się kilka razy "bić" :):):):):) i zaręczam, że większość internetowych napinaczy z tego forum dostałaby od nich wpierdol w ciągu kilkunastu sekund (ja też). Z tego co od nich wiem, Policja ma trudności w radzeniu sobie z młodzieżą, recydywa się nie stawia bo wiedzą czym to grozi (lanie, większa sankcja), a młodzi czują się bezkarni. Jestem za tym, aby użwać tych samych środków przymusu wobec 16 latków co wobec osób dorosłych (na przykład kajdanki) i za ciężkie przestępstwa przeciwko życiu i zdrowiu sądzić ich jak osoby dorosłe. Jakby tak jeden z drugim wyszedł z paki po iluś latach przecwelony to może dałby dobry przykład innym, że nie warto podążać jego drogą :-) a być może orientacja seksualna by sie też zmieniła i debil nie miałby potomstwa :-) PS: dla tych co zastanawiają się ile autor postu może mieć lat podpowiadam: jestem po 30 :-)
|
|
Prawdomuwny jest tak w przyrodzie, że pierwszym kryterium oceny jest wygląd. Oprócz cech fizycznych oceniamy również to w jaki sposób jest ubrana osoba, jak sie porusza, jak podaje dłoń, jakie ma zabarwienie głosu itd..................................... w związku z powyższym nie dziewi mnie fakt, iż mężczyźni puszczali oczka do seksownej dziewczyny (a Ciebie??). Gdyby wygląd nie był istotnym elementem funkcjonowania człowieka; egzystencja firm zajmujacych się tą dziedziną nie miałaby sensu. Ciekawa jestem, czy Ty myślisz, że nie lubisz się podobac? pozdarawiam
|
|
Akkka temat super, gratuluję w tym roku przeznaczę 1% na hospicjum, a barbarze dzięki za podanie nr konta. pozdrowienia _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Samo ograniczenie nic nie da. Trzeba postawić "budkę" z fotoradarem i znaki ostrzegawcze o fotoradarze - żeby uważali także przejezdni. Prawda jest taka, że sam wielokrotnie jechałem tamtędy za szybko. Ten odcinek do tego prowokuje. Jadąc od Łomży zjeżdzasz z górki i prawie niezauważalnie nabierasz prędkości a przed Tobą długa prosta ... Na domiar złego jest jeszcze dość ruchliwe skrzyżowanie w samych Chojnach i bliskość stacji benzynowej. Myślę, że doraźnie mogłyby pomóc regularne kontrole prędkości przez Policję w tej okolicy, chociażby przy użyciu "suszarek". Nigdy się jeszcze nie natknąłem na kontrolę prędkości w tej okolicy, więc może Policja powinna przejżeć statystyki - tymbardziej, że z powodu bardzo dużych prędkości osiąganych na tej drodze wypadki są najczęście bardzo poważne.
|
|
GABS - najdrozszy na pewno,ale czy najlepszy :) ? osobiscie polecam Michala Hoffmana www.hoffman.fotolomza.pl <-- sa tam jakies przykladowe fotki najprosciej zadzwonic i pogadac, najlepsza droga do znalezienia odpowiedniej osoby
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |