Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP- WALCZY! |
ciota :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP- WALCZY! |
a nie mówiłem
|
|
odradzam weterynarza na osiedlu medyk. nie wiem czy to pracownik ,czy też właściciel , ale jedna osoba w miarę sie zna i bierze normalne ceny a druga osoba to partacz i zdzierca. ja zabieram psa na Mazowiecką koło starej TP
|
|
Powinien tu być jakiś stały admin lub moderator ,który by kasował i cenzurował takie śmieszne tematy
|
|
często korzystam z usług weterynarzy, ten na Wojska Polskiego jest super, zna się na swojej pracy. Drugim godnym polecenia jest lekarz z ul. Nowogrodzkiej (lecznica), ten wyprowadził mi psa ze stanu krytycznego. Jurand
|
|
ej ludziska polski hip -hop to juz tandeta nie to co kiedys nie Jurand
|
|
Porównajcie również koszt ogrzania 1 m2 , koszty remontów, wywóz śmieci, do budowy prawdopodobnie konieczne okazałoby sie zawiązanie spółdzielni, opłacenie projektów indywidualnych i kilkunastu inżynierów nadzoru bud. co się nie opłaca - lepiej w spółdzielni zatrudnić jednego nadzorcę a wcześniej 2 projektantów z zespołem. Wtedy jednak dochodzą koszty utrzymania spółdzielni. Osobna sprawa to metraż, który młodej rodzinie tak naprawdę w przypadku 150 m2 szeregówki nie zawsze jest na starcie niezbędny.
|
|
jednym słowem nie ma dobrych weterynarzy w łomzy. coś obiło mi sie o uszy że w konarzycach jest bdb.
|
|
Absolutnie nie polecam weterynarza na Wojska Polskiego. Partacze, którzy udają, że się znają. Przekonałem się o tym 2 razy w ciągu kilku lat. W ubiegłym roku nie potrafili zdiagnozować zerwania wiązadła , ale faszerowali psa antybiotykami, po 2 tygodniach stwierdzili, że nie wiedzą co to jest, i że to samo to samo powinno przejść. Rzeczywiście dobry jest facet w Konarzycach , który w tym przypadku postawił dobrą diagnozę i wyleczył psa. Dobrą opinię słyszałem o nim od wszystkich, którzy mieli z nim do czynienia. Naprawdę dobry jest jeszcze doktor Tomaszewski, ale niestety on nigdzie nie przyjmuje. ![]()
|
|
Ja tez nie polecam goscia z Woj. Polskiego, chyba w poblizu kosciola o ile go dobrze kojarze, bo dawno to bylo, jesli to nie ten pan to przepraszam. Szyl psu mocno rozcieta lape. Dal male znieczulenie i na zywca grzebal szczypcami w otwartej ranie. Pies wyl z bolu i gryzl kogo popadlo (musielismy go trzymac w kilka osob). W tym czasie dziecko pana doktora, z ktorym przyjechal na wizyte wyciagalo z apteczki rozne przybory i bawilo sie nimi w piasku, bez zadnej reakcji z jego strony... Jakbym nie byl zbyt przejety psem, to chyba by mi nerwy puscily zupelnie. Nie wiem o jakim weterynarzu z Konarzyc piszecie? Jesli chodzi o pana Przybyszewskiego, to swietny fachowiec i zawsze przyjezdzal do psa, jesli cos zlego sie dzialo. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Kilkanaście lat temu ganiali od nas ( z Konstytucji) dwóch chłopaków. Ganiało Śniadeckiego - a dokladniej paru typów z takim blondynem na czele - ksywa "kardynał" Wszystko działo sie w czasie gdy w miejscu dzisiejszych "nowych bloków' na Konstytucji była jeszcze czynna baza ŁPB. Było to główne miejsce zabaw chłopaków z okolicznych osiedli ( po wyjściu robotników z pracy ). Jednego razu stróżowi który tam nas ganiał, zrobilismy numer że mu kibel taki drewniany, przewróciliśmy jak typ był w środku za potrzebą :) :) :) Skubany dorwal parę dni później jakiegoś chłopaka ze Sniadeckiego i go dobrze przećwiczył takim "paragrafem" czyli sprężyna z ołowianym ciężarkiem na końcu ;/ chłopaki ze Śniadeckiego wiedzieli kto wywalił kibel i zaczeli ganiać od nas chłopaków. Było dośc wesoło ze 2 tygodnie bo my tez im nie odpuszczaliśmy - dosżło nawet do tego, że jednego wrzucili do takich rowów po smole, wypełnionych wodą i straszyli że go utopia :) ale jakoś sie rozmyło drugi raz było polowanie na chłopaka o ksywie GUTEK. Ci którzy mieszkają w okolicy pamietają jak się paliła stodoła w latach 90 tych, tam za garażami przy Strzelnicy. Rolnik na 2 dzień dorzynał świnie i krowy na Strzelnicy, a wszystko się spaliło w p...u. Otóz Gutek jak już go zatrzymali zeznał że to ktoś tam ze Śniadeckiego podpalił - i jeszcze dorzucił, że ta osoba podpaliła tartak na ŁPB ( też niezły pożar był wtedy). No i chlopaki ze Sniadeckiego ganiali Gutka po całej Łomży. wyjechał wtedy z miasta- ostatnio go nie widuje :/ pozatym na terenie ŁPB nieraz byly bijatyki ulica na ulice. ale to w celu wywalczenia terenu do zabawy :)
|
|
ja też bym wolał mieszkać w szeregówce z ogródkiem niż w tym zasranym kwadracie z pojebanymi sąsiadami za ścianami Zbych
|
|
Zdecydowanie Pan Przybyszewski z Konarzyc . Dzięki temu lekarzowi mój pupil dożył 16 lat a choroby ma chyba wszystkie po przebytej przed paru laty żółtaczce . Jest lekarzem bardzo uczciwym , sumiennym i ma zawsze czas dla swoich pacjentów .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |