Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy będzie dla niego miejsce na Wawelu ? |
Masterlink to obecnie DPD rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy będzie dla niego miejsce na Wawelu ? |
A ja zadowolona jestem z usług weterynarza z Wojska Polskiego. Potraktował moją suczkę bardzo serdecznie jak miała pokleszczówkę. A pan na Nowogrodzkiej z szacunkiem podchodzi tylko do rasowych psów. Inne nie zasługują na jego zainteresowanie. Ale to tak jak z lekarzami jednemu ten odpowiada innemu nie. Pozdrowionka:) Zbych
|
|
Ale nie miałam na myśli weterynarza o którym pisze halina:) Zbych
|
|
no oprocz tego ze rzygi z pietra kapaly na stol bilardowy na dole ... :D
|
|
http://www.abc-ekonomii.net.pl/prawo_cywilne.html
|
|
No tez a po co zaraz krowę wykorzystywać do medycyny niech lepiej daje mleko a ty zgłoś się do dr. Łapińskiej (kiedyś była kierownikiem poradni w szpitalu) przyjmuje bezpłatnie na umowę z NFZ ul. Ogrodowa 6 - przy parku od strony policji i napewno Ci pomoże. Na prywatnych białostoczaków to radziłbym uwazać bo zaraz na wymyśla ci badań wcale nie koniecznych tylko po to abyś kase płacił
|
|
he dobre
|
|
no cóż, nie ukrywam śpiochem byłem jestem i będę... dla mnie ten problem będzie istniał zawsze... co do długości, podobno nie jest ważna, liczy się treść :) :P - pozdrawiam M
|
|
No napewno jest dłuzszy wątek !
|
|
A - TAK, wraz z nowoczesną wersją fontanny Łomża zyskałaby kolejne ciekawe miejsce do wypoczynku brak podpisu
|
|
Tak jak w temacie postu, dalej poszukujemy osób, które zajmują się pisaniem prezentacji maturalnych z języka polskiego. Jeżeli masz jakiś kontakt, znajomą, siostrę, brata który się tym zajmuje to napisz. Pozdrawiam brak podpisu
|
|
Pracuje w Gminie i prowadzi działalność gospodarczą w kierunku związanym z pracą?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |