Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wrocławski radny z Platformy Obywatelskiej skazany |
Ja korzystam z OpenSource. Tak przez chwile bedzie wygladal moj pulpit: KDE 3.1 [Plastic], po prawej GkrellM, a to coś podobne do winampa to XMMS. Oczywiście na pokladzie OpenOffice 1.1. 180.92 KB ScreenShot 1 KDE 3.1 [Plastic], OpenOffice 1.1, Bluefish 0.11 - program do tworzenia stron www, a obok zegara w prawym, dolnym rogu - PSI - komunikator Jabbera. 151.51 KB ScreenShot 2 Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wrocławski radny z Platformy Obywatelskiej skazany |
a nie wiecie gdzie mozna zdobyc linuxa?
|
|
kornik, z internetu ;) jak siedzisz w akademiku to bez problemu powinno sie sciagnac. Ew. popytaj znajomych. XtraVert, sciagnij sobie przerobke Mandrake - BlueHawk. Pracuje o wieeeele szybciej od orginalnego Mandrake. Pozdrawiam.
|
|
Ja jakimś cudem postawiłem serwer z - apache'm - proftpd - samba - ssh - postfixem - bindem - ircd (bahamut) - swojego czasu byl tez tunel ipv6;) - gkrellm - mysql - postrgresql - courier (imap) Nad dzialaniem kilku z nich czuwa daemontools + czasami pomaga tez portsentry (w wylapywaniu ciekawskich). A to wszystko na: AMD K6 200MHz, 256mb ramu, 15gb hdd. Chodzi bez zajakniecia:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |