poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy podstawy etyki runą ?

To jest realne, jednak nie jest tanie. TBS nie załatwi takiej przestrzeni architektonicznej ( w takim standardzie) Jednak życzę Ci żebyś spełnił swoje marzenie. Wtedy nasze otoczenie zwiększy trochę wartość estetyczną.
MariaII została puszczona swobodnemu budowaniu mimo, ze początkowo było to kilka typów "klocków" ustawionych regularnie z wyczuciem estetyki. Jednak jak zwykle polska przewrotnośc pokazała, że odwrotnie niz na cmentarzu, przed domem kazdy chce mieć co innego :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy podstawy etyki runą ?

dobrze gadasz paru z tej ekipy to tylko duzo hałasu robiłą,teraz jakbym ich spotkałto zasmiałbym sie w twarz ale 2 przynajmniej to naprawde dobre chłopaki wier i sier,potrafia sporo

Wiesz co 11111, ja tam z policja wspolnego nic nie mam, nic mi nigdy zlego nie zrobili, ani i nic dobrego, wiec mi to lata. Ale smieszy mnie wlasnie to, jak mnostwo malolatow biega i krzyczy CHWDP jak nikt nie slyszy, a w razie czego uszy po sobie. I niezupelnie jest tak jak piszesz, z mlodymi policjantami. Bo z tego co znam paru to wiem, ze znakomita wiekszosc malolatow kozaczacych chocby na forum, dostalaby ostre wciery jakby chciala z nimi sie sprobowac "prywatnie". I maja normalne podejscie do pracy, sami sie wkurzaja czesto ze czesc starych policjantow ma zryta banie i powinni juz dawno odejsc. Mozesz sobie poprawiac humor mysla jak to do policji ida tylko zahukane niedorajdy. Zebys tylko naprawde nigdy od nich nie potrzebowal pomocy w razie czego. A ogolnie co do policji, no coz, trzeba przyznac ze prace maja i ciezka i niewdzieczna. A ze to moze siasc na psyche po jakims czasie to ja sie nie dziwie, po 10 latach w takiej robocie, to pewnie nie jeden by sie zmienil. Jak wszedzie trafia sie tez osobnicy, leczacy kompleksy przez pokazywanie wszystkim "kto tu rzadzi", tyle ze w tym zawodzie maja niestety wieksze pole do popisu.
Mysle, ze gdyby obecnie przy naborach faktycznie solidnie podchodzono do tematu testow psychologicznych, to za pare lat mielibysmy szanse na znaczne zmniejszenie skali tego zjawiska. Pamietaj, ze moze i z policja zle, ale bez nich dopiero mielibysmy tu prawdziwy dziki zachod. Zreszta nawet tam ktos pilnowal porzadku.

Dobrej nocki :)

rudy błazen z druhem

na pogotowiu nie wiedza nic o dyzurach aptek, przetrenowalam ten temat :)

najlepiej zadzwonic do przedsiebiorstwa taxi, oni wszystko wiedza co i jak

podrowienia

Szyna wsać se go w buty....bedziesz wyższy.

No tak chodziło mi o Wątek :)

duzy : a możesz bardziej sprecyzować , z tego co wiem tam jest kilka solarium

ŁKS nie jest już na ostatnim miejscu na tabeli II LIGI :))

brak podpisu

Syrenka z Dworca?????????? dziewczyno chociaż się tam nie wybieraj.

Jedyny profesjonalny zakład fotograficzny w Łomży to GABSfoto na Starym Rynku, ale radzę poszukać w necie jakiegoś fotografa z Polski, jest wielu zdolnych z ciekawszymi pomysłami na zdjęcia:)

zjedz ją

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org